Ενημερώθηκε στις: 27 Ιανουαρίου 2022

Τσάτβιλ

& 12-Καλύτεροι ιστότοποι ζωντανής συνομιλίας σεξ Παρόμοιοι με το chatville.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Chatville.com

Chatville chat

Οι διαδικτυακές πλατφόρμες συνομιλιών και οι εφαρμογές συνεχίζουν να εμφανίζονται αυτές τις μέρες. Μερικά μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε συνδέσμους, ενώ άλλα είναι για γνήσιες φιλίες. Ανεξάρτητα από τον σκοπό τους, δεν προσφέρουν όλα αξιόπιστη εξυπηρέτηση και αντίστοιχη επιτυχία. Ευτυχώς για εσάς, υπάρχει ο Chatville για να σας βοηθήσει. Αυτός ο ιστότοπος ζωντανής σεξουαλικής κάμερας και συνομιλίας προσφέρει στους ανθρώπους μια δωρεάν υπηρεσία για να συνδεθούν, να ταιριάξουν και να δημιουργήσουν σχέσεις με μια δέσμη αγνώστων στο διαδίκτυο. Ισχυρίζονται ότι διαθέτουν αποτελεσματικά χαρακτηριστικά και διεπαφή που βελτιώνει την εμπειρία συνομιλίας σας σε διαφορετικό επίπεδο. Αλλά όπως και εσείς, θέλω να μάθω περισσότερα για τον Chatville και να δοκιμάσω τους ισχυρισμούς του! Προετοιμαστείτε γιατί σήμερα, θα αναλύσουμε αυτή τη σκύλα σε κομμάτια!

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.chatville.com/

Η Κοινότητα Ζωντανής Συνομιλίας του Chatville

Το ChatVille σίγουρα προσελκύει πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Είναι η κύρια αξιόπιστη πηγή υπηρεσιών για να συνδεθείτε και να δημιουργήσετε νέες φιλίες ή σχέσεις χωρίς να ανησυχείτε πολύ για τα χρήματα και τη συνδρομή. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να βιώσετε μια συνομιλία με κάμερα με τέσσερις αγνώστους ταυτόχρονα. Αλλά, φυσικά, αν προτιμάτε το απόρρητο, το Chatville διαθέτει επίσης αποκλειστικές συνομιλίες βίντεο με κάμερα cam2cam. Θα εκπλαγείτε που η διασκέδαση δεν σταματά εκεί ακόμα, επειδή αυτές είναι μόνο μερικές από τις δυνατότητες που είναι διαθέσιμες στο ChatVille.

Για ενήλικες και εφήβους που θέλουν απλώς να γνωρίσουν νέους ανθρώπους και να περάσουν καλά, το Chatville είναι σίγουρα το καλύτερο μέρος. Εδώ, είστε ελεύθεροι να γνωρίσετε νέους φίλους, να δημιουργήσετε νέες μακροχρόνιες φιλίες ή σχέσεις και να κάνετε ό,τι σας ευχαριστεί. Σίγουρα, υπάρχουν πολλές τοποθεσίες συνομιλίας με κάμερα στις μέρες μας, αλλά μόνο λίγες προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες συνομιλίας. Τώρα, η στιγμιαία συνομιλία και το κυνήγι για τις επόμενες προοπτικές σας σερβίρονται βολικά ζεστά και φρέσκα.

Επιπλέον, το να γίνετε μέλος είναι απλώς μια επιλογή εδώ για να χρησιμοποιήσετε τα chatrooms του ιστότοπου, αλλά η εγγραφή σάς επιτρέπει σίγουρα να έχετε πρόσβαση σε πολυάριθμες premium λειτουργίες, όπως ιδιωτικές κάμερες και αποκλειστικές αίθουσες συνομιλίας για επιλέξιμους συμμετέχοντες. Πράγματι, η χρήση του Chatville θα σας προσφέρει ό,τι πιο κοντινό σε Omegle και Chatroulette που δεν μπορείτε να αγοράσετε με χρήματα.

Πίσω από τη δημοτικότητα του Chatville

Chatville σεξουαλική συνομιλία

Κάπως πρόσφατα, η άνοδος του Chatville στο αστέρι είχε γίνει το αποκορύφωμα του παγκόσμιου ιστού. Το Chatville προσπάθησε να διεισδύσει στους κορυφαίους παρόχους σεξουαλικής συνομιλίας του Διαδικτύου για πολλά χρόνια και ευτυχώς κατάφερε να εξελιχθεί σε αυτό που είναι τώρα και υποστηρίζει αυτήν την εξέλιξη με μερικές εντυπωσιακές τεχνολογίες. Οι αίθουσες συνομιλίας με τουλάχιστον εκατοντάδες συμμετέχοντες εμφανίζονται αμέσως, οπότε σίγουρα δεν θα υπάρξει ποτέ έλλειψη συνομιλίας εδώ.

Επιπλέον, το Chatville διαθέτει μια επιλογή πολλαπλής κάμερας που σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε ταυτόχρονα τέσσερις διαφορετικές ζωντανές ροές. Σίγουρα, αυτό είναι κάτι που συνήθως δεν βλέπετε σε άλλους ιστότοπους με κάμερα. Και ως μπόνους, μπορείτε να ελέγξετε ποιες είναι οι πιο καυτές και διάσημες ροές μεταξύ των επιλογών, οπότε κάθε φορά που δυσκολεύεστε με το ποια να ακολουθήσετε, τα στατιστικά μπορεί να σας βοηθήσουν.

Επιπλέον, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε την προσωπική σας ροή ζωντανής ροής και ελπίζουμε να αυξήσετε και το δικό σας κοινό. Είμαι αρκετά έκπληκτος από την απρόσκοπτη λειτουργικότητα του Chatville και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έχουν μια αξιοπρεπή βάση δεδομένων πίσω από τις πόρτες.

Εγγραφείτε και εγγραφείτε στην κοινότητα Chatville

Μπες στο Chatville

Το ChatVille είναι ένας εικονικός παράδεισος για ενήλικες, με τους υπέροχους και ενεργούς 3 εκατομμύρια χρήστες του σε όλο τον κόσμο. Η εγγραφή και η χρήση ολόκληρου του ιστότοπου είναι εντελώς δωρεάν — και θα μπορούσατε ενδεχομένως να δημιουργήσετε εισόδημα ενώ το κάνετε. Για να σας βοηθήσω να ολοκληρώσετε την εγγραφή, επιτρέψτε μου να μοιραστώ την εμπειρία μου από την εγγραφή.

Μόλις έφτασα στην κεντρική σελίδα, με έκπληξη είδα ότι είναι αρκετά απλό με την υπηρεσία του —χωρίς φασαρία, χωρίς αλλά. Ο Chatville δείχνει δύο επιλογές κάμερας όπου μπορώ να χρησιμοποιήσω ως "επισκέπτης" ή ως "μέλος". Σε περίπτωση που έχετε αμφιβολίες, δεν απαιτούνται πολλά κατά την εγγραφή σας. Εφόσον είστε άνω των 18 ετών, έχετε τα προσόντα να συμμετέχετε σε οποιαδήποτε αίθουσα συνομιλίας. Επίσης, πρέπει να δώσετε όνομα λογαριασμού, φύλο, ημερομηνία γέννησης και έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Μόλις ρυθμίσετε τα πάντα, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Το να έχεις λογαριασμό είναι απαραίτητο πράγμα για επικοινωνία. Γενικά, δεν μπορείτε να ανταλλάξετε μηνύματα σε άλλα μέλη ή σε ζωντανές μεταδόσεις, επειδή είναι αρκετά αποκλειστικά για τα μέλη του Chatville.

Μοναδικά χαρακτηριστικά Chatville

Ιδιωτικό Chatville
 • Προηγμένο φίλτρο

Η νέα διεπαφή του Chatville είναι πολύ καλύτερη επειδή έχει μια εύκολη, εξελιγμένη επιλογή φιλτραρίσματος. Τώρα, μπορείτε εύκολα να επιλέξετε τις αίθουσες συνομιλίας που προτιμάτε — είτε είναι αρσενικά, είτε θηλυκά, σαλονάκια, ομαδικά ή ζευγάρια. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε streaming τέσσερις κάμερες ταυτόχρονα!

 • Κοινοποίηση κάμερας

Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να μοιράζεστε τη δική σας κάμερα σε μια ζωντανή εκπομπή. Μπορείτε να το συγκρίνετε με τις δυνατότητες Cam2cam άλλων τοποθεσιών. Επίσης, το χάσμα μεταξύ ανδρών και θηλυκών είναι απροσδόκητα 50/50 από πολλές αντίπαλες τοποθεσίες, επομένως θα έχετε ίσους όρους παιχνιδιού.

 • Δημόσια δωμάτια συνομιλίας

Όταν επισκέπτεστε το Chatville, θα βρείτε μια λίστα με δημόσια προσβάσιμα δωμάτια συνομιλίας. Είναι εντελώς δωρεάν και μπορείτε να επιλέξετε αν σας αρέσουν οι ανδρικές, οι γυναικείες, οι τρανς, οι ομαδικές ή ζευγαρωτικές παραστάσεις.

Πώς λειτουργεί το Chatville;

Chatville chat σεξ

Το Chatville είναι από τους ιστότοπους με τις περισσότερες επισκέψεις και χρησιμοποιείται συχνά από οποιονδήποτε επιθυμεί να κάνει νέους φίλους, να βρει συνδέσεις και απλώς να διασκεδάσει. Βασικά, είναι μια πλατφόρμα ζωντανής κάμερας που συνδυάζει ομαλά μερικές πολλά υποσχόμενες συνομιλίες βίντεο και λειτουργίες κοινωνικών μέσων. Επιτρέπει σε όλους τους χρήστες να αλληλεπιδρούν ανοιχτά και να αλληλεπιδρούν με άλλους αγνώστους, διατηρώντας παράλληλα το απόρρητο και την ασφάλεια.

Σίγουρα, μπορείς να είσαι ο εαυτός σου εδώ χωρίς να φοβάσαι ότι θα σε κρίνουν. Το Chatville είναι απλά το να διασκεδάζεις και το μόνο που έχει σημασία είναι να περνάς καλά. Η ευκαιρία να γνωρίσετε νέα άτομα και να δημιουργήσετε νέες συνδέσεις βρίσκεται ακριβώς στα χέρια σας.

Hot Cam Models του Chatville.com

Μοντέλο Chatville

Αχ, μοντέλα. Είναι τόσο όμορφες και σαγηνευτικές. Ίσως, το πιο συναρπαστικό χαρακτηριστικό του Chatville μπορεί να είναι εδώ. Με τη βοήθεια καθιερωμένων και ανερχόμενων μοντέλων, ο ιστότοπος δημιούργησε μια βιβλιοθήκη μοντέλων που σίγουρα ικανοποιεί τις ανάγκες όλων. Εκτός από την υψηλής ποιότητας υπηρεσία ζωντανής ροής, την απρόσκοπτη διάταξη και τη διαισθητική διεπαφή, τα μοντέλα Chatville βοήθησαν σίγουρα τον ιστότοπο να επιτύχει και να διατηρήσει την εξαιρετική συνεισφορά του στη βιομηχανία ψυχαγωγίας ενηλίκων.

Όπως θα φανταζόσασταν από μια δημόσια υπηρεσία σεξουαλικής κάμερας, οι διασκεδαστές έρχονται σε διάφορες ηλικίες, ύψη, φύλα και εθνότητες. Έτσι, είμαι αρκετά βέβαιος ότι θα χαρείτε να δείτε την ποικιλία των επιλογών που είναι διαθέσιμες εδώ. Νόμιζα ότι υπερέβαλλαν όταν ο Chatville ανέφερε ότι είχε ξοδέψει πολύ χρόνο και πόρους ψάχνοντας σε χίλιες κάμερες για να βρει μόνο τις καλύτερες τραννιέρες, γκέι, άντρες και γυναίκες. Αλλά σίγουρα δεν είναι αλήθεια.

Αφρικανές, πανέμορφες MILF, αποπνικτικές φοιτήτριες, κοκκινομάλλες, σημαδούλες και τεράστια βυζιά είναι μόνο μερικοί από τους πιο δημοφιλείς ερμηνευτές του Chatville. Ανεξάρτητα από τις διαφορές τους στην εμφάνιση, όλοι έχουν την ίδια επιθυμία να ικανοποιήσουν τις πιο παράλογες σεξουαλικές φαντασιώσεις σας. Είναι η αποστολή του Chatville να σβήσει κάθε ερωτική επιθυμία, φαντασιώσεις και λάγνα όνειρά σας.

Πρόγραμμα μελών Chatville

Chatville main

Το Chatville.com διαθέτει μια μέτρια υπηρεσία webcam για ενήλικες. γι' αυτό η συνομιλία δεν είναι συνήθως δωρεάν σε αυτήν την πλατφόρμα. Συνήθως, τα γενικά δωμάτια συνομιλίας είναι η μόνη δωρεάν και διαθέσιμη υπηρεσία τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τα μέλη που δεν πληρώνουν.

Οι αποκλειστικές και ιδιωτικές συνεδρίες κάμερας απαιτούν επιπλέον «tokens» για χρήση. Με τη βοήθεια κουπονιών, μπορείτε να κάνετε ροή προσωπικής ζωντανής συνομιλίας, να ξεμπλοκάρετε/αποκλείσετε μέλη, να στείλετε δώρα και να συμμετάσχετε σε οποιαδήποτε αίθουσα συνομιλίας. Η τιμή για ένα διακριτικό είναι περίπου 0.09 $ και αφού συγκεντρώσετε 270+ μάρκες, δικαιούστε ένα σήμα VIP.

Επισκέπτης

Ένας μη εγγεγραμμένος χρήστης του Chatville μπορεί να παρακολουθήσει δημόσια βίντεο και να ακούσει ήχο στον ιστότοπο. Άλλα εγγεγραμμένα μέλη μπορούν επίσης να σας στείλουν ένα αίτημα σύνδεσης για να σας προσκαλέσουν να συμμετάσχετε στην ομάδα τους. Επιπλέον, μπορείτε να στείλετε μηνύματα unli, να περιηγηθείτε σε φωτογραφίες σε πλήρη οθόνη, να αξιολογήσετε μέλη και να αναζητήσετε χρήστες ιστότοπου. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να ελέγξετε αν κάποιος παρακολουθεί τις δραστηριότητές σας και να μάθετε εάν κάποιος σας ακολουθεί.

Χρήστης επί πληρωμή

Γενικά, δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ ενός εγγεγραμμένου και ενός μη εγγεγραμμένου χρήστη όσον αφορά τη λειτουργικότητα και τις δυνατότητες. Ωστόσο, ορισμένα προνόμια που μπορούν να απολαμβάνουν αποκλειστικά οι χρήστες επί πληρωμή, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης σε αποκλειστικές και ιδιωτικές αίθουσες συνομιλίας και προσαρμογή κειμένου με διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων.

Επίσης, μπορείτε να αποθηκεύσετε το όνομα χρήστη σας για να αποτρέψετε τη χρήση του από άλλα μέλη και να απολαύσετε την ελευθερία της αποστολής απεριόριστων κειμένων όποτε και ό,τι θέλετε. Η μεταφορά και η λήψη κουπονιών, πιστώσεων και αξιολογήσεων, η δημιουργία προφίλ χωρίς όρια μεταφόρτωσης φωτογραφιών και η πρόσβαση στο VIP lounge είναι μερικά μόνο από τα προνόμια του να είσαι μέλος που πληρώνει.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Chatville

PROS:

 • Δωρεάν εγγραφή
 • Χαμηλή τιμή συνδρομής
 • Μια φανταστική λίστα μοντέλων
 • Αυτήν τη στιγμή προσλαμβάνονται μοντέλα κάμερας

Μειονεκτήματα:

 • Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων είναι πολύ βασικός
 • Μερικοί ανέφεραν ψεύτικους λογαριασμούς

12-Καλύτεροι ιστότοποι ζωντανής συνομιλίας σεξ, παρόμοιοι με το Chatville.com:

# 1 - Chaturbate

chaturbate

Η σύνδεση με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη. Χάρη στο Chaturbate, είναι πλέον δυνατή η απεριόριστη ομιλία. Επιπλέον, δεν θα ξοδέψετε ποτέ ούτε μια δεκάρα για αυτό. Υπάρχουν πολλές σέξι και όμορφες γυναίκες διαθέσιμες για εσάς, 24/7. Στην πραγματικότητα, οι γυναίκες σε αυτόν τον ιστότοπο λατρεύουν τα kinky πράγματα, τα οποία αξίζουν πάντα τον χρόνο και την προσοχή σας. Εν τω μεταξύ, ζωντανές εκπομπές είναι επίσης διαθέσιμες για προβολή σε λογική τιμή.

Εδώ είναι η πλήρης κριτική του Chaturbate.

PROS:

 • Πολλά κορίτσια cam διαθέσιμα 24/7 ζωντανά
 • Χωρίς επιπλέον χρεώσεις
 • Τα γυμνά και το σεξ είναι πάντα εγγύηση
 • Ομαλή περιήγηση σε smartphone και άλλες συσκευές

Μειονεκτήματα:

 • Λίγα βίντεο είναι σε μορφή SD
 • Ακριβές ιδιωτικές εκπομπές

# 2 - MyDirtyHobby

σελίδα mydirtyhobby

Ο καλύτερος ιστότοπος ζωντανής κάμερας της Γερμανίας, το My Dirty Hobby, φέρνει όλους μαζί. Επινοημένο ως ένα από τα μεγαλύτερα κοινωνικά δίκτυα ενηλίκων που χάρισε ποτέ το Διαδίκτυο, το MyDirtyHobby είναι κάτι παραπάνω από μια ενδιαφέρουσα και ενδιαφέρουσα λαβή. είναι ένα καταφύγιο για ερασιτέχνες που τους αρέσει να δημοσιεύουν σπιτικά σεξ βίντεο και προκλητικές φωτοσυντονίσεις. Είναι μια διαδραστική κοινότητα που θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες κάποιου, ειδικά αν ψάχνετε για μια αξιόπιστη πηγή πορνογραφίας ενηλίκων και ζωντανών σεξ.

Έχει πολλά μέλη που συνομιλούν και στέλνουν μηνύματα μέσω βίντεο καθημερινά. Επίσης, ο ιστότοπος επιτρέπει στα μέλη να κερδίζουν χρήματα συμμετέχοντας σε εκπομπές κάμερας. Πράγματι, το My Dirty Hobby έχει ένα φανταστικό σύνολο κοριτσιών κάμερας που περιμένουν να περάσουν άτακτα μαζί σας.

Κάντε κλικ εδώ για πλήρη αξιολόγηση MyDirtyHobby.

PROS:

 • Διαφορετικό περιεχόμενο σύμφωνα με συγκεκριμένα ενδιαφέροντα
 • Ο σχεδιασμός είναι απλός και εύχρηστος
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Δεν χρειάζεται πληρωμή μέλους

Μειονεκτήματα:

 • Η λήψη δεν είναι διαθέσιμη

# 3 - Βασιλικές κάμερες

βασιλικές κάμερες

Η RoyalCams είναι μια πλήρως λειτουργική πλατφόρμα κάμερας web. Χρησιμοποιεί μια τεράστια βιβλιοθήκη μοντέλων που αντικατοπτρίζουν τόσο τα φύλα όσο και τους προσανατολισμούς. Υπάρχουν τέσσερις διαφορετικοί τύποι προσωπικών συνομιλιών, συμπεριλαμβανομένων πλήρως ρητών και εντελώς δωρεάν συνομιλιών που βασίζονται σε συμβουλές. Ελέγξτε την καλύτερη επιλογή μας αν ψάχνετε για τις καλύτερες κάμερες ενηλίκων. Είναι ανοιχτό, απλό στη χρήση και αρέσει πολύ στους χρήστες, αυξάνοντας τις πιθανότητές σας να περάσετε καλά.

Κριτική της Royalcams εδώ.

PROS:

 • Πολλά πανέμορφα κορίτσια
 • Στυλ Spy / Voyeur που σας επιτρέπει να βλέπετε και να συνομιλείτε με μοντέλα.
 • Χρησιμοποιεί παιχνίδια σεξ
 • Επαγγελματικά και ερασιτεχνικά μοντέλα
 • Συμβατό με κινητό

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές φορές, τα μοντέλα χρειάζονται χρόνο πριν γυμνό
 • Σύντομη προεπισκόπηση της σειράς Visitor Live

# 4 - chatspin

συνομιλία

Το Chatspin είναι ένας από τους κορυφαίους ιστότοπους τυχαίας συνομιλίας μέσω βίντεο παγκοσμίως. Με την πιο εκτεταμένη βάση χρηστών που έχει καταγραφεί ποτέ, ακόμη και δύο ιστότοποι συνομιλίας βίντεο δεν μπορούν να ανταγωνιστούν. Μοναδικά, ο ιστότοπος ιδρύθηκε για να παρέχει έναν χώρο για να μπορούν οι νέοι να διασκεδάζουν, να διασκεδάζουν και να περνούν πολύ χρόνο επικοινωνώντας. Ειδικά ότι επί του παρόντος, οι περισσότεροι χρήστες του είναι ηλικίας από 18 έως 25 ετών.

Πράγματι, για τους ανθρώπους εκεί έξω που θέλουν να διασκεδάσουν χωρίς δεσμεύσεις, το Chatspin είναι ιδανικά για εσάς. Σε συνδυασμό με ένα φανταστικό σύνολο γλωσσών και χαρακτηριστικών, σίγουρα δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα επικοινωνίας εδώ. Απλώς απολαύστε, χαλαρώστε και συνδεθείτε με περισσότερους από 3,000 χρήστες καθημερινά. Με αυτό το ποσό, πράγματι, θα βρείτε έναν τέλειο αγώνα ταχύτερα και καλύτερα.

Κάντε κλικ για μια πλήρη κριτική του Chatspin.

PROS:

 • Η εγγραφή δεν απαιτεί πληροφορίες χρεωστικής / πιστωτικής κάρτας
 • Πολλά αποκλειστικά οφέλη κατά τη χρήση του Chatspin Plus
 • Η υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη 24/7
 • Δωρεάν χρήση συνομιλίας κειμένου και βιντεοκλήσεων
 • Χρησιμοποιεί συνομιλία τύπου ρουλέτας
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν πολλές δυνατότητες συνομιλίας μέσω βίντεο
 • Χιλιάδες ενεργοί χρήστες στο διαδίκτυο κάθε μέρα
 • Η εφαρμογή για κινητά με δυνατότητα λήψης τόσο σε συσκευές Android όσο και σε iOS
 • Έχει μοναδική εμπειρία απρόσκοπτης περιήγησης σε κινητά
 • Η εγγραφή Google και Facebook είναι διαθέσιμη
 • Η γρήγορη και εύκολη διαδικασία εγγραφής
 • Έχει userbase από διαφορετικά μέρη του κόσμου

Μειονεκτήματα:

 • Οι δωρεάν λογαριασμοί έχουν περιορισμένες δυνατότητες αναζήτησης
 • Καμία επαλήθευση λογαριασμών κατά την εγγραφή

# 5 - SkyPrivate

skyprivate

Με τη χρήση κλήσεων Skype, το SkyPrivate επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν ζωντανές εκπομπές κάμερας. Αντί να σπαταλάτε το χρόνο σας στο club-hopping για να βρείτε αυτό το καυλιάρη κοπέλα για εσάς, τότε κατευθυνθείτε στο SkyPrivate. Σίγουρα μπορείτε να απολαύσετε την παρακολούθηση στην άνεση του σπιτιού σας και ένα μαλακό κρεβάτι. Επιπλέον, ο ιστότοπος είναι απλός στην κατανόηση και χρησιμοποιεί ένα φιλικό σχέδιο. Τελικά, ο τρόπος πληρωμής του είναι εύκολος καθώς εμποδίζει κανέναν από διαδικτυακή απάτη. Δεδομένου αυτού, οι χρήστες θα πληρώνουν μόνο ό, τι βλέπουν.

Δείτε την κριτική SkyPrivate.

PROS:

 • Υπάρχουν πάνω από 27,500 μοντέλα που υποβλήθηκαν στη διαδικασία επαλήθευσης
 • Συμβατό με οποιοδήποτε smartphone ή συσκευή
 • Πολλαπλές επιλογές πληρωμής

Μειονεκτήματα:

 • Τα φίλτρα αναζήτησης είναι μόνο μερικά
 • Οι χρήστες μπορούν να επικοινωνούν μόνο με το Skype

# 6 - SlutRoulette

κορίτσια και μοντέλα slutroulette

Έχετε κουραστεί από τα ίδια παλιά βίντεο πορνό; Θέλετε να αρωματίσετε λίγο τα πράγματα και να πείτε αντίο στη βαρετή, αξιολύπητη βραδιά σας; Μην πείτε άλλο γιατί ο ιστότοπος SlutRoulette είναι εδώ για να απαντήσει στις ατέλειωτες προσευχές σας.

Το SlutRoulette υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. Πράγματι, μπόρεσε να κερδίσει τον σεβασμό και τον θαυμασμό πολλών φανατικών με ζωντανή σεξουαλική κάμερα. Πρέπει να μετατραπεί σε έναν από τους καλύτερους, αξιόπιστους και αξιόπιστους ιστότοπους ζωντανής κάμερας σεξ μέχρι σήμερα. Σίγουρα, δεν υπάρχουν ίχνη από στοιχεία παλιάς μόδας, γραφικά και διάταξη που μπορείτε να δείτε. Έχει αρκετά απλή λειτουργικότητα που ακόμη και οι αρχάριοι θα καταλάβουν εύκολα πώς λειτουργεί.

Πλήρης κριτική SlutRoulette εδώ.

PROS:

 • Η εγγραφή είναι δωρεάν και εύκολη
 • Η ποικιλία των ζωντανών κατηγοριών είναι άφθονη
 • Η εφαρμογή για κινητά είναι δωρεάν για λήψη
 • Η εφαρμογή για κινητά ταιριάζει απόλυτα με όλα τα gadget και τα τηλέφωνα
 • Ενημερώνει τακτικά
 • Η συνομιλία στα δωμάτια συνομιλίας είναι δωρεάν
 • Δωρεάν μετάβαση από ένα άτομο σε άλλο σε δευτερόλεπτο
 • Διατίθενται ιδιωτικές και χρυσές εκθέσεις
 • Χιλιάδες μοντέλα για να διαλέξετε
 • Η κοινότητα είναι διαφορετική και μοιράζεται διαφορετικά ενδιαφέροντα
 • Τα μέλη είναι ενεργά καθημερινά
 • Οι απάτες και οι απάτες δεν έχουν θέση σε αυτόν τον ιστότοπο

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις
 • Υπάρχουν μερικά μοντέλα με ακριβές τιμές

# 7 - Omegle

κορίτσι συνομιλίας omegle

Omegle, ένας ευρέως γνωστός ιστότοπος τυχαίας ζωντανής κάμερας και σεξουαλικής συνομιλίας. Αρχικά, αυτό το suet υποστηρίζει τη δημιουργία και την οικοδόμηση συνδέσεων, ουσιαστικών σχέσεων και φιλίας με τυχαίους αγνώστους. Κάτι που νικά την προκατάληψη σε προσωπικότητα, εθνικότητα και πολιτισμό. Πράγματι, οι άνθρωποι πίσω από το Omegle στοχεύουν να παρέχουν μια εξαιρετική πλατφόρμα για όλους που τους επιτρέπει να συνεννοούνται και να σχετίζονται με άλλους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Έτσι, αν σας αρέσει να συνομιλείτε, να μιλάτε και να διασκεδάζετε, θα απολαύσετε αναμφίβολα το Omegle. Με τα μοναδικά χαρακτηριστικά και το σχεδιασμό του, η ομιλία μέσω κειμένου ή βίντεο είναι εύκολη! Απομακρύνετε τη μοναξιά και την πλήξη και απολαύστε τον εαυτό σας με τη χαρά να χαλαρώσετε με τυχαίους ξένους.

Ρίξτε μια ματιά στην κριτική Omegle.

PROS:

 • Τα θέματα και οι συζητήσεις είναι απεριόριστες
 • Μπορείτε να εξατομικεύσετε την εμπειρία σας προσθέτοντας ενδιαφέρον για να κάνετε την αντιστοίχιση πιο ακριβή
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ζωντανά βίντεο για βολική συνομιλία μέσω βίντεο
 • Διατηρεί την ανώνυμη ταυτότητα των μελών
 • Άτομα ή χρήστες απαντούν ενεργά σε μηνύματα
 • Υπάρχουν περίπου 30,000 χρήστες με τους οποίους μπορείτε να μιλήσετε καθημερινά
 • Ο καλύτερος χώρος για να βρείτε τους ξένους τυχαία
 • Δεν απαιτείται εγγραφή
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε e-mail που βασίζονται στο πανεπιστήμιο για να ταιριάξετε με άλλους φοιτητές
 • Μπορείτε να αποσυνδεθείτε χωρίς κόπο από βαρετούς ανεπιθύμητους συνομιλητές

Μειονεκτήματα:

 • Μπορεί να συναντήσετε διεστραμμένους
 • Πολλοί χρήστες κάνουν βρώμικες και άτακτες συνομιλίες
 • Υπήρχαν μερικά bots που αναφέρθηκαν στον ιστότοπο

# 8 - Τυχαία

συνομιλία

Το Chatrandom είναι ένας δωρεάν ιστότοπος ζωντανής συνομιλίας που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται εύκολα με ανθρώπους και ξένους σε όλο τον κόσμο. Ο ιστότοπος ξεκίνησε την εξαιρετική του εξυπηρέτηση γύρω στο 2011 και από τότε, έχει γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους σήμερα. Πράγματι, αυτή είναι η πιο συναρπαστική ζωντανή συνομιλία που μπορείτε να ζήσετε. Επειδή το σύστημα χρησιμοποιεί αντιστοίχιση τύπου ρουλέτας και σας επιτρέπει να συνομιλείτε με χιλιάδες άτομα κάθε μέρα

Ακολουθεί μια κριτική Chatrandom.

PROS:

 • Η εγγραφή είναι δωρεάν
 • Οι χρήστες μπορούν να συνομιλήσουν με μέλη από άλλα μέρη του κόσμου
 • Οι χρήστες μπορούν να συμμετάσχουν σε ζωντανή συνομιλία χωρίς εγγραφή
 • Υπάρχουν χιλιάδες ενεργοί χρήστες κάθε μέρα
 • Η έκδοση της εφαρμογής είναι διαθέσιμη για λήψη
 • Η απόκρυψη της ταυτότητας είναι δημόσια μέσω του "mask".
 • Δωρεάν αποστολή μηνυμάτων

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει διαθέσιμη φωτογραφία προφίλ
 • Μόνο οι χρήστες Android μπορούν να το κατεβάσουν
 • Περισσότερος αριθμός ανδρών από εγγεγραμμένες γυναίκες

# 9 - CamWhores

CamWhores

Το CamWhores διαθέτει έναν τόνο μοναδικών χαρακτηριστικών για να επιδείξει σε όλους τους θεατές του. Με τον εύκολο σχεδιασμό ιστοσελίδων, η πλοήγηση στον ιστότοπο είναι απλή. Παρέχεται επίσης στους χρήστες η ελευθερία να οργανώνουν τις προτιμήσεις προβολής σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες, δημοφιλείς και περισσότερες προβολές. Έχουν ακόμη πρόσβαση σε προ-ηχογραφημένες κασέτες καυτών γυναικών και ερασιτεχνικά ανεβάσματα συλλογών προσωπικών χρηστών.

Πλήρης κριτική του CamWhores εδώ.

PROS:

 • Οι όμορφες γυναίκες είναι πολλές
 • Η ποιότητα της κάμερας Web είναι εξαιρετική
 • Η έκδοση για κινητά του ιστότοπου είναι ομαλή και ανταποκρίνεται όταν χρησιμοποιείται

Μειονεκτήματα:

 • Οι κατηγορίες και η προσθήκη ετικετών είναι αρκετά συγκεχυμένες

# 10 - Κουνέλια

κουνέλια

Το Rabbitscam.com είναι ένας σχετικά νέος ιστότοπος. Ωστόσο, εάν έχετε επισκεφτεί ιστότοπους με κάμερα, πιθανότατα έχετε ακούσει ένα ή δύο πράγματα, υπό την προϋπόθεση ότι έχει κερδίσει δημοτικότητα στον κλάδο. Αναμφίβολα θα σας δώσει ό, τι χρειάζεστε για μια ζωντανή συνομιλία με σεξ. Έχει άφθονη επιλογή μοντέλου, όλα με διαφορετική εμφάνιση, σχήματα σώματος, εθνικότητα και στυλ. Πάνω απ 'όλα, κάθε κάμερα είναι υψηλής ποιότητας για την καλύτερη εμπειρία κάμερας.

Επίσης, οι τιμές και οι παραστάσεις που διατίθενται στο Rabbitscams καλύπτουν τις προτιμήσεις σας. Ό, τι τα χρήματά σας μπορούν να αντέξουν οικονομικά είναι όλα διαθέσιμα εδώ για τη δική σας ευχαρίστηση. Όλα τα προνόμια αυτού του ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων των συνομιλιών, της περιήγησης και άλλων, είναι διαθέσιμα δωρεάν. Έτσι, το τεμπέλης σφάλμα σας δεν έχει καμία δικαιολογία για να μην το ελέγξετε!

Κάντε κλικ για μια πλήρη κριτική Rabbitscam.

PROS:

 • Πολλές από τις κάμερες είναι υψηλής ποιότητας ανάλυση
 • Διαφορετικές εκπομπές διαθέσιμες για όλους
 • Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από χιλιάδες διαθέσιμα μοντέλα
 • Η έκδοση για κινητά είναι αποτελεσματική στη χρήση
 • Δεν υπάρχουν ενοχλητικές διαφημίσεις
 • Χωρίς σύστημα αυτόματων πληρωμών
 • Δεν σπαταλήθηκαν χρήματα λόγω πληρωμών βάσει δεσμεύσεων

Μειονεκτήματα:

 • Οι βασικοί λογαριασμοί είναι πολύ ελάχιστοι
 • Μερικές από τις εκπομπές κάμερας είναι ακριβές.

# 11 - Σιγκλ

σκύλος

Εάν σκέφτεστε έναν υπέροχο χώρο για συνομιλία μέσω βίντεο με αγνώστους και υπέροχες ερωτευμένες, τότε σίγουρα, η κοινότητα του Shagle θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή. Μπορείτε να βρείτε πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους με διάφορα ενδιαφέροντα.

Ως εκ τούτου, η δημιουργία σύνδεσης και κατανόησης είναι το κύριο επίκεντρο. Επίσης, έχει ένα εξαιρετικό υπόλοιπο ατόμων ηλικίας 25 έως 55 ετών, υποδηλώνοντας ότι μπορείτε πάντα να βρείτε το σωστό ταίρι σε αυτήν την πλατφόρμα ανεξάρτητα από το πόσο νέοι ή μεγάλοι είστε.

Αναθεώρηση κριτικής εδώ.

PROS:

 • Ο έξυπνος αλγόριθμος διασφαλίζει ότι δεν θα μιλήσετε με το ίδιο άτομο δύο φορές
 • Έχει εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο
 • Θα πρέπει να εγγραφείτε έως 5 λεπτά
 • Τα δωρεάν μέλη έχουν πολλά οφέλη και δυνατότητα να απολαύσουν
 • Διατίθεται σε 70 διαφορετικές χώρες
 • Οι κανόνες και οι κανονισμοί είναι διαθέσιμοι και απαιτείται να τηρηθούν για να διατηρηθεί η φιλική προς το χρήστη εμπειρία
 • Τα χαρακτηριστικά και τα εργαλεία επικοινωνίας είναι άφθονα
 • Δεν απαιτεί προσωπικές πληροφορίες για εγγραφή
 • Δωρεάν αποστολή μηνυμάτων κειμένου
 • Δωρεάν χρήση ζωντανής συνομιλίας μέσω βίντεο
 • Δεν υπάρχουν φραγμοί γλωσσών λόγω του Εργαλείου Μετάφρασης

Μειονεκτήματα:

 • Δεν διατίθεται έκδοση εντός εφαρμογής
 • Δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πρόσθετες λειτουργίες χρησιμοποιώντας έναν δωρεάν λογαριασμό
 • Η ποιότητα του βίντεο είναι μέτρια

# 12 - LuckyCrush

LuckyCrush

Κυκλοφόρησε το έτος 2019, ο LuckyCrush είναι ο πιο πρόσφατος ιστότοπος που προσφέρει περιστασιακές συνομιλίες μέσω βίντεο. Το LuckyCrush μπορεί να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία ζωντανής σεξουαλικής κάμερας ποτέ. Εξοπλισμένο με τα καλύτερα χαρακτηριστικά, μέλη και ευκαιρίες, το LuckyCrush παρέμεινε για να προσφέρει την ευκαιρία να συναντήσετε έναν τέλειο σεξ φίλο. Πάνω απ 'όλα, έχει ένα ευρύ φάσμα επιλογών, από την πλήρη έκθεση ή την ανωνυμία έως την ταυτότητα κατά τη διάρκεια των ζωντανών συνομιλιών.

Ελέγξτε για κριτική του LuckyCrush

PROS:

 • Σας συνδέει με τυχαία άτομα παγκοσμίως
 • Οι χρήστες μπορούν να φλερτάρουν με οποιονδήποτε από διάφορες χώρες
 • Η παραβίαση δεδομένων δεν αποτελεί πρόβλημα, επειδή τα δεδομένα είναι ασφαλή εντός του ιστότοπου
 • Οι δυνατότητες συνομιλίας είναι άνετες και εύχρηστες
 • Πολλά κορίτσια που εγγράφονται στον ιστότοπο είναι υπέροχα και καυτά
 • Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί μοναδική γρήγορη αναζήτηση για να κάνει την αντιστοίχιση πιο αποτελεσματική

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένες δυνατότητες απαιτούν πληρωμές

Τελικές Σκέψεις

Καθημερινά, πολλές ζωντανές κάμερες και ιστότοποι σεξουαλικής συνομιλίας εμφανίζονται στο διαδίκτυο. Δεν είναι καν περίεργο που θα συναντήσετε εκατοντάδες νέους ιστότοπους που προσφέρουν πολλά υποσχόμενα χαρακτηριστικά και προσφορές. Όμως, από όσο γνωρίζω, υπάρχουν μόνο λίγα που παρέχουν πραγματικά αξιόπιστη και δωρεάν υπηρεσία συνομιλίας. Χαίρομαι που μπόρεσα να σκοντάψω στο Chatville, τώρα έχω έναν εναλλακτικό ιστότοπο όπου έχω την ελευθερία να συμμετέχω σε αίθουσες συνομιλίας και να αλληλεπιδρώ αποκλειστικά με αγνώστους χωρίς να πληρώνω βαρύ τίμημα.

Ακόμα και ένας βασικός λογαριασμός, η πρόσβαση σε συνομιλίες ζωντανής ροής, η χρήση λειτουργιών premium και η συμμετοχή σε εκπομπές κάμερας είναι στη διάθεσή μου. Μέχρι στιγμής, το Chatville ήταν μια εξαιρετική εμπειρία για μένα, και τώρα είναι και η σειρά σου! Σίγουρα, είναι μια από τις καλύτερες εναλλακτικές σε μερικούς από τους κορυφαίους ιστότοπους με κάμερα premium σήμερα!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή