Ενημερώθηκε στις: 24 Ιουνίου 2021

Φλάινγκστερ

Σύνδεσμος ιστοσελίδας: https://www.flingster.com

Η κριτική του 2021 για το Flingster - Είναι πραγματικά καλό;

Εμφάνιση πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων του Flingster.com

φλαγκστέρ

Η τυχαία συνομιλία με αγνώστους είναι μια τάση εδώ και αρκετό καιρό. Ήταν κοινό συμφέρον πολλών ανθρώπων, ειδικά με την άνοδο της τεχνολογίας και όλοι φαίνεται να είναι πάντα στο Διαδίκτυο. Στον διαδικτυακό κόσμο, μπορούμε εύκολα να συναντήσουμε νέους φίλους, να γνωρίσουμε μερικούς πιθανούς συνεργάτες ή απλά να μιλήσουμε με άτομα και να περιμένουμε. Πάντα προειδοποιήσαμε να μην μιλήσουμε ποτέ με αγνώστους, αλλά υπάρχει κάτι για την ανωνυμία και τη συγκίνηση που φέρνει η διαδικτυακή επικοινωνία σε όλους μας… και εδώ είναι όπου οι ενήλικες συζητούν Φλάινγκστερ ελάτε στην εικόνα.

Αν θέλετε να συναντήσετε ομοιόμορφα, καυλιάρης άτομα που θέλουν το ίδιο πράγμα με εσάς, θα λατρέψετε το Flingster. Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι συνομιλίας για ενήλικες που εμφανίζονται τώρα και ξανά. υπάρχουν και κάποιες καθιερωμένες και νεότερες τοποθεσίες. Υπάρχει κάτι σχετικά με την τυχαία συνομιλία με έναν ξένο, το φλερτ και τη συζήτηση για θέματα που σίγουρα θα απολαύσετε και οι δύο, όπως το σεξ, τα ραντεβού και άλλα περίεργα πράγματα. Δεν απαιτούνται μεγάλες εγγραφές ή επαλήθευση. μπορείτε να ταιριάξετε άμεσα με άλλα μέλη με λίγα μόνο κλικ. Είστε υποχρεωμένοι να συναντήσετε έναν, καθώς ο ιστότοπος φιλοξενεί περισσότερους από ένα εκατομμύριο χρήστες.
Το Flingster είναι ένας από τους μεγαλύτερους διαδικτυακούς ιστότοπους συνομιλίας και πολλοί άνθρωποι ορκίζονται από τη διασκέδαση και την περιπέτεια που φέρνει. Ο ιστότοπος υπερηφανεύεται για το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό τους: συνομιλία μέσω βίντεο, καθώς όλα δωρεάν και χωρίς κανένα περιορισμό. Διαβάστε παρακάτω και μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν τη δημοφιλή πλατφόρμα συνομιλίας και μάθετε πώς μπορείτε να συμμετάσχετε στη διασκέδαση και να προσφέρετε μπαχαρικά και ευχαρίστηση στη ζωή σας.

Flingster εν συντομία

flingstercom Αν και οι περισσότερες δυνατότητες είναι δωρεάν, εξακολουθούν να προσφέρουν premium συνδρομή για επιπλέον προνόμια και προνόμια, ειδικά όσον αφορά τα φίλτρα αναζήτησης και τις ρυθμίσεις κλήσεων. Αλλά το καλό με αυτόν τον ιστότοπο είναι ότι είτε χρησιμοποιείτε δωρεάν ή επί πληρωμή συνδρομή, μπορείτε πάντα να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας προς οποιοδήποτε άλλο μέλος. Ο ιστότοπος εκτιμά επίσης το απόρρητο και την ανωνυμία των μελών του σε τόσα πολλά επίπεδα - έχουν τα χαρακτηριστικά μάσκας προσώπου τους που ισχύουν για τις φωτογραφίες ή τα βίντεο των μελών που επεξεργάζονται με μάσκες προσώπου για να διασφαλιστεί η ανωνυμία.
Ο ιστότοπος είναι συνήθως γνωστός ως τυχαίο σεξ ή / και συνομιλία μέσω συνομιλίας μέσω κειμένου, φωνής ή βιντεοκλήσεων. Οι άμεσες συναντήσεις μπορούν εύκολα να γίνουν, καθώς δεν θα χρειαστούν πληρωμές εγγραφής. Ο απώτερος στόχος του Flingster είναι να είναι μια κοινότητα όπου οι άνθρωποι μπορούν να βρουν αυτό που ψάχνουν. Δεδομένου ότι ο ιστότοπος διαθέτει τις δωρεάν δυνατότητές του, μπορείτε εύκολα να ξεκινήσετε μια συνομιλία με άλλο μέλος, καθώς και να στείλετε αρχεία ή τυχόν συνημμένα.

Δομή μέλους και ανωνυμία

χωρίς flingster Όλοι είναι ελεύθεροι να συμμετάσχουν στο Flingster, ανεξάρτητα από το φύλο, την κατάσταση της σχέσης ή άλλους συνηθισμένους παράγοντες που συνήθως παρέχονται με ιστότοπους συνομιλίας στο διαδίκτυο. Είτε θέλετε απλώς να γνωρίσετε νέους φίλους, να μιλήσετε με ξένους για τυχαία πράγματα, να μπείτε σε μια νέα σχέση ή να έχετε κάποια νυχτερινά περίπτερα, το Flingster είναι ο καλύτερος ιστότοπος που θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τις δραστηριότητές σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με οποιονδήποτε σε αυτήν την πλατφόρμα, όπου κι αν βρίσκονται στον κόσμο. Εκτός από τη διασκέδαση, θα έχετε από συνομιλίες με έναν ξένο, θα μπορείτε επίσης να κατανοήσετε και να εκτιμήσετε διαφορετικούς πολιτισμούς και εθνικότητες. Το Flingster σας δίνει την επιλογή να παραμείνετε όσο το δυνατόν πιο μυστηριώδεις, επιτρέποντάς σας να φοράτε εικονικές μάσκες. Εάν θέλετε να είστε δυνατοί και περήφανοι, μπορείτε επίσης να δείξετε το πλήρες πρόσωπό σας και την πραγματική ταυτότητά σας για να έχετε βαθύτερες συνδέσεις και φιλίες με άλλους.
Από τις τελευταίες, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν το υψηλότερο ποσοστό μελών του Flingster, με περισσότερους από 500 χιλιάδες χρήστες. Εάν στοχεύετε σε μια συνάντηση ή συνδεθείτε, έχετε περισσότερες πιθανότητες να φτάσετε σε αυτό, καθώς πολλά μέλη μπορεί να βρίσκονται στην περιοχή σας. Μπορείτε να συναντήσετε πολλούς ανθρώπους από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα (φυσικά εκτός από ανηλίκους). Με βάση το φύλο, τα περισσότερα μέλη προέρχονται από τον ανδρικό πληθυσμό.

Εγγραφή και κοινωνικά μέσα

εγγραφείτε στο flingster Το όλη η διαδικασία είναι τόσο αεράκι ότι μπορείτε να ξεκινήσετε να συνομιλείτε με άλλα άτομα μετά από λίγα δευτερόλεπτα από την εγγραφή σας. Εάν δεν είστε ακόμη πρόθυμοι να πληρώσετε και θέλετε να παρατηρήσετε πρώτα την κοινότητα, μπορείτε να επωφεληθείτε και να είστε ικανοποιημένοι με την προσφορά της δοκιμαστικής περιόδου. Για να εγγραφείτε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε μια διεύθυνση email και την ηλικία σας. Μόλις η εγγραφή σας είναι επιτυχής, μπορείτε να ξεκινήσετε να συνομιλείτε ένα μέλος κάθε φορά. Μια καλή πτυχή αυτού του ιστότοπου είναι ότι δεν θα χρειαστεί να επαληθεύσουν το email σας. Αφού ολοκληρώσετε ολόκληρη την εγγραφή, μπορείτε να ξεκινήσετε να το χτυπάτε με κάποιον που θεωρείτε ελκυστικό μεταξύ των πολλών μελών. Σε αντίθεση με τους περισσότερους ιστότοπους όπου μπορείτε να συνδέσετε οποιοδήποτε προφίλ κοινωνικών μέσων για να δώσετε περαιτέρω πληροφορίες και να ρίξετε μια ματιά για εσάς, το Flingster δεν επιτρέπει μια τέτοια δυνατότητα. Για να το σκεφτείτε, είναι μια μεγάλη κίνηση από τον ιστότοπο για την περαιτέρω προστασία του απορρήτου κάθε μέλους.
Μπορείτε να εγγραφείτε στο Flingster εδώ.

Πραγματοποίηση επαφών και έναρξη συνομιλιών στο Flingster

συνομιλία flingster Μόλις δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, θα μπορείτε αμέσως να απολαύσετε απεριόριστη συνομιλία με όποιον σας ταιριάζει. Εάν νιώθετε λίγο ντροπαλός, μπορείτε πρώτα να επιλέξετε συνομιλία μέσω κειμένου. Μόλις αισθανθείτε πιο άνετα, μπορείτε να προχωρήσετε στην ομιλία (φωνητική συνομιλία) και μετά στη βιντεοκλήση. Τα μέλη Premium έχουν το πλεονέκτημα να φιλτράρουν τους πιθανούς αγώνες τους όσον αφορά το φύλο και την τοποθεσία. Αν και εξακολουθεί να είναι τυχαία, η διαδικασία αντιστοίχισης θα εξετάσει τουλάχιστον τις προτιμήσεις σας. Ορισμένα μέλη χρησιμοποιούν επίσης τη μητρική τους γλώσσα κατά την επικοινωνία με άλλους, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις σας για να μπορείτε να προσαρμόζεστε.
Δεδομένου ότι το Flingster είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα για online ραντεβού ή συνδέσεις, υπάρχουν περιπτώσεις όπου ορισμένα μέλη θα έχουν ενεργοποιήσει τα βίντεό τους από την αρχή. Τις περισσότερες φορές, εκείνοι στην άλλη γραμμή είναι γυμνοί ή φορούν προκλητικά ρούχα. Εάν αισθάνεστε άβολα με αυτό, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την κάμερά σας και να νιώσετε άνετα αργά μέχρι να μπορέσετε να προχωρήσετε σε άλλη επιλογή επαφής.

Ποιότητα προφίλ μελών

μέλος flingster Ο Flingster εκτιμά την ανωνυμία των μελών του και γι 'αυτό δεν θα βλέπετε πολλές πληροφορίες σχετικά με ένα άτομο στο προφίλ του, εκτός εάν ξεκινήσετε μια συνομιλία και ο ίδιος σας γνωστοποιεί αυτές τις λεπτομέρειες. Όταν επισκέπτεστε ένα προφίλ, θα μπορούσατε να δείτε μόνο το φύλο και την τοποθεσία του ατόμου, και για ορισμένους, θα περιλαμβάνει μια ή δύο λέξεις σχετικά με το είδος της σχέσης ή τα θέματα που θα προσελκύσουν τα ενδιαφέροντά τους. Έχετε επίσης την επιλογή να αποκαλύψετε άλλες λεπτομέρειες, όπως χόμπι, αλλά ίσως θελήσετε να το αποθηκεύσετε για την πραγματική συνομιλία συνομιλίας.
Δεδομένου ότι το Flingster υπόσχεται ανωνυμία, διασφαλίζουν επίσης ότι τα μέλη είναι επαληθευμένα και όχι μόνο ανεπιθύμητοι ή ψεύτικοι λογαριασμοί. Ένα σήμα επαλήθευσης θα είναι απόδειξη ότι είναι νόμιμα μέλη και όχι μόνο τυχαίο bot ή ψεύτικους λογαριασμούς. Βλέποντας αυτό το σήμα θα σας έκανε να νιώσετε πιο άνετα με τη συνομιλία, καθώς θα μπορούσατε να είστε σίγουροι ότι μιλάτε με ένα πραγματικό άτομο… αν και ανώνυμο, αλλά αυτό είναι όλα μέρος της συγκίνησης.
Μπορείτε να στείλετε εξατομικευμένα μηνύματα για να δώσετε μια καλή εντύπωση στα μέλη που σας αρέσουν. Σε αυτόν τον ιστότοπο, είναι σημαντικό να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας αμέσως πριν προχωρήσει το άλλο άτομο στην επόμενη συνομιλία. Λάβετε υπόψη ότι το Flingster δεν σας επιτρέπει να περιηγηθείτε σε προφίλ μετά από προφίλ. θα δείτε και να συνδεθείτε μόνο με τα μέλη που επιλέγονται τυχαία ως ταίριασμα σας. Η λήψη της premium συνδρομής θα σας επιτρέψει να δείτε ξανά έναν τρέχοντα συνομιλητή.

Προσιτότητα του Flingster

κόστος flingster Το Η δωρεάν έκδοση σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε όλες τις βασικές δυνατότητες με μερικές διαφημίσεις εδώ και εκεί, αλλά όχι πάρα πολύ που θα διαταράξει την εμπειρία συνομιλίας σας. Με την πληρωμή για την premium συνδρομή θα λάβετε ένα σήμα επαλήθευσης και πιο προσαρμοσμένα φίλτρα. Οι αμειβόμενοι χρήστες έχουν μεγαλύτερο έλεγχο σε ολόκληρη την εμπειρία συνομιλίας τους και παρέχουν περισσότερη ασφάλεια και προστασία έναντι των πλαστών και των επικίνδυνων ανθρώπων… επιπλέον, θα είναι απαλλαγμένο από διαφημίσεις μόλις γίνετε premium μέλος. Η συνδρομή επί πληρωμή κυμαίνεται συνήθως από εβδομαδιαία τιμή 6.99 $ ή 19 $ ανά μήνα και 89.94 $ για έξι μήνες

Πληρωμές, Σχεδιασμός Ιστοσελίδας και Ευχρηστία

διάταξη flingsterΓια τα μέλη που αγοράζουν την premium συνδρομή, θα υποβληθεί σε επεξεργασία από έναν τρίτο αντιπρόσωπο συλλογής πληρωμών, Segpay, με τη χρήση της πιστωτικής σας κάρτας. Οποιαδήποτε ανησυχία σχετικά με τις χρεώσεις και τις αγορές σας θα αντιμετωπιστεί επίσης από τον ίδιο αντιπρόσωπο. Εάν αποφασίσετε ποτέ να ακυρώσετε τη συνδρομή σας κατά τη διάρκεια ενός κύκλου χρέωσης, δεν θα επιστραφεί. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει τις υπόλοιπες μέρες που έχετε για το ασφάλιστρο και να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα χρήματά σας.
Ο σχεδιασμός και η διασύνδεση του Flingster είναι πολύ απλοί και απλοί. δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε αν δεν είστε τεχνολογικά καταλαβαίνοντας, καθώς μπορείτε εύκολα να περιηγηθείτε στα καθαρά και ανόητα σχέδια ιστότοπων. Ο ιστότοπος φορτώνει επίσης γρήγορα, αλλά φυσικά, εξαρτάται επίσης από την ταχύτητα του διαδικτύου σας και από τα διαθέσιμα διαδικτυακά μέλη με τα οποία μπορείτε να συνομιλήσετε. Μια εφαρμογή για κινητά δεν είναι ακόμη διαθέσιμη, αλλά μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο με οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμα στο τηλέφωνό σας.

Ειδικά χαρακτηριστικά του Flingster

Φίλτρα προσώπου AR

Αυτή η λειτουργία σάς βοηθά να προστατεύσετε την ταυτότητά σας χρησιμοποιώντας εικονικές μάσκες κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας μέσω βίντεο. Η ποικιλία των φίλτρων μπορεί επίσης να είναι ένας υπέροχος εκκινητής συνομιλίας.

μεταφράζω

Όταν μιλάτε σε μέλη που μιλούν σε διαφορετική γλώσσα από εσάς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα για να μπορείτε να συνδεθείτε παρά τα εμπόδια στη γλώσσα.

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα:

PROS:

 • Προσιτή premium συνδρομή
 • Φιλικό προς τον χρήστη ιστότοπο
 • Μοναδικά αλλά περιορισμένα χαρακτηριστικά
 • Γρήγορη και εύκολη εγγραφή
 • Δεν υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις σε δωρεάν έκδοση
 • Άμεση και απλή συνομιλία με άλλα μέλη
 • Πολλά μέλη σε όλο τον κόσμο? πιο δυνατούς αγώνες για εσάς
 • Οι συζητήσεις βίντεο για ενήλικες είναι απεριόριστες
 • Βίντεο υψηλής ποιότητας
 • Διατίθενται δωρεάν προεπισκοπήσεις

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς αυτόματη αποσύνδεση
 • Λιγότερες πληροφορίες εμφανίζονται στο προφίλ
 • Χωρίς επαλήθευση και επιεική εγγραφή

Ετυμηγορία

ρυθμίσεις flingster Θα υπήρχαν περιπτώσεις όπου αισθανόμαστε τόσο στραγγισμένοι με τις δουλειές μας και διαφορετικά είδη προβλημάτων. Πρέπει να κρατήσετε τον εαυτό σας μακριά από την ταλαιπωρία και να είστε ήρεμοι. Η συμμετοχή σε αυτόν τον ιστότοπο αξίζει να δοκιμάσετε ειδικά επειδή μπορείς να μιλήσεις και να αφήσεις τα συναισθήματά σου (ακόμη και σεξουαλικά) προς έναν ξένο. Δεν μπορούμε να αρνηθούμε τη συγκίνηση και την περιπέτεια που έρχεται μαζί με τη συζήτηση ή τη συνομιλία με άλλα μέλη.
Το Flingster μπορεί να είναι απλώς μια άλλη εφαρμογή σύνδεσης ή γνωριμίας εκεί έξω σε σύγκριση με τις εκατοντάδες παρόμοιους ιστότοπους, αλλά ένα πράγμα που το ξεχωρίζει από αυτούς είναι η αφοσίωσή τους στη διασφάλιση της ασφάλειας και της ιδιωτικής ζωής των μελών. Έχουν προβάδισμα έναντι άλλων ιστότοπων με τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους. ο διαδικασία εγγραφής, αν και είναι υπέροχο ότι είναι πολύ γρήγορο και αποτελεσματικό, στερείται επαλήθευσης που συνήθως υπάρχει σε άλλους ιστότοπους. Αυτό είναι για να διευκολύνετε τον προσδιορισμό επαληθευμένων μελών από αυτούς που είναι ψεύτικοι και θα ήταν μια καλή πηγή ασφάλειας για τα μέλη.
Αυτός ο ιστότοπος είναι επίσης ιδανικός για πολυσύχναστους ανθρώπους που έχουν ανοιχτό μυαλό όσον αφορά τις φλερτ, το σεξ και τους συνδέσμους. Μου άρεσε το πώς οι συζητήσεις για βίντεο ενηλίκων είναι απεριόριστες. Το Flingster είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους συνομιλίας ενηλίκων και οι περισσότεροι άνθρωποι σε αυτόν τον ιστότοπο αναζητούν περιστασιακό σεξ ή τυχαίες συνδέσεις. Με έναν τεράστιο αριθμό ενεργών μελών, έχετε περισσότερες πιθανότητες να ταιριάξετε με κάποιον που είναι επίσης ενήλικας. Χιλιάδες άνθρωποι δεν αναζητούν τίποτα σοβαρό για το flings αυτή τη στιγμή, οπότε το Flingster θα είναι μια πολύ μοντέρνα και μοντέρνα εφαρμογή που είναι ιδανική για αυτό.

Ο ιστότοπος επιτρέπει στα δωρεάν μέλη να εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τις βασικές δυνατότητες, αλλά η premium συνδρομή προσφέρει τόσα πολλά οφέλη.
«Ποιος είναι ο επόμενος γύρος σου;» - λόγια από τον ιστότοπο με τον μετρητή-μέλος που αναφέρει περισσότερους από ένα εκατομμύριο χρήστες από όλο τον κόσμο. Μου άρεσε ο Flingster και αυτή μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή για να συμμετάσχετε και στο συγκρότημα.
Είναι λοιπόν καλό το Flingster; Ναι, σίγουρα είναι! Σας παροτρύνω να το δοκιμάσετε μόνοι σας και να απολαύσετε.
Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα, γι 'αυτό μην διστάσετε να μοιραστείτε τη γνώμη σας στα παρακάτω σχόλια.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή