Ενημερώθηκε στις: 24 Ιουνίου 2021

MyDirtyHobby

Εμφάνιση 13 παρόμοιων ιστότοπων με κάμερες σεξ με το MyDirtyHobby.com

σελίδα mydirtyhobby

Το MyDirtyHobby, που δημιουργήθηκε ως ένα από τα μεγαλύτερα κοινωνικά δίκτυα ενηλίκων που χάθηκε ποτέ στο Διαδίκτυο, είναι κάτι περισσότερο από την ενδιαφέρουσα και ενδιαφέρουσα λαβή του. Είναι ένα καταφύγιο για ερασιτέχνες που τους αρέσει να δημοσιεύουν τα σπιτικά τους σεξ βίντεο και προκλητικές φωτογραφίες. Είναι μια πολύ διαδραστική κοινότητα που θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες κάποιου, ειδικά αν ψάχνετε για μια αξιόπιστη πηγή πορνό για ενήλικες και ζωντανές σεξ.

URL: https://www.mydirtyhobby.com

Γρήγορη πλοήγηση στο MyDirtyHobby

Αποκτήστε το Nasty and Dirty με το MyDirtyHobby

Όχι ο τυπικός ιστότοπός σας με ζωντανό σεξ

Το ευρύ κοινό που είναι σεξουαλικά περίεργο και ενδιαφέρεται μπορεί να βρει εικονικές σεξουαλικές κοινότητες και διαδικτυακή ψυχαγωγία εξαιρετικά μαγευτική και χρήσιμη. Λοιπόν, αυτό είναι όπου το MyDirtyHobby εμφανίζεται στο προσκήνιο.

Μοιάζει με τις πτυχές περιεχομένου των ιστότοπων κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, αυτή η γερμανική πλατφόρμα, το MyDirtyHobby, υπερασπίστηκε τη φήμη της ως «το μεγαλύτερο δίκτυο ενηλίκων» εδώ και αρκετό καιρό. Αυτό το δίκτυο ενηλίκων ξεπέρασε τις προσδοκίες από το 2008.

Αυτός ο ιστότοπος είναι ιδανικός για αρχάριους, διαδικτυακούς πορνό geeks και ενήλικες σκηνοθέτες για να ανταλλάξουν και να ελέγξουν τις εικόνες και τα βίντεό τους. Ωστόσο, το MyDirtyHobby διαφέρει από έναν ιστότοπο γνωριμιών (οπότε μην συγχέετε τα δύο). Λειτουργεί ως πύλη όπου αγοράζετε και απολαμβάνετε περιεχόμενο που δημιουργείται από άλλους χρήστες στον άλλο ιστότοπο.

Ευκολότερος τρόπος για να πάρει Horny

Το MyDirtyHobby απευθύνεται σε άτομα που θέλουν κάτι εύκολο και διασκεδαστικό, καθώς και έναν τρόπο να αφήσουν το μυαλό τους να λερωθεί. Η ιδέα της ιστοσελίδας επικεντρώθηκε στην επιτυχία των μοντέλων ερασιτεχνικών και webcam. Αντί να παρέχει απλώς πληροφορίες, το MyDirtyHobby επιτρέπει στα μέλη να επικοινωνούν με άλλους όταν βρίσκονται στον ιστότοπο, επιτρέποντας στον χρόνο που αφιερώνεται στην πλατφόρμα να είναι ενδιαφέρον και διασκεδαστικό. Έτσι, εάν ψάχνετε κάτι πιο ώριμο και ερωτικό, έχετε πολλές επιλογές στην ενότητα ενηλίκων.

Επί του παρόντος, υπάρχουν περίπου 370,000 βίντεο και 3.8 εκατομμύρια εικόνες είναι διαθέσιμες για ροή από εντυπωσιακά 40,000+ ερασιτεχνικά μοντέλα. Για να μην αναφέρουμε, η πλατφόρμα έχει κερδίσει διεθνή αναγνώριση, συμπεριλαμβανομένης της Καλύτερης Εθνικής Ιστοσελίδας Ερασιτεχνών από το Βραβείο Venus το έτος 2010 και της Καλύτερης Πύλης Ερασιτεχνών από το Βραβείο Sign το έτος 2011. Είναι επίσης μεταξύ των 200 Ιστοσελίδων με τις περισσότερες επισκέψεις στον κόσμο για ενήλικες οι 150 κορυφαίοι ιστότοποι με τις περισσότερες επισκέψεις στη Γερμανία. Πόσο δροσερό είναι αυτό;

Μια κοινότητα μονών και ζευγαριών στο MyDirtyHobby

Η κοινότητα του MyDirtyHobby είναι τεράστια. Υπάρχει ένας αξιοπρεπής αριθμός «ψεύτικων» λογαριασμών σε κάθε ιστότοπο με μια κοινότητα ή ένα στοιχείο γνωριμιών. Ωστόσο, δεν το είδα εδώ. Τουλάχιστον, κανένα από αυτά δεν ξεχώριζε καθαρά. Αυτό που ήταν εντυπωσιακό ήταν ένας συνδυασμός όλων αυτών των διαφόρων προσεγγίσεων για κοινωνική έκφραση, παραγωγή ταινιών και εικόνων, δημιουργία διαδικτυακών εκπομπών και συνδέσεων στο διαδίκτυο. Υπάρχουν επίσης διαθέσιμες δυνατότητες στην πλατφόρμα, όπως παρακολούθηση, ανταλλαγή μηνυμάτων, δημιουργία νέων φίλων, δημιουργία σχέσεων, συνδέσεις ή οτιδήποτε θέλετε να ζήσετε και να εξερευνήσετε.

Πρέπει να παραδεχτώ ότι εντυπωσιάστηκα πολύ από τον μεγάλο αριθμό όμορφων γυναικών που χρησιμοποιούν το MyDirtyHobby ως σημείο για να ανεβάσουν τα ερασιτεχνικά ερωτικά βίντεο και τις τραγικές φωτογραφίες τους. Μπορείτε να δείτε τη λίστα με τα κορυφαία μέλη που σας αρέσουν και να δείτε τα πιο πρόσφατα βίντεο και γκαλερί από τα πιο διάσημα.

Η κορυφαία σχεδίαση και ευχρηστία του MyDirtyHobby

Ο σχεδιασμός του MyDirtyHobby είναι εξαιρετικός και η πλοήγηση είναι εκπληκτικά απλή για έναν τόσο μεγάλο ιστότοπο. Επίσης, δεν είναι δύσκολο να δείτε τις σκηνές και η αριστερή πλευρά της αρχικής σελίδας έχει πολλές απλές συντομεύσεις και συνδέσμους. Φροντίστε να δείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες και ενημερώσεις στην αρχική σας σελίδα. Περιλαμβάνεται επίσης μια επιλογή από τους ενήλικες καλλιτέχνες που εμφανίζονται, και μπορείτε να δείτε και όλους τους κορυφαίους ερμηνευτές τους.

Κάθε βίντεο συνοδεύεται από περιγραφικές πληροφορίες, σφραγίδα ημερομηνίας, βαθμολογία βαθμολογίας, ετικέτα και το κόστος που εμφανίζεται στον ιστό. Παρομοίως, θα μπορείτε να αποθηκεύσετε τον λογαριασμό του νεαρού κοριτσιού στο "Top Picks" ή να προσθέσετε το κλιπ στη λίστα των αντικειμένων που θα λάβετε. Τέλος, εάν θέλετε να περιορίσετε τα αποτελέσματα αναζήτησης, υπάρχει ένας ισχυρός δείκτης σύνθετης αναζήτησης που παρέχεται για εσάς.

Πώς να γίνετε επίσημο μέλος του MyDirtyHobby;

Δημιουργία λογαριασμού

Η δημιουργία λογαριασμού MyDirtyHobby είναι η αρχική διαδικασία εγγραφής μέλους που πρέπει να ακολουθήσετε για να γίνετε επίσημος χρήστης αυτού του καταπληκτικού ιστότοπου. Χωρίς έγκυρο λογαριασμό, δεν θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του. Μην ανησυχείτε όμως, γιατί η διαδικασία εγγραφής είναι πολύ εύκολη και λάβετε υπόψη. δεν χρειάζεται να πληρώσετε μια συνδρομή μέλους.

Η διαδικασία εγγραφής είναι απλή στη συμπλήρωση. Το μόνο που χρειάζεται να δώσετε είναι ένα μοναδικό όνομα χρήστη, κωδικός πρόσβασης, έγκυρη διεύθυνση email και φύλο. Θα πρέπει να διαρκέσει λιγότερο από 5 λεπτά για να ολοκληρωθεί η εγγραφή και μόλις ολοκληρωθούν, είστε σχεδόν έτοιμοι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον εαυτό σας.

Φιλοδοξικά μοντέλα

Εν τω μεταξύ, εάν θέλετε να κερδίσετε χρήματα από το MyDirtyHobby, μπορείτε να εγγραφείτε ως ερασιτέχνης μοντέλο. Εάν επιλέξετε αυτό το μάθημα, βεβαιωθείτε ότι έχετε παράσχει έγκυρη ταυτότητα ή ένα αρχείο φωτογραφίας ενός εναλλακτικού εγγράφου ταυτότητας και μια σαφή εικόνα ποιότητας ενώ κρατάτε το αναγνωριστικό δίπλα στο πρόσωπό σας. Η διαδικασία επαλήθευσης θα πρέπει να διαρκέσει όχι περισσότερο από 15 λεπτά εάν όλα τα ζητούμενα έγγραφα τεκμηριωθούν.

 • Απίστευτες ζωντανές εκπομπές

Όλα τα μοντέλα εμφανίζουν ένα εντυπωσιακό επίπεδο δημιουργικότητας στην επιλογή του ιστότοπου. Αλλά ως επί το πλείστον, η ποιότητα της ίδιας της εργασίας τους είναι πολύ υψηλή. Τώρα ακούστε προσεκτικά και προσέξτε - όταν χρησιμοποιείτε το MyDirtyHobby, δεν υπάρχει επιλογή να απολαύσετε δωρεάν συνομιλία. Ωστόσο, κάθε ζωντανή εκπομπή επί πληρωμή διαθέτει δυνατότητα cam2cam. Για να μην αναφέρουμε, κάθε μικρογραφία του μοντέλου εμφανίζει σημαίες που αντιπροσωπεύουν τις ομιλούμενες γλώσσες. Για παράδειγμα, εάν το μοντέλο μπορεί να μιλήσει Αγγλικά, έχει μια βρετανική σημαία στο προφίλ της.

Το MyDirtyHobby είναι σίγουρα ένας τέλειος προορισμός για πολλούς λάτρεις των φετίχ εκεί έξω. Δεν είναι ασυνήθιστο για πολλούς ακραίους ερμηνευτές να καταναλώνουν ούρα, να καταπιούν cum, να ακολουθούν εντολές αγνότητας και να έρχονται σε ταπείνωση κατά τη διάρκεια ζωντανών παραστάσεων. Μερικοί από αυτούς οδηγούν ακόμη και τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο, όπως αυτο-δουλεία και ακραίο BDSM.

 • Ερωτικά δωμάτια συνομιλίας

Το MyDirtyHobby προσφέρει μια σειρά από αίθουσες συνομιλίας που είναι γρήγορες στη χρήση και με εύκολη πλοήγηση, συμπεριλαμβανομένων βασικών φίλτρων που διευκολύνουν την περιήγηση. Μπορείτε να αναζητήσετε εύκολα λέξεις-κλειδιά όταν αναζητάτε συγκεκριμένες προτιμήσεις όπως Anal, Bukkake, Golden Shower, Fisting, Submissive, Interracial και άλλα.

Επίσης, η επιλογή Σύνθετη αναζήτηση αυτού του ιστότοπου θα σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για ένα συγκεκριμένο φύλο, ηλικία, εθνικότητα ή φυσικά χαρακτηριστικά, χαρακτηριστικά του προσώπου, ύψος, βάρος, βάρος, τόνος δέρματος, τατουάζ, τρυπήματα και πολλά άλλα που μπορείτε φαντάζομαι. Ομοίως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Intimate για να φιλτράρετε μοντέλα με καλλωπιστικές συνήθειες όπως τριχωτές, ξυρισμένες ή μισές τρίχες.

 • Επιλογή μοντέλων και περιεχομένων Kinky

Παρόλο που τα γερμανικά κορίτσια κάμερας ξεπερνούν αυτήν την ερασιτεχνική κοινότητα κάμερας, θα δείτε επίσης Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά και ορισμένα μέρη της Ευρώπης όπως η Σλοβακία και η Ρουμανία. Το MyDirtyHobby όχι μόνο προσελκύει καλλιτέχνες από όλη την πόλη αλλά και καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο! Υπάρχει επίσης μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων σε αυτόν τον ιστότοπο, όπως κυρίες, άνδρες, ζευγάρια και τραγούδια. Παρομοίως, μπορείτε να αναλύσετε την κύρια γκαλερί οθόνης για να αποκαλύψετε μοντέλα κάμερας web ανά χώρα χρησιμοποιώντας τη χρήσιμη λειτουργία "Χάρτης" που βρίσκεται στην αριστερή γωνία της αρχικής σελίδας.

Επιπλέον, θα συναντήσετε μοντέλα κάμερας web που ταιριάζουν καλύτερα σε κάθε είδους δυνατότητες "Ideal Body". Σε τελική ανάλυση, όλοι δεν θέλουμε τον ίδιο τύπο γυναικών, έτσι δεν είναι; Έτσι, το MyDirtyHobby μας βοηθάει να βρούμε μοντέλα με παχύ, κανονικό, μικροκαμωμένο, αθλητικό, λεπτό, παχουλό και παχύσαρκο. Αν προτιμάτε τα χρώματα των μαλλιών, μπορείτε να βρείτε μοντέλα με μαύρο, καφέ, ξανθό, γκρι και κόκκινο. Μερικά ακραία «κορίτσια cam» ακόμη και αθλητικά τρυπημένα αυτιά, γλώσσες, θηλές και ομφαλούς. Σίγουρα, η σειρά περισσότερων από 200 μοντέλων ζωντανής κάμερας μπορεί να μην είναι εκτεταμένη για αυτόν τον ιστότοπο, αλλά σίγουρα θα βρείτε την τέλεια κυρία για τις ανάγκες σας.

DirtyCents και Πληρωμές στο MyDirtyHobby

DirtyCents

Το MyDirtyHobby χρησιμοποιεί μια μοναδική μέθοδο νομίσματος όταν πληρώνει για τις υπηρεσίες της. Αυτό το νόμισμα για το οποίο λέω ονομάζεται "DirtyCents". Βασικά, το DirtyCents έχει ισοδύναμη χρηματική αξία που μπορείτε να αγοράσετε ανάλογα με την πληρωμή σας.

 • 10.00 € - 800 DirtyCents
 • 15.00 € - 1,200 DirtyCents
 • 25.00 € - 2,000 DirtyCents
 • 30.00 € - 3,000 DirtyCents
 • 35.00 € - 3,500 DirtyCents
 • 50.00 € - 4,000 DirtyCents
 • 75.00 € - 6,000 DirtyCents

Κόστος υπηρεσίας

 • Ιδιωτική συνομιλία - 1.24 € έως 2.49 € ανά λεπτό
 • Βίντεο - 1.25 € έως 37.50 € ανά ταινία
 • Φωτογραφίες - 0.13 € έως 0.63 € ανά εικόνα
 • Συνομιλία κειμένου - 0.13 € ανά μήνυμα

Επιλογές ιδιότητας μέλους του MyDirtyHobby

 • Βασική ιδιότητα μέλους

Τα Βασικά Μέλη του MyDirtyHobby λαμβάνουν επίσης επιβραβεύσεις μια φορά. Για παράδειγμα, όταν ξοδεύετε τουλάχιστον περίπου 50.00 €, μπορείτε να απολαύσετε ένα μπόνους DirtyCents. Ωστόσο, εάν αναζητάτε μεγαλύτερη απόδοση και περισσότερα οφέλη, σας προτείνω σίγουρα να κάνετε αναβάθμιση από βασικό σε VIP.

 • VIP Σύνθεση
 • 1 Μήνας στα 19.95 € το μήνα για 19.95 €
 • 2 Μήνες στα 17.95 € το μήνα για 35.90 €
 • 3 Μήνες στα 16.62 € το μήνα για 49.85 €
 • 12 Μήνες στα 12.50 € το μήνα για 149.95 €

Το να είσαι VIP μέλος του MyDirtyHobby σου δίνει πολλά επιδόματα. Χρησιμοποιώντας τη συνδρομή VIP, μπορείτε να απολαύσετε Extra Days Bonus, πρόσβαση σε MDH Live Shows, να συμμετάσχετε σε μηνιαίους διαγωνισμούς και λοταρίες, κάρτες VIP σε αποκλειστικά πάρτι και πρώιμη πρόσβαση σε νέα βίντεο.

Επιπλέον, όταν πληρώνετε για 12μηνη ιδιότητα μέλους VIP, μπορείτε να απολαύσετε το αποκλειστικό μπόνους των 20,000 DC δωρεάν. Πάνω απ 'όλα, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αγορασμένες ταινίες και εικόνες ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε χωρίς να πληρώνετε ξανά. Ωραίο, έτσι δεν είναι;

Η ασφάλειά σας και η προστασία σας στο MyDirtyHobby

Είναι τα δεδομένα μου και τα στοιχεία πληρωμής ασφαλή;

Είναι το πιο σημαντικό πράγμα που το MyDirtyHobby προστατεύει και προστατεύει τα προσωπικά σας στοιχεία. Φροντίζουν να προστατεύουν τα ονόματα και τις διευθύνσεις email από τυχόν παραβίαση ή κατάχρηση. Επίσης, τα ερασιτεχνικά μοντέλα που υποβάλλουν αίτηση για έναν λογαριασμό έχουν μια πιο αυστηρή και πιο ασφαλή διαδικασία επαλήθευσης. Αυτό βοηθά τα μέλη να αισθάνονται ασφαλείς ότι αλληλεπιδρούν με πραγματικά, αυθεντικά μοντέλα.

Εν τω μεταξύ, οι μέθοδοι πληρωμής που χρησιμοποιεί το MyDirtyHobby διασφαλίζουν το "πρωτόκολλο HTTPS" που παρέχει την υψηλότερη ποιότητα προστασίας για τα μέλη. Διαβεβαίωσαν ότι οι πάροχοι πληρωμών είναι αξιόπιστοι και οι ταυτότητες των μελών παραμένουν εμπιστευτικές. Πάνω απ 'όλα, ακολουθεί διακριτικές πληροφορίες χρήστη. Σίγουρα, αυτό είναι που μου αρέσει περισσότερο στο MyDirtyHobby γιατί δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για τη λήψη λογαριασμού στο σπίτι / γραφείο σας με το όνομα "MyDirtyHobby".

Είναι οι λογαριασμοί στο Mydirtyhobby Real;

Προς το παρόν, το MyDirtyHobby δεν απαιτεί πάρα πολλές πληροφορίες από έναν χρήστη κατά την εγγραφή, και έτσι ο καθένας μπορεί να προσποιείται σε κάποιον άλλο στον ιστότοπο. Ωστόσο, το να σκέφτεσαι αν το άτομο στην άλλη οθόνη είναι πραγματικό ή όχι δεν έχει σημασία τόσο πολύ, επειδή το MyDirtyHobby δεν είναι ιστότοπος γνωριμιών. Αυτό που είναι πιο σημαντικό εδώ είναι ότι μπορείτε να δείτε πανέμορφα, καυτά μοντέλα και μερικά διάσημα πορνοστάρ γυμνά γύρω από την κάμερα. Γι 'αυτό είμαι εδώ, οπότε δεν με νοιάζει πολύ για όλους τους άλλους.

Τέλος πάντων, βεβαιωθείτε ότι δεν δίνετε στοιχεία πιστωτικής κάρτας σε κάποιον διαδικτυακό ή μεταφέρετε χρήματα απευθείας στα μέλη. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το MyDirtyHobby δεν ανέχεται τις συναλλαγές ιδιωτικά. Έτσι, είναι αυτόματα κόκκινη σημαία εάν ένα μέλος σας ζητήσει χρήματα ή πληροφορίες κάρτας μέσω της συνομιλίας. Εάν αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα, έχω μια μικρή συμβουλή για εσάς, επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης του MyDirtyHobby και ενημερώστε αμέσως τον χρήστη.

PROS:

 • Μαζική συλλογή περιεχομένου
 • Περισσότερα από ένα εκατομμύριο βίντεο και φωτογραφίες
 • Διακρίνονται διάφορα φετίχ και συστροφές
 • Ποικιλία μωρών
 • Εύκολη εγγραφή
 • Ο ιστότοπος φαίνεται καλός

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν αρχεία zip για τα σύνολα φωτογραφιών

Το MyDirtyHobby είναι ένας από τους πολλούς ιστότοπους που προσφέρουν live cam σεξ και πορνό για ενήλικες, αλλά είναι αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους εκεί έξω. Μπορείτε επίσης να δείτε μερικές από αυτές τις ιστοσελίδες ζωντανής σεξουαλικής συνομιλίας που μπορείτε να απολαύσετε, καθώς προσφέρουν διαφορετικές δυνατότητες, αλλά σίγουρα θα προσφέρουν την ίδια ευχαρίστηση και ενθουσιασμό. Ρίξτε μια ματιά στη λίστα μας παρακάτω, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε μία και να περάσετε καλά.

13 Ζωντανές ιστοσελίδες σεξ με παρόμοια με το MydirtyHobby.com:

# 1: LiveJasmin

Livejasmin

Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούσαν να πουν ότι το LiveJasmin στον ιστότοπο κάμερας «IT» Είναι ο καλύτερος ιστότοπος για τα όνειρά σας. Παρέχει πραγματικές και ζωντανές συνεδρίες κάμερας από κορίτσια και αγόρια με κάμερα και μπορείτε να τα δείτε στην πλήρη δόξα τους. Έχει υπάρξει από το 2001 και με τα χρόνια, κατάφερε να πάρει το όνομά του στη θέση του, που είναι τώρα ένας από τους καλύτερους ιστότοπους ζωντανών κάμερων που υπήρξαν ποτέ. Ο ίδιος ο ιστότοπος φαίνεται καλός και ταιριάζει πραγματικά στα γούστα ενός ενήλικα. Με την εύκολη πλοήγησή του, μπορείτε απλά να καθίσετε, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον άτακτο χρόνο σας. Η «εμπειρία» σας θα αξίζει τον κόπο με το LiveJasmin επειδή ο ιστότοπος έχει πολλές δυνατότητες να προσφέρει. Προωθεί επίσης την αλληλεπίδραση μεταξύ χρηστών με διαφορετικές δυνατότητες. Το LiveJasmin φιλοξενεί το "VibraToy", το οποίο είναι μια ειδική συσκευή που χρησιμοποιείται από κορίτσια με κάμερα για να παρέχει επιπλέον υπηρεσίες στους θεατές. Μπορείτε να απολαύσετε το Cam2Cam με άλλους χρήστες και μοντέλα ή να απολαύσετε μια ιδιωτική εκπομπή αποκλειστικά για τα μάτια σας.

Ελέγξτε μας πιο εκτεταμένη κριτική για το LiveJasmin εδώ.

PROS:

 • Ζεστά μοντέλα
 • Η διάταξη είναι εύκολη στα μάτια
 • Απλή πλοήγηση
 • Μοναδικά χαρακτηριστικά

Μειονεκτήματα:

 • Οι δωρεάν χρήστες έχουν περιορισμένη πρόσβαση
 • Μόνο 10 λεπτά για προβολή εάν είστε δωρεάν χρήστης

# 2: Camsoda

CamSoda

Τόσο αναζωογονητικά όσο η λαβή τους ακούγεται, παραδίδουν πραγματικά τους στόχους τους σε κάθε θεατή εκεί έξω. Επισκεφθείτε το Camsoda.com και θα αφήσετε τον ιστότοπο με την αίσθηση ικανοποίησης και ευχαρίστησης. Καθώς οι δικτυακοί ιστότοποι έχουν καταλάβει το Διαδίκτυο, είναι πλέον μια εύκολη και προσιτή πηγή στιγμιαίας και εικονικής απόλαυσης. Οι θεατές μπορούν να συνομιλούν με άλλους με τη δωρεάν δυνατότητα συνομιλίας τους. Ένα μεγάλο πράγμα για το Camsoda είναι ότι υπάρχουν cam girls 24/7, και το εννοούσαν κυριολεκτικά. Κάποιος είναι πραγματικά εκεί έξω, διαδικτυακός και καυλιάρης, πρόθυμος να δείξει στους θεατές πώς μπορεί να διασκεδάσει και να απολαύσει ταυτόχρονα. Το Camsoda διαθέτει επίσης την προηγμένη του αναζήτηση, διευκολύνοντας την αναζήτηση μοντέλων. Έχουν πολλές ιδέες και χαρακτηριστικά βίντεο, μία από τις οποίες είναι δημοφιλής επιλογή από πολλούς, οι κάμερες voyeur στο σπίτι τους. Ένα άλλο σπουδαίο πράγμα για αυτόν τον ιστότοπο είναι ότι τα πήγαν καλά στην οργάνωση των ετικετών τους, των λιστών μοντέλων και διαφορετικών κατηγοριών για εύκολη πρόσβαση.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Camsoda; Διαβάστε την κριτική μας και παρόμοιους ιστότοπους με το Camsoda εδώ.

PROS:

 • Εύκολη πρόσβαση
 • Φιλικό προς το χρήστη
 • Πολλά μοντέλα
 • Έχει πολλές έννοιες βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές διαφημίσεις
 • Οι δωρεάν λογαριασμοί έχουν περιορισμένη πρόσβαση

# 3: Τζέρκ Μάιτ

τρελάω

Αυτός ο ιστότοπος ανταποκρίνεται στον στόχο του να προσφέρει ζωντανή απόλαυση όπως κανένας άλλος. Υπάρχουν πολλά μοντέλα στο χώρο του ξενοδοχείου, πάντα πρόθυμα να αυνανιστούν μαζί σας. Η αρχική σελίδα του ιστότοπου θα σας καλωσορίσει σε βίντεο από μοντέλα και τις σεξουαλικές τους πράξεις, οπότε με την πρώτη ματιά θα γνωρίζετε πραγματικά ότι πρόκειται για έναν ιστότοπο που θα σας έδινε υπέροχα χρόνο. Τζέρκ Μάιτ έχει επίσης πολλές μοναδικές δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένου ενός βοηθού ρομπότ που βοηθάει τους θεατές, ώστε να μπορούν να έχουν την καλύτερη εμπειρία επί τόπου. Δίνουν επίσης ανταμοιβές για τα πιο ενεργά μέλη. Εάν ξοδεύετε πολλά χρήματα και χρόνο στον ιστότοπο, τελικά θα λάβετε εκπτώσεις και εκπτώσεις για τις αγορές σας. Οι ιδιωτικές εκπομπές τους ποικίλλουν επίσης. ιδιωτικές, αποκλειστικές, χρυσές και κατασκοπευτικές εκπομπές. Μπορείτε απλά να επιλέξετε ποιο να απολαύσετε με αντίστοιχη τιμή. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τα βίντεο του JerkMate είναι όλα σε ποιότητα HD.

PROS:

 • HD βίντεο
 • Δίνει ανταμοιβές σε ενεργά μέλη
 • Παραλλαγές εκπομπής βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Κακό σύστημα προσθήκης ετικετών

# 4: Cams.com

camscom σπίτι

Αν μιλάμε για ιστότοπους με κάμερα, τότε σίγουρα το Cams.com θα ήταν στην πρώτη λίστα. Η λαβή του από μόνη της είναι αρκετή για να θυμούνται οι άνθρωποι, αλλά προσφέρουν επίσης καταπληκτικά προνόμια στα μέλη για να διασφαλίσουν πλήρως ότι έχουν καλή στιγμή στο χώρο του ξενοδοχείου. Καθώς ο ιστότοπος είναι καλά οργανωμένος, μπορείτε εύκολα να επιλέξετε οποιαδήποτε από τις προσφερόμενες επιλογές τους και τα μοντέλα είναι όλα έτοιμα για εσάς. Με το Cams.com, οι επιλογές είναι ατελείωτες. θα είσαι μέσα για λίγο ατμόσφαιρα. Τα νέα μοντέλα κοσμούν πάντα το Cams.com και επιτρέπουν ακόμη και στους ανθρώπους να αλληλεπιδρούν με διάσημους πορνοστάρ που συχνάζουν στον ιστότοπο. Έχουν επίσης φόρουμ που θα προωθήσουν περαιτέρω την αλληλεπίδραση μεταξύ μελών και μοντέλων.

Σας προτείνουμε επίσης να διαβάσετε ένα σε βάθος κριτική του Cams.com κάνοντας κλικ εδώ.

PROS:

 • Φρέσκα πρόσωπα έρχονται τακτικά
 • Οι θεατές μπορούν να μιλήσουν με αστέρια πορνό
 • Φόρουμ για αλληλεπίδραση με τα μέλη

Μειονεκτήματα:

 • Οι δωρεάν χρήστες δεν μπορούν πρώτα να συνομιλήσουν με άλλα άτομα
 • Δεν υπάρχουν προ-ηχογραφημένα βίντεο
 • Λιγότερες έννοιες home-vouyer

# 5: Cam4

Cam4

Ένας από τους λίγους ιστότοπους που δεν έχουν μόνο γυναικεία μοντέλα, αλλά έχουν επίσης άνδρες, τρανς και ακόμη και ζευγάρια. Μπορείτε να κάνετε hangout συχνά σε αυτόν τον ιστότοπο και να απολαύσετε τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά τους. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να περιηγηθούν στον ιστότοπο επειδή όλα είναι καλά οργανωμένα και επισημαίνονται σύμφωνα με τις ταξινομήσεις τους. Ο μακρύς κατάλογος των μοντέλων τους αποτελείται από καπνιστές καυτά άτομα που είναι πάντα έτοιμα να παίξουν μαζί σας και να εκπληρωθούν μαζί. Τα περισσότερα από τα μοντέλα τους κάνουν επίσης τη σεξουαλική τους δραστηριότητα σε εξωτερικούς χώρους, έτσι είναι επίσης μια μοναδική πλευρά του Cam4.

Εδώ είναι μια Αναθεώρηση Cam4 εδώ.

PROS:

 • Δεν περιορίζεται σε γυναικεία μοντέλα
 • Διατίθενται μοντέλα για άνδρες, τρανς και ζευγάρια
 • Έννοιες δημιουργικής παράστασης
 • Το πολύ οργανωμένο σύστημα ετικετών

Μειονεκτήματα:

 • Πολλές διαφημίσεις για δωρεάν χρήστες
 • Σφάλματα από καιρό σε καιρό

# 6: Βρώμικη ρουλέτα

βρώμικη ρουλέτα

Αυτή είναι η «ενήλικη» έκδοση του ChatRoulette, ενός διάσημου διαδικτυακού ιστότοπου συνομιλίας. Με Βρώμικη ρουλέτα, μπορείτε να γιορτάσετε τα μάτια σας με μοντέλα που ξεφλουδίζουν μπροστά από το έκκεντρο και δεν σταματάει μόνο εκεί… θα είστε ευχαριστημένοι και έχετε την ευκαιρία να εκπληρώσετε τις σεξουαλικές σας φαντασιώσεις. Δεδομένου ότι είναι ένας ιστότοπος «ρουλέτας», θα αντιστοιχιστεί σε ένα τυχαίο μοντέλο βάσει των προδιαγραφών που έχετε ορίσει. Με αυτόν τον τρόπο, θα συναντήσετε κάποιον που σας ταιριάζει και έχει το επιθυμητό γούστο σας. Λειτουργεί σχεδόν σαν το ChatRoulette, αλλά εστιάζει περισσότερο στα κορίτσια της κάμερας web και στο σεξ.

PROS:

 • Αποτελεσματικά χαρακτηριστικά φιλτραρίσματος
 • Ταιριάξτε με τυχαίους αγνώστους και παρακολουθήστε τους ζωντανά
 • Τα μοντέλα τους έχουν εξαιρετικές κάμερες, έτσι η ποιότητα είναι εξαιρετική

Μειονεκτήματα:

 • Απαιτούνται πληροφορίες πιστωτικής κάρτας
 • Η ποιότητα ήχου είναι πολύ κακή
 • Μερικά σφάλματα και ιστότοποι τείνουν να γίνονται αργά

# 7: MyFreeCams

myfreecams

Όντας ένας από τους πρώτους ιστότοπους με κάμερα, έχει κερδίσει τη φήμη ότι είναι ο ιστότοπος μετάβασης για όσους θέλουν κάποια προσωρινή διασκέδαση και διαδικτυακό σεξ. Καθώς υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, βελτιώνουν συνεχώς τα πάντα - χαρακτηριστικά, σχεδιασμό, τιμές. Το MyFreeCams είναι επίσης ένας από τους λίγους ιστότοπους που εξακολουθούν να επιτρέπουν στους θεατές να παρακολουθούν δωρεάν παραστάσεις, κάτι που σε αντίθεση με τα περισσότερα όπου δεν μπορείτε να απολαύσετε κανένα χαρακτηριστικό, επειδή πρέπει να είστε premium για αυτό. Έχουν μια μακρά λίστα όμορφων και δελεαστικών μοντέλων που θα σας διασκεδάσουν. Όλα τα μοντέλα τους ξέρουν πώς να κρατήσουν το κοινό τους στο χέρι τους, και πραγματικά γνωρίζουν ότι κάνει όλους σκληρούς και υγρούς.

Αναχώρηση μας Αναθεώρηση MyFreeCams.

PROS:

 • Έμπειρα μοντέλα
 • Μια μεγάλη ποικιλία από κορίτσια με κάμερα
 • Μερικά λεσβιακά μοντέλα
 • Ένας από τους πιο διάσημους ιστότοπους με κάμερα

Μειονεκτήματα:

 • Μόνο γυναικεία μοντέλα

# 8: SkyPrivate

skyprivate

Παρόμοιο με το Skype, το οποίο επιτρέπει ιδιωτικές συνεδρίες συνομιλίας 1 προς 1, SkyPrivate κάνει χρήση της ίδιας πλατφόρμας για να συναντήσει μοντέλα, να συζητήσει τους όρους τους και να ξεκινήσει τις ιδιωτικές σας εκπομπές. Θα χρειαστείτε ένα Skype ID, καθώς εδώ θα τοποθετήσετε τα χρήματα για το μοντέλο που έχετε επιλέξει, όπου κάθε παράσταση χρεώνεται ανά λεπτό. Πρόκειται για μια πολύ μοναδική ιδέα, που χρησιμοποιεί μια άλλη δημοφιλή πλατφόρμα μέσων, για την προώθηση τυχαίων συνομιλιών και ζωντανών εκπομπών. Μπορείτε να επιλέξετε ένα μοντέλο της επιλογής σας και θα είστε επίσης ο πρώτος που θα επικοινωνήσει μαζί τους. Έχετε το λόγο για το τι θα κάνουν κατά τη διάρκεια των παραστάσεων. Αυτό περιλαμβάνει ήδη την τιμή και την έκταση των υπηρεσιών που θα μπορούσε να κάνει το επιλεγμένο μοντέλο σας.

PROS:

 • Μοναδική ιδέα
 • Ελευθερία επιλογής υπηρεσιών
 • Ο ιστότοπος φαίνεται φωτεινός και μοντέρνος
 • Ο μακρύς κατάλογος των επαγγελματικών κοριτσιών cam

Μειονεκτήματα:

 • Τα δωμάτια συνομιλίας δεν είναι δωρεάν
 • Οι λογαριασμοί Skype πρέπει να έχουν υπόλοιπο για ψυχαγωγία
 • Ορισμένα μοντέλα θα απαντούσαν μόνο σε ερωτήματα που υποβάλλονται από άτομα με μεγάλα υπόλοιπα

# 9: SlutRoulette

slutroulette

Αυτή είναι η πορνογραφική έκδοση του "Chatroulette", όπου οι χρήστες ταιριάζουν με ένα τυχαίο cam κορίτσι και μπορείτε να αρχίσετε να αλληλεπιδράτε μαζί τους. Δεδομένου ότι οι αγώνες γίνονται τυχαία, πρέπει να ρυθμίσετε τις προτιμήσεις σας εκ των προτέρων, ώστε να εξακολουθείτε να καταλήγετε σε κάποιον που ταιριάζει με το γούστο σας. Σε αντίθεση με τους συνηθισμένους ιστότοπους με κάμερα και τους ιστότοπους σύνδεσης που έχουμε συναντήσει, SlutRoulette κρατά τη συγκίνηση έχοντας τα πράγματα τυχαία. Δεν θα χρειαστεί να χάσετε πολύ χρόνο για να καταλήξετε σε κάποιον διαδικτυακό, επειδή η SlutRoulette θα κάνει τα πάντα για εσάς. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καθίσετε και να το απολαύσετε.

PROS:

 • Τα ομαδικά δωμάτια προωθούν την αλληλεπίδραση
 • Το μοντέλο μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή
 • Έχει έκδοση εφαρμογής για κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Πολλές υπενθυμίσεις για εγγραφή
 • Πολλές διαφημίσεις

# 10: Κάμπια

οπισθοδρόμηση

Εδώ είναι γεμάτο αναθεώρηση του Camversity.

PROS:

 • Αρκετές ζωντανές εκπομπές καθημερινά
 • Παρακολουθήστε δωρεάν παραστάσεις
 • Διαδραστική κοινότητα

Μειονεκτήματα:

 • Τα μοντέλα δεν ανταποκρίνονται σε δωρεάν χρήστες
 • Δεν διατίθεται σε εφαρμογή για κινητά
 • Η βάση δεδομένων του μοντέλου δεν είναι διαφορετική
 • Υπερτιμημένες ιδιωτικές εκπομπές

# 11: Χορωδία

ωμό

Αυτός είναι ένας δημοφιλής ιστότοπος με εξαιρετικό σχεδιασμό και εύκολη πλοήγηση. Αυτός ο ιστότοπος ζωντανής κάμερας web επιτρέπει σε όλους να απολαμβάνουν ροή βίντεο HD, βλέποντας σέξι μοντέλα να αποδίδουν και να διασκεδάζουν, καθώς και πολλές άλλες διαδραστικές λειτουργίες που θα εγγυώνται τη διασκέδαση και τον σέξι χρόνο σας στο διαδίκτυο. Ακόμα και ως δωρεάν χρήστης, μπορείτε να παρακολουθήσετε μερικές από τις ζωντανές ροές τους, εκτός από εκείνες των μοντέλων που περιορίζουν τα βίντεό τους σε μη μέλη. Εάν θέλετε να ζήσετε από πρώτο χέρι τι είναι το Camorous, μπορείτε εύκολα να εγγραφείτε δωρεάν και, στη συνέχεια, μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τις δυνατότητες του ιστότοπου. Υπάρχουν όμως μερικά μοντέλα, τα οποία αρνούνται την πρόσβαση για μέλη που δεν έχουν αρκετή πίστωση στους λογαριασμούς τους. Ωστόσο, παρόλο που, αν επιλέξετε να βάλετε κάποια πίστωση στο λογαριασμό σας ή όχι, μπορείτε να απολαύσετε πολλά στον ιστότοπο. Η αρχική της σελίδα θα σας έλεγε ό, τι μπορείτε να απολαύσετε εδώ - κορυφαίες εκπομπές, νέα μοντέλα, ακόμη και τα κορίτσια με κορυφαία βαθμολογία. Τα φετίχ σας μπορούν επίσης να ικανοποιηθούν εδώ, καθώς έχουν πολλές υπηρεσίες και τα μοντέλα μπορούν να κάνουν σχεδόν οτιδήποτε θέλετε να δείτε.

PROS:

 • Εξαιρετική ποιότητα βίντεο και ήχου
 • Ποιότητα HD για βίντεο συνεχούς ροής και βίντεο χωρίς ροή
 • Υπέροχες παραστάσεις από τα μοντέλα

Μειονεκτήματα:

 • Τα περισσότερα μοντέλα αγνοούν τους δωρεάν χρήστες
 • Λιγότερα χαρακτηριστικά για την προώθηση της αλληλεπίδρασης των χρηστών
 • Πολλές διαφημίσεις

# 12: Είμαι ζωντανός (Imlive.com)

είμαι ζωντανά

Όπως αποδεικνύεται στα πολυάριθμα βραβεία τους για το ότι είναι ο καλύτερος ιστότοπος ζωντανής συνομιλίας της AVN, το ImLive.com φιλοξενεί χιλιάδες καλλιτέχνες έτοιμους να πειράξουν και να ευχαριστήσουν τους θεατές τους. Ο ιστότοπος διαθέτει επίσης περισσότερες από 600,000 φωτογραφίες και μπορείτε να απολαύσετε περισσότερες από 300,000 ηχογραφημένες ζωντανές εκπομπές. Από άποψη περιεχομένου, οι χρήστες θα είναι πάντα χαλασμένοι με πολλά να δουν σε αυτόν τον ιστότοπο και τα περισσότερα από τα βίντεό τους έχουν ποιότητα HD. Έχουν επίσης δωρεάν αίθουσες συνομιλίας όπου όλοι μπορούν να αλληλεπιδράσουν με ερμηνευτές. Η εξυπηρέτηση και οι λειτουργίες κάθε ερμηνευτή θα ποικίλλουν, καθώς ορισμένοι θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν σε ποιότητα HD, ενώ κάποιοι δεν μπορούν, αλλά όλα βασίζονται σε αυτά τα όμορφα και σέξι μοντέλα που κάνουν ό, τι θέλετε. Είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι τα μοντέλα του ImLive είναι από όλο τον κόσμο, οπότε ανεξάρτητα από τους τύπους σας όσον αφορά την εθνικότητα ή τη φυλή των κοριτσιών, τότε σίγουρα θα βρείτε ένα εδώ που θα ταιριάζει στις προτιμήσεις σας.

Μην διστάσετε και ρίξτε μια ματιά την ειλικρινή, εκτενή κριτική μας για το ImLive.

PROS:

 • Τα μοντέλα είναι κυρίως ερασιτέχνες
 • Εξαιρετικές δυνατότητες προηγμένης αναζήτησης
 • Διαδραστικά φόρουμ
 • Διαφορετικές δυνατότητες ζωντανής κάμερας

Μειονεκτήματα:

 • Μόνο λίγες φετίχ και κατηγορίες BDSM

# 13: Φλερτ 4Free

flirt4free

Ένας επαγγελματικός ιστότοπος με κάμερα με πολλές εξαιρετικές δυνατότητες, το Flirt4Free είναι ένα από τα δημοφιλή προϊόντα για όλους όσους θέλουν καλό σεξ. Μπορείτε να περιηγηθείτε στον ιστότοπο ως επισκέπτης, χωρίς χρεώσεις και χρεώσεις και εξακολουθείτε να απολαμβάνετε τις περισσότερες δυνατότητες. Φυσικά, αν απολαμβάνετε premium, μπορείτε να απολαύσετε πολύ περισσότερο, ειδικά με τις καλά επιμελημένες υπηρεσίες και τα προνόμιά τους. Έχουν επίσης πολλούς καλλιτέχνες και καπνίζουν όλοι. Και σημειώστε, δεν μιλάμε μόνο για γυναικεία μοντέλα εδώ. Υπάρχουν επίσης άνδρες, τρανς και ζευγάρια, ώστε να μπορείτε πάντα να επιλέξετε ένα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Διαφορετικοί τύποι εργαλείων επικοινωνίας είναι επίσης ενεργοποιημένοι για να διασφαλίσουν τη σέξι ώρα των θεατών στον ιστότοπο. ζωντανές συζητήσεις, ηχογραφημένα βίντεο και συνεδρίες, προνόμια VIP και μπορείτε να δείτε προφίλ ή να αγοράσετε πιστώσεις που χρησιμεύουν ως το νόμισμα στους περισσότερους ιστότοπους για ενήλικες.

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες; - Εδώ μπορείτε να βρείτε μια επισκόπηση του Flirt4Free και είναι εναλλακτικές λύσεις.

PROS:

 • Πολλές επιλογές συνομιλίας για να διαλέξετε
 • Μοντέλα από όλο τον κόσμο
 • Οι δωρεάν χρήστες μπορούν επίσης να απολαύσουν πολλές δυνατότητες
 • Καλά σχεδιασμένη και εύκολη διεπαφή

Μειονεκτήματα:

 • Λιγότερα μοντέλα σε σύγκριση με τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους

Συμπέρασμα

Καθώς οι δικτυακοί τόποι σταδιακά εξελίσσονται στον σύγχρονο κόσμο του σήμερα, περισσότεροι άνθρωποι έλκονται από την ενδιαφέρουσα ιδέα πίσω από ιστότοπους όπως το MyDirtyHobby και άλλοι. Περισσότεροι άνθρωποι αλληλεπιδρούν με μοντέλα και χρήστες, κάτι που είναι πολύ καλύτερο από το πραγματικό και επαγγελματικό πορνό που βλέπουν πάντα. Όλοι οι παραπάνω ιστότοποι έχουν κάθε ένα από τα δικά τους χαρακτηριστικά και μοναδικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τον άλλο, οπότε σίγουρα θα έχετε έναν δύσκολο χρόνο να επιλέξετε ποιο θα δοκιμάσετε πρώτα.

Έτσι, αν ψάχνετε για ιστότοπους με κάμερα για να διαλέξετε, θα πρέπει να ελέγξετε ιστότοπους εδώ. Κάθε ιστότοπος που εμφανίζεται μπορεί να σας εγγυηθεί μια καλή και ατμόσφαιρα. όμορφα και σέξι μοντέλα είναι διαθέσιμα κάθε φορά. Μπορείτε επίσης να τα αφήσετε στα διαφορετικά φετίχ και τα στροφές σας, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε πλήρως τις συνεδρίες με κάμερα. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα καθόλου. η πληρωμή σας θα αντικατασταθεί με μια θεραπεία και γιορτή ματιών που σας αξίζει.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή