Ενημερώθηκε στις: 15 Μαΐου 2022

Κουνέλια Κάμερες

& 14 TOP Ζωντανές ερωτικές συνομιλίες και ιστότοποι με κάμερα όπως το RabbitsCams.com

Δείξτε μου 14 εναλλακτικές λύσεις για το RabbitsCams.com

κουνέλια

Το Rabbitscam.com είναι ένας σχετικά νέος ιστότοπος στον κόσμο της κάμερας. Ωστόσο, εάν έχετε επισκεφθεί ιστότοπους με κάμερα, πιθανότατα έχετε ακούσει ένα ή δύο πράγματα, καθώς έχει κερδίσει δημοτικότητα στον κλάδο. Σίγουρα θα σας δώσει ό, τι χρειάζεστε για μια ζωντανή συνομιλία με σεξ. Έχει άφθονη επιλογή μοντέλου, όλα με διαφορετική εμφάνιση, σχήμα σώματος, εθνικότητα και στυλ. Πάνω απ 'όλα, κάθε κάμερα είναι σε ποιότητα Υψηλής Ευκρίνειας για την καλύτερη εμπειρία κάμερας.

Επίσης, οι τιμές και οι εκπομπές που διατίθενται στο Rabbitscams ανταποκρίνονται στις προτιμήσεις σας. Ό, τι μπορεί να αντέξει το χρήμα σας και δείχνει το πορτοφόλι σας μπορεί να χειριστεί, είναι όλα διαθέσιμα εδώ για την ευχαρίστησή σας. Όλα τα προνόμια αυτού του ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων των συζητήσεων, της περιήγησης και άλλων, είναι διαθέσιμα δωρεάν. Λοιπόν, το τεμπέλης bug δεν έχει καμία δικαιολογία να μην το ελέγξετε!

URL: https://www.rabbitscams.com

Ανακαλύπτοντας την αλήθεια για το Rabbitscam

Το RabbitsCams.com συγκαταλέγεται μεταξύ των ιστότοπων έκκεντρων ενηλίκων που έχουν εγκρίνει και αναπτύξει σημαντικό αριθμό χρηστών. Αν και δεν είναι από τις πρώτες ιστοσελίδες, εξακολουθεί να ξεχωρίζει από τη σκηνή από νωρίτερα το 2009. Ανήκει στον MindGeek, ο οποίος είναι ο ιδρυτής του δημοφιλούς ιστότοπου δικτύου PornHub και όλων των ομοφυλόφιλων ιστότοπων που συνδέονται με αυτόν. Ωστόσο, παρόλο που ο διευθυντής είναι ο ίδιος άνθρωπος, το RabbitsCams.com δεν συνδέεται πραγματικά απευθείας με την πλατφόρμα του PornHub.

Τα τελευταία χρόνια, τον Δεκέμβριο του 2018, το RabbitsCams.com ανέφερε ότι είναι ο ιστότοπος ζωντανής κάμερας με τις περισσότερες επισκέψεις στον κόσμο. Αν μιλάμε με την έννοια των Ηνωμένων Πολιτειών, συνεχίζει να είναι η σελίδα με την μεγαλύτερη πρόσβαση. Επιπλέον, η βάση συνδρομητών του RabbitsCams.com προέρχεται κυρίως από τις ΗΠΑ. Από τους καταναλωτές στην πλατφόρμα, το 32-33% προέρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Συγκριτικά, το 7% των καταναλωτών είναι όλοι από τις Κάτω Χώρες.

Εγγραφείτε και απολαύστε ζωντανά σεξ σε RabbitsCams

Στις Rabbitscams, για άτομα που δεν είναι επίσημοι χρήστες, η δυνατότητα δημόσιας συνομιλίας είναι επίσης διαθέσιμη δωρεάν. Ωστόσο, όταν χρησιμοποιείτε τις premium λειτουργίες του ιστότοπου, οι χρήστες πρέπει να εγγραφούν ως επίσημοι χρήστες. Επιπλέον, διατίθεται δωρεάν συνδρομή. Αυτό σημαίνει, οι χρήστες απλά προσθέτουν τις πληροφορίες τους και δημιουργούν έναν επίσημο λογαριασμό. Επιπλέον, στην πλατφόρμα, δεν υπάρχει καμία χρέωση μέλους ή μυστικό κόστος. Επίσης, ούτε τρέχουσα πληρωμή ούτε άλλο είδος. Έτσι, ολόκληρος ο ιστότοπος εστιάζει στην επιβράβευση ή την ανατροπή των μοντέλων.

Πληρωμένη έκδοση των RabbitsCams

Είτε ανησυχείτε για το ρυθμό της συνομιλίας στην πλατφόρμα, τότε θα πρέπει να καταλάβετε ότι υπάρχει ξεχωριστή διαπραγμάτευση των μοντέλων. Υπό την προϋπόθεση ότι οι τιμές των μοντέλων είναι διαφορετικές.

Όσον αφορά την ιδιότητα μέλους του χρήστη, η εγγραφή είναι δωρεάν και έχετε δωρεάν συνδρομή για μια ζωή. Ως εκ τούτου, το μέρος πληρωμής είναι στα ίδια τα σόου. Επίσης, οι τιμές για κάθε παράσταση ποικίλλουν ανάλογα με την κατηγορία της εκπομπής. Για παράδειγμα, οι περισσότερες από τις εκπομπές κοστίζουν για τη διάρκειά τους. Επομένως, όσο μεγαλύτερη είναι η παράσταση, τόσο υψηλότερη είναι η τιμή. Επίσης, σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους όπου η ανταλλαγή μηνυμάτων είναι δαπανηρή, αυτός ο ιστότοπος σάς κάνει να συνομιλείτε με καλλιτέχνες δωρεάν.

Επιλέξτε τα καλύτερα μοντέλα σας στο RabbitsCams

Καθ 'όλη τη διάρκεια των διακοπών λειτουργίας, υπάρχει ακόμη μεγάλος αριθμός μοντέλων στην πλατφόρμα που εξακολουθούν να είναι ενεργά. Στην ιστοσελίδα, 1500 έως 1700 μοντέλα είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο. Επίσης, πολλά από αυτά μοιάζουν να είναι ανύπαντρα και τα άλλα είναι ανδρικά. Ομοίως, η πλατφόρμα απαριθμεί επίσης τρανσέξουαλ ή ομάδες. Εν τω μεταξύ, ο χειρισμός των παρουσιάσεων των μοντέλων είναι από προεπιλογή. Ωστόσο, είναι απλό να προσαρμόζετε τα φίλτρα και να ανακαλύπτετε πλήρως το δικό σας γούστο.

Καταπληκτικά χαρακτηριστικά σε Rabbitscams

Κάμερα ζουμ

Με αυτήν τη δυνατότητα, μπορείτε να δείτε τις καλύτερες προβολές όπως θέλετε. Μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση ή σμίκρυνση και να αλλάξετε το μέγεθος της οθόνης προβολής για να απολαύσετε καλύτερα τα κορίτσια με κάμερα στο χώρο του ξενοδοχείου. Εκτός αυτού, υπάρχουν τρία διαφορετικά μεγέθη για το μέγεθος της οθόνης. Πραγματικά, το καλύτερο που πρέπει να κάνετε είναι να το συνδέσετε με την έξυπνη τηλεόρασή σας για καλύτερη εμπειρία.

Κατηγορίες

Υπάρχουν περισσότερες από είκοσι κατηγορίες στον ιστότοπο. Αυτό περιλαμβάνει διαφορετικές θέσεις, στροφές και την πρόσφατη εμφάνιση του μοντέλου στον κόσμο της κάμερας. Μπορείτε να αναζητήσετε επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες καλλιτέχνες.

ιδιωτική Συνεδρίες

Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε να έχετε συνδρομή διάρκειας ζωής με το Rabbitscam. Η ιδιότητα μέλους θα σας επιτρέψει επίσης να έχετε αμφίδρομη επικοινωνία, όχι μόνο με επιλεγμένα μοντέλα, αλλά και με όλα τα μοντέλα. Φυσικά, με μεγάλη ευχαρίστηση έρχεται επίσης μεγάλο κόστος και ευθύνες. Κάθε μοντέλο μπορεί να χρεώσει τους χρήστες. το καλό είναι ότι είναι διαφανείς με το κόστος.

αγαπημένα

Μπορείτε να προτιμήσετε οποιοδήποτε κορίτσι cam ή ερμηνευτή που σας αρέσει καθώς απολαμβάνετε τις αίθουσες συνομιλίας. Με αυτόν τον τρόπο, είναι ευκολότερο για εσάς να βρείτε την ερμηνευτή την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε τον ιστότοπο και εάν επιλέξετε να παρακολουθήσετε ξανά τις εκπομπές της.

γλώσσες

Δεδομένου ότι ο ιστότοπος έχει λάβει πολλές επισκέψεις σε όλο τον κόσμο, αναβαθμίζεται και είναι πλέον διαθέσιμος σε περισσότερες από δεκατρείς διαφορετικές γλώσσες.

Προχωρημένη Αναζήτηση

Εκτός από τις πολλές κατηγορίες, μπορείτε να επιλέξετε, ο ιστότοπος διαθέτει επίσης μια αρκετά προηγμένη μηχανή αναζήτησης. Για παράδειγμα, μπορείτε να αναζητήσετε πιο συγκεκριμένα το μοντέλο που θέλετε ανάλογα με τη φυλή, την ηλικία, το χρώμα των μαλλιών και άλλα πιο συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

κουβέντα

Υπάρχει επίσης μια επιλογή για άτομα όπου μπορούν να ενεργοποιήσουν τη μεγάλη εκπομπή, τοποθετώντας τα μοντέλα σε ελάχιστο ποσό. Η πλατφόρμα θα πρέπει να σας παρέχει δωρεάν συνεδρίες συνομιλίας. Επιπλέον, η εκ των προτέρων συμφωνία συμβατικών όρων είναι απαραίτητη, όπου το μοντέλο εγκρίνει με τις προσδοκίες σας και ενημερώνει όλους.

Τύποι κουνελιών που δείχνουν για ευχαρίστηση

 • Ιδιωτικές παραστάσεις

Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να έχουν μια ιδιωτική συνομιλία με ένα μοντέλο σε μια ιδιωτική προβολή. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να δουν την προσωπική ροή βίντεο του μοντέλου. Θα πρέπει απλώς να ξοδέψετε μια τιμή ανά λεπτό σε αυτήν τη συγκεκριμένη περίπτωση. Επιπλέον, εάν το μοντέλο υποστηρίζει το εργαλείο Cam2Cam, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε πληρώνοντας μια τιμή ανά λεπτό. Ορισμένοι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το μοντέλο και να δουν τη ροή βίντεο, εκτός εάν ξοδεύουν επίσης για ιδιωτική συνομιλία.

 • Παρουσίαση ομάδαςs

Από την άλλη πλευρά, οι χρήστες έχουν την επιλογή να προσφέρουν ένα μικρό μέρος ως συμβουλή στην ομαδική εκπομπή. Αυτό θα μπορούσε να κυμαίνεται από $ 4 έως $ 5, περίπου. Εν τω μεταξύ, η διευθέτηση σχετικά με τους κανόνες και κανονισμούς συμβαίνει ακόμη και πριν από την παράσταση. Για παράδειγμα, κάθε άτομο που θέλει να προσφέρει μια συμβουλή με τουλάχιστον τέσσερα δολάρια μπορεί να δει το μοντέλο να παίζει με το μουνί της για τουλάχιστον πέντε λεπτά. Απλά, είναι ακριβώς όπως ξοδεύετε και παίρνετε ανάλογα με το ποσό. Επίσης, εξαρτάται από την ικανοποίηση των μοντέλων με το ποσό της άκρης. Πράγματι, υπάρχουν πολλές καλές δυνατότητες που θα σας έκανε να νιώθετε χαρούμενοι όταν αισθάνονται ικανοποιημένοι.

 • Αποκλειστικές εκπομπές

Μπορούμε να υποθέσουμε ότι οι αποκλειστικές εκπομπές είναι αρκετά κοντά στις ιδιωτικές εκπομπές. Ωστόσο, οι διαφορές είναι ότι αν και τα μοντέλα εμφανίζουν τις κάμερές τους, οι θεατές δεν θα μπορούσαν να εισέλθουν αυτοπροσώπως στο μοντέλο. Επιπλέον, οι χρήστες πρέπει να σημειώσουν ότι δεν υπάρχει κανένα κουπόνι ή σχέδιο μπόνους στην πλατφόρμα. Έτσι, τα μοντέλα λαμβάνουν μετρητά σε πραγματικά χρήματα. Εξαιτίας αυτού, δεν χρειάζεται να κάνετε υπολογισμούς. Από την άλλη πλευρά, η ανταλλαγή χρημάτων απαιτεί προσαρμογή όταν οι συμμετέχοντες βρίσκονται εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών.

Αυτό που βλέπετε στο RabbitsCams είναι αυτό που παίρνετε

RabbitsCams, αναγνωρισμένο ως ένας από τους κορυφαίους ιστότοπους στην επιχείρηση σεξουαλικών καμερών. Σίγουρα, υπάρχουν πολλές εξηγήσεις πίσω από τα πάντα. Ωστόσο, ένας από τους κύριους λόγους μπορεί να είναι τα σέξι ευρωπαϊκά hardcore μοντέλα που συνεργάζονται για να ικανοποιήσουν τους χρήστες. Για να μην αναφέρουμε, χάρη στα εκπληκτικά χαρακτηριστικά του που ο ιστότοπος πρέπει να φέρει σε όλους, συμπεριλαμβανομένου του φιλικού προς το χρήστη σχεδιασμού και στυλ. Πράγματι, οι χρήστες αισθάνονται πάντα ικανοποιημένοι με τον ιστότοπο.

Επιπλέον, η διάταξη της ιστοσελίδας είναι πολύ κατανοητή, γιατί δεν υπάρχει τίποτα δύσκολο. Σε αυτήν την περίπτωση, εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τις πλατφόρμες webcam για ενήλικες, με μερικά απλά βήματα, οι χρήστες θα αγαπήσουν σίγουρα τον ιστότοπο πλήρως. Εάν είστε αυτός που πρέπει να χρησιμοποιήσει έναν ερωτικό ιστότοπο κάμερας, αλλά είναι απλός στη χρήση, επομένως το RabbitsCams είναι σίγουρα για εσάς.

Απολύτως, σας βοηθά να βλέπετε εκπομπές cam σε υψηλή ευκρίνεια, επομένως μπορείτε ακόμη και να δείτε τα βίντεο σε λειτουργία πλήρους οθόνης. Αυτό δημιουργεί συναισθήματα ότι το μοντέλο ήρθε για να σας ικανοποιήσει κατευθείαν στο σπίτι σας. Η ευτυχία είναι αυτό που θα έχετε λόγω των αμέτρητων ζωντανών εκδηλώσεων του ιστότοπου που μπορείτε να απολαύσετε.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των RabbitsCams

PROS:

 • Πολλές από τις κάμερες είναι υψηλής ποιότητας ανάλυση
 • Διαφορετικές εκπομπές διαθέσιμες για όλους
 • Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από χιλιάδες διαθέσιμα μοντέλα
 • Η έκδοση για κινητά είναι αποτελεσματική στη χρήση
 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενοχλητικές διαφημίσεις
 • Το σύστημα αυτόματων πληρωμών ΔΕΝ είναι διαθέσιμο
 • Δεν σπαταλήθηκαν χρήματα λόγω πληρωμών βάσει δεσμεύσεων

Μειονεκτήματα:

 • Οι βασικοί λογαριασμοί είναι πολύ ελάχιστοι
 • Μερικές από τις εκθέσεις cam είναι ακριβές

14 Εναλλακτικοί ιστότοποι συνομιλίας και κάμερας ζωντανών σεξ όπως το RabbitsCams.com:

# 1 - Τζερκμάτε

εικόνα jerkmate

Το Jerkmate μπορεί να είναι ένα καταφύγιο τόσο για τα μέλη που πληρώνουν όσο και για τους δωρεάν λογαριασμούς χρηστών. Ως μέλος που δεν πληρώνει, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα δημόσια βίντεο στον ιστότοπο. Από την άλλη πλευρά, εάν είστε μέλος πληρωμής, υπάρχουν πολλές δυνατότητες στον ιστότοπο που σας περιμένουν. Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Jerkamte είναι οι διάφορες κατηγορίες του. Μπορείτε απλά να εισαγάγετε τις προσωπικές σας προτιμήσεις και αυτό
σίγουρα έχει ένα άτομο για εσάς.

Ελέγξτε την πλήρη κριτική μας για το Jerkmate.

PROS:

 • Τα προφίλ μπορούν να προσαρμοστούν
 • Διακριτικές συνομιλίες
 • Η ποιότητα ήχου και βίντεο είναι κορυφαίας ποιότητας

Μειονεκτήματα:

 • Ο σχεδιασμός ιστότοπου δεν είναι πολύ ελκυστικός
 • Λίγα πράγματα που πρέπει να κάνετε για δωρεάν χρήστες

# 2 - MyDirtyHobby

mydirtyhobby σπίτι

Το MyDirtyHobby είναι κάτι περισσότερο από απλό ιστότοπο με κάμερα, για να συναντήσετε ανθρώπους. Έχει εξελιχθεί σε ιστότοπο δικτύωσης κοινωνικών μέσων, αν και με το μεγαλύτερο, αν όχι καθαρά, περιεχόμενο για ενήλικες. Πραγματικά, έχει διαφορετικούς ερμηνευτές από ερασιτέχνες και επαγγελματίες. Ο ιστότοπος μπορεί να έχει τόσο μεγάλο περιεχόμενο, αλλά δεν θα αισθανθείτε ποτέ συγκλονισμένοι.

Το Mydirtyhobby αναθεωρήθηκε εδώ.

PROS:

 • Σύνθετο εργαλείο αναζήτησης
 • Τόσο περιεχόμενο και ποικιλία
 • Ο σχεδιασμός είναι κομψός και ευχάριστος

Μειονεκτήματα:

 • Μπορεί να γίνει ακριβό
 • Δεν είναι δυνατή η λήψη βίντεο
 • Η ποιότητα ορισμένων βίντεο δεν είναι πολύ δελεαστική

# 3 - CamSoda

CamSoda

Ποτέ δεν θα εξαντληθούν οι επιλογές σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι ερμηνευτές του κυμαίνονται από επαγγελματίες pornstars, έμπειρα ζευγάρια, ακόμη και ερασιτέχνες. Υπάρχουν επίσης άνδρες και ακόμη και τρανς. Η κατοχή λογαριασμού είναι δωρεάν, μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε δωρεάν στον ιστότοπο. Μόλις βρίσκεστε στην αρχική σελίδα, μπορείτε να δείτε πολλά πειράγματα από τους ερασιτέχνες ερμηνευτές.

Η πλήρης κριτική του Camsoda.

PROS:

 • Προσιτές χρεώσεις
 • Απλή και εύκολη πλοήγηση στον ιστότοπο
 • Πολλά ενεργά μοντέλα και ερμηνευτές

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς δωρεάν εξερεύνηση ιστότοπου. Απαιτείται εγγραφή
 • Η δυνατότητα αναζήτησης δεν είναι πολύ χρήσιμη

# 4 - StripChat

ποιότητα εκκέντρου stripchat

Το StripChat είναι ένας αρκετά νέος ιστότοπος σε σύγκριση με τους άλλους ανταγωνιστές του, αλλά ο ιστότοπος σίγουρα έμαθε στα πολλά κακά πράγματα άλλων ιστότοπων της ίδιας θέσης. Αυξήθηκε το παιχνίδι του τόσο στις δυνατότητες του cam όσο και του chat, διατηρώντας όμως την τιμή του προσιτή. Έχει επίσης μια απλή διεπαφή για εύκολη πλοήγηση.

Πλήρης κριτική Stripchat - εδώ.

PROS:

 • Μεγάλη ποικιλία ερμηνευτών
 • Διαδραστική στριπτίζ
 • Χρήσιμες κατηγορίες

Μειονεκτήματα:

 • Ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα
 • Καμία άλλη επιλογή γλώσσας
 • Κακή εξυπηρέτηση πελατών

# 5 - Σεξ

sexedchat

Το SexedChat είναι ένας υπέροχος ιστότοπος ζωντανής σεξουαλικής συνομιλίας με χιλιάδες μοντέλα που εκτελούν ζωντανές εκπομπές για την ευχαρίστησή σας. Μπορείτε σίγουρα να επιλέξετε οποιοδήποτε είδος μοντέλου που διατίθεται από την ευρεία συλλογή του. Μπορείτε είτε να επιλέξετε μελαχρινή, Λατινική, Ασιατική ή απλά ένα συγκεκριμένο φετίχ για παράδειγμα. Επίσης, μπορείτε να κερδίσετε πιστώσεις απλώς απολαμβάνοντας ένα ρολόι για ενήλικες webcam.

Περισσότερα για το SexedChat - εδώ.

PROS:

 • Προηγμένη δυνατότητα φίλτρου
 • Ευχάριστο σχέδιο
 • Πολλά κορίτσια με κάμερα για να διαλέξετε

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά

# 6 - Cams.com

ιστοσελίδα της camscom

Νιώθετε κουρασμένοι παρακολουθώντας πορνό όλη την ημέρα; Θέλετε να δοκιμάσετε ένα πραγματικό σέξι cam show για μια αλλαγή; Γιατί να μην κατευθυνθείτε στο Cams.com και να απολαύσετε πραγματικά βίντεο από καυλιάρια μοντέλα. Μόλις επισκεφθείτε αυτόν τον ιστότοπο, δεν θα χάσετε ποτέ καμία εκπομπή cam. Πάνω απ 'όλα, μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με τα μοντέλα κατά την εγγραφή σας. Οι άνθρωποι έλκονται από το cams.com λόγω της απλής προσέγγισής του. Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο, σας δείχνει αμέσως τους ερμηνευτές που είναι ζωντανά και διαθέσιμοι. Διατήρησε μια εντυπωσιακή εικόνα στον κλάδο και προσφέρει ό, τι έπρεπε να προσφέρει, πολλές φορές ακόμη καλύτερα.

Μπορείτε να διαβάσετε την κριτική του Cams.com εδώ.

PROS:

 • Πολλά μοντέλα είναι διαθέσιμα για εσάς
 • Ο ιστότοπος είναι απλός και ο σχεδιασμός είναι εύκολος
 • Η διαίρεση των βίντεο είναι ανά κατηγορία

Μειονεκτήματα:

 • Πρέπει να εγγραφείτε για να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα συνομιλίας
 • Αρκετά ακριβή συνδρομή

# 7 - SkyPrivate

skyprivate

Με τη χρήση κλήσεων Skype, το SkyPrivate επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν ζωντανές εκπομπές cam. Αντί να σπαταλάτε το χρόνο σας στο κλαμπ, απλά για να βρείτε αυτό το καυλιάσιο κορίτσι για εσάς, τότε κατευθυνθείτε προς το SkyPrivate. Σίγουρα μπορείτε να απολαύσετε την παρακολούθηση στην άνεση του σπιτιού σας και σε ένα μαλακό κρεβάτι. Επιπλέον, ο ιστότοπος είναι κατανοητός και χρησιμοποιεί φιλικό σχεδιασμό. Τελικά, ο τρόπος πληρωμής του είναι εύκολος καθώς αποτρέπει κανέναν από το διαδικτυακό απάτη. Δεδομένου ότι, οι χρήστες θα πληρώνουν μόνο ό, τι βλέπουν.

Skyprivate κριτική και τις εναλλακτικές λύσεις του εδώ.

PROS:

 • Υπάρχουν πάνω από 27,500 μοντέλα που υποβλήθηκαν στη διαδικασία επαλήθευσης
 • Συμβατό με οποιοδήποτε smartphone ή συσκευή
 • Πολλαπλές επιλογές πληρωμής

Μειονεκτήματα:

 • Τα φίλτρα αναζήτησης είναι μόνο μερικά
 • Οι χρήστες μπορούν να επικοινωνούν μόνο με το Skype

# 8 - Είμαι ζωντανά

ζωντανό παράθυρο συνομιλίας

Η Imlive έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητά της στην εξυπηρέτηση των πελατών της στον κόσμο της κάμερας. Βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στη βιομηχανία και απλώς βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου. Όσον αφορά την ποιότητα της κάμερας HD, ο ιστότοπος πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

Πλήρης Imlive κριτική εδώ.

PROS:

 • Η έκδοση για κινητά είναι εξίσου αποτελεσματική με την επιφάνεια εργασίας
 • Πολλές υπέροχες παραστάσεις και παραστάσεις
 • Η υποστήριξη πελατών είναι αξιέπαινη

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα μοντέλα δεν ανταποκρίνονται στη δωρεάν συνομιλία
 • Η διάταξη μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποια ενημέρωση

# 9 - Streamate

ροή

Το Streamate είναι εκπληκτικά εκπληκτικό στη χρήση. Διαθέτει πολλές κάμερες υψηλής ανάλυσης που κάνουν την παρακολούθηση και τη συνομιλία πιο διασκεδαστική. Επιπλέον, τα διαθέσιμα μοντέλα είναι πολλά, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από τις προτιμώμενες εμφανίσεις σας. Σίγουρα, όλοι είναι όμορφοι και καυλιάρης.

Διαβάστε μας πλήρη αναθεώρηση του Streamate εδώ.

PROS:

 • Τα κορίτσια με κάμερα είναι πολλά και όμορφα
 • Υπάρχουν διαθέσιμοι βετεράνοι κοριτσιών στον ιστότοπο
 • Είναι δυνατό να φιλτράρετε τις ροές

Μειονεκτήματα:

 • Οι διαφημίσεις είναι πολλές και ενοχλητικές
 • Ο σχεδιασμός του ιστότοπου είναι βασικός

# 10 - x Κάμερες

xcams σπίτι

Είστε έτοιμοι να κάνετε μια σεξουαλική συνομιλία με όμορφα, σέξι και καυτά κορίτσια με κάμερα; Τότε σίγουρα είστε έτοιμοι με τον ιστότοπο xCams. Εδώ, μπορείτε να πειραματιστείτε με επαγγελματικά και ερασιτεχνικά κορίτσια cam όποτε και οπουδήποτε θέλετε. Επίσης, οι χρήστες μπορούν να ξοδέψουν VIP ψυχαγωγία ή ιδιωτικές εκπομπές σε λογική τιμή. Επομένως, κατευθυνθείτε στον ιστότοπο και διαλέξτε τα καλύτερα Λατίνα, Ινδούς, έβενο, έφηβους, MILF και πολλά άλλα!

Περισσότερα για το xCams.com εδώ.

PROS:

 • Το εργαλείο αναζήτησης είναι αξιόπιστο
 • Οι κάμερες είναι σε HD
 • Η εξυπηρέτηση πελατών είναι αξιέπαινη

Μειονεκτήματα:

 • Η συνομιλία δεν είναι δωρεάν
 • Λίγοι χρήστες εκτός Ευρώπης
 • Τα μοντέλα είναι λίγο σπάνια

# 11 - MyCams

οι κάμερες μου

Από τις δημοφιλείς μάρκες που ονομάζονται LivePrivates και το LiveJasmin έρχεται ένας εξαιρετικός ιστότοπος ζωντανής κάμερας γνωστός ως MyCams. Έτσι, αν γνωρίζετε τις επωνυμίες που αναφέρονται, τότε όλες οι καλύτερες δυνατότητες που προσφέρονται είναι όλες σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αυτού, υπάρχει μια τεράστια συλλογή μοντέλων. Για παράδειγμα, shemales, αρσενικά, θηλυκά, ζευγάρια και λεσβίες. Η δυνατότητα Cam2cam είναι επίσης διαθέσιμη όπου μπορείτε να δώσετε συμβουλές για μοντέλα για μια φοβερή παράσταση.

Εδώ είναι μια πλήρη κριτική του MyCams.com.

PROS:

 • Η εμπειρία περιήγησης είναι απλή και καταπληκτική
 • Τα φίλτρα αναζήτησης είναι διαθέσιμα
 • Τα ζωντανά βίντεο και ο ήχος είναι υψηλής ποιότητας
 • Διαθέτει τη μεγαλύτερη συλλογή μοντέλων από όλο τον κόσμο

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμα ηχογραφημένα βίντεο
 • Θα κοστίσει επιπλέον πίστωση όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία cam2cam

# 12 - xLoveCam

Κύρια Xlovecam

Το XLoveCam είναι η ενδιαφέρουσα πλατφόρμα που μπορείτε να δείτε. Σίγουρα, δεν υπάρχει λόγος να μην το δοκιμάσετε ποτέ. Τα περισσότερα κορίτσια με κάμερα στο xLoveCams είναι είτε Λατίνα, Ασιατικά, Λατίνα, Μαύρα, Λευκά ή Αραβικά. Όλες αυτές είναι σίγουρα σέξι νεαρές γυναίκες αρχάριες, δίνοντάς σας μια τιμή ανά λεπτό - μια αρκετά φτηνή τιμή. Πάνω απ 'όλα, η εύρεση μιας camgirl που χρησιμοποιεί ποιότητα κάμερας υψηλής ευκρίνειας εδώ δεν είναι και πάλι δύσκολη.

Η πλήρης κριτική μας για το XLoveCam.

PROS:

 • Διατίθεται καλή ποικιλία camgirls
 • Χρησιμοποιήθηκαν κάμερες υψηλής ανάλυσης
 • Η φθηνή τιμή ανά λεπτό

Μειονεκτήματα:

 • Τα φίλτρα υψηλής ευκρίνειας για βίντεο δεν είναι διαθέσιμα
 • Ορισμένες ιδιωτικές εκπομπές είναι λίγο δαπανηρές

# 13 - BongaCams

bongacams κινητό

Το Bongacams είναι ένας καταπληκτικός ιστότοπος με ζωντανή κάμερα όπου μπορείτε να βρείτε τα πιο σέξι και πιο καυτά κορίτσια στον κόσμο. Υπάρχουν χιλιάδες κάμερες υψηλής ποιότητας διαθέσιμες για να διαλέξετε και οι χρήστες μπορούν σίγουρα να απολαύσουν τις καυτές ζωντανές εκπομπές που διατίθενται καθημερινά. Προχωρήστε στο Bongacams και βρείτε την αγαπημένη σας γυναίκα. Σίγουρα, βάζετε τον εαυτό σας στην καλύτερη ερωτική εμπειρία, μείον την ταλαιπωρία των σύνθετων επιλογών πληρωμής.

Περισσότερα για τα BongaCams - εδώ.

PROS:

 • Αξιόπιστη υποστήριξη backend
 • Πολλή επιλογή γλώσσας
 • Λογική τιμή και χωρίς κρυφές χρεώσεις

Μειονεκτήματα:

 • Ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα
 • Δεν έχουν όλα τα μοντέλα κάμερα HD

# 14 - LiveJasmin

Το σπίτι του LiveJasmin

Ένας από τους μεγαλύτερους και πιο δημοφιλείς ιστότοπους σεξ με κάμερα σήμερα είναι το LiveJasmin. Αυτός ο ιστότοπος βοηθά τους χρήστες να αλληλεπιδρούν με όμορφα και σέξι μοντέλα. Επίσης, απολαμβάνουν να βλέπουν τις ερωτικές τους δραστηριότητες και τα πιο άγρια ​​φετίχ. Λόγω της μεγάλης γκάμας διαθέσιμων κοριτσιών με κάμερα, η εύρεση του καλύτερου για εσάς είναι εύκολη και γρήγορη. Πάνω απ 'όλα, θα ξεπεράσουν τις πιο συνηθισμένες επιθυμίες σας.

Ελέγξτε την εις βάθος κριτική μας για το LiveJasmin.

PROS:

 • Έχει μια εφαρμογή που είναι συμβατή με την πιο πρόσφατη ενημέρωση iOS και Android
 • Παρέχει πολλές επιλογές πληρωμής εκτός από την πιστωτική κάρτα
 • Πολλές δυνατότητες επικοινωνίας

Μειονεκτήματα:

 • Πληρωμές συμπληρωμάτων
 • Η εξυπηρέτηση πελατών δεν ανταποκρίνεται πάντα
 • Ορισμένα μοντέλα δεν μιλούν άπταιστα Αγγλικά

Τελικές Σκέψεις

Τίποτα σε αυτόν τον κόσμο δεν είναι αδύνατο να γίνει. Έτσι, αν θέλετε να παρακολουθείτε καταπληκτικές, σέξι και όμορφες γυναίκες όλη την ημέρα, κατευθυνθείτε σε αυτές τις Ζωντανές ερωτικές συνομιλίες και ιστότοπους με κάμερα. Πράγματι, όλες οι πιο βαθιές και σκοτεινές φαντασιώσεις σας μπορούν να εκπληρωθούν εδώ σε μια καλή φτηνή τιμή. Σε σύγκριση με το πορνό ενηλίκων, όπου οι ιστότοποι προσλαμβάνουν ηθοποιούς για να εκτελούν σκηνές σεναρίου. Πραγματικά, ακούγεται βαρετό και αναμένεται ήδη.

Οι ζωντανές συνομιλίες σεξ και οι ιστότοποι με κάμερα θα σας δώσουν ρεαλιστικές ερωτικές εκπομπές. Πάνω απ 'όλα, μπορείτε να δώσετε συμβουλές για να τους κάνετε να κάνετε το πιο τρελό φετίχ σας. Εκτός αυτού, οι ιστότοποι Live Sex Chat και Cam που αναφέρονται εδώ προσφέρουν τις απλούστερες δυνατότητες και σχεδιασμό για την εμπειρία περιήγησης όλων. Επιπλέον, το καθένα έχει μοναδικά βίντεο με την υψηλότερη ποιότητα και απόδοση. Αυτό σίγουρα εξυπηρετεί πιο απολαυστική ροή και εκπομπές για παρακολούθηση.

Επιτρέψτε μου να σας δώσω τις τρεις προσωπικές μου επιλογές εκτός από το RabbitsCams.com:

Όλοι αυτοί οι ιστότοποι είναι οι καλύτεροι και πραγματικά φορτωμένοι με εξαιρετικές δυνατότητες για την ερωτική σας διασκέδαση. Μόλις τα επισκεφτείτε, είστε σε μια σοβαρή εμπειρία μιας ζωής. Πράγματι, απολαύστε τα αγαπημένα σας μοντέλα και εκπληρώστε τις σέξι επιθυμίες σας ακριβώς μπροστά από την οθόνη.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή