Ενημερώθηκε στις: 23 Ιουλίου 2021

Ανασκόπηση Chatspin

& 12 «Πρέπει να επισκεφτείτε» Τυχαίους ιστότοπους συνομιλίας βίντεο όπως το Chatspin.com

Επισκεφθείτε την εναλλακτική μου # 1 Chatspin - Flingster.com & συνομιλία με μερικούς καυτούς ανθρώπους, 100% χωρίς κίνδυνο!

Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Chatspin.com

Το Chatspin είναι ένας από τους κορυφαίους ιστότοπους τυχαίας συνομιλίας μέσω βίντεο παγκοσμίως. Διαθέτοντας τη μεγαλύτερη βάση χρηστών που έχει καταγραφεί ποτέ, ακόμη και δύο ιστότοποι συνομιλίας μέσω βίντεο δεν μπορούν να ανταγωνιστούν. Μοναδικά, ο ιστότοπος ιδρύθηκε για να παρέχει ένα χώρο για τους νέους να απολαμβάνουν, να διασκεδάζουν και να περνούν υπέροχο χρόνο σύνδεσης. Ειδικά ότι επί του παρόντος, η πλειονότητα των χρηστών της είναι ηλικίας από 18 έως 25 ετών.

Πράγματι, για άτομα εκεί έξω που απλά θέλουν να διασκεδάσουν χωρίς δεσμεύσεις, το Chatspin είναι τέλεια σχεδιασμένο για εσάς. Σε συνδυασμό με ένα εκπληκτικό σύνολο γλωσσών και λειτουργιών, σίγουρα δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα επικοινωνίας εδώ.

Απλώς απολαύστε, χαλαρώστε και συνδεθείτε με πάνω από 3,000 χρήστες καθημερινά. Με αυτό το ποσό, σίγουρα θα βρείτε έναν τέλειο αγώνα πιο γρήγορα και καλύτερα. Για να μάθετε περισσότερα για το Chatspin, ας διερευνήσουμε περαιτέρω τον ιστότοπο και τις δυνατότητές του παρακάτω.

Περιστρέψτε την τύχη σας στο Chatspin

Ο Chatspin έχει πάρει τον κόσμο από καταιγίδα. Προς το παρόν, έχει πλέον επισημανθεί ως ο ταχύτερος και πιο δημοφιλής ιστότοπος τυχαίας συνομιλίας μέσω βίντεο. Κάθε μήνα, ο ιστότοπος κερδίζει περίπου 1.5 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες. Πράγματι, είναι εντυπωσιακό!

Δύο σε ένα

Επίσης, η λειτουργικότητά του συνδυάζει συνομιλία κειμένου και κλήσεις βίντεο. Έτσι, πολλοί άνθρωποι το βρήκαν συναρπαστικό και βολικό στη χρήση. Δεδομένου αυτού, μπορείτε να απολαύσετε δύο τρόπους επικοινωνίας σε μία σελίδα. Αντί να πηγαίνουμε πίσω από έναν ιστότοπο σε έναν άλλο.

Πολύγλωσσο

Το Chatspin είναι ο πρωτοπόρος ιστότοπος που χρησιμοποιεί δώδεκα διαφορετικές γλώσσες όλες σε ένα μέρος. Σίγουρα, μέσα σε μόλις 5 χρόνια στην επιχείρηση, έχει επιτύχει ένα δισεκατομμύριο πιστούς χρήστες. Ωστόσο, αυτές οι πληροφορίες δεν είναι τόσο εκπληκτικές όσο εμφανίζονται. Υπό την προϋπόθεση ότι, το Chatspin περιλαμβάνει εκπληκτικά χαρακτηριστικά και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε όλους. Πράγματι, αναμένεται σχετικά να φτάσει σε αυτήν τη συντριπτική δημοτικότητα τόσο σύντομα.

Γνήσιες συνδέσεις

Επιπλέον, το Chatspin ενθαρρύνει πραγματικές συνδέσεις μέσω βίντεο και τυχαίων συζητήσεων. Μπορείτε να βρείτε πολλά άτομα εδώ από διαφορετικά μέρη του κόσμου. Φυσικά, όλοι είναι χαρούμενοι, φιλόξενοι και πρόθυμοι να γνωρίσουν τους ξένους.

Αναλογία φύλου

Πολλά μέλη βαθμολογούν το Chatspin με 10 στα 10 όσον αφορά την κατανομή των φύλων στον ιστότοπο. Σύμφωνα με αναφορές, έχει καταχωρισμένο δίκαιο ποσοστό ανδρών και γυναικών. Έτσι, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι θα ανακαλύψετε το κατάλληλο άτομο για εσάς ανεξάρτητα από το σύστημα τύπου ρουλέτας.

Ποιότητα χρήστη

Σύμφωνα με την έκθεση, ο μέσος όρος ηλικίας των ανθρώπων εδώ είναι τουλάχιστον 18 ετών έως 30 ετών. Επίσης, η πλειοψηφία των μελών της είναι από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ωστόσο, μπορείτε ακόμα να βρείτε εκατομμύρια ανθρώπους από άλλα μέρη του κόσμου.

Πολλά από τα μέλη εδώ είναι συνήθως επαγγελματίες ή μαθητές. Είναι μια ομάδα ανθρώπων που έχουν άφθονο χρόνο για να συνδεθούν και να κοινωνικοποιηθούν στο διαδίκτυο.

Ποιότητα προφίλ στο Chatspin

Εφόσον το Chatspin.com είναι ένας τυχαίος ιστότοπος συνομιλίας μέσω βίντεο, δεν υπάρχουν διαθέσιμοι λογαριασμοί προφίλ για προβολή. Οι πληροφορίες άλλων μελών, συμπεριλαμβανομένης της ηλικίας, της τοποθεσίας και του φύλου τους, είναι διαθέσιμες μόνο όταν ταιριάζουν.

Αξιολόγηση του σχεδιασμού και της χρηστικότητας του Chatspin.com

Σχέδια

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας προορίζεται στρατηγικά για μοντέρνους ανθρώπους και νέους. Δεδομένου ότι οι προγραμματιστές χρησιμοποίησαν μοντέρνες γραμματοσειρές, γραφικά με φρέσκια εμφάνιση και χρωματικό συνδυασμό μαύρου και κίτρινου. Συνολικά, η εμφάνιση ολόκληρης της σελίδας είναι ελκυστική για τη νέα γενιά.

Ευχρηστία

Η συνολική χρηστικότητα του Chatspin είναι εξαιρετικά χρήσιμη και εύκολη. Σίγουρα, και οι δύο εκδόσεις επιτραπέζιου και κινητού ανταγωνίζονται για να προσφέρουν μια εκπληκτική εμπειρία περιήγησης. Ο ιστότοπος διαθέτει μια απλή και εύκολη διαδικασία και κορυφαία συστήματα ασφαλείας. Επίσης, η εναλλαγή από συνομιλία κειμένου σε συνομιλίες βίντεο είναι αρκετά βολική σε οποιαδήποτε συσκευή ή υπολογιστή.

Πώς λειτουργεί;

Σε αυτό το σημείο, ήδη καταλαβαίνουμε ότι το Chatspin.com είναι μακράν ο πιο δημοφιλής και βολικός ιστότοπος τυχαίων βίντεο και κειμένων σήμερα. Έτσι, ο αριθμός εγγραφής μελών αυξάνεται καθημερινά, κερδίζοντας χιλιάδες αγώνες χωρίς κόπο. Έτσι, για να καταλάβετε περισσότερα για το πώς λειτουργεί και τι μπορεί να προσφέρει για την ευχαρίστησή σας, πρέπει να υπογράψετε ως βασικό μέλος.

Όταν χρησιμοποιείτε το Chatspin, μπορείτε να στείλετε επισημάνσεις "μου αρέσει" σε άλλα μέλη που θεωρείτε ελκυστικά. Επίσης, υπάρχουν διαθέσιμα κουμπιά στη σελίδα που σας παρέχουν πλήρη έλεγχο της συνομιλίας. Για παράδειγμα, το κουμπί βέλους σάς επιτρέπει να αλλάξετε τη συνομιλία στο επόμενο μέλος. Ωστόσο, εάν θέλετε να συνδεθείτε ξανά στην προηγούμενη συνομιλία, μπορεί να χρειαστείτε έναν premium λογαριασμό για αυτήν.

Chatspin

Επιπλέον, εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε τα οφέλη του Chatspin, υπάρχουν δύο επιλογές επικοινωνίας από τις οποίες μπορείτε να διαλέξετε. Θα μπορούσε είτε μέσω συνομιλίας μέσω κειμένου είτε μέσω βίντεο.

Πραγματοποίηση σύνδεσης μέσω συνομιλίας μέσω βίντεο

Εάν προτιμάτε τη σύνδεση ατόμων μέσω συνομιλίας μέσω βίντεο, πρέπει να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία μικροφώνου του υπολογιστή σας ή οποιασδήποτε συσκευής. Επίσης, ο ιστότοπος ενδέχεται να απαιτεί από εσάς να επιτρέψετε την πρόσβαση στην εφαρμογή βίντεο. Τέλος, έχετε την επιλογή να επιλέξετε ψηφιακά φίλτρα προσώπου για να αποκρύψετε την ταυτότητά σας. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι απολύτως εκπληκτικό καθώς ανιχνεύει αυτόματα τις δυνατότητες του προσώπου και καλύπτει την ταυτότητα του προσώπου σας.

Πραγματοποίηση σύνδεσης μέσω συνομιλίας κειμένου

Σε αντίθεση με τις προσδοκίες μου, η συνομιλία μέσω κειμένου στο Chatspin είναι σίγουρα μέτρια και κατανοητή. Λειτουργεί παρόμοια με άλλους ιστότοπους συνομιλίας κειμένου. Ωστόσο, το μοναδικό χαρακτηριστικό του Chatspin είναι ότι συνδέει αυτόματα και ταιριάζει με άτομα που έχουν παρόμοια προτίμηση στη συνομιλία με κείμενο.

Από την άλλη πλευρά, είναι επίσης ευνοϊκό για άτομα που αισθάνονται άβολα μπροστά από την κάμερα, ή έχουν μεγάλη συνείδηση ​​της εμφάνισής τους. Ωστόσο, τα μέλη μπορούν εύκολα να μεταβούν σε συνομιλίες βίντεο εάν αρχίσουν να αισθάνονται άνετα μεταξύ τους.

Τέλος, εάν θέλετε να αποχωρήσετε από τη συζήτηση, μπορείτε απλά να κάνετε κλικ στο κουμπί "Τερματισμός συνομιλίας". Επίσης, ο ιστότοπος αλλάζει αυτόματα την οθόνη σας στο επόμενο μέλος όταν κάνετε κλικ στο κουμπί «Επόμενο». Ενώ το κουμπί "Μου αρέσει" που βρίσκεται στο προφίλ του μέλους, σας επιτρέπει να στείλετε καρδιές και να εκδηλώσετε ενδιαφέρον.

Εγγραφή: Είναι εύκολο στο Chatspin;

Επισκεφθείτε την εναλλακτική μου # 1 Chatspin - Flingster.com & συνομιλία με μερικούς καυτούς ανθρώπους, 100% χωρίς κίνδυνο!

Η διαδικασία εγγραφής του Chatspin είναι σχετικά εύκολη και γρήγορη. Σίγουρα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παρέχετε μια έγκυρη διεύθυνση email και κωδικό πρόσβασης. Στη συνέχεια, ο ιστότοπος ζητά Συμφωνία Όρων Χρήσης που σας ενημερώνει σχετικά με το απόρρητο, την ασφάλεια και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο.

Στη συνέχεια, ο ιστότοπος στέλνει έναν σύνδεσμο επαλήθευσης email στην παρεχόμενη διεύθυνση email. Τέλος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο δωρεάν. Εν τω μεταξύ, εάν η παροχή διεύθυνσης email δεν είναι επιλογή για εσάς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εκδόσεις ιστότοπου και κινητού. Αν και το μειονέκτημα είναι ότι δεν μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε premium συνδρομή.

Ειδικά χαρακτηριστικά του Chatspin

Συνομιλία Chatspin
 • Φίλτρα χώρας

Αυτό το φίλτρο παρέχει ευκολία ταξινομώντας τα μέλη ανάλογα με την τοποθεσία. Για παράδειγμα, θέλετε να έχετε αγώνες στην κοντινή περιοχή και, στη συνέχεια, το φίλτρο χώρας θα σας βοηθήσει χωρίς κόπο να ταξινομήσετε άτομα. Ωστόσο, αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο για μέλη premium.

 • Ιδιωτική συνομιλία

Αυτό το φίλτρο παρέχει ευκολία ταξινομώντας τα μέλη ανάλογα με την τοποθεσία. Για παράδειγμα, θέλετε να έχετε αγώνες στην κοντινή περιοχή και, στη συνέχεια, το φίλτρο χώρας θα σας βοηθήσει χωρίς κόπο να ταξινομήσετε άτομα. Ωστόσο, αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο για μέλη premium.

Ένα άλλο premium χαρακτηριστικό είναι το Private Chat. Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να αλληλεπιδράσετε και να συνδεθείτε με άλλα μέλη ιδιωτικά. Πάνω απ 'όλα, η συνομιλία σας δεν είναι υπό εποπτεία. Έτσι, μπορείτε να μιλήσετε και να εκτελέσετε ό, τι θέλετε.

 • Φίλτρα φύλου

Προφανώς, αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στους ανθρώπους να ταξινομούν αγώνες ανάλογα με το προτιμώμενο φύλο τους. Έτσι, εάν θέλετε να έχετε σύνδεση με άνδρες, γυναίκες ή ζευγάρια, απλώς κάντε κλικ στο σωστό φίλτρο για την ευχαρίστησή σας.

 • Μάσκες προσώπου

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, υπάρχουν διαθέσιμα φίλτρα προσώπου για να κάνουν όλη την εμπειρία συνομιλίας πιο διασκεδαστική. Πράγματι, υπάρχουν πολλές μάσκες προσώπου από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε. Για παράδειγμα, πρόσωπο ζώου, μουστάκι, γενειοφόρος άνδρας και πολλά άλλα. Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν ακόμη και μάσκες προσώπου για να κρύψουν το πραγματικό τους πρόσωπο κατά τη διάρκεια ζωντανών συνομιλιών βίντεο.

Σχετικά με την εφαρμογή για κινητά

Εφαρμογή Chatspin

Η εφαρμογή Chatspin για κινητά είναι εξίσου αποτελεσματική και αξιόπιστη με την έκδοση για υπολογιστές. Στην πραγματικότητα, ακόμα καλύτερα! Πράγματι, οι προγραμματιστές του Chatspin διασφάλισαν ότι εξυπηρετεί επίσης άτομα που συνήθως βρίσκονται έξω, αλλά επίσης θέλει να κοινωνικοποιηθεί στο διαδίκτυο

Σε αντίθεση με την έκδοση για επιτραπέζιους υπολογιστές, η εφαρμογή Chatspin έχει περισσότερες δυνατότητες αποκλειστικά σε αυτήν. Ομοίως, ο σχεδιασμός είναι πιο ελκυστικός και όμορφος από τον ιστότοπο. Επίσης, η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για λήψη χωρίς κόστος. Είναι διαθέσιμο τόσο σε συσκευές iOS όσο και σε Android, οπότε βασικά είναι συμβατό με οποιαδήποτε smartphone, tablet και άλλες συσκευές.

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

 • Φίλτρα ενδιαφέροντος

Όταν χρησιμοποιείτε τυχαία συζήτηση, μπορείτε να κάνετε κλικ στα φίλτρα ενδιαφέροντος και να ταξινομήσετε τα μέλη ανάλογα με το ενδιαφέρον. Σίγουρα, αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο εντός της αίθουσας συνομιλίας και βρίσκεται ακριβώς στο κάτω μέρος της σελίδας.

 • Εισαγωγικό μήνυμα

Το μήνυμα εισαγωγής είναι μια άλλη δυνατότητα διαθέσιμη στην εφαρμογή για κινητά του Chatspin. Η χρήση αυτού σας επιτρέπει να γράψετε ένα εισαγωγικό μήνυμα που στέλνει αυτόματα σε ένα αντίστοιχο μέλος.

Συνδρομή και τιμολόγηση Chatspin

Δωρεάν λογαριασμός

Παρά το γεγονός ότι διαθέτετε δωρεάν λογαριασμό στο Chatspin, μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιείτε αποτελεσματικά τον ιστότοπο ή την εφαρμογή για κινητά. Σίγουρα, υπάρχουν διαθέσιμες λειτουργίες δωρεάν, όπως δωρεάν δημιουργία λογαριασμού, τυχαίες συζητήσεις βίντεο, χρήση φίλτρων προσώπου και δωρεάν πρόσβαση σε πολλά φίλτρα τοποθεσίας.

Chatspin Plus

Το Chatspin Plus είναι η premium έκδοση του Chatspin. Όταν χρησιμοποιείτε το Chatspin Plus, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες του ιστότοπου σε πολύ λογική τιμή. Υπάρχουν πολλές επιλογές που μπορείτε να εξετάσετε κατά τη μετάβαση σε premium συνδρομή, όπως:

 • 6.99 $ (Συνδρομή μιας εβδομάδας)
 • 19.99 $ (Συνδρομή ενός μήνα)
 • 14.99 $ (Συνδρομή έξι εβδομάδων)

Επισκεφθείτε την εναλλακτική μου # 1 Chatspin - Flingster.com & συνομιλία με μερικούς καυτούς ανθρώπους, 100% χωρίς κίνδυνο!

Ωστόσο, εάν εξακολουθείτε να θέλετε να δοκιμάσετε τον ιστότοπο πριν από την πραγματική αγορά, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη δοκιμαστική συνδρομή τους με μόνο 6.99 $.

Επιπλέον, τα οφέλη που μπορείτε να απολαύσετε χρησιμοποιώντας το Chatspin Plus είναι πολλά επιπλέον φίλτρα όπως η τοποθεσία, το φύλο και η αναζήτηση. Επίσης, μπορείτε να συνομιλήσετε με άτομα από διαφορετικά μέρη του κόσμου και να απολαύσετε περιήγηση χωρίς διαφημίσεις. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το "Back Button" και το σήμα VIP.

Οφέλη και ελαττώματα του Chatspin.com

PROS:

 • Η εγγραφή δεν απαιτεί πληροφορίες χρεωστικής / πιστωτικής κάρτας
 • Πολλά αποκλειστικά οφέλη κατά τη χρήση του Chatspin Plus
 • Η υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη 24/7
 • Δωρεάν χρήση συνομιλίας κειμένου και βιντεοκλήσεων
 • Χρησιμοποιεί συνομιλία τύπου ρουλέτας
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν πολλές δυνατότητες συνομιλίας μέσω βίντεο
 • Χιλιάδες ενεργοί χρήστες στο διαδίκτυο κάθε μέρα
 • Η εφαρμογή για κινητά είναι διαθέσιμη για λήψη τόσο σε συσκευές Android όσο και σε συσκευές iOS
 • Έχει εκπληκτική εμπειρία απρόσκοπτης περιήγησης σε κινητά
 • Η εγγραφή Google και Facebook είναι διαθέσιμη
 • Η γρήγορη και εύκολη διαδικασία εγγραφής
 • Έχει userbase από διαφορετικά μέρη του κόσμου

Μειονεκτήματα:

 • Οι δωρεάν λογαριασμοί έχουν περιορισμένες δυνατότητες αναζήτησης
 • Καμία επαλήθευση λογαριασμών κατά την εγγραφή

12 Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις τυχαίου βίντεο και συνομιλίας μέσω ζωντανής κάμερας στο Chatspin.com:

# 1 - Σιγκλ

κορίτσι σκύλος

Αν ψάχνετε για έναν καταπληκτικό χώρο για συνομιλία μέσω βίντεο με αγνώστους και πανέμορφα hotties, τότε σίγουρα η κοινότητα του Shagle θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή για εσάς. Σε αυτόν τον ιστότοπο, μπορείτε να βρείτε πολλά διαφορετικά άτομα με διάφορα ενδιαφέροντα.

Ως εκ τούτου, η δημιουργία σύνδεσης και κατανόησης είναι το κύριο επίκεντρο. Επίσης, έχει μια μεγάλη ισορροπία ατόμων ηλικίας 25 έως 55 ετών, γεγονός που υποδηλώνει ότι ανεξάρτητα από το πόσο νέοι ή μεγάλοι είστε, μπορείτε πάντα να βρείτε τον κατάλληλο αγώνα σε αυτήν την πλατφόρμα.

Πλήρης κριτική για το Shagle - εδώ.

PROS:

 • Ο έξυπνος αλγόριθμος διασφαλίζει ότι δεν θα μιλήσετε με το ίδιο άτομο δύο φορές
 • Έχει εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο
 • Θα πρέπει να εγγραφείτε έως 5 λεπτά
 • Τα δωρεάν μέλη έχουν πολλά οφέλη και δυνατότητα να απολαύσουν
 • Διατίθεται σε 70 διαφορετικές χώρες
 • Οι κανόνες και οι κανονισμοί είναι διαθέσιμοι και απαιτείται να τηρηθούν για να διατηρηθεί η φιλική προς το χρήστη εμπειρία
 • Τα χαρακτηριστικά και τα εργαλεία επικοινωνίας είναι άφθονα
 • Δεν απαιτεί προσωπικές πληροφορίες για εγγραφή
 • Δωρεάν αποστολή μηνυμάτων κειμένου
 • Δωρεάν χρήση ζωντανής συνομιλίας μέσω βίντεο
 • Δεν υπάρχουν φραγμοί γλωσσών λόγω του Εργαλείου Μετάφρασης

Μειονεκτήματα:

 • Δεν διατίθεται έκδοση εντός εφαρμογής
 • Δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πρόσθετες λειτουργίες χρησιμοποιώντας έναν δωρεάν λογαριασμό
 • Η ποιότητα του βίντεο είναι μέτρια

# 2 - Chatrandom

εγγραφή chatrandom

Το Chatrandom είναι ένας δωρεάν ιστότοπος ζωντανής συνομιλίας που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται εύκολα με ανθρώπους και ξένους σε όλο τον κόσμο. Ο ιστότοπος ξεκίνησε την καταπληκτική του υπηρεσία γύρω στο 2011 και έκτοτε έχει γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους σήμερα. Σίγουρα, αυτή είναι η πιο συναρπαστική ζωντανή συνομιλία που μπορείτε να ζήσετε. Επειδή το σύστημα χρησιμοποιεί αντιστοίχιση τύπου ρουλέτας και σας επιτρέπει να συνομιλείτε με χιλιάδες άτομα κάθε μέρα.

Δικός μας πλήρη αναλυτική επισκόπηση εδώ.

PROS:

 • Η εγγραφή είναι δωρεάν
 • Οι χρήστες μπορούν να συνομιλήσουν με μέλη από άλλα μέρη του κόσμου
 • Οι χρήστες μπορούν να συμμετάσχουν σε ζωντανή συνομιλία χωρίς εγγραφή
 • Υπάρχουν χιλιάδες ενεργοί χρήστες κάθε μέρα
 • Η έκδοση της εφαρμογής είναι διαθέσιμη για λήψη
 • Η απόκρυψη ταυτότητας είναι διαθέσιμη μέσω της "μάσκας"
 • Δωρεάν αποστολή μηνυμάτων

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει διαθέσιμη φωτογραφία προφίλ
 • Μόνο οι χρήστες Android μπορούν να το κατεβάσουν
 • Περισσότερος αριθμός ανδρών από εγγεγραμμένες γυναίκες

# 3 - Τζερκμάτε

εικόνα jerkmate

Το Jerkmate, ένας ζωντανός ιστότοπος σεξ που υπόσχεται κάθε στιγμή αξίζει τον κόπο. Επίσης, υπάρχουν πολλοί εκπληκτικοί νεοσσοί που μπορείτε να αποκρύψετε ανά πάσα στιγμή. Πολλά από τα κορίτσια περιμένουν AMD λαχτάρα για τους καυλιάριους άνδρες να τους παρακολουθήσουν. Εκτός αυτού, οι διαθέσιμες κάμερες σε αυτόν τον ιστότοπο είναι υψηλής ποιότητας, καθιστώντας όλη την εμπειρία πιο απολαυστική.

Η κριτική Jerkmate εδώ.

PROS:

 • Διαφορετικές και μεγάλες επιλογές κοριτσιών για συνομιλία
 • Οι ζωντανές εκπομπές είναι διαφορετικές και οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ό, τι τους αρέσει
 • Οι κάμερες Web είναι υψηλής ποιότητας ανάλυση

Μειονεκτήματα:

 • Ακριβές ιδιωτικές εκπομπές

# 4 - Φλάινγκστερ

φλαγκστέρ

Το Flingster είναι μια τυχαία τυπική συνομιλία μέσω βίντεο για μια συνάντηση, μια παρέα και μια συναυλία. Σε αυτόν τον ιστότοπο, η διαδικασία εφαρμογής είναι πράγματι εξαιρετικά γρήγορη και βολική. Έτσι, δεν θα σπαταλήσετε καθόλου την ενέργειά σας. Σε σύγκριση με πολλούς άλλους ιστότοπους γνωριμιών, ακόμη και οι δωρεάν λογαριασμοί μπορούν να χρησιμοποιούν συνομιλίες μηνυμάτων και βίντεο χωρίς να πληρώνουν.

Από την άλλη πλευρά, οι συνδρομητές επί πληρωμή έχουν πρόσθετα χαρακτηριστικά που είναι πραγματικά μοναδικά. Εν τω μεταξύ, το Flingster παρέχει επίσης διακριτική αναγνώριση κατά τη συνομιλία, προτού συναινέσετε σε ένα αυθόρμητο γρήγορο fling.

Σε βάθος κριτική του Flingster.

PROS:

 • Ο μη καθορισμένος χαρακτήρας είναι μια επιλογή
 • Όλοι είναι καλοί ανεξάρτητα από τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή το φύλο
 • Η διαδικασία εγγραφής είναι διαθέσιμη και σχετικά απλή
 • Ωστόσο, ο σχεδιασμός του ιστότοπου είναι απλός, κατανοητός για πλοήγηση

Μειονεκτήματα:

 • Αναφέρθηκαν περιστασιακά ψεύτικα προφίλ

# 5 - Φρουζό

Φρουζό

Εάν είστε οπαδός των ενηλίκων cam και συνομιλιών βίντεο, μπορεί να έχετε ακούσει για τον Fruzo. Αυτός ο ιστότοπος δεν είναι απλώς μια τυπική πλατφόρμα συνομιλίας μέσω βίντεο, αλλά λειτουργεί ως ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης. Σίγουρα, βοηθά ανθρώπους από διάφορα μέρη του κόσμου να συνδεθούν και να συγκεντρωθούν στον ίδιο χώρο. Έτσι, αν σας αρέσει η ιδέα να έχετε την ευκαιρία να βρείτε αγάπη, φιλία και σοβαρές συνδέσεις, αυτός είναι σίγουρα ο ιστότοπος για εσάς.

PROS:

 • Μπορείτε να συνομιλήσετε με επιβεβαιωμένους φίλους
 • Χωρίς ανεπιθύμητα μηνύματα
 • Η δοκιμαστική περίοδος είναι δωρεάν
 • Απλό σχέδιο αλλά πολύ εύκολο στη χρήση
 • Μπορείτε να ζήσετε τα οφέλη των κοινωνικών μέσων και του ιστότοπου γνωριμιών

Μειονεκτήματα:

 • Χρειάζεται χρόνος για να βρείτε έναν αγώνα

# 6 - SlutRoulette

slutroulette

Αν ψάχνετε για hotties, τότε το SlutRoulette είναι ο καλύτερος ιστότοπος ζωντανής συνομιλίας μέσω βίντεο για εσάς. Εδώ, έχετε όλη την ελευθερία να επιλέξετε κατηγορίες που σας αρέσουν. Για παράδειγμα, τραγούδι, λεσβίες, MILFs ή μεγάλα βυζιά. Για να μην αναφέρουμε, έχει εξαιρετικό σχεδιασμό και διεπαφή που επιτρέπει σε όλους να περιηγούνται και να χρησιμοποιούν ευκολότερα τον ιστότοπο. Πάνω απ 'όλα, έχει συναρπαστικές εκθέσεις με κάμερα που σίγουρα θα κάνουν τη διαμονή σας πιο διασκεδαστική και ερωτική.

PROS:

 • Διατίθενται πολλές όμορφες γυναίκες
 • Κατάλληλο για όλους τους τύπους ενηλίκων
 • Τα χαρακτηριστικά είναι άφθονα και πολύ χρήσιμα
 • Διατίθεται σε έκδοση εντός εφαρμογής
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο χρησιμοποιώντας την έκδοση για κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Η εγγραφή είναι υποχρεωτική
 • Οι ιδιωτικές εκπομπές έχουν ποικιλία τιμών

# 7 - DirtyRoulette

βρώμικη ρουλέτα

Όπως και η άλλη ζωντανή συνομιλία μέσω βίντεο, η Dirty Roulette σας βοηθά επίσης να βρείτε τον καλύτερο αγώνα σας από τη μεγάλη ποικιλία ενεργών χρηστών. Ωστόσο, αυτό που το κάνει υπέροχο είναι ότι δεν θα μιλάτε για οικογενειακά και βαρετά πράγματα. Αντίθετα, μπορείτε να περάσετε χρόνο σκάβοντας άτακτες δραστηριότητες και βρώμικες συνομιλίες. Πάνω απ 'όλα, υπάρχουν πολλά ενεργά άτομα που συμμετέχουν σε αυτόν τον ιστότοπο. Έτσι, θα έχετε πάντα τον αγώνα σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

PROS:

 • Μπορείτε να δείξετε γυμνό
 • Διατηρεί ανώνυμη ταυτότητα
 • Δεν υπάρχουν διαφημίσεις στον ιστότοπο
 • Μεγάλα μέλη από όλα τα μέρη του κόσμου
 • Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι απλός, αλλά κομψός

Μειονεκτήματα:

 • Πρέπει να επαληθεύσετε την ηλικία
 • Μερικές φορές, η ποιότητα ήχου είναι κακή

# 8 - Omegle

Συνομιλία Omegle

Ιδρύθηκε το 2008, η Omegle ήταν μεταξύ των ιδρυτών ιστότοπων ανταλλαγής μηνυμάτων στο διαδίκτυο πριν από την άνοδο των διαδικτυακών υπηρεσιών γνωριμιών, των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης και της τεχνολογίας. Στην πραγματικότητα, αυτό που έκανε το Omegle ξεχωριστό από άλλες πλατφόρμες ζωντανής συνομιλίας είναι ότι τα μέλη είναι ξένοι και βρίσκονται από πολλά μέρη του κόσμου. Σε σύγκριση με ορισμένα κοινά κοινωνικά δίκτυα, το Omegle δεν απαιτεί εγγραφή ή λογαριασμό για τη χρήση όλων των δυνατοτήτων του ιστότοπου.

PROS:

 • Πάνω από 30,000 ενεργά καθημερινά
 • Πολλοί από τους χρήστες ψάχνουν για φλερτ και βρώμικες συνομιλίες
 • Ενεργός κοινότητα
 • Οι χρήστες μπορούν να αποσυνδεθούν από ανεπιθύμητες συζητήσεις
 • Δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμούς

Μειονεκτήματα:

 • Τα ρομπότ είναι παρόντα στον ιστότοπο

# 9 - CamSurf

Camsurf

Σας αρέσει να συνδέεστε με διαφορετικά άτομα από όλο τον κόσμο; Εάν ναι, σίγουρα θα λατρέψετε τον ιστότοπο CamSurf. Εδώ μπορείτε να βρείτε τυχαίους συνομιλητές συνομιλίας και να σας βοηθήσουμε να βρείτε συνδέσεις σε όλο τον κόσμο. Σε συνδυασμό με εκπληκτικές δυνατότητες, το CamSurf είναι ο καλύτερος ιστότοπος για συνομιλίες με κάμερα και βίντεο για ενήλικες.

Επίσης, η ομάδα πίσω από αυτόν τον ιστότοπο το σχεδίασε για να βοηθήσει τους ανθρώπους να βρουν και να συναντήσουν άτομα, ρομαντικά ενδιαφέροντα ή απλά τυχαίους χρήστες. Για να μην αναφέρουμε, είναι διαθέσιμο σε 200 χώρες από διαφορετικά μέρη του κόσμου. Επίσης, όλοι μπορούν να το χρησιμοποιήσουν ανεξάρτητα από την περιοχή στην οποία βρίσκεστε.

Πλήρης κριτική Camsurf εδώ.

PROS:

 • Υπέροχος ιστότοπος συνομιλίας για κάμερες και βίντεο
 • Δωρεάν για χρήση
 • Δεν απαιτεί εγγραφή
 • Φιλικό προς τον χρήστη σχεδιασμό και απλό στην αναζήτηση
 • Διατήρηση του απορρήτου των χρηστών
 • Εφαρμόζει κανονισμούς για τη διατήρηση θετικών εμπειριών
 • Διατίθεται σε 200 χώρες παγκοσμίως
 • Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση SSL για ασφάλεια και προστασία

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει επιλογή φίλτρου μόνο για σεξουαλική συνομιλία
 • Απαιτεί τα άτομα να είναι τουλάχιστον 18 ετών για να χρησιμοποιούν τον ιστότοπο.

# 10 - TinyChat

Ασφάλεια TinyChat

Το TinyChat συνδέει αβίαστα τους ανθρώπους παγκοσμίως με έναν παραδοσιακό, αλλά αναζωογονητικό τρόπο επικοινωνίας. Σίγουρα, αυτός ο ιστότοπος έχει αναλάβει την αναζωογόνηση της τάσης της δεκαετίας του '90 στην αλληλεπίδραση και την ενσωματώνει με μοντέρνους τρόπους μέσω βίντεο και chat room

Πράγματι, έφεραν τα παλιά δωμάτια συνομιλίας και έκαναν μια μοντέρνα λήψη. Σίγουρα, ό, τι συμβαίνει, επανέρχεται. Σε συνδυασμό με εκπληκτικά χαρακτηριστικά, φρέσκα δροσερά σχέδια και μια καταπληκτική φιλική προς το χρήστη διεπαφή κάνει όλη την εμπειρία του TinyChat πιο διασκεδαστική.

Αναχώρηση μας Η κριτική TinyChat εδώ.

PROS:

 • Μπορείτε να στείλετε μηνύματα δωρεάν
 • Μπορείτε να προσθέσετε έως και 12 χρήστες σε μια συνομιλία ενώ ελέγχετε τον αριθμό των ατόμων που μπαίνουν
 • Δωρεάν χρήση ορισμένων από τα χαρακτηριστικά του
 • Μην επιτρέπετε την εμφάνιση ρητού περιεχομένου
 • Ίδιος αριθμός ανδρών και γυναικών μελών
 • Μπορείτε να συμμετάσχετε σε όλους τους τύπους σεξουαλικού προσανατολισμού
 • Η πλειοψηφία των μελών είναι νέα
 • Ο σχεδιασμός είναι καταπληκτικός και απλός στη χρήση
 • Πολλά χαρακτηριστικά για να απολαύσετε και να χρησιμοποιήσετε στην επικοινωνία
 • Υπάρχουν συντονιστές που ελέγχουν τα δωμάτια συνομιλίας

Μειονεκτήματα:

 • Η εφαρμογή μπορεί να πάρει πολύ χώρο
 • Οι ειδοποιήσεις εντοπισμού σφαλμάτων είναι διαθέσιμες κατά τη χρήση

# 11 - Chatroulette

Chatroulette

Ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους τυχαίας ζωντανής συνομιλίας από το 2010 είναι το Chatroulette. Δημιουργήθηκε από τον Andrey Ternovskiy, 17χρονο Ρώσο παιδί, ο ιστότοπος ανήκει επί του παρόντος σε αυτόν. Χάρη σε αυτόν, οι χρήστες μπορούν πλέον να απολαύσουν συνομιλία μέσω βίντεο, γραπτά μηνύματα και κλήσεις ήχου οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Σίγουρα, αυτό που κάνει τον ιστότοπο πιο ελκυστικό μεταξύ των διαδικτυακών χρηστών είναι ο όμορφος συνδυασμός της πραγματικότητας. Πράγματι, ενσωματώνει τη λειτουργικότητα του Skype chat και των Facebook όλα σε μία σελίδα.

PROS:

 • Δωρεάν χρήση των χαρακτηριστικών του
 • Απλός σχεδιασμός, εύκολη περιήγηση και φιλικές προς το χρήστη δυνατότητες
 • Δεν απαιτείται εγγραφή
 • Αποκλείετε εύκολα τους ενοχλητικούς χρήστες
 • Υπάρχει μια "επόμενη" επιλογή για εναλλαγή σε άλλον χρήστη εάν δεν σας αρέσει το άτομο που μιλά
 • Εφαρμόζεται σε κινητά τηλέφωνα και άλλες συσκευές

Μειονεκτήματα:

 • Η απάτη είναι παρούσα λόγω της εύκολης προσβασιμότητας

# 12 - Ροή προσώπου

Ροή προσώπου

Το Faceflow είναι ένας άλλος ιστότοπος τυχαίας ζωντανής συνομιλίας που πρέπει να επισκεφτείτε και προσφέρει πολλές μοναδικές δυνατότητες. Εδώ, οι χρήστες μπορούν να συνομιλήσουν μέσω βίντεο με τρεις χρήστες. Σε αντίθεση με τις περισσότερες συνομιλίες τύπου ρουλέτας, το Faceflow σάς επιτρέπει να συνδεθείτε, να απολαύσετε και να παραμείνετε σε επαφή με τους φίλους σας, ακόμη και με τους ξένους. Ωστόσο, εάν προτιμάτε μια συνομιλία one-on-one, έχει επίσης ιδιωτικές κλήσεις και κείμενα. Επί του παρόντος, ο ιστότοπος επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν προφίλ και να μοιράζονται τις εικόνες και τα βίντεό τους στο διαδίκτυο.

PROS:

 • Η εγγραφή είναι εύκολη και γρήγορη
 • Ο ιστότοπος διαθέτει πέντε διαφορετικές γλώσσες
 • Μοντέρνος σχεδιασμός και εμφάνιση
 • Δωρεάν χρήση στα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά του
 • Μια εξαιρετική λειτουργικότητα τόσο των ιστότοπων γνωριμιών όσο και συνομιλιών που ενσωματώνονται σε μία σελίδα

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς έκδοση εφαρμογής για κινητά
 • Δεν υπάρχει αξιόπιστη ασφάλεια και προστασία από απάτη
 • Πολλές ενοχλητικές διαφημίσεις

Τελικές Σκέψεις

Πίσω στην ιστορία, πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν διαφορετικούς ιστότοπους μόνο για να συνδεθούν με φίλους ή τυχαίους ξένους στο διαδίκτυο. Ωστόσο, τα πράγματα έχουν αλλάξει από τότε που το Chatspin.com κυριάρχησε στη σκηνή. Με τη βοήθεια αυτού του ιστότοπου, μπορείτε να συνδεθείτε, να αλληλεπιδράσετε και να φλερτάρετε με χιλιάδες άτομα παγκοσμίως. Γνωρίστε και χαιρετίστε ανθρώπους από διάφορους πολιτισμούς, εθνικότητα, προσωπικότητα και εμφάνιση.

Πάνω απ 'όλα, οι συντονισμένες συνομιλίες που είναι διαθέσιμες στο Chatspin διασφαλίζουν ένα ασφαλές, εύκολο και άνετο περιβάλλον για συνομιλία και χαλάρωση. Μαζί με άλλους ιστότοπους τυχαίας συνομιλίας μέσω βίντεο που εμφανίζονται εδώ, δεν πηγαίνετε με λάθος τρόπο όσον αφορά την κοινωνικοποίηση, τη συνάντηση με τους ανθρώπους και τη δημιουργία αξέχαστων συνδέσεων.

Το προσωπικό μου ΤΟΠ 4 για "Πρέπει να επισκεφτείτε" Τυχαίους ιστότοπους συνομιλίας βίντεο εκτός από το Chatspin.com θα ήταν:

 1. Shagle.com
 2. Chatrandom.com
 3. Flingster.com

Σε συνδυασμό με μοναδικά χαρακτηριστικά, ο συναρπαστικός ενθουσιασμός των τυχαίων σχέσεων είναι ο πρωταρχικός στόχος του πώς και γιατί το Chatspin και όλοι οι επιλεγμένοι ιστότοποι έχουν υψηλή βαθμολογία και προοδευτικά αυξάνονται μέχρι σήμερα. Ρίξτε μια ματιά σήμερα! Πιστεύω ακράδαντα ότι είναι τώρα η ώρα σας για να ζήσετε μια απόλαυση αυτού του κόσμου που σας αξίζει.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή