Ενημερώθηκε: 25 Σεπτεμβρίου 2022

Κριτική SakuraLive

& 12 καταπληκτικοί ιστότοποι ζωντανής σεξ όπως το Sakuralive.com

Επισκεφτείτε το Chaturbate.com - μια # 1 εναλλακτική λύση SakuraLive & παρακολουθήστε μερικά εξαιρετικά καυτά μωρά γυμνά στην κάμερα!

Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SakuraLive.com:

αρχική σελίδα sakuralive

Θέλετε να παρακολουθήσετε πορνό της κάμερας με υποτακτικά γυμνά ιαπωνικά κορίτσια cam τώρα; Εάν συμβαίνει αυτό, έχετε φτάσει στη σωστή τοποθεσία. Το Sakura Live είναι μια ζωντανή εκπομπή σεξ όπου μπορείτε να έχετε βρώμικες συνομιλίες με τα πιο καυτά κορίτσια της Ιαπωνικής κάμερας και να απολαύσετε μια σεξ ζωντανή εκπομπή όπως καμία άλλη. Η Sakura Live κέρδισε την εμπιστοσύνη των εραστών βίντεο ενηλίκων όταν έγινε νικητής του βραβείου Best Asian Webcam 2015 για τα βραβεία Adult Webcam Awards. Ο ιστότοπος είναι γνωστό ότι ειδικεύεται σε συνομιλία βίντεο χωρίς λογοκρισία με ιαπωνικές κυρίες webcam.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.sakuralive.com

Το SakuraLive παίρνει το όνομά του από τον ιαπωνικό όρο για άνθη κερασιάς. Δεν αποτελεί πλέον έκπληξη το γεγονός ότι ο ιστότοπος εξυπηρετεί παιδιά που αναζητούν υποτακτικές και ελκυστικές ιαπωνικές κυρίες. Αυτός ο ιστότοπος έχει γίνει αποδεκτός από το κοινό για να γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς ασιατικούς ιστότοπους με κάμερα παγκοσμίως.

Σε αυτήν την ανάλυση SakuraLive, θα εξετάσουμε τις καλύτερες δυνατότητες του δικτύου. Θα αντιμετωπίσουμε τις εκπληκτικές προσφορές και τα πλεονεκτήματα των δωρεάν έναντι πληρωμένων λογαριασμών, καθώς και αυτό που κάθε χρήστης μπορεί να περιμένει από τις κυρίες του ιστότοπου.

Σέξι και αυτοπεποίθηση κορίτσια κάμερας στο SakuraLive

Έχει διαδοθεί ευρέως και είναι γνωστό στο κοινό πώς η Ιαπωνία έχει παράγει μερικές από τις πιο σέξι ηθοποιούς πορνό AV (βίντεο ενηλίκων) σε ολόκληρο τον κόσμο. Δεν χρειάζεται να ταξιδεύετε και να κάνετε αναζήτηση σε όλο τον κόσμο για να γνωρίσετε το πιο αγαπημένο και ονειρεμένο κορίτσι της Ασίας, επειδή, σε αυτόν τον ιστότοπο, είναι περισσότερο από έτοιμη να σας ευχαριστήσει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Η SakuraLive ισχυρίζεται ότι έχει περισσότερους από 21,000 πραγματικούς ιαπωνικούς ερμηνευτές κάμερας.

Είμαι βέβαιος ότι θα εκτιμήσετε τα γλυκά, σέξι, αγνά, άτακτα ιαπωνικά κορίτσια που έχουν κυριαρχήσει στην τέχνη των ζωντανών σεξ διαδικτυακών εκπομπών, ειδικά με τόσα πολλά μοντέλα που εκτελούν ζωντανή ιαπωνική κάμερα πορνό ακόμη και από τις ανέσεις των σπιτιών τους. Αυτά δεν είναι τα τυπικά μοντέλα κάμερας από την Ιαπωνία. Με απόλυτη εξουσία πάνω από την κάμερα και τα σεξ παιχνίδια τους, μπορείτε να εξερευνήσετε πλήρως και να ζήσετε τις ασιατικές φαντασιώσεις και τις επιθυμίες σας.

Μερικές κυρίες δεν ξέρουν πώς να συνομιλούν στα Αγγλικά, αλλά όλες είναι πολύ πρόθυμες να μάθουν όπως κάθε άλλη γυναίκα ερασιτεχνικής κάμερας. Με αυτό, ο ιστότοπος παρείχε ένα ζωντανό εργαλείο μετάφρασης για να διαβεβαιώσει τους χρήστες ότι μπορούν να αλληλεπιδρούν κατάλληλα με τις κυρίες. Υπάρχουν γενικά μεταξύ 80 και 200 ​​ζωντανών ερμηνευτών στο διαδίκτυο κάθε μέρα. Ο ιστότοπος δεν είναι άψογος, αλλά είναι συνήθως αξιοπρεπής και αξίζει μια ματιά.

Η εμφάνιση και η προβολή του ιστότοπου

Η αρχική σελίδα εμφανίζει τις διαθέσιμες γυναίκες. Η οθόνη είναι αρκετά δελεαστική μέσω των υψηλής ποιότητας εικόνων των ερμηνευτών. Προσφέρουν επίσης ένα εργαλείο αναζήτησης που σας επιτρέπει να περιορίσετε τις επιλογές σας. Αυτές οι επιλογές περιλαμβάνουν την ηλικία, την εμφάνιση, τα μεγέθη του μαστού και άλλα. Οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν ελεύθερα τα κορίτσια που έχουν μικρόφωνα, σεξουαλικά παιχνίδια και ερασιτέχνες. Οι φωτογραφίες των γυναικών θα βοηθήσουν επίσης στη διαδικασία επιλογής και λήψης αποφάσεων.

Παρέχουν επίσης ειδικές λειτουργίες στο παράθυρο συνομιλίας. Αυτές οι λειτουργίες σας επιτρέπουν να ενημερώνετε τον ερμηνευτή για τις συγκεκριμένες φαντασίες σας. Με αυτό, υπάρχουν επιλογές όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια επιλογή χεριών για να χτυπήσετε μέρη του σέξι σώματός της. Μια άλλη επιλογή που είναι η επιλογή των χειλιών, συνεπάγεται ότι θέλετε να τη γλείψετε ή να τη φιλήσετε. Τέλος, η επιλογή bukkake υποδηλώνει επίσης ότι θέλετε να της δείξετε ποιο ακριβές σημείο του σώματός της θέλετε να απολαύσετε τον εαυτό σας.

Τα χαρακτηριστικά του SakuraLive

Τα μοντέλα ομαδοποιούνται ή χαρακτηρίζονται σε τρεις τομείς: Το Private Show, το Free Preview και το Show Started. Οι επισκέπτες που δεν είναι ακόμη μέλη μπορούν να κάνουν κλικ στη δωρεάν προεπισκόπηση. Αυτός ο ιστότοπος θα τους οδηγήσει σε πρόσβαση σε ζωντανή ροή βίντεο ενός ερμηνευτή. Αυτό το δωρεάν φόρουμ θα σας προσφέρει τουλάχιστον για να ελέγξετε την ποιότητα του κοριτσιού και του βίντεό της.

Εάν έχετε ήδη δείξει το ενδιαφέρον σας για ένα συγκεκριμένο κορίτσι, μπορείτε τώρα να επιλέξετε να ξοδέψετε τα χρήματά σας για την αγορά μιας ζωντανής εμπιστευτικής εκπομπής αυνανισμού. Αυτή η παράσταση θα σας επιτρέψει να σκηνοθετήσετε τις δράσεις και τις παραστάσεις των κυριών. Θυμηθείτε, υπάρχει ένας άμεσος μεταφραστής γλωσσών, οπότε τα προβλήματα επικοινωνίας δεν θα είναι πια κανένα πρόβλημα. Διατίθενται διαφορετικές γλώσσες όπως Αγγλικά, Κινέζικα, Ιαπωνικά και άλλες.

Ο ιστότοπος διαθέτει μια μέτρια επιλογή δωρεάν ταινιών που μπορείτε να παρακολουθήσετε και που θα σας προσφέρει ενδιαφέροντα γεγονότα σχετικά με το τι να περιμένετε από τα κορίτσια στο διαδίκτυο. Δεν υπάρχει πολλή ελεύθερη δράση σε αυτόν τον ιστότοπο και αυτό που προσφέρεται είναι softcore. Αλλά ένα χαρακτηριστικό που πρέπει να σημειωθεί είναι η ικανότητα των μοντέλων να χρησιμοποιούν ένα μηχάνημα που ελέγχεται από έναν επισκέπτη, προκειμένου να σας δώσει μια ιδέα για το πώς λειτουργεί ο χειρισμός των σεξουαλικών συσκευών.

Σε συγκεκριμένες περιόδους του μήνα, οι οικοδεσπότες του SakuraLive διαθέτουν συνομιλίες με ιαπωνικά αστέρια με κάμερα και πορνό. Αυτές οι ζωντανές συνομιλίες χρεώνονται συνήθως με premium, αλλά δεν θα γνωρίζετε την τιμή έως ότου εγγραφείτε στον ιστότοπο και πλησιάζει η εκδήλωση.

Οι παραστάσεις της κάμερας

Μία από τις μοναδικές λειτουργίες αυτού του ιστότοπου είναι οι εκθέσεις cam. Κάθε παράσταση έκκεντρου διαφέρει από τον έναν παίκτη στον άλλο. Ορισμένες παραστάσεις είναι διαθέσιμες σε HD, ενώ άλλες επιτρέπουν στους θεατές τους να ελέγχουν τα ερωτικά τους παιχνίδια από απόσταση. Αυτός ο ιστότοπος σάς επιτρέπει να βελτιώσετε και να κλιμακώσετε την ένταση των σεξ παιχνιδιών που χρησιμοποιούν μόνοι τους, επομένως, δίνοντάς σας τον απόλυτο έλεγχο. Διατίθενται απλοί δονητές σε γαμημένες μηχανές, ηλεκτροδιέγερση και περισσότερες συσκευές. Ωστόσο, εάν βρίσκεστε σε δωμάτιο με περισσότερα από ένα άτομα, ο έλεγχος του παιχνιδιού θα περάσει. Κάθε παιχνίδι κοστίζει ένα σημείο κάθε λεπτό για χρήση.

Χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα αναπαραγωγής συνομιλίας (βασικό SMS) ή μια αμφίδρομη συνομιλία μέσω βίντεο και μικροφώνου, μπορείτε να ασχοληθείτε με παραστάσεις. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία για μετάφραση από τα Αγγλικά στα Ιαπωνικά. Εάν ένας ερμηνευτής δεν μιλάει αγγλικά, ένα γλωσσικό φράγμα δεν θα σας εμποδίσει να συνομιλήσετε. Πιο συγκεκριμένα, κάθε ομαδική συζήτηση κοστίζει 2 πόντο ανά λεπτό ή 1 πόντους ανά λεπτό αν προτιμάτε ένα ιδιωτικό.

Οι κατηγορίες

Η SakuraLive ισχυρίζεται ότι έχει περίπου 21,000 εγγεγραμμένα ιαπωνικά κορίτσια που εργάζονται στον Ιστό και το φιλτράρισμα μέσω των διαφόρων κατηγοριών σας δίνει σίγουρα πρόσβαση σε εκατοντάδες γυναίκες. Η πλειοψηφία των ιαπωνικών camgirls στην πλατφόρμα φαίνεται να είναι νέοι και πρόθυμοι, αλλά υπάρχουν και μερικά πολύ σέξι Milfs.

Τα μοντέλα ταξινομούνται ως εξής στη γραμμή Advanced Search:

 • Ηλικία: 18-24, 25-29, 30-34, 35+
 • Μέγεθος στήθους: Μικρό, Μεσαίο, Μεγάλο, Τεράστιο
 • Εμφανίσεις και εμφάνιση: Barely Legal, College, Japanese Milf, Συντηρητικό
 • Διάφορα: Have Toys, Super Newbie, New Girl, Have MIC

Το SakuraLive επιτρέπει στους χρήστες να βρίσκουν εύκολα τα αγαπημένα τους μοντέλα ταξινομώντας την ηλικία, το μέγεθος του μαστού, την εμφάνιση ή τις δυνατότητες συνομιλίας. Αν και πολλά από τα κορίτσια είναι ντροπαλά στις δωρεάν προεπισκοπήσεις, εάν πληρώνετε για τη ζωντανή εκπομπή τους, είναι ανοιχτά σε όλα τα είδη ζωντανών φετίχ.

sakuralive κατηγορίες

Τιμολόγηση του SakuraLive

Το Sakura Live λειτουργεί σε μη εγγεγραμμένη βάση, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν μηνιαίες χρεώσεις συνδρομής, αλλά πρέπει να αγοράσετε πόντους για να χρησιμοποιήσετε στον ιστότοπο. Ωστόσο, εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στις ιδιωτικές εκπομπές, πρέπει να πληρώσετε μέσω πιστωτικής κάρτας, Paypal ή εποχής.

Για τις σεξουαλικές συναυλίες τους, κάθε μοντέλο έχει τη δυνατότητα να ορίσει το δικό του σταθερό κόστος ανά λεπτό. Επιπλέον, η πλατφόρμα χρησιμοποιεί «πόντους», οι οποίοι χρησιμοποιούνται για την πληρωμή ζωντανών εκδηλώσεων. Η μέση τιμή ανά λεπτό είναι 2 πόντοι, με το κόστος κάθε πόντου να διαφέρει ανάλογα με το πακέτο που αγοράσατε.

Ας δούμε πώς λειτουργεί αυτό το σύστημα σημείων!

 • Τακτική συνομιλία - Η συνομιλία και οι ζωντανές εκπομπές χρεώνονται ανά σημείο, με κάθε σημείο να κοστίζει περίπου 2 $. Κάθε λεπτό της καθημερινής συνομιλίας κοστίζει 1.2 πόντους.
 • Συνομιλία 2 κατευθύνσεων - Όπως και παραπάνω, εκτός από το μοντέλο, μπορεί να σας δει κατά τη λειτουργία συνομιλίας στη συνομιλία Cam2Cam.
 • Ιδιωτική αποκλειστική συνομιλία (1 σε 1) - Για 2.2 πόντους ανά λεπτό, μπορείτε να έχετε το κορίτσι μόνοι σας.
 • Προσωπικά Μηνύματα - Για 1 πόντο, μπορείτε να της δώσετε ένα ιδιωτικό μήνυμα εάν θέλετε να την γνωρίσετε καλύτερα ή εάν έχετε ασυνήθιστα αιτήματα.
 • Απομακρυσμένο παιχνίδι - Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να χειρίζεστε το σεξ παιχνίδι της από απόσταση. Αυτή η επιλογή θα κοστίσει επιπλέον 1 πόντο / 30 δευτερόλεπτα πάνω από την κανονική χρέωση.
sakuralive προφίλ

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του SakuraLive.com

PROS:

 • Κάμερες υψηλής ανάλυσης
 • Αυτοπεποίθηση και ελκυστικές κυρίες
 • Ύπαρξη πραγματικών ερασιτεχνών ερμηνευτών
 • Συναρπαστικές προσφορές όπως η χρήση τηλεχειριζόμενων παιχνιδιών
 • Προσβάσιμη υπηρεσία πελατών

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένες υποστηριζόμενες γλώσσες
 • Δεν είναι φιλικό προς τον χρήστη για κινητά
 • Δύσκολο να πλοηγηθείτε και να εξερευνήσετε

Κορυφαίοι 12 ιστότοποι ζωντανών σεξ με παρόμοια με το SakuraLive.com:

# 1 - Βασιλικές κάμερες

βασιλικές κάμερες

Το RoyalCams είναι μια πλήρως λειτουργική πλατφόρμα κάμερας. Χρησιμοποιεί μια τεράστια βιβλιοθήκη μοντέλων που αντικατοπτρίζει τόσο φύλα όσο και προσανατολισμούς. Υπάρχουν τέσσερις διαφορετικές προσωπικές συνομιλίες, συμπεριλαμβανομένων των εντελώς δωρεάν συνομιλιών που βασίζονται σε συμβουλές και εντελώς δωρεάν. Ελέγξτε την καλύτερη επιλογή μας αν ψάχνετε για τις καλύτερες κάμερες ενηλίκων. Είναι ανοιχτό, απλό στη χρήση και άρεσε στους χρήστες, αυξάνοντας τις πιθανότητες να περάσετε καλά.

Ακολουθεί μια πλήρης κριτική RoyalCams.

PROS:

 • Πολλά πανέμορφα κορίτσια
 • Στυλ Spy / Voyeur που σας επιτρέπει να βλέπετε και να συνομιλείτε με μοντέλα.
 • Χρησιμοποιεί παιχνίδια σεξ
 • Επαγγελματικά και ερασιτεχνικά μοντέλα
 • Συμβατό με κινητό

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές φορές, τα μοντέλα χρειάζονται χρόνο πριν γυμνό
 • Μια σύντομη προεπισκόπηση της σειράς Visitor Live

# 2 -  SlutRoulette

φλουτούρα

Ένας από τους λίγους ιστότοπους που έχει αποδείξει την ποιότητα των υπηρεσιών του είναι το SlutRoulette. Όντας ζωντανός στην επιχείρηση για τα μεγαλύτερα χρόνια, ο ιστότοπος έχει αποκτήσει τεράστιο θαυμασμό και επαίνους από τους λάτρεις του σεξ. Έχει παραμείνει με την πάροδο των ετών προτείνοντας έναν ιστότοπο που προσφέρει αξιόπιστη και αξιόπιστη απόδοση. Παρά τα πολλά χρόνια που κάνουν τους κυρίους και τις γυναίκες ευχαριστημένους, ο ιστότοπος δεν δίνει ματιά σε παλιά στοιχεία και γραφικά περιεχόμενα. Ταιριάζουν γενικά με τα σχέδια και τα σχέδιά τους με τη σημερινή γενιά. Ως εκ τούτου, αποδεικνύοντας ότι οι υπηρεσίες μελετούνται εξειδικευμένα για να ωφελήσουν το πελατολόγιό τους. Σίγουρα, η επίσκεψη στον ιστότοπο αυξάνει το μπαχαρικό και εξαλείφει μια βαρετή και βαρετή νύχτα.

Εδώ είναι μια πλήρης κριτική για το SlutRoulette.

PROS:

 • Ο ιστότοπος ενημερώνεται τακτικά για να ταιριάζει στις ανάγκες του κοινού
 • Η εφαρμογή για κινητά είναι προσβάσιμη σε όλες τις συσκευές και είναι πολύ εύκολο στη λήψη
 • Η διαδικασία εγγραφής δεν έχει καμία ταλαιπωρία
 • Τα δωμάτια συνομιλίας είναι δωρεάν
 • Οι πελάτες μπορούν ελεύθερα να αλλάξουν και να αλλάξουν από το ένα μοντέλο στο άλλο σε ένα δευτερόλεπτο.
 • Παρέχει μια ευρεία επιλογή κατηγοριών και μοντέλων
 • Χρυσό και ιδιωτικό show διατίθενται για πελάτες
 • Ο ιστότοπος απαγορεύει δόλιες δραστηριότητες για την παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών στο κοινό.

Μειονεκτήματα:

 • Μερικά από τα μοντέλα δεν είναι προσιτά καθώς διατίθενται με ακριβά ποσοστά.
 • Ο ιστότοπος δεν επιτρέπει συνδέσμους

 # 3 -  Τζερκμάτε

τρελάω

Καμία άλλη υπόσχεση δεν μπορεί να κάνει αυτός ο ιστότοπος, αλλά μόνο η διαβεβαίωση ότι κάθε φορά που θα διατεθεί θα είναι χρήσιμη και πολύ ικανοποιητική. Το Jerkmate είναι ένας από τους μοναδικούς διαδικτυακούς ιστότοπους με κάμερα σεξ που θα αντιμετωπίσει τις εσωτερικές σας ερωτικές επιθυμίες. Με έναν τεράστιο αριθμό καυτών και δελεαστικών γυναικών, σίγουρα, μπορείτε να φτάσετε στο αποκορύφωμα εύκολα. Πολλά από τα ερμηνευτικά κορίτσια αγαπούσαν να παρακολουθούνται και να λατρεύονται από άνδρες και γυναίκες στο διαδίκτυο. Η χρήση φωτογραφικών μηχανών υψηλής ευκρίνειας έκανε την εμπειρία ακόμα πιο ευχάριστη. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας, καθώς οι εικόνες υψηλής ανάλυσης θα κάνουν την εμπειρία σας να νιώθει ότι αυτά τα όμορφα κορίτσια είναι στη διάθεσή σας.

Πιάσε εδώ το δικό μας εκτενής αναθεώρηση του Jerkmate.

PROS:

 • Ο ιστότοπος επιτρέπει μια ευρεία επιλογή γυναικών για συνομιλία
 • Διατίθεται ποικιλία ζωντανών εκπομπών για να διαλέξετε
 • Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κάμερες υψηλής ποιότητας

Μειονεκτήματα:

 • Προσφέρει ακριβές αποκλειστικές εκπομπές

 # 4 - Chaturbate

chaturbate

Η δυνατότητα σύνδεσης και συνομιλίας με άτομα οπουδήποτε στον κόσμο γίνεται εύκολη και προσβάσιμη, Chaturbate είναι ένας ιστότοπος που επιτρέπει την απεριόριστη ομιλία ευχάριστη. Αυτός ο ιστότοπος προσφέρει μια ποικιλία από σέξι, άψογες και όμορφες γυναίκες. Τα μοντέλα είναι άμεσα διαθέσιμα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και της εβδομάδας. Οι γυναίκες στο Chaturbate είναι γνωστό ότι αποδίδουν καλύτερα και αξίζουν την προσοχή σας. Προβολές, ροές και άλλες υπηρεσίες στον ιστότοπο είναι διαθέσιμες σε πολύ λογική και διακριτική τιμή.

PROS:

 • Τα κορίτσια είναι διαθέσιμα όποτε θέλετε
 • Ο ιστότοπος δεν έχει επιπλέον χρεώσεις ή κρυφές χρεώσεις.
 • Οι παραστάσεις, τα γυμνά και το σεξ είναι οι καλύτερες και συνιστώνται ιδιαίτερα
 • Ο ιστότοπος είναι προσβάσιμος είτε περιηγηθείτε σε smartphone ή οποιονδήποτε άλλο τύπο συσκευής.

Μειονεκτήματα:

 • Οι ιδιωτικές εκπομπές είναι αρκετά ακριβές 
 •  Μερικά από τα βίντεο είναι αισθητά σε διαφορετικές μορφές

# 5 - Camsoda

CamSoda

Οι άνθρωποι σήμερα, λατρεύουν να αφιερώνουν το χρόνο τους σε ζωντανές συνομιλίες και ιστότοπους σεξ. Ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους είναι το Camsoda. Οι προστάτες προτείνουν ότι το Camsoda τους επιτρέπει να εξερευνήσουν και να βιώσουν ποιοτικές υπηρεσίες. Η Camsoda είναι η τέλεια εφαρμογή για εκείνα τα άτομα που αναζητούν ευχαρίστηση και θέλουν να εκπληρώσουν τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις. Ο ιστότοπος είναι εύχρηστος και έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους πελάτες να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν εύκολα μεταξύ τους.

Αναχώρηση μας εκτεταμένη αναθεώρηση του Camsoda.

PROS:

 • Η σχεδίαση ιστού είναι τέλεια, απλή και εύκολη στην πλοήγηση και τη χρήση.
 • Όλα τα βίντεο είναι υψηλής ποιότητας
 • Ο ιστότοπος απαριθμεί πολλές διαθέσιμες γυναίκες κάθε μέρα
 • Όλες οι δυνατότητες εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες σε όσους έχουν πρόσβαση στον ιστότοπο με δωρεάν λογαριασμούς.

Μειονεκτήματα:

 • Ο ιστότοπος έχει πολλές διαφημίσεις που επηρεάζουν την εμπειρία ροής

# 6 - XLoveCam

xLoveCam

Αναζητάτε μια πλατφόρμα που θα ξυπνήσει τις αισθήσεις σας και θα τονώσει το εσωτερικό σας πνεύμα; XLoveCam είναι το ιδανικό μέρος για τους περιπετειώδεις εσάς. Οι συναρπαστικές υπηρεσίες που προσφέρουν προτείνουν ότι δεν πρέπει ποτέ να χάσετε την ευκαιρία να το δοκιμάσετε. Φροντίζουν τα κορίτσια και τους ερμηνευτές σε διαφορετικές φυλές. Θα μπορούσατε να δείτε διαθέσιμες καυτές κυρίες που είναι Ασιάτες, Μαύροι, Λευκοί, Λατίνα ή Άραβες. Αυτές οι σέξι νεαρές και φρέσκες κυρίες αποδίδουν αμοιβή ανά λεπτό σε πολύ διακριτική τιμή. Η χρήση ποιότητας κάμερας υψηλής ευκρίνειας είναι ένας επιπλέον παράγοντας για τον οποίο πρέπει να δοκιμάσετε το XLoveCam.

PROS:

 • Παρέχουν μια μεγάλη ποικιλία από hot cam κυρίες
 • Οι κάμερες δίνουν περισσότερο ενθουσιασμό με την ποιότητα υψηλής ανάλυσης.
 • Η τιμή είναι πολύ προσεκτική και φθηνή ανά λεπτό.

Μειονεκτήματα:

 • Λειτουργίες όπως φίλτρα υψηλής ευκρίνειας για ορισμένα βίντεο δεν είναι προσβάσιμες
 • Οι παραστάσεις που γίνονται ιδιωτικά είναι κάπως δαπανηρές

# 7 - Είμαι ζωντανά

ζωντανή σελίδα

Είμαι ζωντανά εντυπωσιάζει το κοινό με το πλήθος των καυτών και πανέμορφων κυριών σεξ. Περιλαμβάνουν επίσης ερασιτέχνες στη λίστα για να απευθύνονται σε άτομα που φαντασιάζονται αρχάριες κυρίες. Η εγγραφή είναι δωρεάν, αλλά οι ιδιωτικές συνομιλίες και οι παραστάσεις θα κοστίσουν σίγουρα μια δεκάρα. Ωστόσο, είναι εγγυημένο ότι τα χρήματα που δαπανώνται θα είναι χρήσιμα μέσω των εμπειριών που σίγουρα δεν θα ξεχάσετε. Το ImLive καλωσορίζει άτομα με διαφορετικούς τύπους σώματος, προσανατολισμούς και προτιμήσεις φύλου. Με πάνω από 65,000 μοντέλα, σίγουρα, θα έχετε αυτό που ψάχνετε. Μπορείτε να επιλέξετε από διαφορετικά μοντέλα σε πολύ λογική τιμή.

PROS:

 • Φροντίζει για διάφορους χρήστες σε όλο τον κόσμο
 • Ο ιστότοπος είναι εγκεκριμένος και συνιστάται ιδιαίτερα από τον κ. Porn Geek
 • Αποτελεσματική και καλή δυνατότητα φιλτραρίσματος

Μειονεκτήματα:

 • Ο ιστότοπος εμφανίζει κακές μικρογραφίες
 • Η διάταξη και ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι παλιά

 # 8 - Stripchat

λωρίδα

Το Stripchat προσφέρει έναν τέλειο χώρο για να μεταφέρετε τις κρυμμένες φαντασιώσεις σας. Ήταν μια εντυπωσιακή επιλογή για άτομα που επιδιώκουν να παρακολουθήσουν τα καλύτερα κλιπ cam sex Οι υπηρεσίες εξυπηρετούν όλους τους χρήστες ανεξάρτητα από την ώρα και την ημέρα. Ως εκ τούτου, μπορεί κανείς να καταβροχθίσει όλη του την ώρα κάνοντας τον εαυτό του χαρούμενο με ροή σε συναρπαστικά διαδικτυακά βίντεο διαφορετικών ερμηνευτών. Δοκιμάστε το rollercoaster με σέξι κυρίες μπροστά από κάμερες υψηλής ποιότητας. Σίγουρα, κάθε ροή λεπτών γίνεται ακόμη πιο ενθαρρυντική.

Εδώ είναι η πλήρης αναθεώρηση του Stripchat.

PROS:

 • Παρέχουν μια μεγάλη ποικιλία από όμορφες κυρίες cam
 • Ο σχεδιασμός του ιστότοπου είναι φιλικός προς τον χρήστη
 • Προσφέρει δωρεάν αποστολή μηνυμάτων
 • Παρέχουν μεγάλη ποικιλία βίντεο ζωντανής ροής

Μειονεκτήματα:

 • Η αγγλική γλώσσα είναι η μόνη διαθέσιμη γλώσσα για τους χρήστες.
 • Η δημιουργία ιδιωτικών συνομιλιών επιτρέπεται μόνο σε άτομα με premium συνδρομές


# 9 - MyFreeCams

μοντέλα myfreecams

Δεν πρέπει να παραπλανηθείτε από την εμφάνιση αυτού του ιστότοπου. MyFreeCams είναι κάτι περισσότερο από αυτό που συναντά το μάτι. Μπορεί να φαίνεται ξεπερασμένο, αλλά έχει ό, τι χρειάζεται για να ανταγωνιστεί με άλλους ιστότοπους ζωντανών σεξ που κυκλοφόρησαν πρόσφατα. Διαθέτει μια τεράστια ποικιλία γυναικών με τις οποίες μπορείτε εύκολα να μιλήσετε. Το MyFreeCams είναι ένας από τους πρωτοπόρους ιστότοπους του κλάδου και είναι ειδικός όταν κάνει τις εμπειρίες των χρηστών του αξιόλογες.

PROS:

 • Ad-free
 • Υπάρχουν πολλά μοντέλα

Μειονεκτήματα:

 • Ξεπερασμένη διεπαφή
 • Χωρίς μπόνους για πιστούς χρήστες

# 10 - Φλάινγκστερ

μέλος flingster

Η σεξουαλική σας περιπέτεια δεν θα είναι ποτέ πλήρης χωρίς να δοκιμάσετε τον Flingster. Αυτός ο ιστότοπος είναι μια συνιστώμενη αίθουσα συνομιλίας μέσω βίντεο για συνάντηση, χαλάρωση και παρέα με ανύπαντρες κυρίες και γιορτές. Η διαδικασία εγγραφής είναι γρήγορη και βολική για όλους τους αρχάριους χρήστες. Με αυτό, ο χρόνος και η ενέργειά σας δεν θα σπαταληθούν ποτέ. Η χρήση του Flingster από εσάς θα είναι παραγωγική και ικανοποιητική. Οι δωρεάν λογαριασμοί που είναι εγγεγραμμένοι στο Flingster μπορούν να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες μηνυμάτων και συνομιλίας μέσω βίντεο χωρίς τα προβλήματα πληρωμής. Σε άλλη σημείωση, όσοι πληρώνουν για συνδρομή θα έχουν την ελευθερία και την πολυτέλεια να χρησιμοποιούν άλλες δυνατότητες μπόνους. Αυτό που είναι καλό για το Flingster είναι ότι θα παρέχουν μια λεπτή ταυτοποίηση κατά τη συνομιλία προτού δώσετε και αποφασίσετε για ένα γρήγορο και αυθόρμητο παιχνίδι.

Πάρτε το μάθετε περισσότερα για το Flingster εδώ.

PROS:

 • Κάποιος μπορεί να επιλέξει να παρέχει έναν ανώνυμο χαρακτήρα και να παραμείνει εμπιστευτικός όσο το δυνατόν περισσότερο
 • Δεν υπάρχει διάκριση μεταξύ των χρηστών. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι ανεξάρτητα από τη σεξουαλική προτίμηση
 • Η διάταξη της ιστοσελίδας και η διαδικασία εγγραφής είναι απλή και φιλική προς τον χρήστη

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένες ερωτήσεις ελέγχου κατά την εγγραφή

# 11 - Γνωρίστε στο Chat

Γνωρίστε στο Chat

Για να προσθέσετε στη λίστα ανάπτυξης σας, Γνωρίστε στο Chat είναι ένας άλλος συναρπαστικός ιστότοπος σεξουαλικής συνομιλίας που πρέπει να επισκεφτείτε. Από το ίδιο το όνομα, το Meet In Chat επιτρέπει στους χρήστες να συναντηθούν νέα άτομα. Αυτό προτείνεται με χιλιάδες προστάτες εγγεγραμμένους στον ιστότοπο. Αυτά τα άτομα αναζητούν έναν σέξι και ενθουσιώδη χρόνο, και συχνά αναθεωρούσαν τον ιστότοπο για να είναι πολύ ικανοποιητικοί. Οι αρχάριοι χρήστες αγαπούν τον ιστότοπο καθώς μπορούν να εγγραφούν αμέσως σε οποιοδήποτε από τα 170 διαθέσιμα δωμάτια συνομιλίας δωρεάν. Ναι, αυτό είναι δωρεάν!

Οι ερωτικές αισθήσεις σας θα ενεργοποιηθούν και σίγουρα θα νιώσετε την ενέργεια κάθε δευτερόλεπτο της ημέρας. Είστε ελεύθεροι να αναγνωρίσετε τον εαυτό σας ως επισκέπτης ή επίσημο μέλος. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση στο Meet in Chat χωρίς να εγγραφεί επίσημα, ωστόσο, τα δωρεάν και μοναδικά χαρακτηριστικά είναι διαθέσιμα μόνο σε όσους υπόκεινται σε εγγραφή.

PROS:

 • Ο ιστότοπος θα ομαδοποιεί άτομα που έχουν την ίδια γραμμή συμφερόντων σε σχέση χωρίς ετικέτα
 • Διαφορετικά δωμάτια συνομιλίας παρέχονται με πολλές κατηγορίες για να διαλέξετε
 • Δεν απαιτείται εγγραφή και συμμετοχή

Μειονεκτήματα:

 • Ο ιστότοπος εμφανίζει βασικό και μικρό σχεδιασμό
 • Ελάχιστες διαθέσιμες διαφημίσεις

# 12 - iSexyChat

isexychat δωρεάν αίθουσες συνομιλίας

iSexyChat είναι ένας ιστότοπος συνομιλίας που δανείζει τόνους ευχάριστων, διεγερτικών και ικανοποιητικών υπηρεσιών που διατίθενται για όσους θέλουν να συναντηθούν με οποιονδήποτε στο διαδίκτυο. Ο ιστότοπος διασφαλίζει ότι το κοινό μπορεί να βιώσει την εκπλήρωση και την προσβασιμότητα σε μία πλατφόρμα. Ετοιμαστείτε να ξεδιψάσετε και τις σεξουαλικές σας ανάγκες! Το iSexyChat ομαδοποιεί άτομα με τις ίδιες ανάγκες, επιθυμίες και ενδιαφέροντα. Αυτό σίγουρα κάνει κάθε φορά που ξοδεύεται αξιόλογο και ευχάριστο. 

PROS:

 • Απεριόριστη χρήση με τις περισσότερες από τις δυνατότητες του ιστότοπου
 • Δεν απαιτείται εγγραφή για τη χρήση της υπηρεσίας συνομιλίας
 • Ο σχεδιασμός του διαδικτύου είναι βολικός και φιλικός ακόμη και σε αρχάριους χρήστες
 • Προτείνει διάφορους δωρεάν ιστότοπους για ενήλικες
 • Καμία διάκριση και χαιρετίζει τις διαφορετικές προτιμήσεις φύλου
 • Διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία δωματίων συνομιλίας για να διαλέξετε

Μειονεκτήματα:

 • Μη διαθεσιμότητα υποστήριξης πελατών
 • Αρκετές διαφημίσεις που επηρεάζουν την εμπειρία συνομιλίας
 • Μη διαθέσιμα εργαλεία μηχανών αναζήτησης

Συμπέρασμα

Το Sakura Live είναι ένας δημοφιλής ιαπωνικός ιστότοπος premium που εξυπηρετεί ένα συγκεκριμένο δημογραφικό. Σε όποιον αρέσει ζωντανή πορνό κάμερα, άσχημη συνομιλία με ταινίες και συνομιλία με ελκυστικά αθώα κορίτσια της Ιαπωνίας, θα απολαύσει αυτήν τη ζωντανή κάμερα σεξ. Αν θέλετε να ζήσετε τέτοιες ζωντανές εμφανίσεις, αυτός είναι ο καλύτερος ιαπωνικός ιστότοπος με κάμερα που σας ταιριάζει. Υπάρχουν φθηνότεροι ιστότοποι για να διαλέξετε, με καλύτερα δωρεάν διακριτικά για νέα μέλη. Ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να νικήσει τις αποκλειστικές υπηρεσίες που προσφέρονται από ιαπωνικές γυναίκες κάμερα web που είναι πρόθυμες να ικανοποιήσουν τα επιθυμητά αιτήματά σας. Εγγραφείτε τώρα για να επωφεληθείτε από την ειδική προσφορά τους για νέα μέλη, η οποία περιλαμβάνει 10 πόντους αξίας 20.00 $.

Πράγματι, το SakuraLive γεμίζει ένα κενό στην αγορά με μερικές γοητευτικές γυναίκες που θα σας κάνουν να νιώσετε ενθουσιασμένοι και να σας κρατήσουν πίσω για περισσότερα. Έτσι, δημιουργήστε ένα προφίλ σήμερα και εγγραφείτε στη δωρεάν συνομιλία για να εντοπίσετε μια απολαυστική ιδιωτική εκπομπή.

Οι προσωπικές μου τοποθεσίες TOP 4 Live Cam εκτός από το SakuraLive.com θα ήταν:

 1. Βασιλικές κάμερες
 2. Chaturbate
 3. XloveCam
 4. MyFreeCams

Γνωρίστε αυτούς τους ιστότοπους και εξερευνήστε τις σεξουαλικές σας φαντασιώσεις τώρα!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή