Ενημερώθηκε: 25 Σεπτεμβρίου 2022

Αναθεώρηση Chaturbate

& 12+ ιστότοποι Premium Live Sex Cam Όπως το Chaturbate.com

Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το Chaturbate.com

chaturbate

Λήφθηκε από τις λέξεις chat και αυνανίζομαι, Το Chaturbate είναι ένας εξαιρετικά δημοφιλής ιστότοπος για ενήλικες γνωστός για τις αστρικές παραστάσεις της κάμερας και τις ζωντανές εμφανίσεις του. Όντας ένας πορνογραφικός ιστότοπος στη φύση, το περιεχόμενο του Chaturbate περιέχει γυμνό και σεξουαλικές δραστηριότητες και πολλά άλλα. Έχει υπάρξει εδώ και πολύ καιρό και θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους ιστότοπους ζωντανής κάμερας με τεράστιο αριθμό χρηστών από όλο τον κόσμο. Κάθε hottie είναι πάντα έτοιμο να συνομιλήσει και να παίξει για μοναχικούς και καυλιάριους φίλους στο Διαδίκτυο και να έχει κάποιο καταπληκτικό χρόνο μαζί.

Δεδομένου ότι το Chaturbate φιλοξενεί χιλιάδες σεξουαλικό περιεχόμενο και πορνογραφία, θα φοβόσασταν με τον αριθμό των ερασιτεχνικών κοριτσιών cam και αγόρια, ακόμη και τρανσέξουαλ και σέξι ζευγάρια που είναι έτοιμα να γεμίσουν κάποια δράση μπροστά από την κάμερα. Μπορείτε να έχετε μια καυτή, σέξι και άσχημη διασκέδαση ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας με τα μοντέλα της Chaturbate. Ο ιστότοπος είναι 100% δωρεάν (όλοι αγαπούν οτιδήποτε δωρεάν!) Για δοκιμή και όλα τα σέξι μωρά από όλο τον κόσμο είναι συχνά επισκέπτες και επισκέπτες στον ιστότοπο. Και όχι, δεν αστειευόμαστε όταν είπαμε ότι είναι δωρεάν. Σε αντίθεση με τους πολλούς ιστότοπους κάμερας που υπόσχονται δωρεάν περιεχόμενο, αλλά ζητούν από τους χρήστες να πληρώσουν για το ένα ή το άλλο, το Chaturbate σας δίνει τα πάντα δωρεάν. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγγίξετε τον εαυτό σας και να απολαύσετε την παράσταση.

Επίσημη διεύθυνση URL ιστότοπου: https://chaturbate.com

Το Chaturbate είναι γνωστό ότι είναι ένας από τους πιο αποδεκτούς ιστότοπους ποτέ. Ο ιστότοπος προωθεί ένα πολύ ζεστό και φιλικό περιβάλλον όπου οι χρήστες σίγουρα θα αισθάνονται αποδεκτοί και θα είναι μόνοι τους. Αυτός ο φιλικός προς τον χρήστη ιστότοπος προσελκύει τους ανθρώπους και αυτό δεν είναι περίεργο γιατί έχει πολλούς συχνούς επισκέπτες και μέλη όλο αυτό το διάστημα. Όπως κάθε ιστότοπος με κάμερα, μπορεί να υπερηφανεύεται για τις ζωντανές εκπομπές του, όπου μπορείτε να δείτε τα πιο καυτά μοντέλα του ιστότοπου. Είτε έχετε λογαριασμό στο Chaturbate είτε απλώς περνάτε ως επισκέπτης, μπορείτε ακόμα να απολαύσετε αυτές τις ζωντανές εκπομπές, καθώς είναι ανοιχτές στο κοινό. Και ξέρετε ποιο είναι το καλύτερο πράγμα για το Chaturbate; Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα μοντέλα ενώ κάνουν τις ζωντανές εμφανίσεις.

Τι είναι το Chaturbate και πώς διαφέρει από άλλους ιστότοπους με κάμερα;

Έχοντας 100% ερασιτεχνικά μοντέλα, το Chaturbate εξυπηρετεί ζωντανές εμφανίσεις σεξ που είναι πάντα διαθέσιμες για την ευχαρίστηση και την αναψυχή σας. Δεδομένου ότι οι ιστότοποι κάμερας είναι μια μεγάλη αγορά και πολλοί ιστότοποι προσπαθούν να κάνουν ένα όνομα σε μια τέτοια βιομηχανία, η Chaturbate κατάφερε να ξεκινήσει το 2011 και να εξελιχθεί στην κοινότητα που είναι σήμερα. Οι ιστότοποι κάμερας επιτρέπουν τον αυνανισμό ενώ συνομιλείτε στο διαδίκτυο, οπότε αν θέλετε να παρακολουθείτε καυτές κυρίες και σέξι παιδιά να παίζουν και να το κάνουν άσχημα, τότε το Chaturbate είναι ο καλύτερος ιστότοπος για εσάς.

Είναι η επιλογή σας αν θα εγγραφείτε ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε τις εκπομπές ή απλώς να κάνετε streaming και να παρακολουθήσετε τις δημόσιες. Αλλά σίγουρα, το Chaturbate είναι διαφορετικό από τους ανταγωνιστές του. Για ένα, είστε χαλασμένοι σε αυτόν τον ιστότοπο. Με επιβλητικά 4 εκατομμύρια επισκέπτες καθημερινά (κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε), το πλήθος μπορεί να απολαύσει τις καλύτερες παραστάσεις από τα πιο καυτά ερασιτεχνικά μοντέλα μαζί με μερικά ατελείωτα και 100% δωρεάν ροή μοντέλων και ζευγαριών που θέλουν να χτίσουν μια σταθερή παρακολούθηση στον ιστότοπο.

Η αρχική σελίδα τα λέει όλα

Απλώς ρίξτε μια ματιά στην αρχική σελίδα του Chaturbate και θα ξέρετε τι είναι ο ιστότοπος. Εκατοντάδες ερασιτεχνικά μοντέλα αγγίζουν τον εαυτό τους και φαίνονται ζεστά και σέξι μπροστά από την κάμερα, έτοιμα να συνεχίσουν και να το κάνουν για την ευχαρίστηση και τη δική σας. Τα μοντέλα τους προέρχονται από όλο τον κόσμο, ώστε να μπορείτε να δείτε κορίτσια και παιδιά διαφορετικών εθνών στη μέση των σεξουαλικών πράξεων - απογύμνωση, αυνανισμός ή απλά να το κάνετε και να κάνετε άγριο, τραχύ σεξ. Το Chaturbate θεωρείται ως το KING των δικτυακών τόπων cam, ειδικά εκείνα τα χρόνια που κυριάρχησαν στον κλάδο. Ο ιστότοπος έχει περισσότερες εκπομπές και αλληλεπιδράσεις μεταξύ χρηστών και μοντέλων σε σύγκριση με τους αντιπάλους του. Το Chaturbate φιλοξενεί χιλιάδες ενήλικες εκτελεστές που είναι περισσότερο από πρόθυμοι να προσφέρουν ευχαρίστηση στο κοινό τους και χρησιμοποιούν ακόμη και διάφορα σεξ παιχνίδια για να αυξήσουν περαιτέρω την εμπειρία.

Φήμη, οφέλη και χαρακτηριστικά του Chaturbate

χαρακτηριστικά και κόστος chaturbate

Δεδομένου ότι η Chaturbate είναι γνωστή ως μια από τις καλύτερες στον κλάδο, μπορούν να επενδύσουν στον ιστότοπό τους για να παράγουν διακομιστές εξαιρετικής ποιότητας που διασφαλίζουν τη σταθερότητα ολόκληρου του ιστότοπου. Έχουν διαδραστικές δυνατότητες και επιλογές φιλτραρίσματος που είναι πολύ ελκυστικές για τους χρήστες. Το Chaturbate δεν λειτουργεί μόνο για τίποτα. τα πηγαίνουν καλά σε αυτό που κάνουν και φροντίζουν να δίνουν το καλύτερο δυνατό για να ξεχωρίζουν μεταξύ των ανταγωνιστών τους.

Για τους άπληστους χρήστες ιστότοπων πορνό και κάμερας, μπορεί να έχουν παρατηρήσει ότι ορισμένοι ιστότοποι εστιάζουν σε μεγάλο βαθμό σε επαγγελματικές λειτουργίες, όπως συνοδεία, πορνοστάρ και παρόμοια. Δεδομένου ότι είναι επαγγελματίες σε αυτό που κάνουν, σίγουρα θα παράγουν υψηλής ποιότητας παραστάσεις. Όσο για το Chaturbate, δεδομένου ότι επικεντρώνονται σε καθαρό ερασιτεχνικό περιεχόμενο, τροφοδοτούν τον εθισμό των χρηστών στην σπιτική ποιότητα πορνό επειδή υπάρχει κάτι για αυτό που δεν θα συγκρίνεται καν με τα επαγγελματικά. Με ερασιτέχνες αστέρες και σπιτική ποιότητα, η αλληλεπίδραση αισθάνεται πιο πραγματική και αυθεντική, σε αντίθεση με το επαγγελματικό περιβάλλον όπου θα μπορούσατε να αισθανθείτε το περιεχόμενο του «παροχέα υπηρεσιών».

Για τους επίδοξους ερασιτέχνες, το Chaturbate είναι ο ιστότοπος για να ξεκινήσετε μια πορεία στη βιομηχανία cam-site. Πρέπει απλώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, να αποδεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις, να επαληθεύσετε την ηλικία σας, και τότε είστε ήδη καλοί να πάτε. Όταν ξεκινάτε τη μετάδοση, κερδίζετε μάρκες από κάθε θεατή και αυτά τα διακριτικά πρέπει να ανταλλάσσονται με μετρητά, ειδικά με ιδιωτικές εκπομπές. Οι περισσότεροι από τους κορυφαίους συνδρομητές στο Chaturbate κερδίζουν πολλά.

…Αλλά περίμενε? Δεν είναι το Chaturbate δωρεάν ιστότοπος; Πώς κερδίζουν χρήματα;

Το Chaturbate επιτρέπει δωρεάν πρόσβαση στους χρήστες, ώστε να μπορούν να περιηγηθούν σε διάφορα κανάλια cam, αλλά τα μοντέλα και οι ερμηνευτές κερδίζουν όταν έχουν έναν ακόλουθο που θέλει να εκτελέσει αποκλειστικά για αυτούς. Δεδομένου ότι πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν το Chaturbate για να κερδίσουν επιπλέον χρήματα, ο ιστότοπος έχει πολλές κορυφαίες επιδόσεις με σημαντικό αριθμό τακτικών συνδρομητών. Ακόμα κι αν εκτελούνται περιστασιακά, θα έχουν αρκετές συμβουλές και μάρκες όποτε έχουν τα βίντεό τους, ώστε να μπορούν πάντα να κερδίζουν. Για κάθε 100 μάρκες που θα λαμβάνουν οι ερμηνευτές, θα ισοδυναμεί με 5 $ σε πραγματικά μετρητά. Υπάρχουν επίσης διάφοροι διαγωνισμοί όπου οι νικητές θα κέρδιζαν ωριαία έπαθλα ειδικά για κορυφαίες κάμερες με τον μεγαλύτερο αριθμό θεατών. Όλοι αυτοί οι διαγωνισμοί θα κερδίσουν χρηματικά έπαθλα που κυμαίνονται από $ 5- $ 10. Έτσι, το Chaturbate είναι ένας νόμιμος και δημοφιλής τρόπος για τους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς να κερδίζουν καλά χρήματα, επειδή ο ιστότοπος έχει πολλούς χρήστες και θεατές παγκοσμίως.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Chaturbate

PROS:

 • Εύκολη διαδικασία εγγραφής
 • Γρήγορη σύνδεση
 • 100% δωρεάν
 • Ένας τεράστιος αριθμός καυτών ερασιτεχνών
 • Οι συμβουλές γίνονται αποδεκτές
 • Επιτρέπεται η χρήση σεξ παιχνιδιών
 • Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε ή να πληρώσετε εκ των προτέρων για υπηρεσίες
 • Ζωντανές κάμερες δωρεάν
 • Το Bitcoin υποστηρίζεται
 • Διατίθενται προσαρμοσμένα emoticon
 • Τα μοντέλα είναι ζεστά προς τα μέλη
 • Εάν δεν θέλετε να εγγραφείτε, μπορείτε να παρακολουθείτε δημόσιες εκδηλώσεις
 • Οι δημόσιες εκθέσεις είναι δωρεάν
 • Οι ιδιωτικές εκπομπές είναι ασταθείς και τα μοντέλα θα κάνουν σεξουαλικά πράγματα

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν φωνητικές συνομιλίες για ιδιωτικές εκπομπές
 • Οι ιδιωτικές συνομιλίες θα κοστίζουν πιστώσεις λογαριασμού
 • Δεν μπορείτε να συνομιλήσετε με άλλους χρήστες
 • Δεν υπάρχει ειδικό σύστημα ετικετών για μοντέλα

12 εναλλακτικές τοποθεσίες κάμερας ζωντανών σεξ παρόμοιες με το Chaturbate.com:

# 1: Camsoda

camsoda

Τόσο αναζωογονητικά όσο ακούγεται η λαβή, παραδίδουν τους στόχους τους σε κάθε θεατή εκεί έξω. Επισκεφθείτε το Camsoda.com και θα αφήσετε τον ιστότοπο με την αίσθηση ικανοποίησης και ευχαρίστησης. Καθώς οι δικτυακοί τόποι έχουν καταλάβει το Διαδίκτυο, είναι πλέον μια εύκολη και προσιτή πηγή στιγμιαίας και εικονικής απόλαυσης. Οι θεατές μπορούν να συνομιλούν με άλλους με τη δωρεάν δυνατότητα συνομιλίας τους. Ένα μεγάλο πράγμα για το Camsoda είναι ότι υπάρχουν cam girls 24/7, και το εννοούσαν κυριολεκτικά. Κάποιος είναι εκεί έξω, διαδικτυακός και καυλιάρης, πρόθυμος να δείξει στους θεατές πώς μπορεί να έχει τη διασκέδαση και την ευχαρίστηση ταυτόχρονα. Το Camsoda διαθέτει επίσης την προηγμένη αναζήτηση, διευκολύνοντας την αναζήτηση μοντέλων. Έχουν πολλές ιδέες και χαρακτηριστικά βίντεο, μία από τις οποίες είναι δημοφιλής επιλογή από πολλούς, οι κάμερες voyeur στο σπίτι τους. Ένα άλλο σπουδαίο πράγμα για αυτόν τον ιστότοπο είναι ότι τα πήγαν καλά στην οργάνωση των ετικετών τους, των λιστών μοντέλων και διαφορετικών κατηγοριών για εύκολη πρόσβαση.

Πλήρης κριτική Camsoda εδώ.

PROS:

 • Εύκολη πρόσβαση
 • Φιλικό προς το χρήστη
 • Πολλά μοντέλα
 • Έχει πολλές έννοιες βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές διαφημίσεις
 • Οι δωρεάν λογαριασμοί έχουν περιορισμένη πρόσβαση
 • Μόνο μικρές εκπομπές είναι διαθέσιμες για μη premium χρήστες

# 2: Είμαι ζωντανά

ζωντανή σελίδα

Όπως αποδεικνύεται στα πολυάριθμα βραβεία τους για το ότι είναι ο καλύτερος ιστότοπος ζωντανής συνομιλίας της AVN, το ImLive.com φιλοξενεί χιλιάδες καλλιτέχνες έτοιμους να πειράξουν και να ευχαριστήσουν τους θεατές τους. Ο ιστότοπος διαθέτει επίσης περισσότερες από 600,000 φωτογραφίες και μπορείτε να απολαύσετε περισσότερες από 300,000 ηχογραφημένες ζωντανές εκπομπές. Από άποψη περιεχομένου, οι χρήστες θα είναι πάντα χαλασμένοι με πολλά να δουν σε αυτόν τον ιστότοπο και τα περισσότερα από τα βίντεό τους έχουν ποιότητα HD. Έχουν επίσης δωρεάν αίθουσες συνομιλίας όπου όλοι μπορούν να αλληλεπιδράσουν με ερμηνευτές. Η εξυπηρέτηση και οι λειτουργίες κάθε ερμηνευτή θα ποικίλλουν, καθώς ορισμένοι θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν σε ποιότητα HD, ενώ κάποιοι δεν μπορούν, αλλά όλα βασίζονται σε αυτά τα όμορφα και σέξι μοντέλα που κάνουν ό, τι θέλετε. Είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι τα μοντέλα του ImLive είναι από όλο τον κόσμο, οπότε ανεξάρτητα από τους τύπους σας όσον αφορά την εθνικότητα ή τη φυλή των κοριτσιών, τότε σίγουρα θα βρείτε ένα εδώ που θα ταιριάζει στις προτιμήσεις σας.

Αναχώρηση μας σε βάθος κριτική του ImLive.com.

PROS:

 • Τα μοντέλα είναι κυρίως ερασιτέχνες
 • Εξαιρετικές δυνατότητες προηγμένης αναζήτησης
 • Διαδραστικά φόρουμ
 • Διαφορετικές δυνατότητες ζωντανής κάμερας

Μειονεκτήματα:

 • Ακριβείς τιμές για premium συνδρομή
 • Τα περισσότερα μοντέλα απαιτούν υψηλότερες τιμές
 • Μόνο λίγες φετίχ και κατηγορίες BDSM

# 3: LiveJasmin

Livejasmin

Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούσαν να πουν ότι το LiveJasmin στον ιστότοπο κάμερας «IT». Είναι ο καλύτερος ιστότοπος για τα όνειρά σας. Παρέχει πραγματικές και ζωντανές συνεδρίες κάμερας από κορίτσια και αγόρια με κάμερα και μπορείτε να τα δείτε στην πλήρη δόξα τους. Έχει περάσει από το 2001 και με τα χρόνια, κατάφερε να πάρει το όνομά του στη θέση του, τώρα είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους ζωντανών κάμερων που υπήρχαν ποτέ. Ο ίδιος ο ιστότοπος φαίνεται καλός και ταιριάζει στις προτιμήσεις ενός ενήλικα. Με την εύκολη πλοήγησή του, μπορείτε απλά να καθίσετε, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον άτακτο χρόνο σας. Η «σεξουαλική εμπειρία» σας θα αξίζει τον κόπο με το LiveJasmin επειδή ο ιστότοπος διαθέτει πολλές δυνατότητες. Προωθεί επίσης την αλληλεπίδραση μεταξύ των χρηστών με τις διαφορετικές δυνατότητές τους. Το LiveJasmin φιλοξενεί το "VibraToy", το οποίο είναι μια ειδική συσκευή που χρησιμοποιείται από κορίτσια με κάμερα για να παρέχει επιπλέον υπηρεσίες στους θεατές. Μπορείτε να απολαύσετε το Cam2Cam με άλλους χρήστες και μοντέλα ή να απολαύσετε μια ιδιωτική εκπομπή αποκλειστικά για τα μάτια σας.

Ακολουθεί μια πλήρης κριτική για το Livejasmin.

PROS:

 • Ζεστά μοντέλα
 • Η διάταξη είναι εύκολη στα μάτια
 • Απλή πλοήγηση
 • Μοναδικά χαρακτηριστικά

Μειονεκτήματα:

 • Αρκετά ακριβές τιμές
 • Οι δωρεάν χρήστες έχουν περιορισμένη πρόσβαση
 • Μόνο 10 λεπτά για προβολή εάν είστε δωρεάν χρήστης

# 4: Slutroulette

φλουτούρα

Αυτή είναι η πορνογραφική έκδοση του "Chatroulette", όπου οι χρήστες ταιριάζουν με ένα τυχαίο cam κορίτσι και μπορείτε να αρχίσετε να αλληλεπιδράτε μαζί τους. Δεδομένου ότι οι αγώνες γίνονται τυχαία, πρέπει να ρυθμίσετε τις προτιμήσεις σας εκ των προτέρων, ώστε να εξακολουθείτε να καταλήγετε σε κάποιον που ταιριάζει με το γούστο σας. Σε αντίθεση με τους συνηθισμένους ιστότοπους με κάμερα και τους ιστότοπους σύνδεσης που έχουμε συναντήσει, το SlutRoulette διατηρεί τη συγκίνηση έχοντας τα πράγματα τυχαία. Δεν θα χρειαστεί να χάσετε πολύ χρόνο μόνο για να καταλήξετε σε κάποιον διαδικτυακό, επειδή η SlutRoulette θα κάνει τα πάντα για εσάς. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καθίσετε και να απολαύσετε.

PROS:

 • Τα ομαδικά δωμάτια προωθούν την αλληλεπίδραση
 • Το μοντέλο μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή
 • Έχει έκδοση εφαρμογής για κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Πολλές υπενθυμίσεις για εγγραφή
 • Ο ιστότοπος θα σας ανακατευθύνει σε άλλο συνδεδεμένο ιστότοπο
 • Πολλές διαφημίσεις

# 5: Τζερκμάτε

τρελάω

Το Jerkmate διαφέρει από τους περισσότερους ιστότοπους πορνό που χρησιμοποιούν τις προτιμήσεις σας με διαφορετικούς αλγόριθμους για να βρουν κορίτσια που είναι κατάλληλα για τις προτιμήσεις σας. Με αυτόν τον ιστότοπο, προσφέρουν εκτεταμένες λίστες με στροφές μοντέλων και ακόμη και χαρακτηριστικά που τους φέρνουν πιο κοντά και πιο οικεία στους χρήστες, βοηθώντας τους να μάθουν περισσότερα για κάθε μοντέλο και τελικά να ανακαλύψουν τις ομοιότητές τους όσον αφορά το σεξ και την ευχαρίστηση. Ολόκληρη η διεπαφή του είναι πολύ απλή και φιλική προς τον χρήστη. με πολλά καυτά μοντέλα στη λίστα τους για να βεβαιωθείτε ότι κάθε χρήστης μπορεί να έχει μια αξιόλογη εμπειρία κάμερας web.

Κριτική Jerkmate - εδώ.

PROS:

 • Βίντεο HD έως 1080p. υπάρχουν μόνο μερικά μοντέλα που έχουν βίντεο κάτω από 720p
 • 100% καθαρή και καθαρή ποιότητα ήχου
 • Το Going premium θα σας επιτρέψει να απολαύσετε πολλά οφέλη και προνόμια
 • Ασφαλείς τρόποι πληρωμής, συμπεριλαμβανομένου του Paypal
 • Μια μεγάλη ποικιλία από καυτά μοντέλα

Μειονεκτήματα:

 • Η διεπαφή συνομιλίας είναι αρκετά μέτρια
 • Η πολιτική πληρωμών είναι λίγο ασαφής
 • Οι δωρεάν επιλογές είναι πολύ περιορισμένες

# 6: MyDirtyHobby

mydirtyhobby

Αυτός ο ιστότοπος φιλοξενεί χιλιάδες ερασιτεχνικά βίντεο και φωτογραφίες με ένα πολύ διασκεδαστικό και φιλόξενο περιβάλλον. Υπάρχουν πολλά σέξι μοντέλα σε αυτόν τον ιστότοπο και ποτέ δεν αποτυγχάνουν να παρουσιάσουν μια ποικιλία σέξι σόου. Ό, τι ψάχνετε, είναι εδώ. Στριπτίζ? Αυνανισμός? Ομαδικό σεξ; Ονομάστε ό, τι συστροφή ή φετίχ θέλετε να δείτε και το MyDIrtyHobby τα έχει όλα για εσάς. Τόσο τα ερασιτέχνα όσο και τα ημι-επαγγελματικά μωρά κυριαρχούν στον ιστότοπο, όλα σε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη. Θα μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στον τύπο σας. Όπως και οι περισσότεροι ιστότοποι για ενήλικες, προωθούν επίσης την αλληλεπίδραση μεταξύ μοντέλων και χρηστών μέσω ιστολογίων και συνομιλιών ή ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου.

Πλήρης κριτική Mydirtyhobby.

PROS:

 • Μπορείτε να ανεβάσετε το περιεχόμενό σας
 • Μεγάλη ποικιλία περιεχομένου
 • Φιλικό προς το χρήστη interface
 • Προηγμένη μηχανή αναζήτησης

Μειονεκτήματα:

 • Ακριβά πακέτα πίστωσης
 • Δεν είναι δυνατή η λήψη βίντεο
 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμα αρχεία zip για φωτογραφίες
 • Μόνο μέση ποιότητα βίντεο

# 7: Stripchat

λωρίδα

Με τη διεπαφή του γεμάτη ερωτικές εικόνες μοντέλων κάμερας web, το Stripchat θέτει τη διάθεση για λίγο ζεστό και καυλιάσιο χρόνο τόσο για εσάς όσο και για το επιλεγμένο μοντέλο σας. Ο ιστότοπος φαίνεται αρκετά απλός αλλά φιλικός προς τον χρήστη. Είναι επίσης ένα καλό περιβάλλον με αρκετά μοντέλα. Αν είστε σε γυναικεία ή αρσενικά μοντέλα, ζευγάρια, ακόμη και τρανσέξουαλ ... είναι όλα εδώ. Προσφέρουν επίσης ρυθμίσεις εξατομίκευσης που βοηθούν τους χρήστες να παρακολουθούν τους αγαπημένους τους ερμηνευτές λαμβάνοντας ειδοποιήσεις μόλις είναι συνδεδεμένοι και διαθέσιμοι.

Αναχωρώ την πλήρη κριτική μας για το Stripchat.

PROS:

 • Εύκολη επικοινωνία τόσο για μοντέλα όσο και για χρήστες
 • Τα μέλη μπορούν να ζητήσουν να δουν μια «ειδική ιδιωτική εκπομπή»
 • Ο ιστότοπος διασφαλίζει την ασφάλεια των μοντέλων

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει διαθέσιμη εφαρμογή για κινητά
 • Οι μίνι-εικόνες δεν θα μετακινηθούν καθόλου
 • Τα κουπόνια μπορεί να είναι ακριβό

# 8: Οι δωρεάν κάμερές μου

myfreecams

Οι περισσότεροι ιστότοποι έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν χωρίς κόστος, αλλά τελικά, θα βρείτε τον εαυτό σας να πληρώνει για ορισμένες δυνατότητες. Οι δωρεάν κάμερές μου παρέμεναν πάντα πιστές στο όνομά της, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν τα πάντα χωρίς κανένα κόστος. Οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από μάρκες, αλλά αυτά χρησιμοποιούνται κυρίως για να δώσουν συμβουλές στα αγαπημένα σας μοντέλα και να τους δείξουν κάποια εκτίμηση. Τα περισσότερα από τα μοντέλα εδώ είναι ερασιτεχνικά και προέρχονται από διαφορετικούς πολιτισμούς και εθνικότητες.

PROS:

 • Προσφέρει επιλογή cam-to-cam
 • Πολλά κορίτσια με κάμερα είναι online ανά πάσα στιγμή
 • Εύκολη πλοήγηση για χρήστες

Μειονεκτήματα:

 • Ο σχεδιασμός του ιστότοπου δεν φαίνεται καλός
 • Οι ιδιωτικές συνομιλίες μπορεί να είναι ακριβές
 • Η σύνθετη αναζήτηση δεν είναι διαθέσιμη

# 9: X κάμερες

xcams

Εάν είστε σε σέξι γυναίκες της Ευρώπης, τότε τα Xcams θα είναι ιδανικά για εσάς. Υπάρχουν πολλά hotties που κυριαρχούν στον ιστότοπο και θα γνωρίζετε ότι χάνετε όταν είδατε επιτέλους ευρωπαϊκούς ερμηνευτές της κάμερας. Μπορείτε να δείτε όλα τα καλά πράγματα χωρίς καν να ανεβείτε σε αεροπλάνο και μόνο στην άνεση του σπιτιού σας. Τα πάντα είναι προσβάσιμα με λίγα μόνο κλικ και οι XCams δεν απογοητεύουν ποτέ. Με εκατοντάδες μοντέλα στο διαδίκτυο από καιρό σε καιρό, θα έχετε πολλά κορίτσια για να διαλέξετε. Καθένα από αυτά διαθέτει διαφορετικές γοητείες και τύπους σώματος και σίγουρα θα βρείτε αυτό που ταιριάζει στα γούστα σας.

Εδώ είναι μια πλήρης κριτική του XCams.com.

PROS:

 • Οι ιδιωτικές εκπομπές είναι πολύ προσιτές
 • Οι VIP ιδιωτικές εκπομπές είναι όπου μπορείτε να έχετε ένα μοντέλο για τον εαυτό σας
 • Τα σεξ παιχνίδια μπορούν να ενεργοποιηθούν με λίγες μονάδες
 • Εξαιρετικές λειτουργίες και επιλογές φιλτραρίσματος
 • Οι κάμερες και τα βίντεο είναι κατασκευασμένα από ποιότητα HD

Μειονεκτήματα:

 • Εάν κατά λάθος μπείτε σε μια ιδιωτική εκπομπή, θα χρεωθείτε αμέσως
 • Ορισμένα μοντέλα χρησιμοποιούν σεξ παιχνίδια μόνο σε ιδιωτικές παραστάσεις που κοστίζουν λίγο
 • Οι λογαριασμοί που είναι ανενεργοί για τουλάχιστον 6 μήνες χάνουν πιστώσεις
 • Οι ιδιωτικοί χρήστες δεν είναι αποκλειστικά μόνο εσείς και το μοντέλο, καθώς μπορούν να εγγραφούν και άλλοι χρήστες

# 10: RabbitsCams.sex

κουνέλια

Αν είστε έτοιμοι να αλληλεπιδράσετε με τα πιο καυτά κορίτσια με κάμερα, τότε τα Rabbits Cams θα πρέπει να είναι ο ιστότοπος που πρέπει να επισκεφθείτε. Είναι μια κοινότητα γεμάτη χρήστες (κυρίως κορίτσια) που είναι πολύ φιλικοί και ανοιχτόμυαλοι. Μπορείτε να είστε εκ των προτέρων με τις συνομιλίες και τα φετίχ σας και σχεδόν πάντα θα έχετε κάποιο περιεχόμενο για συγκεκριμένες επισημάνσεις "μου αρέσει". Ο ιστότοπος διαθέτει μοντέλα που προέρχονται από διαφορετικές χώρες και εθνικότητες, τύπους αμαξώματος και εμπειρία camming. Υπάρχουν πολλοί ερμηνευτές στον ιστότοπο, τώρα πάνω από 60 χιλιάδες, οπότε υπάρχουν πολλά κορίτσια που μπορούν να συνδεθούν στο Διαδίκτυο οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Full RabbitsCams αναθεώρηση.

PROS:

 • Χαρακτηριστικά εξατομίκευσης χρήστη
 • Διαφορετικοί τύποι εκπομπών (φυσικά με διαφορετικές τιμές)
 • Τα προφίλ των μοντέλων δίνουν πληροφορίες για αυτά και ακόμη και σας επιτρέπουν να δείτε μερικές άτακτες φωτογραφίες
 • Διατίθενται επίσης κάμερες για ομοφυλόφιλους και τρανσέξουαλ

Μειονεκτήματα:

 • Οι ιδιωτικές και αποκλειστικές συζητήσεις είναι ακριβές
 • Ορισμένα μοντέλα δεν μπορούν να παρέχουν βίντεο και εκπομπές HD
 • Σημαντικοί χρόνοι buffer

# 11: Φλερτ 4Free

flirt4free

Οι περισσότεροι από Φλερτ 4FreeΟι οπαδοί λατρεύουν την ποικιλία σεξουαλικών παραστάσεων και εξαιρετικών δωματίων συνομιλίας. Δεδομένου ότι είναι ένας δημοφιλής premium ιστότοπος, διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά και επικεντρώνεται σε ιδιωτικές εκπομπές, επιτρέποντας τις συνεδρίες κάμερας ενός προς έναν. Προωθεί επίσης την αλληλεπίδραση μεταξύ των χρηστών με τη χρήση των Συνομιλιών Κόμματος, των αναρτήσεων ιστολογίου και των κέντρων Εκπαίδευσης Φετίχ.

Όταν έχετε έναν πολυλειτουργικό ιστότοπο σεξ όπως το Flirt4Free, θα έχει τιμή. Όπως είναι γνωστό για τα premium χαρακτηριστικά του, μπορείτε να επιλέξετε από διαφορετικούς τρόπους πληρωμής για να επωφεληθείτε από διαφορετικά πιστωτικά πακέτα. Προσφέρουν επίσης μία από τις φθηνότερες και ακόμη και τις πιο ακριβές τιμές όταν πρόκειται για εκπομπές από κάμερα. Το Flirt4Free είναι φοβερό όπως είναι, και το λατρεύουν επίσης πολλοί.

PROS:

 • Ενεργός από το 1996
 • Πήγαμε μέσω διαφορετικής διεπαφής και ανάπτυξης λειτουργικότητας
 • Σχεδόν 600 μοντέλα online καθημερινά
 • Ο ιστότοπος αποτελείται κυρίως από ανδρικά μοντέλα
 • Ποικιλία σεξ σόου
 • Ιδιωτικές εκπομπές και εξαιρετικές αίθουσες συνομιλίας

Μειονεκτήματα:

 • Ακριβά συνδρομή
 • Οι φωτογραφίες με δυνατότητα λήψης είναι περιορισμένες

# 12: Cams.com

cams.com

Το όνομα τομέα τους είναι πραγματικά εύκολο να θυμηθεί και πιθανότατα θα ήταν ένα από τα πρώτα που εμφανίστηκε όταν κάποιος θέλει να έχει μια γεύση από μια καυτή και ατμού ζωντανή εκπομπή. Ένα καλό πράγμα για αυτόν τον ιστότοπο είναι το γεγονός ότι έχουν πολλές επιλογές να προσφέρουν, έτσι οι θεατές μπορούν να επιλέξουν ένα μοντέλο που ταιριάζει στις προτιμήσεις τους. Φύλο, ηλικία, εθνικότητα, ακόμη και συγκεκριμένοι τύποι σώματος, οι επιλογές είναι ατελείωτες. Σε αυτό το μέρος, είστε έτοιμοι για ποικιλία και την ευκαιρία να μοιραστείτε μια οικεία στιγμή κάμερας με κάποιον με τον οποίο μπορείτε να συνδεθείτε.

Πλήρης κριτική Cams.com.

PROS:

 • Οι θεατές μπορούν να συνομιλούν με αστέρια πορνό
 • Διαδραστικά φόρουμ
 • Βίντεο υψηλής ποιότητας
 • Καλά φτιαγμένα βίντεο που είναι κοντά στην ποιότητα βίντεο πορνό
 • Νέα μοντέλα έρχονται τακτικά
 • Οι αρχάριοι μπορούν να παρακολουθούνται σε συγκεκριμένες ετικέτες

Μειονεκτήματα:

 • Οι δωρεάν χρήστες δεν μπορούν να συνομιλήσουν με μοντέλα
 • Δεν υπάρχουν προ-ηχογραφημένα βίντεο
 • Ακριβής συνδρομή

Τελευταία λέξη

Εδώ και πολλά χρόνια, πολλές τοποθεσίες κάμερας παραμονεύουν στον κλάδο της πορνογραφίας. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι εξοικειώνονται με το camming και είναι πραγματικά μια διαφορετική εμπειρία, καθώς μπορείτε να αλληλεπιδράσετε και να απολαύσετε μαζί με τα μοντέλα. Εάν το σκεφτείτε, αυτό θα μπορούσε εύκολα να είναι καλύτερο από το συνηθισμένο πορνό και αυτό ακριβώς είναι το Chaturbate. Υπάρχουν τόσα πολλά προνόμια και οφέλη που έρχονται παράλληλα με την παρακολούθηση και την εμπειρία των εκπομπών cam. Αυτοί οι ιστότοποι που αναφέρονται παραπάνω είναι μερικά μόνο από τα λίγα παραδείγματα που θα μπορούσατε να λάβετε υπόψη εάν βρίσκεστε σε ιστότοπους με κάμερα. 

Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι για να διαλέξετε και όλα υπόσχονται να προσφέρουν την ίδια ευχαρίστηση και ατμόσφαιρες εμπειρίας τόσο για τον θεατή όσο και για το μοντέλο. Δεδομένου ότι παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο και μπορείτε να επικοινωνείτε με το μοντέλο που σας διασκεδάζει, μπορείτε απλά να σηκώσετε τις δυσκολίες σας και να τους κάνετε να κάνουν ό, τι θέλετε. Πράγματι, είναι ένας διαφορετικός κόσμος εκεί έξω σε αυτούς τους ιστότοπους με κάμερα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε, να χαλαρώσετε και τα κορίτσια της κάμεράς σας θα κάνουν τη δουλειά για εσάς.

Και αν είναι δύσκολο για εσάς να επιλέξετε από δεκάδες ιστότοπους, αυτοί είναι οι ιστότοποι TOP 3 cam (εξαιρουμένου του Chaturbate) που πρέπει να επισκεφτείτε:

Περάστε υπέροχα!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή