Ενημερώθηκε στις: 24 Ιουνίου 2021

Φλερτ 4Free

& 11 καλύτερες τοποθεσίες παρόμοιες με το Flirt4Free.com

Εμφάνιση 11 εναλλακτικών ιστότοπων με κάμερα για το Flirt4Free.com

flirt4free

Από το 1996, Το Flirt4Free υπήρξε ένας από τους πρωτοπόρους στον κλάδο της κάμερας web. Καθώς τα χρόνια περνούσαν, έχει σταθεροποιήσει το όνομά του από την άποψη των ελεύθερων σεξ σεξ. Επιπλέον, ο ιστότοπος είναι γνωστός για την εξαιρετική προσαρμογή του σε διάφορες τεχνολογίες και έχει περάσει από διαφορετικές διεπαφές και ανάπτυξη λειτουργικότητας. Όλες αυτές οι βελτιώσεις που έγιναν με την πάροδο των ετών έχουν διαμορφώσει το Flirt4Free και το έχουν κάνει στον εξαιρετικό ιστότοπο που είναι σήμερα.

Ιστοσελίδα: https://www.flirt4free.com

Σε καθημερινή βάση, θα υπάρχουν έως και 600 μοντέλα έτοιμα να παίξουν online. Ο ιστότοπος αποτελείται κυρίως από ανδρικά μοντέλα, αλλά πολλά γυναικεία ταλέντα είναι επίσης κορυφαία. Επομένως, οι περισσότεροι άνθρωποι πήγαιναν στο Flirt4Free για αναζήτηση ανδρικών μοντέλων, είτε πρόκειται για ομοφυλόφιλα μοντέλα είτε για ευθεία. Όλα τα μοντέλα του ιστότοπου εμφανίζονται πολύ πληροφοριακά, με όλες τις σχετικές λεπτομέρειες, όπως χρονοδιαγράμματα, λεπτομέρειες fan club, ακόμη και όμορφες φωτογραφίες.

Οι περισσότεροι από τους οπαδούς του Flirt4Free λατρεύουν την ποικιλία των σεξ και εξαιρετικών δωματίων συνομιλίας. Δεδομένου ότι είναι ένας δημοφιλής ιστότοπος premium, διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά και επικεντρώνεται σε ιδιωτικές εκπομπές, επιτρέποντας τις συνεδρίες κάμερας ενός προς έναν. Προωθεί επίσης την αλληλεπίδραση μεταξύ των χρηστών με τη χρήση των Συνομιλιών Κόμματος, των αναρτήσεων ιστολογίου και των κέντρων Εκπαίδευσης Φετίχ.

Όταν έχετε έναν πολυλειτουργικό ιστότοπο σεξ όπως το Flirt4Free, θα έχει τιμή. Όπως είναι γνωστό για τα premium χαρακτηριστικά του, μπορείτε να επιλέξετε από διαφορετικούς τρόπους πληρωμής για να επωφεληθείτε από άλλα πιστωτικά πακέτα. Προσφέρουν επίσης μία από τις φθηνότερες και ακόμη και τις πιο ακριβές τιμές για εκπομπές από κάμερα.

Σε αυτήν την ανάλυση Flirt4Free, θα εξετάσουμε όλες τις λειτουργίες που προσφέρει αυτός ο ιστότοπος με κάμερα στους χρήστες του και πώς διαφέρει από άλλους ιστότοπους με κάμερα πορνό στο Διαδίκτυο και πώς συγκρίνεται με το καλύτερο. Θα σας δείξουμε επίσης πώς να κερδίσετε περισσότερα με λιγότερα στο Flirt4Free, οπότε συνεχίστε να διαβάζετε εάν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την φανταστική πλατφόρμα.

Διασκεδαστικό και δωρεάν φλερτ με το Flirt4Free

Flirt4Free κορυφή 20

Προς το παρόν, υπάρχουν τόσες πολλές τοποθεσίες webcam για να διαλέξετε από τις οποίες είναι δύσκολο να παρακολουθείτε όλα αυτά. Αυτό περιλαμβάνει ιστότοπους από τοπικούς, παγκόσμιους, δημόσιους, premium, αυτούς με χιλιάδες επιπλέον χαρακτηριστικά και αυτούς με τις λιγότερες διαθέσιμες επιλογές για τη διατήρηση της πλατφόρμας ενημερωμένης. Επομένως, αν ψάχνετε για ένα αποκλειστικό, υψηλής ποιότητας ιδιωτικό μέρος όπου μπορείτε να απολαύσετε τον εαυτό σας, δοκιμάστε πρώτα το Flirt4Free.

Το Flirt4Free είναι μια υπηρεσία ζωντανής κάμερας με 15 χρόνια εμπειρίας στη διαδικτυακή βιομηχανία σεξουαλικών υπηρεσιών. Με τόσο μεγάλο ιστορικό, μπορείτε να το θεωρήσετε ήδη ως έναν από τους προδρόμους στο να δείξετε στον ευρύτερο πληθυσμό τι είναι μια ζωντανή συνομιλία μέσω webcam, πώς να εισαγάγετε μια και πώς να κερδίσετε από μία. Η παροχή ποιοτικής υπηρεσίας είναι η κύρια προτεραιότητα της εταιρείας, καθώς είναι ένας ιστότοπος για τους αστέρες να παραδίδουν τις εκπομπές τους και για το κοινό να τις βιώνει. Η ποιότητα έρχεται σε τιμή, και αν είστε πρόθυμοι να το πληρώσετε, παρακολουθήστε τους γυμνούς νεοσσούς.

Good Bang για το Buck

Το Flirt4Free έχει κάνει ένα όνομα για τον εαυτό του στη βιομηχανία και οι άνθρωποι το έχουν αναγνωρίσει για τις ποιοτικές του ζωντανές εμφανίσεις. Είναι σίγουρα ένας εξαιρετικός ιστότοπος όπου οι άνδρες μπορούν να αλληλεπιδράσουν σαγηνευτικά με τις γυναίκες και στη συνέχεια να προχωρήσουν περισσότερο αν θέλουν να συμμετάσχουν. Το Flirt4free ήταν στην αγορά ψυχαγωγίας για αρκετό καιρό και ήταν αρκετά τυχερό για να τραβήξει την προσοχή των ανθρώπων, αποτελώντας μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες κάμερας web μεταξύ όλων των σκληρών ανταγωνιστών της. Πράγματι, έχουν πολλά όμορφα κορίτσια και μια σειρά από παραστάσεις για να σας διασκεδάσουν, με αξιοπρεπή ποιότητα βίντεο που εξασφαλίζει εξαιρετική ψυχαγωγία. Επίσης, οι τιμές είναι δίκαιες και μπορείτε να βασιστείτε στο να κερδίσετε ένα καλό χτύπημα.

Το Flirt4Some προσφέρει την ευκαιρία να εξερευνήσετε και να εκπληρώσετε τις πιο βαθιές απολαύσεις σας. Σίγουρα, η παρακολούθηση και η συνεργασία με μοντέλα είναι απόλαυση από μόνη της, αλλά δημιουργεί επίσης την ευκαιρία να αλληλεπιδρά με άλλους. Είναι σαν το ιδιωτικό σας κέντρο ανταμοιβών και παροχών, με όλα όσα θα χρειαστείτε ποτέ για τους οργασμούς σας. Επίσης, το Flirt4Free έχει μουσική υπόκρουση που αντηχεί με την χαλαρή, προσιτή αίσθηση. Είναι εύκολο να μπεις στην ομορφιά και τη δράση τους, που ακριβώς είναι αυτό που θέλεις από έναν τέτοιο ιστότοπο.

Δουλεύουν σκληρά για να διατηρήσουν το ανώτερο επίπεδο τους, μεταξύ των κορυφαίων παρόχων ψυχαγωγίας ενηλίκων που μπορείτε να βρείτε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι υπερήφανοι που είναι ο κορυφαίος ιστότοπος κάμερας ενηλίκων στον κλάδο. Σίγουρα, τα μοντέλα κάμερας διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο σε αυτήν τη δημοτικότητα, γι 'αυτό πρέπει να ακούγονται όχι μόνο συναρπαστικά, αλλά και να διαθέτουν κορυφαίες εγκαταστάσεις βίντεο και σταθερή και άμεση πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Για να μην αναφέρουμε, το Flirt4Free εκτιμά την εμπειρία των μελών του και προσπαθεί να τους προσφέρει ακριβώς αυτό που θέλουν. Το σχήμα κατηγοριοποίησής του καθιστά απλό να βρείτε κάτι που ψάχνετε, είτε πρόκειται για τη μητρική γλώσσα του μοντέλου, το φύλο, τον τύπο του σώματος, την εθνικότητα, το εύρος του προϋπολογισμού ή ακόμα και μια μοναδική εμμονή.

Εγγραφή και μέλος του Flirt4Free

Flirt4Free εγγραφή

Το να είσαι μέλος αυτής της ιστοσελίδας για ενηλίκους, όπως και πολλοί άλλοι, ανοίγει ατελείωτες δυνατότητες. Η εγγραφή στο Flirt4Free είναι αναμφισβήτητα ένα αεράκι. Μπορείτε να ξεκινήσετε παρέχοντας ένα μοναδικό όνομα χρήστη, έγκυρη διεύθυνση email και να περάσετε από τη διαδικασία επαλήθευσης. Μετά από αυτό, σας συνιστούμε να συνεχίσετε προσθέτοντας τα διαπιστευτήρια πληρωμής σας. Δεν θα σας προσφέρει μόνο ένα δωρεάν μπόνους 120 μονάδων, αλλά θα αφαιρέσει επίσης όλες τις ανεπιθύμητες ειδοποιήσεις, επιτρέποντάς σας να εκτιμήσετε τελικά αυτόν τον premium ιστότοπο διασκέδασης.

Αφού συνδεθείτε με τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας, μπορείτε να ξεκινήσετε αναζητώντας οποιοδήποτε από τα hotties στην περιοχή ή να δείτε ολόκληρο το προφίλ τους. Θα μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για ένα μοντέλο κοιτάζοντας λεπτομέρειες όπως τα χαρακτηριστικά απόδοσης, το ύψος και το βάρος τους. Αφιερώστε χρόνο στην προβολή προφίλ και επιλέξτε τα προσεκτικά. Προτείνω, πριν κάνετε μια σύντομη λίστα, να είστε προσεκτικοί και να αναθεωρήσετε όλα τα πιθανά προφίλ. Διότι, μόλις αρχίσετε να μιλάτε, οι πιστώσεις σας θα αρχίσουν να ξοδεύουν και δεν θα τις αξιοποιήσετε καλά. Η προσεκτική επιλογή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τη μείωση των επιλογών του μοντέλου που σας αρέσει.

Εμπειρία χρήστη και λειτουργικότητα του Flirt4Free

Επιπλέον, η φιλική προς το χρήστη διεπαφή του ιστότοπου σεξ της Flirt4Freelive είναι ευεργετική. Εάν διαβάσετε αυτήν την κριτική Flirt4Free εκτενώς ή αν τη σαρώσετε, σίγουρα δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε τίποτα. Δυστυχώς, η μηχανή αναζήτησης στο Flirt4Free είναι αρκετά ενοχλητική. Αν και βρίσκει αυτό που ψάχνετε, δεν θα εμφανίζει ούτε θα φιλτράρει κανένα ενεργό δωμάτιο. Ως αποτέλεσμα, πιθανότατα αναζητάτε μια λίστα με αίθουσες συνομιλίας εκτός σύνδεσης αντί να βρείτε αυτό που είναι κατάλληλο για εσάς.

Συνολικά, ο ιστότοπος φαίνεται μοντέρνος και είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση. Δεν έχει διαφημίσεις σε αυτό, αλλά εάν δεν έχετε εισαγάγει ακόμη έγκυρα στοιχεία πληρωμής, θα σας κάνει να το κάνετε. Επομένως, για να είμαι ειλικρινής, εάν είστε απρόθυμοι σχετικά με την πληρωμή, πιθανότατα δεν είστε η σωστή εφαρμογή για αυτόν τον ιστότοπο ζωντανής κάμερας.

Ας μιλήσουμε για τα μοντέλα Cam του Flirt4Free!

Κορίτσι Ζώνη

Οι γυναίκες στο Flirt4Free είναι όμορφες, ανταποκρίνονται και είναι εύκολο να μιλήσουν. Επιπλέον, είναι αρκετά ενδιαφέροντα για να σας κρατήσουν αφοσιωμένους και αρκετά διαφορετικούς ώστε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε κάτι που σας αρέσει. Έτσι, ανεξάρτητα από την κατηγορία που εξετάσατε για αυτήν την κριτική Flirt4Free, θα έχετε αρκετά κορίτσια για να σας ικανοποιήσουν.

Αγόρια, αγόρια, αγόρια

Flirt4Free παιδιά

Το να είσαι έξω και να φλερτάρεις, είναι δύο από τις μεγαλύτερες απολαύσεις μας. Αυτό είναι το Flirt4Free - διασκέδαση, πρακτική και εύκολη ζωή για άτομα που αναζητούν τις καλύτερες αίθουσες συνομιλίας με βίντεο gay. Η συλλογή ανδρών της πλησιάζει πολύ την επιλογή των κοριτσιών με κάμερα. Συγκρίνεται επίσης ευνοϊκά όσον αφορά τη συνέπεια του μοντέλου, το οποίο είναι απαραίτητο. Οι άνδρες αυτής της κοινότητας είναι εξαιρετικοί και δεν σας βοηθούν να επιτύχετε τις ερωτικές σας φαντασιώσεις. Σε ό, τι αφορά την ποικιλία, το Flirt4Free βαθμολογεί πολύ - από κούμπες έως twinks, έως αρκούδες, έως μικρά, έχει τα πάντα για εσάς. Αν σας αρέσουν τα παιδιά ή είστε πειραματισμένοι με το φύλο, σίγουρα θα λατρέψετε αυτό το μέρος.

Τέλεια ζευγάρια

Το "Couples" δεν είναι ένα από τα πλεονεκτήματα του Flirt4Free. Ανά πάσα στιγμή, υπάρχουν σχεδόν δέκα ζευγάρια στο Διαδίκτυο, και η πλειονότητα των οποίων είναι ζευγάρια. Πιθανότατα θα βρείτε μερικά που είναι γοητευτικά ή νεκρά πανέμορφα, αλλά θα θέλατε να υπάρχουν περισσότερα από αυτά. Υπάρχει μια ενότητα για ζευγάρια λεσβιών, αλλά εξακολουθούν να ανήκουν στην κανονική ομάδα «Ζευγάρια».

Επιλογές σύνδεσης και συνομιλίας στο Flirt4Free

Flirt4Free ζωντανά κορίτσια με κάμερα
 • Άνοιγμα συνομιλίας

Όπως είπαμε προηγουμένως, το Flirt4Free ανταποκρίνεται στη φήμη του. Εφόσον ακολουθείτε ειλικρινά τις οδηγίες, είστε ελεύθεροι να αλληλεπιδράσετε με τα hotties της κάμερας web. Το σύστημα δεν θα σας εμποδίσει να μιλήσετε απλώς και μόνο επειδή ο λογαριασμός σας στερείται πιστώσεων. Με άλλα λόγια, το Open Chat είναι η τέλεια ευκαιρία να γνωρίσετε περισσότερα μοντέλα και να συνομιλήσετε μαζί τους πριν τα φέρετε σε μια ιδιωτική εκπομπή. Πάρτε τη συμβουλή μου, φίλε - Δεν είναι ποτέ κακή ιδέα να κάνετε την εργασία σας πριν επενδύσετε μια δεκάρα σε ένα μοντέλο.

 • Πολλαπλός χρήστης

Το Multi-User είναι παρόμοιο με την ιδιωτική συνομιλία. Ωστόσο, σε αντίθεση με μια ιδιωτική συνομιλία, όπου μόνο ένα άτομο μπορεί να μιλήσει κάθε φορά, ένα Multi-User Show καλωσορίζει πολλούς χρήστες και έχει χαμηλότερο κόστος ανά λεπτό. Άλλοι χρήστες μπορούν να επικοινωνήσουν με το μοντέλο με συνομιλία πολλαπλών χρηστών με τον ίδιο τρόπο που μπορείτε. Ωστόσο, μόνο ο χρήστης που ξεκίνησε την εκπομπή "Πολλοί χρήστες" μπορεί να χρησιμοποιήσει τη λειτουργία "cam2cam". Μετά τη συμμετοχή του πρώτου χρήστη, οποιοσδήποτε μπαίνει μπορεί να δει και να συνομιλήσει καθ 'όλη τη διάρκεια της παράστασης. Ωστόσο, το μοντέλο δεν θα τα δει.

 • Ιδιωτική συνομιλία

Οι ιστότοποι με κάμερα είναι διαθέσιμες εάν θέλετε μια πιο προσωπική εμπειρία όταν παρακολουθείτε ζωντανό σεξ στο διαδίκτυο. Το Flirt4Free το αναγνώρισε σίγουρα και περιλάμβανε μια δωρεάν λειτουργία "cam2cam" και αμφίδρομες κλήσεις σε όλες τις ιδιωτικές συνομιλίες. Επιπλέον, μπορείτε να το απολαύσετε στα 5 σεντ το λεπτό, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε το μοντέλο της κάμερας όσες φορές θέλετε για μόλις πέντε μονάδες ή περίπου 50 σεντ.

 • Συμβουλές ελεγχόμενες συμβουλές

Υπάρχουν επίσης παραδοσιακές εκδηλώσεις «Ελεγχόμενες με συμβουλές», στις οποίες συμβουλεύεστε ένα μοντέλο για να ξεκλειδώσετε τις ειδικές παραστάσεις της. Στην πραγματικότητα, μερικές ιδιωτικές εκπομπές το κάνουν ένα βήμα παραπέρα. Μπορείτε να καλέσετε αυτές τις "Διαδραστικές" εκπομπές, οι οποίες σας ενθαρρύνουν να χειριστείτε τον διαδραστικό δονητή του μοντέλου με μια εφαρμογή "Feel Connect". Θα βρείτε εύκολο να ακολουθήσετε οδηγίες για να σας υποστηρίξουμε με τη ρύθμιση. Τέλος, μπορείτε τώρα να χαλαρώσετε μόνο όταν γοητευτείτε και ευχαριστηθείτε με ένα πανέμορφο μωρό.

 • Συνομιλία πάρτι

Το Party Chat είναι μια σεξουαλική συνομιλία πολλαπλών χρηστών που εστιάζει στις «συμβουλές». Δεν υπάρχει χρέωση για ενεργό συμμετοχή στις Συνομιλίες Κόμματος, αλλά η ακύρωση των εκπομπών είναι δυνατή εάν δεν υπάρχουν διαθέσιμες συμβουλές. Έτσι, είναι πάντα καλό να στέλνετε γενναιόδωρα μπόνους σε καυτά κορίτσια κάμερας web για να απολαύσετε μια κόκκινη εκπομπή πάρτι μαζί τους. Ένα ροζ banner εμφανίζεται πάνω από τα πρόσωπα των μοντέλων στην αρχική σελίδα, υποδεικνύοντας Party Chat. Όταν η συνομιλία είναι σε εξέλιξη, οι ιδιωτικές εκπομπές επί πληρωμή απενεργοποιούνται αυτόματα για λίγο. Στη συνέχεια, μπορεί να εμφανιστεί ένα νέο κουμπί, όπως "Αποστολή συμβουλής για πάρτι", αντικαθιστώντας τα συνηθισμένα κουμπιά "Έναρξη της εμφάνισής σας" και "Συμβουλή μου".

 • Ομαδικές εκπομπές

Σε κάποιο βαθμό, νομίζω ότι οι "Ομαδικές εκπομπές" έχουν πολλά κοινά με άλλα δωμάτια συνομιλίας σε ορισμένες δωρεάν διαδικτυακές τοποθεσίες webcam. Αυτά τα δωμάτια μπορεί να είναι πολύ συναρπαστικά όταν περπατάτε για πρώτη φορά και μερικά από τα κορίτσια ή τα μοντέλα μπορούν να ρίξουν τον εαυτό τους στον πρώτο άντρα που τραβάει τα μάτια τους.

Η ομάδα δείχνει δουλειά επιτρέποντας στους ερμηνευτές να καθορίσουν έναν στόχο και να ορίσουν τη διάρκεια της παράστασης. Μόλις φτάσει το ποσό-στόχο, οι χρήστες που συνεισφέρουν και δεσμεύονται πιστώσεις μπορούν να δουν την εκπομπή. Έτσι, για να εγγυηθείτε μια θέση στο σόου, πρέπει να δεσμεύσετε το ελάχιστο ποσό, αλλά μπορείτε επίσης να δωρίσετε όσα και συχνά θέλετε. Εν τω μεταξύ, τα μοντέλα της κάμερας θα προσπαθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο για να πείσουν τους θεατές τους να κάνουν περισσότερες πληροφορίες κατά τη διάρκεια της αντίστροφης μέτρησης.

 • Ηδονοβλεψίας

Με χαμηλό κόστος 5 μονάδων ανά λεπτό, μπορείτε να παρακολουθείτε ιδιωτικές εκπομπές σε εξέλιξη στην κατηγορία «Voyeur» του Flirt4Free. Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στις τιμές κατά τη χρήση αυτής της δυνατότητας, επομένως αυτός είναι ένας φανταστικός τρόπος για να εξοικειωθείτε και να συνδεθείτε με τα μοντέλα με τις υψηλότερες τιμές. Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις, το Voyeur δεν είναι διαθέσιμο, καθώς το μοντέλο ή το μέλος μπορεί να το αποκλείσει ανά πάσα στιγμή.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Flirt4Free

PROS:

 • Μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων
 • Υπάρχουν μοντέλα σε όλο τον κόσμο που είναι online για 24/7
 • Απλός και έξυπνος σχεδιασμός
 • Μεγάλη «έκρηξη για τα χρήματά σας» για υπηρεσίες premium
 • ΔΩΡΕΑΝ πιστώσεις διαθέσιμες κατά την εγγραφή

Μειονεκτήματα:

 • Μπορεί να γίνει ακριβό αν επιλέξετε εξαιρετικά premium χαρακτηριστικά

Το Flirt4Free είναι φοβερό όπως είναι, και το λατρεύουν επίσης πολλοί. Φυσικά, θα ήταν καλύτερα να απολαύσετε παραστάσεις υψηλής ποιότητας με ελάχιστο ή καθόλου κόστος, σωστά; Έτσι, καταρτίσαμε αυτήν τη λίστα για αναφορά σας. Ίσως θέλετε να ελέγξετε παρόμοιους ιστότοπους με το Flirt4Free και να απολαύσετε κάποια καλή στιγμή με ζεστά μοντέλα που σας αρέσουν.

Εναλλακτικές τοποθεσίες στο Flirt4Free.com

1. JERKMATE

εικόνα jerkmate

Το Jerkmate διαφέρει από τους περισσότερους ιστότοπους πορνό που χρησιμοποιούν τις προτιμήσεις σας με διαφορετικούς αλγόριθμους για να βρουν κορίτσια που είναι κατάλληλα για τις προτιμήσεις σας. Με αυτόν τον ιστότοπο, προσφέρουν εκτεταμένες λίστες με προσωπικά χαρακτηριστικά και ακόμη και χαρακτηριστικά που τους φέρνουν πιο κοντά και πιο οικεία στους χρήστες, βοηθώντας τους να μάθουν περισσότερα για κάθε μοντέλο και τελικά να ανακαλύψουν τις ομοιότητές τους όσον αφορά το σεξ και την ευχαρίστηση. Ολόκληρη η διεπαφή του είναι πολύ απλή και φιλική προς τον χρήστη. με πολλά καυτά μοντέλα στη λίστα τους για να βεβαιωθείτε ότι κάθε χρήστης μπορεί να έχει μια αξιόλογη εμπειρία κάμερας web.

PROS:

 • Βίντεο HD έως 1080p. υπάρχουν μόνο μερικά μοντέλα που έχουν βίντεο κάτω των 720p
 • 100% καθαρή και καθαρή ποιότητα ήχου
 • Το Going premium θα σας επιτρέψει να απολαύσετε πολλά οφέλη και προνόμια
 • Ασφαλείς τρόποι πληρωμής, συμπεριλαμβανομένου του Paypal
 • Μια μεγάλη ποικιλία από καυτά μοντέλα

Μειονεκτήματα:

 • Η διεπαφή συνομιλίας είναι αρκετά μέτρια
 • Οι δωρεάν επιλογές είναι πολύ περιορισμένες

2. MyDirtyHobby

mydirtyhobby σπίτι

Αυτός ο ιστότοπος φιλοξενεί χιλιάδες ερασιτεχνικά βίντεο και φωτογραφίες με ένα πολύ διασκεδαστικό και φιλόξενο περιβάλλον. Υπάρχουν πολλά σέξι μοντέλα σε αυτόν τον ιστότοπο και δεν αποτυγχάνουν ποτέ να παρουσιάζουν μια ποικιλία σέξι σόου κάθε τόσο. Ό, τι ψάχνετε, είναι εδώ. Στριπτίζ? Αυνανισμός? Ομαδικό σεξ; Ονομάστε ό, τι συστροφή ή φετίχ θέλετε να δείτε και το MyDIrtyHobby τα έχει όλα για εσάς. Τόσο τα ερασιτέχνα όσο και τα ημι-επαγγελματικά μωρά κυριαρχούν στον ιστότοπο, όλα σε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη. Θα μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στον τύπο σας. Όπως και οι περισσότεροι ιστότοποι για ενήλικες, προωθούν επίσης την αλληλεπίδραση μεταξύ μοντέλων και χρηστών μέσω ιστολογίων και συνομιλιών ή ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου.

PROS:

 • Μπορείτε να ανεβάσετε το δικό σας περιεχόμενο
 • Μεγάλη ποικιλία περιεχομένου
 • Φιλικό προς το χρήστη interface
 • Προηγμένη μηχανή αναζήτησης

Μειονεκτήματα:

 • Ακριβά πακέτα πίστωσης
 • Δεν είναι δυνατή η λήψη βίντεο
 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμα αρχεία zip για φωτογραφίες
 • Μόνο μέση ποιότητα βίντεο

3. Chaturbate

chaturbate

Το όνομα τα λέει όλα - συνομιλία + αυνανισμός. Αυτός είναι πιθανώς ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους ζωντανής κάμερας που είναι διαθέσιμοι σήμερα. Είναι 100% δωρεάν και σέξι μωρά από όλο τον κόσμο είναι συχνά σε αυτόν τον ιστότοπο, πάντα έτοιμα να συνομιλήσουν με μοναχικούς και καυλιάριους ξένους στο Διαδίκτυο και να περάσουν καλά μαζί. Το Chaturbate φιλοξενεί χιλιάδες ερασιτέχνες κοπέλες και παιδιά, τρανσέξουαλ καθώς και σέξι ζευγάρια που κάνουν δράση στο μπροστινό μέρος της κάμερας. Με τον τεράστιο αριθμό μοντέλων σε αυτόν τον ιστότοπο, μπορείτε σίγουρα να απολαύσετε κάποια καλή εμφάνιση cam ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας. Και ξέρετε ποιο είναι το καλύτερο πράγμα για το Chaturbate; Είναι 100% δωρεάν. Έχουμε ακούσει αυτές τις λέξεις από αμέτρητους ιστότοπους έκκεντρου στον κλάδο, αλλά αυτό ανταποκρίνεται στην υπόσχεσή του. Όλα είναι δωρεάν για να τα απολαύσετε.

PROS:

 • Η πολύ εύκολη διαδικασία εγγραφής και σύνδεση
 • Ο ιστότοπος είναι ήδη φιλικός προς κινητά
 • 100% δωρεάν
 • Ένας τεράστιος αριθμός καυτών ερασιτεχνών
 • Αποδεχτείτε συμβουλές μαζί με διάφορα ερωτικά παιχνίδια

Μειονεκτήματα:

 • Οι ιδιωτικές εκπομπές είναι μερικές φορές κάτι και τα μοντέλα έχουν την επιλογή να ζητήσουν κάποια τιμή
 • Μερικά μοντέλα ενεργούν περίεργα και αμήχανα μπροστά από την κάμερα
 • Δεν μπορείτε να συνομιλήσετε με μοντέλα ή άλλους χρήστες

4. Live Jasmin

Το σπίτι του LiveJasmin

Εάν ελπίζετε να προσγειώσετε ένα ζεστό γκόμενα και να τους γυμνήσετε μπροστά από την κάμερα σας, τότε το Live Jasmin θα είναι το ιδανικό μέρος για εσάς. Υπάρχουν πολλά από αυτά τα ερασιτεχνικά κορίτσια με κάμερα που παράγουν περιεχόμενο ποικιλίας και θα περάσετε όμορφα όταν επιλέγετε το μοντέλο που επιλέξατε, καθώς θα είστε σε μερικά κορίτσια διαφορετικών τύπων αμαξώματος, εθνικότητας και συγγενών. Καθώς ο ιστότοπος είναι δημοφιλής παγκοσμίως, διατίθεται και σε άλλες γλώσσες, καθιστώντας ευκολότερο για εσάς να προσεγγίσετε μοντέλα από διαφορετικές χώρες.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε μια πιο εκτεταμένη κριτική για το LiveJasmin εδώ.

PROS:

 • Υπάρχουν πολλά διαδικτυακά babes για συνεδρίες κάμερας ανά πάσα στιγμή
 • Ποιότητα βίντεο HD
 • Η δωρεάν συνομιλία δεν θα σας κοστίσει τίποτα και θα δείτε ακόμα σχεδόν γυμνά μωρά
 • Ο ιστότοπος έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους χρήστες και να απολαμβάνει πολλές δυνατότητες
 • Τα μοντέλα έχουν μοναδικά bios και προφίλ

Μειονεκτήματα:

 • Οι ιδιωτικές εκπομπές είναι αρκετά ακριβές
 • Το κόστος για διάφορες εκπομπές εξαρτάται από τα μοντέλα
 • Οι βασικές συνδρομές θα σας επιτρέψουν να απολαύσετε μερικές μόνο δυνατότητες
 • Τα περισσότερα μοντέλα δεν θα παρακολουθούν μόνο τα βασικά μέλη

5. Stripchat

σελίδα stripchat

Με τη διεπαφή του γεμάτη ερωτικές εικόνες μοντέλων κάμερας web, το Stripchat ορίζει σίγουρα τη διάθεση για λίγο ζεστό και καυλιάσιο χρόνο τόσο για εσάς όσο και για το επιλεγμένο μοντέλο σας. Ο ιστότοπος φαίνεται αρκετά απλός αλλά φιλικός προς τον χρήστη. Είναι ένα καλό περιβάλλον με αρκετά μοντέλα επίσης. Αν είστε σε γυναικεία ή αρσενικά μοντέλα, ζευγάρια, ακόμη και τρανσέξουαλ ... είναι όλα εδώ. Προσφέρουν επίσης ρυθμίσεις εξατομίκευσης που επιτρέπουν στους χρήστες να παρακολουθούν τους αγαπημένους τους ερμηνευτές, λαμβάνοντας ειδοποιήσεις μόλις είναι συνδεδεμένοι και διαθέσιμοι.

PROS:

 • Εύκολη επικοινωνία τόσο για μοντέλα όσο και για χρήστες
 • Τα μέλη μπορούν να ζητήσουν να δουν μια «ειδική ιδιωτική εκπομπή»
 • Ο ιστότοπος διασφαλίζει την ασφάλεια των μοντέλων

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει διαθέσιμη εφαρμογή για κινητά
 • Οι μίνι-εικόνες δεν θα μετακινηθούν καθόλου
 • Τα κουπόνια μπορεί να είναι ακριβό

6. Bongacams

bongacams

Τα περισσότερα από τα μοντέλα εδώ σε αυτόν τον ιστότοπο είναι πάντα παιχνίδι σε ό, τι θέλετε να δείτε ... και να κάνετε. Ακούγεται δελεαστικό, σωστά; Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγγραφείτε για λίγα λεπτά και μπορείτε να απολαύσετε τα εκπληκτικά προνόμια του ιστότοπου. Οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν τον ιστότοπο για διαφορετικές κατηγορίες και ακόμη και να δουν εκθέσεις, όλα αυτά δωρεάν. Σε αυτόν τον ιστότοπο, η άνεση κάθε χρήστη είναι η προτεραιότητα, οπότε έχουν κάνει τη διεπαφή τους φιλική και αρκετά εύκολη στην πλοήγηση. Με το Bongacams, παρόλο που υπάρχουν πολλοί ανταγωνιστές, τα μοντέλα από αυτόν τον ιστότοπο θα ξεχωρίζουν πάντα με τις δεξιότητες και τον επαγγελματισμό τους. Ο καθένας είναι επίσης πολύ όμορφος και σέξι, κάτι που αξίζει τον κόπο σας.

Για περισσότερα σε βάθος αναθεώρηση των BongaCams - κάντε κλικ εδώ.

PROS:

 • Η δημόσια συνομιλία με μοντέλα είναι δωρεάν για όλους
 • Έχουν μια αντίστοιχη εφαρμογή για κινητά - BongaModels, διαθέσιμα τόσο σε iOs όσο και σε Android
 • Εξαιρετικές λειτουργίες και προνόμια
 • Ακόμα και οι δωρεάν λογαριασμοί μπορούν ήδη να απολαύσουν πολλά

Μειονεκτήματα:

 • Μπορούν ακόμα να βελτιώσουν τη διεπαφή χρήστη τους
 • Πολλοί ερασιτέχνες, που δεν θα είναι καλά νέα για ορισμένους που είναι λάτρεις των pro-pornstars
 • Αρκετά ακριβά πακέτα διακριτικών

7. Camsoda

camsoda σπίτι

Με την άνοδο των ιστοτόπων ενηλίκων, ειδικά στη σημερινή εποχή, οι άνθρωποι έχουν σίγουρα γίνει πιο δημιουργικοί από πριν ... ακόμη και με την κάλυψη των σαρκικών τους αναγκών Το Camsoda επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν ιδιωτικές συνομιλίες με τα αγαπημένα τους μοντέλα. Υπάρχουν πολλά κορίτσια cam online και είναι διαθέσιμα για λίγο σέξι χρόνο. Η Camsoda είναι επίσης γνωστή ως προς την προσφορά κάμερας voyeur, όπου τα μοντέλα μπορούν να κάνουν τα πιο βασικά πράγματα στο σπίτι και οι θεατές μπορούν να απολαύσουν τις σέξι κρυφές αισθήσεις της κάμερας. Ο ιστότοπος διαθέτει καταπληκτικά φίλτρα αναζήτησης και κατηγοριοποιημένα μοντέλα για εύκολο έλεγχο από τους χρήστες.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το CamSoda; - δείτε την κριτική μας εδώ.

PROS:

 • Προσιτές τιμές για premium συνδρομή
 • Τα περισσότερα από τα μοντέλα τους είναι Λατίνοι και Αμερικανοί
 • Τα σεξ παιχνίδια είναι διαθέσιμα για χρήση κατά τη διάρκεια ζωντανών εκπομπών κάμερας
 • Επιτρέπει ανατροπή μοντέλων

Μειονεκτήματα:

 • Οι λειτουργίες συνήθως ενεργοποιούνται με διακριτικά
 • Χαμηλότερη αναλογία διαδικτυακών ερμηνευτών
 • Λιγότερο δημοφιλές σε σύγκριση με άλλους ιστότοπους

8. Οι δωρεάν κάμερές μου

σελίδα myfreecams

Οι περισσότεροι ιστότοποι έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν χωρίς κόστος, αλλά τελικά, θα βρείτε τον εαυτό σας να πληρώνει για ορισμένες δυνατότητες. Οι δωρεάν κάμερές μου παρέμεναν πάντα πιστές στο όνομά της, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν τα πάντα χωρίς κανένα κόστος. Οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από μάρκες, αλλά αυτά χρησιμοποιούνται κυρίως για να δώσουν συμβουλές στα αγαπημένα σας μοντέλα και να τους δείξουν κάποια εκτίμηση. Τα περισσότερα από τα μοντέλα εδώ είναι ερασιτεχνικά και προέρχονται από διαφορετικούς πολιτισμούς και εθνικότητες.

PROS:

 • Προσφέρει επιλογή cam-to-cam
 • Πολλά κορίτσια με κάμερα είναι online ανά πάσα στιγμή
 • Εύκολη πλοήγηση για χρήστες

Μειονεκτήματα:

 • Ο σχεδιασμός του ιστότοπου δεν φαίνεται καλός
 • Οι ιδιωτικές συνομιλίες μπορούν να γίνουν πολύ ακριβές
 • Η σύνθετη αναζήτηση δεν είναι διαθέσιμη

9. X κάμερες

xcams σπίτι

Αν είστε σε σέξι γυναίκες της Ευρώπης, τότε τα Xcams θα είναι ιδανικά για εσάς. Υπάρχουν πολλά hotties που κυριαρχούν στον ιστότοπο και θα γνωρίζετε ότι χάνετε όταν είδατε επιτέλους ευρωπαϊκούς ερμηνευτές της κάμερας. Μπορείτε να δείτε όλα τα καλά πράγματα χωρίς καν να πάει σε αεροπλάνο και μόνο στην άνεση του σπιτιού σας. Τα πάντα είναι προσβάσιμα με λίγα μόνο κλικ και οι XCams δεν απογοητεύουν ποτέ. Με εκατοντάδες μοντέλα στο διαδίκτυο από καιρό σε καιρό, θα έχετε πολλά κορίτσια για να διαλέξετε. Καθένα από αυτά διαθέτει διαφορετικές γοητείες και τύπους σώματος και σίγουρα θα βρείτε αυτό που ταιριάζει στα γούστα σας.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την πλήρη κριτική του XCams.com.

PROS:

 • Οι ιδιωτικές εκπομπές είναι πολύ προσιτές
 • Οι VIP ιδιωτικές εκπομπές είναι όπου μπορείτε να έχετε ένα μοντέλο για τον εαυτό σας
 • Τα σεξ παιχνίδια μπορούν να ενεργοποιηθούν με λίγες μονάδες
 • Εξαιρετικές λειτουργίες και επιλογές φιλτραρίσματος
 • Οι κάμερες και τα βίντεο είναι κατασκευασμένα από ποιότητα HD

Μειονεκτήματα:

 • Εάν κατά λάθος μπείτε σε μια ιδιωτική εκπομπή, θα χρεωθείτε αμέσως
 • Ορισμένα μοντέλα χρησιμοποιούν σεξ παιχνίδια μόνο σε ιδιωτικές παραστάσεις που κοστίζουν λίγο
 • Οι λογαριασμοί που είναι ανενεργοί για τουλάχιστον 6 μήνες χάνουν πιστώσεις
 • Οι ιδιωτικοί χρήστες δεν είναι αποκλειστικά μόνο εσείς και το μοντέλο, καθώς μπορούν να εγγραφούν και άλλοι χρήστες

10. Κουνέλια Κάμερες

κουνέλια

Αν είστε έτοιμοι να αλληλεπιδράσετε με τα πιο καυτά κορίτσια με κάμερα, τότε τα Rabbits Cams θα πρέπει να είναι ο ιστότοπος που πρέπει να επισκεφθείτε. Είναι μια κοινότητα γεμάτη χρήστες (κυρίως κορίτσια) που είναι πολύ φιλικοί και ανοιχτόμυαλοι. Μπορείτε να είστε εκ των προτέρων με τις συνομιλίες και τα φετίχ σας και σχεδόν πάντα θα έχετε κάποιο περιεχόμενο για συγκεκριμένες επισημάνσεις "μου αρέσει". Ο ιστότοπος διαθέτει μοντέλα που προέρχονται από διαφορετικές χώρες και εθνικότητες, τύπους αμαξώματος και εμπειρία camming. Υπάρχουν πολλοί ερμηνευτές στον ιστότοπο, τώρα πάνω από 60 χιλιάδες, οπότε υπάρχουν πολλά κορίτσια που μπορούν να συνδεθούν στο Διαδίκτυο οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Διαβάστε την κριτική μας για το RabbitsCams.

PROS:

 • Χαρακτηριστικά εξατομίκευσης χρήστη
 • Διαφορετικοί τύποι εκπομπών (φυσικά με διαφορετικές τιμές)
 • Τα προφίλ των μοντέλων δίνουν πληροφορίες για αυτά και ακόμη και σας επιτρέπουν να δείτε μερικές άτακτες φωτογραφίες
 • Διατίθενται επίσης κάμερες για ομοφυλόφιλους και τρανσέξουαλ

Μειονεκτήματα:

 • Οι ιδιωτικές και αποκλειστικές συζητήσεις είναι ακριβές
 • Ορισμένα μοντέλα δεν μπορούν να παρέχουν βίντεο και εκπομπές HD
 • Σημαντικοί χρόνοι buffer

11. Sexier

πιο σέξι

Διαθέτοντας υψηλής ποιότητας κάμερες και βίντεο από σέξι κορίτσια, είναι ένας άλλος ιστότοπος σεξ που ζει μέχρι το όνομά του… πιο σέξι. Είστε έτοιμοι για μια καυτή και ατμόσφαιρα διασκέδασης σε αυτόν τον ιστότοπο, με τον αριθμό των ερμηνευτών που σας επιτρέπει να έχετε επιλογές μετά από επιλογές. Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες σίγουρα μπορούν να βρουν ένα μοντέλο που τους αρέσει. Ακριβώς όπως οι περισσότεροι από τους ιστότοπους που αναφέρονται παραπάνω, εξυπηρετούν επίσης κορίτσια από όλο τον κόσμο και ο ιστότοπος είναι διαθέσιμος και σε άλλες γλώσσες.

PROS:

 • Η μηχανή αναζήτησης είναι πολύ αποτελεσματική
 • Οι ερμηνευτές μπορούν να καυχηθούν για βίντεο HD και εκπομπές από κάμερα
 • Οι τιμές για διάφορες παραστάσεις εξαρτώνται από τα μοντέλα
 • Οι τιμές «Happy Hour» είναι προσιτές

Μειονεκτήματα:

 • Ο ιστότοπος δεν διαθέτει χρονομετρητή συνεδρίας που καθιστά δύσκολο τον έλεγχο των δαπανών σας
 • Μερικοί νεοσσοί είναι υπερβολικά ακριβοί με τις εκπομπές τους

Συμπέρασμα

Δεν γνωρίζουν όλοι για τον κόσμο όλων αυτών των webcam και για σεξ σεξ για ενήλικες. Είναι μια ανακούφιση που όλο και περισσότεροι άνθρωποι ενδιαφέρονται για αυτόν τον κλάδο και εξακολουθεί να παραμένει δημοφιλές και με μεγάλη κίνηση. Όλοι οι ιστότοποι που αναφέρονται παραπάνω έχουν άκρες μεταξύ τους αλλά όλα αξίζουν τον κόπο. Εάν χρειάζεστε λίγη ευχαρίστηση και χρόνο για να ικανοποιήσετε τη σεξουαλική σας δίψα, τότε αυτές οι τοποθεσίες κάμερας θα έρθουν πραγματικά στη διάσωση. Είναι ένας εύκολος τρόπος και πολλά μπορούν να συμβούν ήδη ανάμεσα σε εσάς και το μοντέλο ακόμα και όταν είστε συνδεδεμένοι μέσω κάμερας web και οθόνης. Το Camming είναι μια τόσο μοναδική και ευχάριστη εμπειρία που πρέπει να δοκιμάσουν πολλοί.

Σας προτρέπω λοιπόν για να δοκιμάσετε το Flirt4Free τώρα και λάβετε μερικές ΔΩΡΕΑΝ πιστώσεις στην εγγραφή σας!

Και αν είναι δύσκολο για εσάς να επιλέξετε μερικές εναλλακτικές λύσεις από τη λίστα και δεν θέλετε να το δοκιμάσετε για κάθε ιστότοπο - προτείνω πραγματικά #1; #2 #4 επιλογές.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή