Ενημερώθηκε στις: 24 Ιουνίου 2021

Αναθεώρηση MyFreeCams

& 14 Κορυφαίες τοποθεσίες Live Sex Cam όπως το MyFreeCams.com

Δείξτε μου 14 εναλλακτικές λύσεις για το MyFreeCams.com

σελίδα myfreecams

Το Myfreecams.com είναι ένα καταπληκτικό μέρος για να επισκεφθείτε. Όχι μόνο δεν υπάρχουν άνδρες, αλλά οι γυναίκες αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία των αληθινών ερμηνευτών στον ιστότοπο, οπότε οποιοσδήποτε κυνηγός που αναζητά wieners θα βρει μια κατάρα αυτόν τον παράδεισο. Αυτός ο ιστότοπος σίγουρα θα καλύψει οποιοδήποτε επίπεδο καταναλωτή, ανεξάρτητα από το πόσο απαιτητικό μπορεί να πάρει. Χάρη στην απίστευτη επιλογή ενεργών μοντέλων χρηστών και εξαιρετικών τιμών διακριτικών.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.myfreecams.com

Εκτός από τις δεκάδες χιλιάδες μοντέλα ποιότητας, αυτός είναι ένας από τους πιο απαιτητικούς και καλά σχεδιασμένους ιστότοπους που έχουμε δει στο Διαδίκτυο σήμερα - προσφέροντας εκατοντάδες άλλες νέες ιδέες κάθε μήνα για να διατηρείτε τα πράγματα φρέσκα και ενδιαφέροντα. Ας σκάψουμε λίγο πιο βαθιά και μάθετε περισσότερα για τις MyFreeCams παρακάτω.

MyFreeCams: Το καλύτερο μέρος για ζωντανές κάμερες σεξ

Το MyFreeCams είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους ιστότοπους της κοινότητας δωρεάν συνομιλιών που απευθύνονται σε ενήλικες όλων των εποχών. Από την τρέχουσα μέτρηση, η εταιρεία είχε περίπου πέντε εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως. χρησιμεύει ως παγκόσμιος δημιουργός χρημάτων για τα μοντέλα Για άτομα που ενδιαφέρονται για περιπετειώδες και σεξουαλικό περιεχόμενο, είναι ένας ευχάριστος, ευχάριστος και συναρπαστικός ιστότοπος.

Παρά τον ισχυρισμό του ιστότοπου ότι δεν επιτρέπεται προσβλητικό υλικό, όπως ενοχλητικές και σεξουαλικές εικόνες και βίντεο, οι επιλεγμένες συζητήσεις και οι ζωντανές εκδηλώσεις αποδεικνύουν το αντίθετο. Απασχολεί επίσης αυστηρές απαιτήσεις όσον αφορά την υποβολή αίτησης για εγγραφή premium, ιδίως όσον αφορά την ηλικία των ατόμων. Τα μέλη ενδέχεται να χρειαστεί να προσκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία ταυτότητας για να ελέγξουν διεξοδικά τα προφίλ τους.

Το MyFreeCams βοηθά τα μέλη του να χαλαρώσουν μετά από μια κουραστική μέρα εργασίας και να προσφέρουν εκπληκτική θέα και σεξουαλική εκτροπή. Μπορεί επίσης να βοηθήσει οποιονδήποτε να βελτιώσει την εκτίμησή του για την ομορφιά ή να το απολαύσει σεξουαλικά. Ακόμη και η διαδραστική μορφή δεν μπορεί να καλύψει το γεγονός ότι η πλειονότητα των γυναικών αποκτούν δεξιότητες και εμπειρία.

Είναι σίγουρα ένα μέρος όπου ο καθένας μπορεί να δει μια καυτή και καυλιάρης παράσταση που ικανοποιεί τις επιθυμίες και τις ανάγκες τους. Θα νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε ένα γλυκό κατάστημα και να βρείτε όλα τα είδη γλυκιάς εικονικής ψυχαγωγίας εδώ. Από ερωτική στριπτίζ έως παιχνίδια συμμοριών και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να σκεφτείτε. Είναι σίγουρα εκπληκτικό πώς τα κορίτσια θα συμμορφωθούν για να ικανοποιήσουν ακόμη και τα πιο ασυνήθιστα αιτήματα.

Ποιος χρησιμοποιεί το MyFreeCams;

Στο σύντομο χρονικό διάστημα που έχω επισκεφτεί τον ιστότοπο, ο αριθμός των επισκεπτών αυξήθηκε με τον ίδιο ρυθμό με τον αριθμό των ατόμων που χρησιμοποιούν το σύστημα. Οι συνδρομές είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου πολίτες των ΗΠΑ και η πλειοψηφία τους είναι άνδρες. Αντιθέτως, το 20% του πληθυσμού του MyFreeCams αποτελείται από γυναικεία μοντέλα. Επίσης, η premium συνδρομή σάς παρέχει πρόσβαση σε όλα τα είδη προγραμματισμού και πρέπει να δαπανήσετε μάρκες για να συμμετάσχετε στην αίθουσα συνομιλίας.

Οι νέοι αποτελούν την πλειοψηφία του πληθυσμού λόγω του ορισμού και του σχεδιασμού του ιστότοπου. Η ηλικιακή ομάδα μεταξύ 25 και 34 ετών είναι εκείνη που είναι πιο ανοιχτή για να μοιραστεί τις ερωτικές προτιμήσεις και την εμπειρία τους. Σίγουρα, οι άνθρωποι σε αυτήν την κατηγορία τείνουν να πειραματίζονται με τις φαντασιώσεις και τα όριά τους. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, ο ιστότοπος προσελκύει περίπου 24 εκατομμύρια μοναδικούς μηνιαίους επισκέπτες και 75 εκατομμύρια αθροιστικούς μηνιαίους επισκέπτες.

Γίνοντας επίσημο μέλος των MyFreeCams

Μόλις εγγραφείτε, θα λάβετε προσωρινά διαπιστευτήρια σύνδεσης που διαρκούν ενώ βρίσκεστε στον ιστότοπο. Θα σας ζητηθεί η διεύθυνση email σας κατά την εγγραφή σας. Ελέγξτε τη διεύθυνση email σας για να γίνετε βασικό μέλος. Χωρίς να ξοδέψετε χρήματα, εξακολουθείτε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις βασικές λειτουργίες, όπως περιήγηση, αναζήτηση, προβολή προφίλ και παρακολούθηση δημόσιων βίντεο.

Εγγραφείτε τώρα στο Myfreecams δωρεάν!

Η αγορά οποιουδήποτε από τα ομαδοποιημένα κουπόνια θα αναβαθμίσει τη συνδρομή σας στο premium επίπεδο. Ωστόσο, για να αποκτήσουν πρόσβαση σε διακριτικά, οι πελάτες πρέπει να παρέχουν επιπλέον ταυτότητα και απόδειξη ηλικίας. Υιοθετούν αυτήν την πολιτική για να διασφαλίσουν ότι τα μέλη τους έχουν πλήρη συγκατάθεση.

Δημιουργία συνδέσεων στο MyFreeCams

δωμάτια myfreecams

Οι συμμετέχοντες Premium είναι οι μόνοι που μπορούν να στέλνουν μηνύματα σε μοντέλα και χρήστες και τα τακτικά μέλη μπορούν να στέλνουν μόνο σε μη premium. Αν και οι χρήστες που δεν πληρώνουν έχουν πρόσβαση σε ορισμένες από αυτές τις υπηρεσίες, δεν μπορούν να αφήσουν σχόλια ή να αντιδράσουν σε συζητήσεις σε πραγματικό χρόνο.

Τα ιδιωτικά μηνύματα με βίντεο ή συνημμένα εικόνες είναι πλέον διαθέσιμα σε αναβαθμισμένα μέλη. Ωστόσο, υπάρχει μια επιλογή αποκλεισμού για εκείνους που είναι άβολα με τους ξένους που τους στέλνουν μηνύματα. Τα μέλη μπορούν να χρησιμοποιούν αυτήν τη λειτουργία για να αισθάνονται άνετα και να διαχειρίζονται τα μηνύματά τους.

Επίσης, μπορείτε να αφήσετε μηνύματα στα προφίλ άλλων μελών για να τραβήξετε την προσοχή. Ωστόσο, μόνο τα premium μέλη μπορούν να αφήσουν σχόλια που προσελκύουν την προσοχή ενός άλλου χρήστη. Επομένως, εάν είστε τακτικός χρήστης, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για να απλοποιήσετε τη διαδικασία, εκτός εάν έχετε ήδη μια συνδρομή.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τη σελίδα υποστήριξης του ιστότοπου, δεν επιτρέπεται ρητό υλικό και προσβλητικές εικόνες, εικόνες ή μηνύματα. Ωστόσο, φωτογραφίες πολύ σέξι ή γυμνών μελών εμφανίζονται κατά τη διάρκεια ζωντανών εκπομπών και ακόμη και στην ίδια την αρχική σελίδα. Επομένως, εάν είστε αρκετά γενναίοι για να δείτε μερικές παράξενες ή τραγικές εικόνες, ετοιμαστείτε να τα γαργαλήσετε από τα γραφικά και τα βίντεο στον ιστότοπο.

Τέλος, τα περισσότερα μοντέλα MyFreeCams δεν θα σας απογοητεύσουν. Συχνά είναι ευχάριστα επειδή καταλαβαίνουν και προσαρμόζονται στο κοινό τους. Μερικοί είναι γενναιόδωροι, ενώ άλλοι είναι εγωιστές και εκμεταλλευτικοί. Ωστόσο, εάν έχετε αρκετά διακριτικά για κοινή χρήση, πληροίτε τις προϋποθέσεις για μια παράσταση που θα κρατούσε το χαμόγελό σας.

Οπτική προσφυγή και χρηστικότητα των MyFreeCams

μοντέλα myfreecams

Η διάταξη του MyFreeCams.com μπορεί να φαίνεται συγκεχυμένη, αλλά είναι πολύ απλή. Στην αρχική σελίδα, θα έχετε πρόσβαση στη ροή ειδήσεων, στο προφίλ σας, καθώς και σε άλλες λειτουργίες. Κάθε εικονίδιο φέρει την ετικέτα, καθιστώντας το απλό στη χρήση ακόμη και για μη τεχνικούς. Το συνδυασμό πράσινου και λευκού χρώματος είναι το κύριο και κυρίαρχο θέμα σχεδίασης των MyFreeCams. Ωστόσο, κάθε προφίλ έχει τον μοναδικό του χαρακτήρα.

Επίσης, οι σελίδες των μελών επιτρέπουν σε όλους να προσαρμόσουν τις διατάξεις της σελίδας τους. Κάντε το όσο πιο ζωντανό μπορείτε ή κάντε τόσο γοτθικό να διατηρήσετε μια μυστηριώδη ατμόσφαιρα. Σίγουρα, ορισμένα προφίλ είναι ελκυστικά, αλλά θα πρέπει να προετοιμαστείτε να δείτε κάποια που δεν είναι. Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε να καλύψετε ή να εμφανίσετε κάθε πτυχή του προφίλ σας. Κάντε κλικ στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης για να εξατομικεύσετε την αρχική σας σελίδα.

Τιμές και οφέλη ιδιότητας μέλους MyFreeCams

Το MyFreeCams χρησιμοποιεί το "tokens" ως νόμισμα όταν χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του. Μπορείτε σίγουρα να χρησιμοποιήσετε μάρκες για να παρακολουθήσετε ζωντανές ιδιωτικές εκπομπές ή ομαδικές εκπομπές και να δώσετε ανταμοιβές στα μοντέλα. Επιτρέψτε μου να σας δώσω μια επισκόπηση των τιμών διακριτικών MyFreeCams:

 • 200 νομίσματα - 0.10 USD / νόμισμα ή 19.99 USD
 • 550 νομίσματα - 0.09 USD / νόμισμα ή 49.99 USD
 • 900 νομίσματα - 0.08 USD / νόμισμα ή 74.99 USD

Δοκιμάστε το MyFreeCams ΔΩΡΕΑΝ τώρα!

Δωρεάν Υπηρεσίες

 • Πρόσβαση στα προφίλ των μελών και αναζήτηση πληροφοριών
 • Προσαρμογή προφίλ
 • Γίνετε μέλος της κάμερας web
 • Δημιουργήστε σημειώσεις μοντέλων
 • Χρησιμοποιήστε αίθουσες συνομιλίας
 • Επικοινωνήστε με μοντέλα έκκεντρου
 • Παρακολούθησε βίντεο
 • Διαδικτυακή ειδοποίηση μοντέλου

Υπηρεσίες βάσει αμοιβών

 • Αναζήτηση Newsfeed
 • Απολαύστε ιδιωτικές και ομαδικές εκπομπές
 • Αποθήκευση εκπομπών στο αρχείο σας
 • Εγγραφείτε στο ειδικό Lounge Lounge
 • Δωμάτιο μέλους

Ειδικά χαρακτηριστικά του MyFreeCams

Οι περισσότερες ειδικές δυνατότητες του MyFreeCams διατίθενται μόνο για premium μέλη. Εδώ είναι μερικά από τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά του:

 • Δείχνει

Θα γίνετε αμέσως μέλος premium εάν αγοράσετε κέρματα για πρώτη φορά. Μπορείτε σίγουρα να παρακολουθήσετε ομαδικές εκπομπές, κλαμπ ή ιδιωτικές εκπομπές χρησιμοποιώντας μάρκες. Σίγουρα, μπορείτε να δείτε τα καλύτερα αγαπημένα σας μοντέλα να εκτελούν και να αφήνουν υπέροχα σχόλια στο κουτί συνομιλίας σχετικά με αυτά.

 • Το σαλόνι

Το Lounge είναι ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του MyFreeCams. Πρόκειται για έναν πολυτελή χώρο μόνο για μέλη όπου μπορείτε να κοινωνικοποιήσετε με άλλα μέλη, ενώ παρακολουθείτε επίσης ζωντανά μοντέλα.

 • Ιδιωτική γκαλερί

Οι χρήστες Premium έχουν πρόσβαση σε μια ιδιωτική συλλογή εικόνων από παραστάσεις διαφόρων μοντέλων στην πλατφόρμα. Αυτή η δυνατότητα είναι σίγουρα μια φανταστική ευκαιρία να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να βρείτε νέα μοντέλα.

 • TruePrivate Shows

Δοκιμάστε μια εκπομπή TruePrivate εάν δεν σας αρέσει να παρακολουθείτε άλλοι συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ενός προς ένα με ένα μοντέλο. Πληρώστε 80 μάρκες ανά λεπτό και τώρα μπορείτε να απολαύσετε ένα ιδιωτικό δελτίο.

 • ShowGroup Shows

Με δέκα μάρκες ανά λεπτό για κάθε μέλος, αυτή είναι η καλύτερη προσιτή επιλογή για μια ιδιωτική συνεδρία. Ωστόσο, υπάρχει ένα catch - οι ομαδικές εκπομπές πρέπει να έχουν τουλάχιστον τρεις συμμετέχοντες για να μπορέσει ένα μοντέλο να ξεκινήσει την εκδήλωση.

 • ΔείχνειΣυμβουλές

Καθώς παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας εκπομπές, μπορείτε να σκεφτείτε να αφήσετε μάρκες για τους ερμηνευτές. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το μοντέλο εκτελεί πράξεις ή παίρνει εντολές από τα συμμετέχοντα μέλη όταν στέλνετε μάρκες σε ένα συγκεκριμένο ποσό.

 • Διάταξη προφίλ

Κάντε το προφίλ σας να φαίνεται πιο εξατομικευμένο και μοναδικό. Αυτό είναι σίγουρα ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό του MyFreeCams που επιτρέπει στα μέλη να επιλέξουν ένα στυλ, ένα συνδυασμό χρωμάτων και τον τρόπο κατάταξης των πληροφοριών του προφίλ σας. Κάντε πιο ενδιαφέρον να προσελκύσετε άλλα μέλη και να προσελκύσετε μια μεγαλύτερη ομάδα ανθρώπων.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των MyFreeCams

PROS:

 • Μπορείτε να περιηγηθείτε ως επισκέπτης χρήστης
 • Η ασφάλεια είναι αξιόπιστη στην προστασία ευαίσθητων δεδομένων
 • Έχει περισσότερα από 23 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως
 • Αποτελεσματική έκδοση για κινητά και δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο στο τηλέφωνό σας
 • Η premium συνδρομή ανοίγει πιο εκπληκτικά χαρακτηριστικά
 • Μπορείτε να εγγραφείτε ως μοντέλο και να κερδίσετε χρήματα
 • Υψηλής ποιότητας εκπομπές και βίντεο
 • Μεγάλη γκάμα από πανέμορφα και καυλιάρη κορίτσια
 • Προσαρμόστε το προφίλ σας
 • Εγγραφείτε στην αίθουσα συνομιλίας του μοντέλου και λάβετε μέρος στη συνομιλία
 • Παρακολουθεί κάθε χρήστη μετά την εγγραφή

Μειονεκτήματα:

 • Η εφαρμογή για κινητά δεν είναι ακόμη διαθέσιμη
 • Οι άνδρες χρήστες κυριαρχούν στα μέλη του ιστότοπου

Μην διστάσετε και δοκιμάστε τις Δωρεάν κάμερες μου τώρα - είναι πραγματικά καταπληκτικό!


14 κορυφαίες τοποθεσίες κάμερας σεξ που μοιάζουν με το MyFreeCams.com:

# 1 - Chaturbate

chaturbate

Η σύνδεση με ανθρώπους παγκοσμίως δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη. Χάρη στο Chaturbate, είναι πλέον δυνατή η απεριόριστη ομιλία. Επιπλέον, δεν θα ξοδέψετε ποτέ μια δεκάρα σε αυτό. Υπάρχουν πολλές σέξι και όμορφες γυναίκες διαθέσιμες για εσάς, 24/7. Στην πραγματικότητα, οι γυναίκες σε αυτόν τον ιστότοπο λατρεύουν πολύτιμα πράγματα, που αξίζουν πάντα τον χρόνο και την προσοχή σας. Εν τω μεταξύ, ζωντανά σόου είναι επίσης διαθέσιμα για προβολή σε λογική τιμή.

Εδώ είναι το πλήρης αναθεώρηση του Chaturbate

PROS:

 • Πολλά κορίτσια cam διαθέσιμα 24/7 ζωντανά
 • Χωρίς επιπλέον χρεώσεις
 • Τα γυμνά και το σεξ είναι πάντα εγγύηση
 • Ομαλή περιήγηση σε smartphone και άλλες συσκευές

Μειονεκτήματα:

 • Λίγα βίντεο είναι σε μορφή SD
 • Ακριβές ιδιωτικές εκπομπές

# 2 - SlutRoulette

κορίτσια και μοντέλα slutroulette

Είστε άρρωστοι και κουρασμένοι από τα ίδια παλιά πορνό βίντεο; Θέλετε να καρυκεύσετε τα πράγματα λίγο περισσότερο και να αποχαιρετήσετε τη βαρετή, αξιολύπητη νύχτα σας; Πείτε όχι γιατί ο ιστότοπος SlutRoulette είναι εδώ για να απαντήσει στις ατελείωτες προσευχές σας.

Το SlutRoulette βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια. Πράγματι, μπόρεσε να κερδίσει τον σεβασμό και τον θαυμασμό πολλών φανατικών ζωντανών σεξ. Έγινε μια από τις πιο αξιόπιστες και αξιόπιστες ιστοσελίδες ζωντανών σεξ μέχρι σήμερα. Σίγουρα, δεν υπάρχουν ίχνη από παλιά στοιχεία, γραφικά και διάταξη που μπορείτε να δείτε. Έχει αρκετά απλή λειτουργικότητα που ακόμη και οι αρχάριοι θα μπορούσαν εύκολα να καταλάβουν πώς λειτουργεί.

Κάντε κλικ εδώ για Πλήρης κριτική για το SlutRoulette

PROS:

 • Η εγγραφή είναι δωρεάν και εύκολη
 • Η ποικιλία των ζωντανών κατηγοριών είναι άφθονη
 • Η εφαρμογή για κινητά είναι δωρεάν για λήψη
 • Η εφαρμογή για κινητά είναι κατάλληλη για όλες τις συσκευές και τα τηλέφωνα
 • Ενημερώνει τακτικά
 • Η συνομιλία στα δωμάτια συνομιλίας είναι δωρεάν
 • Δωρεάν μετάβαση από ένα άτομο σε άλλο σε δευτερόλεπτο
 • Διατίθενται ιδιωτικές και χρυσές εκθέσεις
 • Χιλιάδες μοντέλα για να διαλέξετε
 • Η κοινότητα είναι διαφορετική και μοιράζεται διαφορετικά ενδιαφέροντα
 • Τα μέλη είναι ενεργά καθημερινά
 • Οι απάτες και οι απάτες δεν έχουν θέση σε αυτόν τον ιστότοπο

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις
 • Υπάρχουν μερικά μοντέλα με ακριβές τιμές

# 3 - Είμαι ζωντανά

ενσωματώνουν τα στοιχεία ελέγχου συνομιλίας

Το Imlive.com είναι ένας μοναδικός ιστότοπος cam live σεξ που δημιουργείται για αυτούς τους διαφορετικούς ανθρώπους. Αυτοί οι άνθρωποι είναι αυτοί που πρέπει πραγματικά να ενσωματώσουν λίγο περισσότερο ενθουσιασμό στα αγχωτικά τους χρονοδιαγράμματα. Πραγματικά, είναι ένας από τους πολύ διάσημους ιστότοπους συνομιλίας Livestream του Διαδικτύου και καταλαβαίνουμε ήδη γιατί.

Εκτός αυτού, όσον αφορά την παραγωγή καυτών θηλυκών στο Διαδίκτυο, το Imlive.com παρουσιάζει πολλές προτιμήσεις χρηστών. Με άλλα λόγια, με ένα μόνο κλικ του ποντικιού, μπορείτε να απολαύσετε πολλές δωρεάν βιντεοκάμερες αναψυχής με ερασιτέχνες ή όμορφες pornstars. Τελικά, για να εκπληρώσετε τις σεξουαλικές σας επιθυμίες, αυτές οι όμορφες γυναίκες από όλο τον κόσμο είναι όλες εδώ.

Εμπειρήστε κριτική εδώ.

PROS:

 • Χωρίστε σε τρεις διαφορετικούς τύπους, δηλαδή, Host Host, Live Cams και Top Host arena
 • Η αναζήτηση δεν είναι δύσκολη
 • Βίντεο HD με ένα σωρό αισθησιακά και όμορφα κορίτσια
 • Η εμπειρία περιήγησης είναι πολύ απλή
 • Πολλά διαφορετικά βίντεο με μια συλλογή διαφορετικών ποικιλιών όλα για την ικανοποίηση των χρηστών

Μειονεκτήματα:

 • Λίγο μπερδεμένο ποιο βίντεο να παρακολουθήσετε λόγω μιας ευρείας επιλογής

# 4 - MyDirtyHobby

mydirtyhobby

Ο καλύτερος διαδικτυακός ιστότοπος της Γερμανίας, το My Dirty Hobby φέρνει όλους μαζί. Έχει πολλά μέλη συνομιλίας και ανταλλαγής μηνυμάτων βίντεο καθημερινά. Επίσης, ο ιστότοπος επιτρέπει στα μέλη να κερδίσουν χρήματα συμμετέχοντας σε εκθέσεις cam. Πράγματι, το My Dirty Hobby έχει ένα εκπληκτικό σύνολο κοριτσιών cam που περιμένουν να περάσουν άτακτα μαζί σας.

Κάντε κλικ για μια πλήρη κριτική του MyDirtyHobby

PROS:

 • Διαφορετικό περιεχόμενο σύμφωνα με συγκεκριμένα ενδιαφέροντα
 • Ο σχεδιασμός είναι απλός και εύχρηστος
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Δεν χρειάζεται πληρωμή μέλους

Μειονεκτήματα:

 • Η λήψη δεν είναι διαθέσιμη

# 5 - Cam4

εγγραφή cam4

Αυτή η ιστοσελίδα, Cam4, λειτουργεί από την εταιρεία Granity Designated Activity. Μεταδίδει τις δικές σας εκπομπές και εκδηλώσεις μέσω του Διαδικτύου. Η πρώτη τοποθεσία freemium cam, Cam4, κυκλοφόρησε το 2007 και έκτοτε έχει αποκτήσει σημαντική δημοτικότητα. Πολλοί διαφορετικοί τύποι ανθρώπων - άνδρες, γυναίκες και ομοφυλόφιλα ζευγάρια - μεταδίδουν τις εκδηλώσεις τους.

Αυτός ο ιστότοπος κάμερας χρησιμοποιείται κυρίως από ερασιτέχνες στη δημιουργία ερασιτεχνικών βίντεο κάμερας. Οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν εικονικά κουπόνια με επιπλέον χρέωση. Χρησιμοποιούνται καλύτερα για να παρακολουθούν παραστάσεις και να επιβραβεύουν τους ερμηνευτές ή στα χέρια των ταξιδιώτες για να σας δείξουν τα προσωπικά τους πράγματα.

Χάρη στις πρώιμες διαδικτυακές δυνατότητες πορνογραφίας του ιστότοπου, έχει από καιρό αποκτήσει δημοτικότητα και τώρα θεωρείται σε μεγάλο βαθμό ως ένας από τους πιο πολύτιμους ιστότοπους κάμερας για όλους όσους απολαμβάνουν camgirls. Κατά το παρελθόν, οι άνθρωποι έχουν χρησιμοποιήσει μόνο ταινία. Στις μέρες μας, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Cam4VR, η οποία είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα Cam4, η οποία καταγράφει βίντεο 360D 3 °.

PROS:

 • Αριθμός μοντέλων έκκεντρου
 • Πολλές επιλογές αναζήτησης, ετικέτες και κατηγορίες
 • Είναι διαθέσιμες εκθέσεις εικονικής πραγματικότητας
 • Η εκπληκτική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών
 • Προσφέρει μπόνους κατά την εγγραφή

Μειονεκτήματα:

 • Ένας περιορισμένος αριθμός καμερών σε ποιότητα HD

# 6 - CamsCreative

Αρχική σελίδα camscreativecom

Είναι αρκετά νέοι για τη βιομηχανία δικτυακών τόπων ενηλίκων και έχουν τον καλύτερο, πιο δημιουργικό και καλλιτεχνικό τρόπο παρουσίασης των μοντέλων τους. Η δημιουργικότητα που αναμιγνύεται με τα καυτά και καυτά σέξι μωρά είναι ο τρόπος με τον οποίο η Camscreative κάνει το πράγμα τους. Με τις δημιουργικές και καλλιτεχνικές πλευρές που εμφανίζονται σε κάθε γωνιά του ιστότοπου, θα πάρει το αίμα και τους χυμούς σας να ρέουν στα σωστά μέρη, έτοιμα για κάποια διασκέδαση.

Όλα τα σέξι μωρά στον ιστότοπο προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία που μπορούν να προσφέρουν μέσω της κάμερας web και η Camscreative δεν απογοήτευσε στη σειρά των μοντέλων τους. Εκτός από τα συνηθισμένα πράγματα της κάμερας που έχω συνηθίσει να κάνω με άλλους ιστότοπους, προσφέρουν επίσης αποκλειστικές και μοναδικές δυνατότητες ιστότοπου, τις οποίες μου άρεσαν.

Πλήρης CamsCreative κριτική εδώ.

PROS:

 • Μοναδικό περιεχόμενο και μεγάλη ποικιλία παραστάσεων
 • Τα μέλη μπορούν να απολαύσουν πολλά δωρεάν και προνόμια
 • Οι φετίχ παραστάσεις από μοντέλα είναι πολύ σε ζήτηση
 • Τα μοντέλα μπορούν να κάνουν οποιαδήποτε εργασία θέλετε κατά τη διάρκεια ιδιωτικών εκπομπών
 • Πολλή ποικιλία εκπομπών για να διαλέξετε
 • Τα μοντέλα προέρχονται από διαφορετικές χώρες παγκοσμίως
 • Μεγάλη ποικιλία μοντέλων και όχι μόνο για κορίτσια
 • Ζευγάρια, τρανσέξουαλ, σόλο παιδιά είναι επίσης διαθέσιμα για παραστάσεις
 • Διαδραστικό περιβάλλον για χρήστες και μοντέλα
 • Κατά τη διάρκεια ιδιωτικών εκπομπών, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν τους δονητές του μοντέλου
 • Προσιτή τιμολόγηση με πολλά προνόμια
 • Εξαιρετική υποστήριξη πελατών διαθέσιμη 24/7
 • 200 λεπτά δωρεάν ζωντανής συνομιλίας δίνονται στα μέλη κάθε μήνα
 • Τα βίντεο είναι κατασκευασμένα από ποιότητα HD
 • Δημιουργικός και καλλιτεχνικός σχεδιασμός ιστότοπου
 • Τα εικονικά δώρα μπορούν να σταλούν σε μοντέλα για να δείξουν εκτίμηση

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς σήμανση HD, επομένως είναι αρκετά δύσκολο να πλοηγηθείτε
 • Εάν έχετε χαμηλές πιστώσεις, τα μοντέλα σπάνια αλληλεπιδρούν μαζί σας
 • Δεν μπορείτε να γράψετε σχόλια σχολίων
 • Δεν υπάρχει ένδειξη για τη διαθεσιμότητα των μοντέλων (κατάσταση στο διαδίκτυο)

# 7 - FlirtyMania

FlirtyMania

Η τεχνολογία και το Διαδίκτυο έχουν αλλάξει δραματικά τη ζωή μας μέσω καινοτόμων εφευρέσεων σε μοναδικούς ιστότοπους που βοηθούν τους ανθρώπους να επικοινωνούν εύκολα. Ένας από τους πιο δημοφιλείς διαδικτυακούς τόπους που έχει φέρει εκατομμύρια ενεργούς χρήστες παγκοσμίως είναι το FlirtyMania. Παρακολουθήστε καταγεγραμμένες συνεδρίες, ζωντανές ροές, συνομιλήστε με άτομα και στείλτε δώρα στο διαδίκτυο. Ειλικρινά, όλα αυτά τα συναρπαστικά πράγματα θα κάνουν τη ζωή σας πιο διασκεδαστική και συναρπαστική.

Δοκιμάστε και διαλέξτε θέματα που σας αρέσουν, ρυθμίστε τη φωτογραφική σας μηχανή και ετοιμαστείτε για την πιο ερωτική περιπέτεια σεξ της ζωής σας. Δεν υπάρχει χώρος για κενές συζητήσεις σε αυτόν τον ιστότοπο λόγω της ενεργής αφοσίωσης των χρηστών τους και χιλιάδων νέων επισκεπτών καθημερινά. Βρείτε έναν υπέροχο συνομιλητή όποτε θέλετε. Κάθε μέρα υπάρχει πάντα ένας φίλος έτοιμος για τις βρώμικες φαντασίες σας.

Ρίξτε μια ματιά στην κριτική FlirtyMania.

PROS:

 • Ένας τεράστιος αριθμός ταινιών στον ιστότοπο
 • Η λήψη της εφαρμογής είναι δωρεάν
 • Η συμμετοχή σε δημόσιες συνομιλίες είναι δωρεάν
 • Ο ιστότοπος διατηρεί ένα θετικό περιβάλλον και μετριάζει τη συνομιλία 24/7
 • Τόσο οι εκδόσεις του ιστότοπου όσο και των εφαρμογών είναι συμβατές με όλες τις συσκευές
 • Οι συνομιλίες μέσω βίντεο είναι δωρεάν
 • Τεράστια συλλογή από όμορφες ταινίες
 • Οι βιντεοκλήσεις είναι σε υψηλή ανάλυση
 • Η εφαρμογή και ο ιστότοπος λειτουργούν σε δίκτυα 3G, 4G και Wi-Fi

Μειονεκτήματα:

 • Η τιμή της συνδρομής είναι λίγο ακριβή
 • Η παρακολούθηση της μετάδοσης δεν είναι δωρεάν

# 8 - LuckyCrush

LuckyCrush

Κυκλοφόρησε το έτος 2019, το LuckyCrush είναι ο τελευταίος ιστότοπος που προσφέρει απλή απλή συνομιλία μέσω βίντεο. Το LuckyCrush μπορεί να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία ζωντανής σεξ με ποτέ. Εξοπλισμένο με τις καλύτερες δυνατότητες, μέλη και ευκαιρίες, το LuckyCrush παρέμεινε για να προσφέρει την ευκαιρία να συναντήσει έναν τέλειο φίλο σεξ. Πάνω απ 'όλα, έχει ένα ευρύ φάσμα επιλογών, από το να εκτίθεται πλήρως ή να παραμένει ανώνυμο σε όλες τις ζωντανές συζητήσεις.

Ακολουθεί μια κριτική LuckyCrush.

PROS:

 • Σας συνδέει με τυχαία άτομα παγκοσμίως
 • Οι χρήστες μπορούν να φλερτάρουν με οποιονδήποτε από διάφορες χώρες
 • Η παραβίαση δεδομένων δεν αποτελεί πρόβλημα, επειδή τα δεδομένα είναι ασφαλή εντός του ιστότοπου
 • Οι δυνατότητες συνομιλίας είναι άνετες και εύχρηστες
 • Πολλά κορίτσια που εγγράφονται στον ιστότοπο είναι υπέροχα και καυτά
 • Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί μοναδική γρήγορη αναζήτηση για να κάνει την αντιστοίχιση πιο αποτελεσματική

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένες δυνατότητες απαιτούν πληρωμές

# 9 - Omegle

κορίτσι συνομιλίας omegle

Omegle, ένας ευρέως γνωστός ιστότοπος συνομιλίας με ζωντανή κάμερα και σεξ. Αρχικά, αυτό το σουτ υποστηρίζει τη δημιουργία και τη δημιουργία συνδέσεων, σημαντικών σχέσεων και φιλίας με τυχαίους ξένους. Κάτι που κατακτά την προκατάληψη στην προσωπικότητα, την εθνικότητα και τον πολιτισμό. Πράγματι, οι άνθρωποι πίσω από το Omegle στοχεύουν να παρέχουν μια εξαιρετική πλατφόρμα για όλους που τους επιτρέπει να συνδέονται και να αλληλεπιδρούν με άλλα άτομα παγκοσμίως.

Έτσι, αν σας αρέσει να συνομιλείτε, να μιλάτε και να διασκεδάζετε, θα απολαύσετε αναμφίβολα το Omegle. Με τα μοναδικά χαρακτηριστικά και το σχεδιασμό του, η ομιλία μέσω κειμένου ή βίντεο είναι εύκολη! Απομακρύνετε τη μοναξιά και την πλήξη και απολαύστε τον εαυτό σας με τη χαρά να χαλαρώσετε με τυχαίους ξένους.

Μια πλήρης κριτική για το Omegle εδώ.

PROS:

 • Τα θέματα και οι συζητήσεις είναι απεριόριστες
 • Μπορείτε να εξατομικεύσετε την εμπειρία σας προσθέτοντας ενδιαφέρον για να κάνετε την αντιστοίχιση πιο ακριβή
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ζωντανά βίντεο για βολική συνομιλία μέσω βίντεο
 • Διατηρεί την ανώνυμη ταυτότητα των μελών
 • Άτομα ή χρήστες απαντούν ενεργά σε μηνύματα
 • Υπάρχουν περίπου 30,000 χρήστες με τους οποίους μπορείτε να μιλήσετε καθημερινά
 • Ο καλύτερος χώρος για να βρείτε τους ξένους τυχαία
 • Δεν απαιτείται εγγραφή
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που βασίζονται στο πανεπιστήμιο για να ταιριάξετε με άλλους φοιτητές πανεπιστημίου
 • Μπορείτε να αποσυνδεθείτε χωρίς κόπο από βαρετούς ανεπιθύμητους συνομιλητές

Μειονεκτήματα:

 • Μπορεί να συναντήσετε διεστραμμένους
 • Πολλοί χρήστες κάνουν βρώμικες και άτακτες συνομιλίες
 • Υπήρχαν μερικά bots που αναφέρθηκαν στον ιστότοπο

# 10 - Chatspin

Chatspin σπίτι

Το Chatspin είναι ένας από τους κορυφαίους ιστότοπους τυχαίας συνομιλίας μέσω βίντεο παγκοσμίως. Διαθέτοντας την πιο εκτεταμένη βάση χρηστών που έχει καταγραφεί ποτέ, ακόμη και δύο ιστότοποι συνομιλίας μέσω βίντεο δεν μπορούν να ανταγωνιστούν. Μοναδικά, ο ιστότοπος ιδρύθηκε για να παρέχει ένα χώρο για τους νέους να απολαμβάνουν, να διασκεδάζουν και να περνούν υπέροχο χρόνο σύνδεσης. Η πλειοψηφία των χρηστών της είναι επί του παρόντος ηλικίας 18 έως 25 ετών.

Πράγματι, για άτομα εκεί έξω που θέλουν να διασκεδάσουν χωρίς δεσμεύσεις, το Chatspin είναι τέλεια σχεδιασμένο για εσάς. Σε συνδυασμό με ένα φανταστικό σύνολο γλωσσών και λειτουργιών, σίγουρα δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα επικοινωνίας εδώ. Απλώς απολαύστε, χαλαρώστε και συνδεθείτε με πάνω από 3,000 χρήστες καθημερινά. Με αυτό το ποσό, πράγματι θα βρείτε έναν τέλειο αγώνα γρηγορότερα και καλύτερα.

Κάντε κλικ για πλήρη αναθεώρηση του Chatspin.

PROS:

 • Η εγγραφή δεν απαιτεί πληροφορίες χρεωστικής / πιστωτικής κάρτας
 • Πολλά αποκλειστικά οφέλη κατά τη χρήση του Chatspin Plus
 • Η υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη 24/7
 • Δωρεάν χρήση συνομιλίας κειμένου και βιντεοκλήσεων
 • Χρησιμοποιεί συνομιλία τύπου ρουλέτας
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν πολλές δυνατότητες συνομιλίας μέσω βίντεο
 • Χιλιάδες ενεργοί χρήστες στο διαδίκτυο κάθε μέρα
 • Η εφαρμογή για κινητά είναι διαθέσιμη για λήψη τόσο σε συσκευές Android όσο και σε συσκευές iOS
 • Έχει μοναδική εμπειρία απρόσκοπτης περιήγησης σε κινητά
 • Η εγγραφή Google και Facebook είναι διαθέσιμη
 • Η γρήγορη και εύκολη διαδικασία εγγραφής
 • Έχει userbase από διαφορετικά μέρη του κόσμου

Μειονεκτήματα:

 • Οι δωρεάν λογαριασμοί έχουν περιορισμένες δυνατότητες αναζήτησης
 • Καμία επαλήθευση λογαριασμών κατά την εγγραφή

# 11 - Φλάινγκστερ

φλαγκστέρ

Το Flingster είναι μια τυχαία τυπική συνομιλία μέσω βίντεο για μια συνάντηση, μια παρέα και μια συναυλία. Σε αυτόν τον ιστότοπο, η διαδικασία εφαρμογής είναι πράγματι γρήγορη και βολική. Έτσι, δεν θα σπαταλήσετε καθόλου την ενέργειά σας. Σε σύγκριση με πολλούς άλλους ιστότοπους γνωριμιών, ακόμη και οι δωρεάν λογαριασμοί μπορούν να χρησιμοποιούν συνομιλίες μηνυμάτων και βίντεο χωρίς πληρωμή.

Από την άλλη πλευρά, οι συνδρομητές επί πληρωμή έχουν πρόσθετα χαρακτηριστικά που είναι πραγματικά μοναδικά. Εν τω μεταξύ, το Flingster παρέχει επίσης διακριτική ταυτοποίηση κατά τη συνομιλία προτού συναινέσετε σε ένα αυθόρμητο, γρήγορο fling.

Η κριτική του Flingster εδώ.

PROS:

 • Ο μη καθορισμένος χαρακτήρας είναι μια επιλογή
 • Όλοι είναι εξαιρετικοί ανεξάρτητα από τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή το φύλο
 • Η διαδικασία εγγραφής είναι διαθέσιμη και σχετικά απλή
 • Ο σχεδιασμός του ιστότοπου είναι απλός. Ωστόσο, είναι κατανοητό να πλοηγηθείτε

Μειονεκτήματα:

 • Αναφέρθηκαν περιστασιακά ψεύτικα προφίλ

# 12 - xLoveCams

xLoveCam

Το XLoveCam είναι η ενδιαφέρουσα πλατφόρμα που μπορείτε να δείτε. Σίγουρα, δεν υπάρχει λόγος να μην το δοκιμάσετε ποτέ. Τα περισσότερα κορίτσια με κάμερα στο xLoveCams είναι είτε Λατίνα, Ασιατικά, Λατίνα, Μαύρα, Λευκά ή Αραβικά. Είναι σίγουρα σέξι αρχάριες νεαρές γυναίκες, δίνοντάς σας μια τιμή ανά λεπτό - μια λογικά φθηνή τιμή. Πάνω απ 'όλα, η εύρεση μιας camgirl που χρησιμοποιεί ποιότητα κάμερας υψηλής ευκρίνειας εδώ δεν είναι και πάλι δύσκολη.

Ακολουθεί μια πλήρης κριτική για το xLoveCam.

PROS:

 • Διατίθεται καλή ποικιλία camgirls
 • Χρησιμοποιήθηκαν κάμερες υψηλής ανάλυσης
 • Η φθηνή τιμή ανά λεπτό

Μειονεκτήματα:

 • Τα φίλτρα υψηλής ευκρίνειας για βίντεο δεν είναι διαθέσιμα
 • Ορισμένες ιδιωτικές εκπομπές είναι λίγο δαπανηρές

# 13 - Φλερτ 4Free

flirt4free

Θέλετε να ξεκινήσετε το απόγευμα χωρίς χορδές; Θα θέλατε να δείτε μια ατελείωτη προσφορά καυτών νέων σεξ σε κάμερα; σας ενδιαφέρει να το δείτε δωρεάν; Και αν συμβαίνει αυτό, τότε έχετε βρει τον σωστό ιστότοπο.

Όταν χρησιμοποιείτε το Flirt4Free, μπορείτε να απαριθμήσετε τα κορίτσια σύμφωνα με τις δραστηριότητες που σας ενεργοποιούν. Επίσης, αν ανακαλύψετε ένα μοντέλο που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να δείτε πότε θα έρχονται στο διαδίκτυο κάθε εβδομάδα. Πράγματι, ο δωρεάν λογαριασμός Flirt4Free θα σας προσφέρει αρκετό περιεχόμενο για την ψυχαγωγία σας.

Η πλήρης κριτική μας στο Flirt4Free εδώ.

PROS:

 • Φανταστική ιστοσελίδα ζωντανών σεξ
 • Ο σχεδιασμός και η διαρρύθμιση είναι μοντέρνα και δροσερά
 • Οι δυνατότητες είναι εξαιρετικές και λειτουργούν για την εξυπηρέτησή σας
 • Υπάρχουν διαθέσιμα προ-ηχογραφημένα βίντεο
 • Ποικιλία μοντέλων από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές φορές το buffer του ιστότοπου
 • Υπάρχουν ακριβές ιδιωτικές εκπομπές
 • Μερικοί νεκροί σύνδεσμοι

# 14 - CamSurf

Camsurf

Σας αρέσει να συνδέεστε με διαφορετικά άτομα από όλο τον κόσμο; Εάν ναι, σίγουρα θα λατρέψετε τον ιστότοπο CamSurf. Εδώ μπορείτε να βρείτε τυχαίους συνομιλητές συνομιλίας και να σας βοηθήσουμε να βρείτε συνδέσεις σε όλο τον κόσμο. Σε συνδυασμό με εκπληκτικές δυνατότητες, το CamSurf είναι ο καλύτερος ιστότοπος για συνομιλίες με κάμερα και βίντεο για ενήλικες.

Επίσης, η ομάδα πίσω από αυτόν τον ιστότοπο το σχεδίασε για να βοηθήσει τους ανθρώπους να βρουν και να συναντήσουν άτομα, ρομαντικά ενδιαφέροντα ή απλά τυχαίους χρήστες. Για να μην αναφέρουμε, είναι διαθέσιμο σε 200 χώρες από διαφορετικά μέρη του κόσμου. Επίσης, όλοι μπορούν να το χρησιμοποιήσουν ανεξάρτητα από την περιοχή στην οποία βρίσκονται.

Ακολουθεί μια κριτική για το CamSurf.

PROS:

 • Υπέροχος ιστότοπος συνομιλίας για κάμερες και βίντεο
 • Δωρεάν για χρήση
 • Δεν απαιτεί εγγραφή
 • Φιλικό προς τον χρήστη σχεδιασμό και απλό στην αναζήτηση
 • Διατήρηση του απορρήτου των χρηστών
 • Εφαρμόζει κανονισμούς για τη διατήρηση θετικών εμπειριών
 • Διατίθεται σε 200 χώρες παγκοσμίως
 • Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση SSL για ασφάλεια και προστασία

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει επιλογή φίλτρου μόνο για σεξουαλική συνομιλία
 • Απαιτεί τα άτομα να είναι τουλάχιστον 18 ετών για να χρησιμοποιούν τον ιστότοπο

Ετυμηγορία για τις MyFreeCams

Όσον αφορά τον αριθμό των μελών που μπορείτε να συναντήσετε, το MyFreeCams φαίνεται να είναι μια πολλά υποσχόμενη επιλογή. Έτσι, εάν δεν σας ενδιαφέρει να γνωρίσετε κανέναν και θέλετε απλώς να δείτε ερωτικές ζωντανές ροές βίντεο, αυτός ο ιστότοπος είναι το ιδανικό μέρος για το καυλιάρης κόκορας. Το γεγονός ότι αυτός ο ιστότοπος υπάρχει εδώ και πολύ καιρό μιλάει πολλά για τη δημοτικότητά του.

Το MyFreeCams είναι τόσο ασφαλές από τους πιστούς φανατικούς του χρήστες που δεν ενοχλεί να αλλάξει μια εικόνα. Οι άνθρωποι σίγουρα σχετίζονται έντονα με αυτήν την πλατφόρμα, επειδή δίνει έμφαση στην έξυπνη επένδυση χρημάτων και είναι αφιερωμένο στη βοήθεια μοντέλων και χρηστών να δημιουργήσουν κοινότητα. Γίνετε μέλος της κοινότητας MyFreeCams σήμερα και μην ξεχάσετε να ελέγξετε αρκετούς ιστότοπους ζωντανών σεξ με αυτήν την κριτική. Ξέρω ότι δεν θέλετε να χάσετε ούτε μία ερωτική παράσταση, σωστά;

Εδώ είναι το δικό μου Κορυφαίοι 3 αγαπημένοι ιστότοποι ζωντανών σεξ εκτός από το MyFreeCams.com:

 1. Chaturbate
 2. SlutRoulette
 3. Είμαι ζωντανά

Οι ζωντανές κάμερες είναι πραγματικά κάτι διαφορετικό από το κανονικό πορνό! Σας παρακαλώ να το δοκιμάσετε!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή