Ενημερώθηκε στις: 24 Ιουνίου 2021

Ανασκόπηση Shagle

& 14 Κορυφαίοι ιστότοποι ζωντανής συνομιλίας βίντεο Παρόμοιοι με το Shagle.com

Ειδική προσφορά

Εγγραφείτε στο Shagle.com τώρα & αποκτήστε την καλύτερη εμπειρία συνομιλίας μέσω βίντεο 100% χωρίς κίνδυνο!

Εμφάνιση 14 εναλλακτικών λύσεων για το Shagle.com

σκύλος

Αν ψάχνετε για έναν καταπληκτικό χώρο για συνομιλία μέσω βίντεο με αγνώστους και πανέμορφα hotties, τότε σίγουρα η κοινότητα του Shagle θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή για εσάς. Σε αυτόν τον ιστότοπο, μπορείτε να βρείτε πολλά διαφορετικά άτομα με διάφορα ενδιαφέροντα.

Ως εκ τούτου, η δημιουργία σύνδεσης και κατανόησης είναι το κύριο επίκεντρο. Επίσης, έχει μια μεγάλη ισορροπία ατόμων ηλικίας 25 έως 55 ετών, γεγονός που υποδηλώνει ότι ανεξάρτητα από το πόσο νέοι ή μεγάλοι είστε, μπορείτε πάντα να βρείτε τον κατάλληλο αγώνα σε αυτήν την πλατφόρμα.

URL ιστοσελίδας: https://www.shagle.com

Γνωριμία με τον Shagle

Το Shagle είναι ένας δημοφιλής ιστότοπος που έχει καθιερωμένη φήμη από το έτος 2017. Το όνομα Cogroup Limited δημιούργησε αυτό το καταπληκτικό αριστούργημα που κερδίζει ήδη πολλή δημοτικότητα από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Επίσης, οι άνθρωποι το αναγνώρισαν ως τον «Καλύτερο ιστότοπο ζωντανής συνομιλίας στον κόσμο» που υπόσχεται να εκπληρώσει τις επιθυμίες, τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα όλων των ανθρώπων στη ζωντανή συνομιλία.

Για να μην αναφέρουμε, διατηρεί μια ανώνυμη ταυτότητα, έτσι θα αισθάνεστε ασφαλείς ανά πάσα στιγμή. Κατά κύριο λόγο, το Shagle είναι ένας δωρεάν ιστότοπος ζωντανής συνομιλίας μέσω βίντεο. Προσφέρει μια καταπληκτική εμπειρία συνομιλίας με τυχαίους ξένους από διάφορα μέρη του κόσμου. Λόγω αυτής της μεγάλης κάλυψης του ιστότοπού τους, δημιούργησαν ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο μετάφρασης.

Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει σε άτομα από διαφορετικά μέρη του κόσμου, με διαφορετικές γλώσσες να επικοινωνούν ελεύθερα. Οι άνθρωποι δεν θα ανησυχούν ποτέ για τυχόν γλωσσικά εμπόδια κατά τη συνομιλία μέσω βίντεο. Επί του παρόντος, ο ιστότοπος έχει πάνω από 1.6 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως. Ενώ οι άνδρες χρήστες αναλαμβάνουν την πλειοψηφία των μελών της κοινότητας, σε σύγκριση με τις γυναίκες.

Σχεδιασμός και Ευχρηστία

Όντας ένας απλός ιστότοπος, το Shagle στοχεύει να παρέχει στους χρήστες του την πιο ασφαλή και άνετη εμπειρία περιήγησης που υπάρχει. Ως εκ τούτου, μπορείτε να καλύψετε ή να κρύψετε το πρόσωπό σας και να διατηρήσετε μια ανώνυμη ταυτότητα.

Επίσης, ο ιστότοπος λειτουργεί πιο εύκολα. Μόλις κάνετε κλικ στο κουμπί "Έναρξη" και, αμέσως, μπορείτε να συνομιλήσετε μέσω βίντεο με όλα τα άτομα που θέλετε. Ωστόσο, δεν μπορείτε πλέον να μιλήσετε με τον προηγούμενο χρήστη με τον οποίο συνομιλήσατε, μόλις ξεκινήσετε την επόμενη συνομιλία.

κοινότητα

Σύμφωνα με τις εκθέσεις, Το Shagle καλύπτει 70 χώρες σε όλο τον κόσμο. Εάν θέλετε να αλληλεπιδράσετε με άτομα από μια συγκεκριμένη χώρα ή περιοχή, απλώς προσαρμόστε τις ρυθμίσεις της τοποθεσίας για φιλτράρισμα. Έτσι, κάνοντας κλικ στην περιοχή της επιλογής σας, μπορείτε να συνομιλήσετε αμέσως και να φλερτάρετε με μέλη από αυτήν τη συγκεκριμένη περιοχή.

Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε με το Shagle.com.

Ωστόσο, μερικές φορές το σύστημα του ιστότοπου σας ταιριάζει αυτόματα με άτομα από κοντινές τοποθεσίες. Επειδή σας παρουσιάζει σε ορισμένους αγώνες που ενδέχεται να έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα.

Κατανομή φύλου και ηλικίας

Στο Shagle, η ηλικία και το φύλο των μελών κατανέμονται ομοιόμορφα σε διαφορετικές αγκύλες. Σύμφωνα με αναφορές, υπάρχουν πάνω από το 60% των ανδρών μελών σε αυτόν τον ιστότοπο, ενώ οι γυναίκες μέλη μοιράζονται μόνο λιγότερο από 40%. Εν τω μεταξύ, οι ηλικιακές ομάδες που η πλειοψηφία έχει πολλά μέλη είναι περίπου 25 έως 34 ετών. Ανεξάρτητα, υπάρχουν ακόμα πολλά άτομα διαφορετικών ηλικιών που μπορείτε να συναντήσετε εδώ.

Πράγματι, εδώ και αρκετά χρόνια στην επιχείρηση, έχει κερδίσει εκατομμύρια ενεργούς χρήστες. Σύμφωνα με αναφορές, ο ιστότοπος ξεκίνησε σε 50,000 χρήστες, μέχρι να αυξηθεί σε περισσότερα από 1.6 εκατομμύρια. Για να μην αναφέρουμε, οι μεγαλύτεροι χρήστες που καταγράφηκαν ποτέ ήταν από τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ινδία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πρέπει να εγγραφώ;

Η διαδικασία εγγραφής στο Shagle θα διαρκέσει μόνο δύο λεπτά. Επίσης, ο ιστότοπος παρέχει εγγραφή στο Facebook ή στο Google για να σας προσφέρει πιο βολικές επιλογές. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε απλά να δώσετε μια έγκυρη διεύθυνση email και κωδικό πρόσβασης για να εγγραφείτε στον ιστότοπο.

Τέλος, μόλις παρέχετε τέτοιες πληροφορίες, ο ιστότοπος σάς επιτρέπει να επεξεργάζεστε και να εξατομικεύετε τον λογαριασμό σας αλλάζοντας ορισμένα φίλτρα. Σίγουρα, αυτά τα φίλτρα δίνουν περαιτέρω μια πιο ακριβή αντιστοίχιση και εύκολη περιήγηση.

Φίλτρο για φύλο

Αυτό το συγκεκριμένο φίλτρο είναι διαθέσιμο μόνο για premium μέλη. Αφού γίνετε συνδρομητής επί πληρωμή, μπορείτε να φιλτράρετε το φύλο, για να κάνετε τη συζήτηση πιο συγκεκριμένη για μια συγκεκριμένη ομάδα ατόμων. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις διαθέσιμες επιλογές "Άνδρας", "Γυναίκα" ή "Όλοι".

Εγγραφείτε στο Shagle.com τώρα & κερδίστε την καλύτερη προσφορά 100% χωρίς κίνδυνο!

Φίλτρο για τοποθεσία

Μεταξύ των 70 χωρών που είναι διαθέσιμες στο Shagle, μπορείτε να συνδεθείτε σε συγκεκριμένες περιοχές που θέλετε να βρείτε ή να γνωρίσετε άτομα. Πάνω απ 'όλα, αυτή η δυνατότητα είναι δωρεάν. Έτσι, μπορείτε να αλλάξετε μια χώρα σε άλλη, σίγουρα όποτε θέλετε.

Φίλτρα για συνομιλία

Σε αυτήν την περιοχή, μπορείτε να κάνετε αλλαγές στο φύλο σας, βασικές πληροφορίες, φίλτρο προσώπου, φίλτρο αντιστοίχισης και σύνδεση προσώπου. Σίγουρα, όλες οι αλλαγές δεδομένων ή οι προσθήκες είναι ορατές για τους αγώνες συνομιλίας σας.

Φίλτρο για γλώσσες

Πράγματι, τα γλωσσικά εμπόδια δεν αποτελούν ποτέ πρόβλημα όταν χρησιμοποιείτε το Shagle επειδή περιέχει έξι διαφορετικές γλώσσες για μετάφραση. Μπορείτε να επιλέξετε είτε γαλλικά, γερμανικά, αγγλικά, πορτογαλικά, ιταλικά και ισπανικά. Πράγματι, όποια και αν είναι η γλώσσα σας, υπάρχει πάντα κάτι που θα κάνει την εμπειρία σας πιο ευχάριστη και ευνοϊκή για εσάς.

Ζωντανές συνομιλίες βίντεο στο Shagle

είσοδος shagle

Συνομιλία, μια δραστηριότητα που προσελκύει πολλή προσοχή σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός από τους πολύ εύκολους τρόπους γνωριμίας με τους ανθρώπους, είναι πραγματικά εντελώς δωρεάν. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φέρετε το smartphone ή τον φορητό υπολογιστή σας, να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο και είστε έτοιμοι να συναντηθείτε, να μιλήσετε, να φλερτάρετε και ακόμη και να κάνετε περισσότερα με τυχαίους αγνώστους.

Επίσης, αυτό που κάνει ολόκληρο τον ιστότοπο ενδιαφέροντα είναι τα χαρακτηριστικά που έχει για να κάνει την επικοινωνία ακόμη πιο διασκεδαστική. Αυτές είναι οι ακόλουθες δυνατότητες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

 • Εισαγωγή

Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της συνομιλίας. Η παρουσία σας σε τουλάχιστον μία πρόταση θα σας βοηθούσε να παρουσιάσετε τον εαυτό σας σε άλλα άτομα. Έτσι, απλώς πατήστε το κουμπί "Αποθήκευση" μόλις ολοκληρώσετε τη σύνταξη ενός εξαιρετικού ανοίγματος ή προεπισκόπησης για τον εαυτό σας.

 • Σύνδεση προσώπου

Το Face Connect είναι ένα άλλο εκπληκτικό χαρακτηριστικό του ιστότοπου Shagle. Επειδή σας επιτρέπει να φιλτράρετε τα άτομα με εντοπισμένα μόνο πρόσωπα. Έτσι, θα σας βοηθήσει να βρείτε άτομα που δεν διστάζουν να δείξουν την ταυτότητά τους σε κανέναν.

 • Tagging

Ως χρήστης, μπορείτε να επιλέξετε ετικέτες κατά τη συνομιλία για να ενημερώσετε τους άλλους για το τι ψάχνετε σε μια συνομιλία. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε ετικέτες όπως συνομιλία, φλερτ, σεξ, φιλία, σύνδεση, αγάπη, γνωριμίες και πολλά άλλα.

 • Φίλτρο προσώπου

Σίγουρα, το φίλτρο προσώπου σας επιτρέπει να κρύψετε πίσω από τη μάσκα. Αυτό λειτουργεί ως εργαλείο θολώματος που θολώνει την οθόνη σας, κρύβοντας το πρόσωπό σας από άλλα άτομα. Πράγματι, αυτό είναι χρήσιμο εάν το άλλο άτομο με το οποίο μιλάτε έχει κρυφό πρόσωπο επίσης.

 • Φύλο

Στον ιστότοπο του Shagle, μπορείτε να επιλέξετε είτε «Άντρας","Γυναίκα", ή "Ζευγάρι«. Ίσως αναρωτιέστε γιατί υπάρχει επιλογή για ζευγάρια. Επειδή ο ιστότοπος δεν εξυπηρετεί μόνο τα singles αλλά και ανοίγει την πλατφόρμα επικοινωνίας τους σε ζευγάρια που θέλουν να εξερευνήσουν κάτι άγριο στη σχέση τους.

Εξερεύνηση ειδικών χαρακτηριστικών

Εγγραφείτε στο Shagle.com τώρα & κερδίστε την καλύτερη προσφορά 100% χωρίς κίνδυνο!

Συνομιλία κειμένου

Παρά το γεγονός ότι είναι ένας ζωντανός ιστότοπος συνομιλίας μέσω βίντεο, ο Shagle έχει επίσης μια επιλογή συνομιλίας μέσω SMS. Σίγουρα, υπάρχει ένας τρόπος για ντροπαλούς ανθρώπους ή εκείνους που δεν προτιμούν την εμπειρία από κάμερα σε κάμερα. Αντίθετα, θέλουν τα πράγματα στο παραδοσιακό και το παλιό σχολείο.

Επανασύνδεση

Σε σύγκριση με άλλους ιστότοπους ζωντανής συνομιλίας, το Shagle σας επιτρέπει να επιστρέψετε και να μιλήσετε ξανά με την προηγούμενη συνομιλία μέσω βίντεο. Ωστόσο, πρέπει να γίνετε premium μέλος για να επωφεληθείτε.

Διαδικτυακά δώρα

Για να εκφράσει φιλοφρονήσεις, ενδιαφέροντα και άλλες προθέσεις, η Shagle προσφέρει διαδικτυακά δώρα. Εκτός από την αποστολή γλυκών μηνυμάτων σε άλλα άτομα, μπορείτε να τους στείλετε δώρα στο διαδίκτυο. Ωστόσο, αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο σε μέλη premium.

Σήμα πιστοποίησης

Πράγματι, η Premium είχε μερικά προνόμια αποκλειστικά μεταξύ τους. Επομένως, εάν γίνετε συνδρομητής premium, έχετε αυτόματα μια επαληθευμένη κατάσταση ως μέλος. Επίσης, θα έχετε ένα επαληθευμένο σήμα που θα εμφανίζεται κατά τη διάρκεια ζωντανών συνομιλιών βίντεο. Ως εκ τούτου, ο ιστότοπος προσθέτει κάποια αξιοπιστία στο λογαριασμό σας και μπροστά σε άλλους χρήστες.

Αξιολόγηση της εμπειρίας χρήστη

κορίτσι σκύλος

Κατά την περιήγηση στον ιστότοπο, είναι προφανές πόσο απλό και απλό είναι ο σχεδιασμός του. Σίγουρα, δεν θα αντιμετωπίσετε καμία ταλαιπωρία κατά τη χρήση. Έτσι, μόλις είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε συνομιλία μέσω βίντεο. Πρέπει απλώς να κάνετε κλικ στην έναρξη της συνομιλίας και αμέσως, η οθόνη θα σας μεταφέρει στη συνομιλία μέσω βίντεο σε πλήρη οθόνη.

Επιπλέον, εάν θέλετε να παραλείψετε και να προχωρήσετε σε άλλο άτομο, μπορείτε να πατήσετε το δεξί βέλος. Επίσης, εάν αισθάνεστε άνετα να συνομιλείτε με ξένους σε μια συγκεκριμένη περιοχή ή στην κοντινή τοποθεσία σας. Σίγουρα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αλλάξετε την τοποθεσία στις ρυθμίσεις και να εντοπίσετε την περιοχή που σας αρέσει.

Επίσης, είναι προφανές πόσο καθαρή και απλή γραμματοσειρά χρησιμοποιεί κατά τη συνομιλία. Είναι σε ποιότητα που μπορείτε να διαβάσετε και να γράψετε με ευκολία. Συνολικά, οι λειτουργίες είναι πολύ απλές στη χρήση και τα φίλτρα είναι πολύ χρήσιμα σύμφωνα με τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Κανόνες που πρέπει να ακολουθείτε κατά τη χρήση του Shagle

Για τον Shagle, η διατήρηση της ανώνυμης ταυτότητας των μελών τους είναι σημαντικό. Έτσι, ο ιστότοπος σάς δίνει την ελευθερία να μην παρέχετε διεύθυνση, όνομα, περιγραφή και άλλες πληροφορίες.

Εν τω μεταξύ, εάν θέλετε να διατηρήσετε την ανώνυμη ταυτότητα του λογαριασμού σας και να βεβαιωθείτε ότι η διατήρηση της ασφάλειας είναι πάντα η προτεραιότητα, υπάρχουν κανόνες από τον ιστότοπο που πρέπει να ακολουθήσουν όλα τα μέλη και τα μη μέλη. Επομένως, εάν δεν μπορείτε να ακολουθήσετε αυτούς τους κανόνες, ο λογαριασμός σας θα τεθεί σε αναστολή.

Πρώτον, για να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο Shagle, πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών. Δεύτερον, πρέπει να συνεχίσετε να είστε υπάκουοι και να δείχνετε φιλόξενη στάση. Δεν επιτρέπεται να είσαι επιθετικός και αγενής με άλλα άτομα. Τρίτον, η χρήση παράνομων ναρκωτικών κατά τη διάρκεια ζωντανής συνομιλίας μέσω βίντεο θα λάβει αναστολή από τον ιστότοπο.

Τέταρτον, επιβλαβείς δραστηριότητες και βία οποιασδήποτε μορφής σε ανθρώπους ή ζώα κατά τη διάρκεια ζωντανής συνομιλίας μέσω βίντεο ενδέχεται να παραβιάζουν άμεσα τους κανόνες. Τέλος, το σχήμα και οι εκβιασμοί παραβιάζουν αυστηρά τους κανόνες της ιστοσελίδας.

Επιλογές για να γίνετε μέλος

Δωρεάν μέλος

Το Shagle προσφέρει εκπληκτικά οφέλη για δωρεάν λογαριασμούς. Έτσι, εάν θέλετε να στείλετε μηνύματα κειμένου ή να συμμετάσχετε σε συνομιλίες βίντεο αγάπης, σίγουρα όλες αυτές οι δραστηριότητες είναι δωρεάν για χρήση ακόμη και για δωρεάν μέλη. Επίσης, το Shagle παρέχει δωρεάν πρόσβαση σε διάφορα μέρη του κόσμου χωρίς να ξοδεύει μια δεκάρα.

Αυτά είναι τα ακόλουθα που μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να χρησιμοποιήσετε δωρεάν στον ιστότοπο του Shagle:

 • Φίλτρα για συνομιλία
 • Συνομιλία μέσω κειμένου
 • Επιλογή χρήστη «Επόμενο»
 • Συνομιλίας μέσω βίντεο
 • Φίλτρο για τοποθεσία
 • Εγγραφή

Premium μέλος

Εν τω μεταξύ, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες δυνατότητες σε αυτόν τον ιστότοπο εκτός από τους δωρεάν λογαριασμούς που μπορούν να χρησιμοποιήσουν. Σίγουρα, όλες αυτές οι δυνατότητες είναι αποκλειστικές μόνο για τα μέλη premium και επιτρέπεται η πρόσβαση μόλις πληρώσετε εβδομαδιαία ή μηνιαία προγράμματα.

Αυτά είναι τα ακόλουθα που μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και να χρησιμοποιήσετε αποκλειστικά στον ιστότοπο Shagle:

Εγγραφείτε στο Shagle.com τώρα & κερδίστε την καλύτερη προσφορά 100% χωρίς κίνδυνο!

 • Περιήγηση χωρίς διαφημίσεις
 • Φιλτράρισμα τοποθεσίας έως 200 χωρών
 • Σήμα πιστοποίησης
 • Εικονικά δώρα
 • Φίλτρο για φύλο

Ασφάλεια του Shagle

Όσον αφορά την ασφάλεια και την προστασία σας, ενώ χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι δεν θα ανησυχείτε για αυτό. Η Shagle διατηρεί την υψηλότερη ποιότητα ασφάλειας στον ιστότοπο. Επειδή χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση SSL 256-Bit που προστατεύει τυχόν πιθανές εικονικές επιθέσεις από μη αξιόπιστο τρίτο μέρος. Επίσης, αποτρέπει οποιαδήποτε απάτη, υψηλό jacking και μη εξουσιοδοτημένη χρήση προσωπικών πληροφοριών.

Οφέλη και ελαττώματα του Shagle

PROS:

 • Ο έξυπνος αλγόριθμος διασφαλίζει ότι δεν θα μιλήσετε με το ίδιο άτομο δύο φορές
 • Έχει εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο
 • Θα πρέπει να εγγραφείτε έως 5 λεπτά
 • Τα δωρεάν μέλη έχουν πολλά οφέλη και δυνατότητα να απολαύσουν
 • Διατίθεται σε 70 διαφορετικές χώρες
 • Κανόνες και κανονισμοί είναι διαθέσιμοι και απαιτείται να τηρηθούν για να διατηρηθεί η φιλική προς το χρήστη εμπειρία
 • Τα χαρακτηριστικά και τα εργαλεία επικοινωνίας είναι άφθονα
 • Δεν απαιτεί την εγγραφή των προσωπικών πληροφοριών
 • Δωρεάν αποστολή μηνυμάτων κειμένου
 • Δωρεάν χρήση ζωντανής συνομιλίας μέσω βίντεο
 • Δεν υπάρχουν φραγμοί γλωσσών λόγω του Εργαλείου Μετάφρασης

Μειονεκτήματα:

 • Δεν διατίθεται έκδοση εντός εφαρμογής
 • Δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πρόσθετες λειτουργίες χρησιμοποιώντας έναν δωρεάν λογαριασμό
 • Η ποιότητα του βίντεο είναι μέτρια

14 κορυφαίοι ιστότοποι ζωντανής συνομιλίας βίντεο όπως το Shagle.com:

# 1 - Camsoda

CamSoda

Η Camsoda είναι ο δημοφιλέστερος ιστότοπος ζωντανής ροής του καλύτερου σεξ με βίντεο. Σίγουρα, σύντομα, θα αυξηθεί και θα αποκτήσει σημασία στη βιομηχανία των πλατφορμών ενηλίκων με αισιοδοξία. Αυτός είναι ο τέλειος χώρος που όλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν για όσους έχουν μια δύσκολη μέρα από μια δουλειά ή απλά έναν άντρα που θέλει να χαλαρώσει. Πράγματι, εάν θέλετε να επωφεληθείτε από τις μοναδικές λειτουργίες και τα πλεονεκτήματά τους, μπορείτε επίσης να μεταβείτε σε συνδρομή επί πληρωμή και να μειώσετε την ένταση.

Σε βάθος κριτική Camsoda.

PROS:

 • Απίστευτος σχεδιασμός και απλή διεπαφή ιστού
 • Οι ροές είναι υψηλής ποιότητας
 • Διατίθενται πολλά κορίτσια με κάμερα
 • Διευκολύνει την επαλήθευση προφίλ των μελών
 • Η δωρεάν συνδρομή λογαριασμού μπορεί να έχει πρόσβαση σε όλα τα περιεχόμενα
 • Πολλά μέλη απασχολούνται καθημερινά με απίστευτο σχεδιασμό και απλή διεπαφή Ιστού
 • Οι ροές είναι υψηλής ποιότητας
 • Διατίθενται πολλά κορίτσια με κάμερα
 • Διευκολύνει την επαλήθευση προφίλ των μελών
 • Η δωρεάν συνδρομή λογαριασμού μπορεί να έχει πρόσβαση σε όλα τα περιεχόμενα
 • Πολλά μέλη απασχολούνται καθημερινά

Μειονεκτήματα:

 • Η απλότητα του ιστότοπου είναι στο μέσο επίπεδο
 • Παραπλανητικές προειδοποιήσεις προώθησης για δωρεάν μάρκες

# 2 - Chatrandom

chatrandom main

Το Chatrandom είναι ένας υπέροχος ιστότοπος για ανταλλαγή μηνυμάτων και συνομιλία. Επιτρέπει στους χρήστες να συνομιλούν και να μοιράζονται με άλλα άτομα από παντού στον κόσμο ανά πάσα στιγμή. Η Chatrandom ορίστηκε ως ένας από τους πιο διάσημους ιστότοπους γνωριμιών για κάμερες στον κόσμο από το 2011, το έτος κυκλοφορίας του.

Προφανώς, ο ιστότοπος παρέχει στα μέλη του σε όλη την υφήλιο μια καλή δραστηριότητα συνομιλίας τυχαίας ροής. Για να μην αναφέρουμε, υπάρχουν περίπου 35,000 νέοι διαδικτυακοί πελάτες καθημερινά αυτού του ιστότοπου σε πολλά διαδικτυακά φόρουμ.

Chatrandom κριτική - εδώ.

PROS:

 • Η εγγραφή είναι δωρεάν
 • Τα μέλη είναι από όλο τον κόσμο
 • Μπορεί να συνομιλήσει χωρίς εγγραφή
 • Πολλοί ενεργοί χρήστες κάθε μέρα
 • Διατηρεί ανώνυμη ταυτότητα
 • Διατίθενται συνομιλίες βίντεο
 • Δωρεάν αποστολή μηνυμάτων

Μειονεκτήματα:

 • Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο για συσκευές Android
 • Λιγότερος αριθμός γυναικών χρηστών

# 3 - Είμαι ζωντανά

ενσωματώνουν τα στοιχεία ελέγχου συνομιλίας

Το Imlive.com είναι μια ειδική πλατφόρμα για ζωντανές συζητήσεις με κάμερα που δημιουργήθηκαν για συγκεκριμένα άτομα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι αυτοί που πρέπει απλά να εξισορροπήσουν το βαρύ φόρτο εργασίας τους με κάποιο πάθος. Σίγουρα, το Imlive.com παρέχει μοναδικές προσδοκίες πελατών με την ελπίδα να προσφέρει καυτά κορίτσια και γυναίκες στην πλατφόρμα. Επίσης, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν μια συλλογή από εξαιρετικά διασκεδαστικές εκπομπές κάμερας web με μια φιλόδοξη, εκπληκτική πορνογραφία με μια απλή βρύση. Πράγματι, όλα τα καυτά κορίτσια παγκοσμίως είναι όλα εδώ για να ικανοποιήσουν τις ερωτικές απαιτήσεις όλων.

Η ειλικρινή μου κριτική για το ImLive.

PROS:

 • Διάφορες επιλογές συνομιλιών βίντεο με κάμερα
 • Η αναζήτηση και το φίλτρο διευκολύνθηκαν
 • Ποιοτικά βίντεο γεμάτα κορίτσια κυρίως αισθησιακά και όμορφα
 • Μια πολύ απλή εμπειρία περιήγησης
 • Πολλά βίντεο έχουν ξεχωριστές ποικιλίες για απόλαυση των μελών

Μειονεκτήματα:

 • Λίγο αποδιοργανωμένο ποια βίντεο να δείτε λόγω μιας μεγάλης συλλογής

# 4 - SlutRoulette

slutroulette

Αν ψάχνετε για hotties, τότε το SlutRoulette είναι ο καλύτερος ιστότοπος ζωντανής συνομιλίας μέσω βίντεο για εσάς. Εδώ, έχετε όλη την ελευθερία να επιλέξετε κατηγορίες που σας αρέσουν. Για παράδειγμα, τραγούδι, λεσβίες, MILFs ή μεγάλα βυζιά. Για να μην αναφέρουμε, έχει εξαιρετικό σχεδιασμό και διεπαφή που επιτρέπει σε όλους να περιηγούνται και να χρησιμοποιούν ευκολότερα τον ιστότοπο. Πάνω απ 'όλα, έχει συναρπαστικές εκθέσεις με κάμερα που σίγουρα θα κάνουν τη διαμονή σας πιο διασκεδαστική και ερωτική.

PROS:

 • Διατίθενται πολλές όμορφες γυναίκες
 • Κατάλληλο για όλους τους τύπους ενηλίκων
 • Τα χαρακτηριστικά είναι άφθονα και πολύ χρήσιμα
 • Διατίθεται σε έκδοση εντός εφαρμογής
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο χρησιμοποιώντας την έκδοση για κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Η εγγραφή είναι υποχρεωτική
 • Οι ιδιωτικές εκπομπές έχουν ποικιλία τιμών

# 5 - MyCams.com

οι κάμερες μου

Από τις δημοφιλείς μάρκες που ονομάζονται LivePrivates και το LiveJasmin έρχεται ένας εξαιρετικός ιστότοπος ζωντανής κάμερας είναι οι MyCams. Έτσι, αν γνωρίζετε τις επωνυμίες που αναφέρονται, τότε όλες οι καλύτερες δυνατότητες που προσφέρονται είναι όλες σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αυτού, υπάρχει μια τεράστια συλλογή μοντέλων. Για παράδειγμα, shemales, αρσενικά, θηλυκά, ζευγάρια και λεσβίες. Η δυνατότητα Cam2cam είναι επίσης διαθέσιμη όπου μπορείτε να δώσετε συμβουλές για μοντέλα για μια φοβερή παράσταση.

Εδώ είναι γεμάτο αναθεώρηση των MyCams.

PROS:

 • Η εμπειρία περιήγησης είναι απλή και καταπληκτική
 • Τα φίλτρα αναζήτησης είναι διαθέσιμα
 • Τα ζωντανά βίντεο και ο ήχος είναι υψηλής ποιότητας
 • Διαθέτει τη μεγαλύτερη συλλογή μοντέλων από όλο τον κόσμο

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμα ηχογραφημένα βίντεο
 • Θα κοστίσει επιπλέον πίστωση όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία cam2cam

# 6 - SkyPrivate

skyprivate

Με τη χρήση κλήσεων Skype, το SkyPrivate επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν ζωντανές εκπομπές cam. Αντί να σπαταλάτε το χρόνο σας στο κλαμπ, απλά για να βρείτε αυτό το καυλιάσιο κορίτσι για εσάς, τότε κατευθυνθείτε προς το SkyPrivate. Σίγουρα μπορείτε να απολαύσετε την παρακολούθηση στην άνεση του σπιτιού σας και σε ένα μαλακό κρεβάτι. Επιπλέον, ο ιστότοπος είναι κατανοητός και χρησιμοποιεί φιλικό σχεδιασμό. Τελικά, ο τρόπος πληρωμής του είναι εύκολος καθώς αποτρέπει κανέναν από το διαδικτυακό απάτη. Δεδομένου ότι, οι χρήστες θα πληρώνουν μόνο ό, τι βλέπουν.

Πλήρης κριτική Skyprivate.

PROS:

 • Υπάρχουν πάνω από 27,500 μοντέλα που υποβλήθηκαν στη διαδικασία επαλήθευσης
 • Συμβατό με οποιοδήποτε smartphone ή συσκευή
 • Πολλαπλές επιλογές πληρωμής

Μειονεκτήματα:

 • Τα φίλτρα αναζήτησης είναι μόνο μερικά
 • Οι χρήστες μπορούν να επικοινωνούν μόνο με το Skype

# 7 - LiveJasmin

Το σπίτι του LiveJasmin

Ένας από τους μεγαλύτερους και πιο δημοφιλείς ιστότοπους σεξ με κάμερα σήμερα είναι το LiveJasmin. Αυτός ο ιστότοπος βοηθά τους χρήστες να αλληλεπιδρούν με όμορφα και σέξι μοντέλα. Επίσης, απολαμβάνουν να βλέπουν τις ερωτικές τους δραστηριότητες και τα πιο άγρια ​​φετίχ. Λόγω της μεγάλης γκάμας διαθέσιμων κοριτσιών με κάμερα, η εύρεση του καλύτερου για εσάς είναι εύκολη και γρήγορη. Πάνω απ 'όλα, θα ξεπεράσουν τις πιο συνηθισμένες επιθυμίες σας.

Η κριτική Livejasmin εδώ.

PROS:

 • Ανοιχτό για φετίχ ενδιαφέροντα
 • Εξαιρετικές επιλογές για καυτά κορίτσια και παιδιά
 • Δωρεάν προεπισκόπηση ζωντανών ιδιωτικών εκδηλώσεων
 • Δωρεάν πρόσβαση σε ποιοτικές εικόνες camgirls
 • Τεράστιες επιλογές από κορίτσια hardcore
 • Πρέπει να περιστρέψετε τον τροχό για να κερδίσετε δωρεάν πιστώσεις
 • Η υποστήριξη πελατών είναι υπέροχη

Μειονεκτήματα:

 • Το εύρος των τιμών είναι σχετικά ακριβό
 • Τα φόρουμ κοινότητας δεν είναι διαθέσιμα

# 8 - Omegle

Omegle

Ιδρύθηκε το 2008, Omegle ήταν μεταξύ των ιδρυτών ιστότοπων ανταλλαγής μηνυμάτων στο διαδίκτυο λίγο πριν από την άνοδο της διαδικτυακής χρήσης, των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης και της τεχνολογίας. Σίγουρα, αυτό που έκανε το Omegle ξεχωριστό από άλλες πλατφόρμες ζωντανής συνομιλίας είναι ότι τα μέλη είναι ξένοι και βρίσκονται από άλλη πλευρά του κόσμου. Σε σύγκριση με ορισμένα κοινά κοινωνικά δίκτυα, το Omegle δεν χρειάζεται να εγγραφεί ή να κάνει λογαριασμό για να χρησιμοποιήσει όλες τις δυνατότητες του ιστότοπου.

PROS:

 • Πάνω από 30,000 ενεργά καθημερινά
 • Πολλοί από τους χρήστες ψάχνουν για φλερτ και βρώμικες συνομιλίες
 • Ενεργός κοινότητα
 • Οι χρήστες μπορούν να αποσυνδεθούν από ανεπιθύμητες συζητήσεις
 • Δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμούς

Μειονεκτήματα:

 • Τα ρομπότ είναι παρόντα στον ιστότοπο

# 9 - ChatAvenue

chatavenue

Ένας από τους παλαιότερους ιστότοπους ζωντανής συνομιλίας στο διαδίκτυο σήμερα είναι το Chat Avenue Ο ιστότοπος είναι διαθέσιμος σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, χρησιμοποιεί μόνο την αγγλική γλώσσα για τον ιστότοπο. Επί του παρόντος, υπάρχουν 19 διαθέσιμα δωμάτια συνομιλίας για πρόσβαση σε όλους. Αυτά περιλαμβάνουν αγόρια, κορίτσια, κάμερα, ενήλικες, κολέγιο, ομοφυλόφιλους, Γενικά, ζωντανά, αθλητικά και πολλά άλλα. Έτσι, θα υπάρχει πάντα ένα τέλειο δωμάτιο συνομιλίας για εσάς.

PROS:

 • Η εγγραφή είναι εύκολη και γρήγορη
 • Ο ιστότοπος έχει 5,000 μοναδικούς επισκέπτες
 • Οι χρήστες και οι αίθουσες συνομιλίας είναι πάντα ενεργοί
 • Μια μεγάλη λίστα δωματίων συνομιλίας για να διαλέξετε
 • Προσαρμογή των δωματίων συνομιλίας σύμφωνα με ειδικά θέματα
 • Οι συντονιστές συνομιλίας είναι διαθέσιμοι

Μειονεκτήματα:

 • Τα πλαστά προφίλ είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο

# 10 - Chatspin

συνομιλία

Το Chatspin είναι ένας τυχαίος ιστότοπος ζωντανής συνομιλίας μέσω βίντεο, ο οποίος σας επιτρέπει να συναντήσετε διαφορετικούς τύπους ατόμων από όλο τον κόσμο. Πράγματι, αυτός ο ιστότοπος παρέχει πολύ χρήσιμες λειτουργίες που σας βοηθούν να βρείτε τον καλύτερο αγώνα. Παρόλο που χρησιμοποιεί ένα σύστημα τυχαίας αντιστοίχισης, μπορείτε ακόμα να βεβαιωθείτε ότι θα έχετε αγώνες που ανταποκρίνονται σε παρόμοια ενδιαφέροντα μαζί σας. Επίσης, είναι διαθέσιμο 24/7 και μπορείτε να βρείτε χιλιάδες ενεργούς χρήστες στο διαδίκτυο.

PROS:

 • Ο σχεδιασμός είναι πολύ απλός και εύχρηστος
 • Η ολοκλήρωση της εγγραφής θα διαρκέσει μόνο 5 λεπτά
 • Οι δωρεάν λογαριασμοί έχουν πρόσβαση σε πολλές δυνατότητες
 • Μεγάλη βάση χρηστών από διαφορετικά μέρη του κόσμου
 • Διαθέσιμο για λήψη σε συσκευές Android και iOS

Μειονεκτήματα:

 • Διάφορες δυνατότητες είναι διαθέσιμες μόνο για μέλη premium
 • Δεν μπορείτε να εξατομικεύσετε τους λογαριασμούς προφίλ σας

# 11 - CamSurf

Camsurf

Εδώ μπορείτε να βρείτε τυχαίους συνομιλητές συνομιλίας και να σας βοηθήσουμε να βρείτε συνδέσεις σε όλο τον κόσμο. Σε συνδυασμό με εκπληκτικές δυνατότητες, το CamSurf είναι ο καλύτερος ιστότοπος για συνομιλίες με κάμερα και βίντεο για ενήλικες. Επίσης, η ομάδα πίσω από αυτόν τον ιστότοπο το σχεδίασε για να βοηθήσει τους ανθρώπους να βρουν και να συναντήσουν άτομα, ρομαντικά ενδιαφέροντα ή απλά τυχαίους χρήστες. Για να μην αναφέρουμε, είναι διαθέσιμο σε 200 χώρες από διαφορετικά μέρη του κόσμου. Επίσης, όλοι μπορούν να το χρησιμοποιήσουν ανεξάρτητα από την περιοχή στην οποία βρίσκεστε.

Πλήρης κριτική Camsurf εδώ.

Το CamSurf ακούγεται σίγουρα μια διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα. Επειδή, εδώ μπορείτε να βρείτε χιλιάδες αγνώστους, όλοι ψάχνουν για διασκεδαστικό χρόνο, διασκέδαση, συνδέσεις, άνεση και ακόμη και ευχαρίστηση.

PROS:

 • Υπέροχος ιστότοπος συνομιλίας για κάμερες και βίντεο
 • Δωρεάν για χρήση
 • Δεν απαιτεί εγγραφή
 • Φιλικό προς τον χρήστη σχεδιασμό και απλό στην αναζήτηση
 • Διατήρηση του απορρήτου των χρηστών
 • Εφαρμόζει κανονισμούς για τη διατήρηση θετικών εμπειριών
 • Διατίθεται σε 200 χώρες παγκοσμίως
 • Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση SSL για ασφάλεια και προστασία

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει επιλογή φίλτρου μόνο για σεξουαλική συνομιλία
 • Απαιτεί τα άτομα να είναι τουλάχιστον 18 ετών για να χρησιμοποιούν τον ιστότοπο

# 12 - Κομέ

Κομέ

Η αντιστοίχιση βίντεο προσελκύει την προσοχή τόσο γρήγορα και το CooMeet είναι από τα πιο επιτυχημένα. Είναι μια ανοιχτή βοήθεια συνομιλίας μέσω διαδικτύου για να συνδεθείτε ουσιαστικά γρήγορα και αποτελεσματικά με τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, τόσο οι επιθυμίες των ανθρώπων όσο και τα σχόλια των κριτικών πάντα λαμβάνονται υπόψη από τους ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας.

Ως εκ τούτου, το CooMeet έγινε ένας από τους τέλειους διαδικτυακούς ιστότοπους γνωριμιών σήμερα. Επίσης, βοηθώντας τους χρήστες να ικανοποιήσουν τη φαντασία της εύρεσης των πιο σέξι γυναικών στον κόσμο. Το πλεονέκτημα του CooMeet είναι η πλήρης έλλειψη διαφημίσεων και η αυστηρή παρακολούθηση της ψηφιακής ασφάλειας.

Αναχωρώ την πλήρη κριτική μας στο Coomeet.

PROS:

 • Χιλιάδες γυναίκες που δραστηριοποιούνται στο διαδίκτυο καθημερινά
 • Υπάρχουν διαθέσιμα κορίτσια εντός του ορίου ηλικίας 18 έως 40 ετών, ώστε όλοι να μπορούν να βρουν κατάλληλους αγώνες
 • Κάμερες υψηλής ποιότητας
 • Σταθερή ροή βίντεο
 • Οι δωρεάν λογαριασμοί μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες του ιστότοπου
 • Μια εύκολη και ομαλή εμπειρία περιήγησης σε κινητά
 • Τα Emoji είναι διαθέσιμα
 • Διατίθενται ιδιωτικές συνομιλίες και βιντεοκλήσεις
 • Δεν διαφημίσεις
 • Η σύνδεση Facebook και Gmail είναι διαθέσιμη

Μειονεκτήματα:

 • Κάνοντας τα πράγματα εκτός των οδηγιών, ο ιστότοπος θα αφαιρέσει λίγα λεπτά από το πρόγραμμα βίντεο
 • Δεν είναι δυνατή η επιλογή του φύλου του ατόμου με το οποίο θέλετε να μιλήσετε

# 13 - Φρουζό

Φρουζό

Εάν είστε οπαδός των ενηλίκων cam και συνομιλιών βίντεο, μπορεί να έχετε ακούσει για τον Fruzo. Αυτός ο ιστότοπος δεν είναι απλώς μια τυπική πλατφόρμα συνομιλίας μέσω βίντεο, αλλά λειτουργεί ως ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης. Σίγουρα, βοηθά ανθρώπους από διάφορα μέρη του κόσμου να συνδεθούν και να συγκεντρωθούν στον ίδιο χώρο. Έτσι, αν σας αρέσει η ιδέα να έχετε την ευκαιρία να βρείτε αγάπη, φιλία και σοβαρές συνδέσεις, αυτός είναι σίγουρα ο ιστότοπος για εσάς.

PROS:

 • Μπορείτε να συνομιλήσετε με επιβεβαιωμένους φίλους
 • Χωρίς ανεπιθύμητα μηνύματα
 • Η δοκιμαστική περίοδος είναι δωρεάν
 • Απλό σχέδιο αλλά πολύ εύκολο στη χρήση
 • Μπορείτε να ζήσετε τα οφέλη των κοινωνικών μέσων και του ιστότοπου γνωριμιών

Μειονεκτήματα:

 • Χρειάζεται χρόνος για να βρείτε έναν αγώνα

# 14 - DirtyRoulette

βρώμικη ρουλέτα

Όπως και η άλλη ζωντανή συνομιλία μέσω βίντεο, η Dirty Roulette σας βοηθά επίσης να βρείτε τον καλύτερο αγώνα σας από τη μεγάλη ποικιλία ενεργών χρηστών. Ωστόσο, αυτό που το κάνει υπέροχο είναι ότι δεν θα μιλάτε για οικογενειακά και βαρετά πράγματα. Αντίθετα, μπορείτε να περάσετε χρόνο σκάβοντας άτακτες δραστηριότητες και βρώμικες συνομιλίες.

Πάνω απ 'όλα, υπάρχουν πολλά ενεργά άτομα που συμμετέχουν σε αυτόν τον ιστότοπο. Έτσι, θα έχετε πάντα τον αγώνα σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

PROS:

 • Μπορείτε να δείξετε γυμνό
 • Διατηρεί ανώνυμη ταυτότητα
 • Δεν υπάρχουν διαφημίσεις στον ιστότοπο
 • Μεγάλα μέλη από όλα τα μέρη του κόσμου
 • Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι απλός, αλλά κομψός

Μειονεκτήματα:

 • Πρέπει να επαληθεύσετε την ηλικία
 • Μερικές φορές, η ποιότητα ήχου είναι κακή

Πάρε μακριά

Αναμφίβολα, το Shagle έγινε ένα τεράστιο χτύπημα στην επιχείρηση από την έναρξή του το έτος 2017. Από τότε, έχει γίνει ένας από τους πρωτοπόρους ιστότοπους που επέτρεψαν να συναντηθούν όλοι οι τύποι ανθρώπων από διαφορετικές χώρες, φυλές, σεξουαλικότητα και ηλικίες και συνδέω-συωδεομαι.

Σίγουρα, βοηθά τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να βρουν μια σύνδεση πιο βολικά και εύκολα. Έτσι, εάν αισθάνεστε βαριεστημένοι και κουρασμένοι από τους παραδοσιακούς ιστότοπους γνωριμιών και θέλετε να δοκιμάσετε άλλους τρόπους επικοινωνίας, τότε το Shagle και οι υπόλοιποι ιστότοποι που εμφανίζονται εδώ είναι πράγματι για εσάς.

Η επιλογή είναι δύσκολη, οπότε εδώ είναι η δική μου κορυφαίες 3 προσωπικές επιλογές εκτός από το Shagle.com που μπορεί να είναι χρήσιμες για εσάς:

Σε συνδυασμό με εκπληκτικά χαρακτηριστικά, απλά σχέδια, μια εύκολη διαδικασία εγγραφής και κορυφαία συστήματα ασφαλείας, η επιθυμία σας να συναντήσετε τυχαία άτομα και να εξερευνήσετε τη σεξουαλική σας επιθυμία δεν είναι πλέον όνειρο. Επομένως, δεν έχετε κανένα λόγο να μην επισκεφθείτε αυτούς τους ιστότοπους σήμερα.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή