Ενημερώθηκε στις: 24 Ιουνίου 2021

Skyprivate & TOP 16 Ζωντανές ιστοσελίδες σεξ όπως το Skyprivate.com

Εμφάνιση 16 εναλλακτικών λύσεων για το SkyPrivate.com

skyprivate

Είναι Παρασκευή βράδυ και θέλεις να κάνεις παρέα και να ουρλιάζεις στους ουρανούς «Δόξα τω Θεώ είναι Παρασκευή» όπως κάποτε. Αλλά δεν είστε σίγουροι αν υπάρχουν ανοιχτές ράβδους ή εάν είναι ασφαλές να βγείτε λόγω αυτών των αόριστων χρόνων.

Όπως όλες οι άλλες βιομηχανίες, η σεξουαλική ψυχαγωγία κυριάρχησε στις διαδικτυακές πλατφόρμες πολύ πριν από άλλες βιομηχανίες. Και όταν πρόκειται για διαδικτυακές ιδιωτικές εκπομπές, ζωντανά ή όχι, το Sky Private είναι ένας από τους κορυφαίους ιστότοπους που υπάρχει.

Τι είναι το Sky Private;

Το Sky Private είναι ένας σχετικά νέος ιστότοπος ζωντανής κάμερας. Κυκλοφόρησε το 2013 μόνο με λιγότερο από μια δεκαετία στον κλάδο. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι είναι αρχάριος, ο ιστότοπος έχει πολλά υποσχόμενη σχέση με το τι μπορεί να προσφέρει. Έχει προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες παγκοσμίως. Έχει επίσης περίπου 30,000 εγγεγραμμένα μοντέλα που είναι όλα προς εκτέλεση. Κάθε μοντέλο είναι πρόθυμο να κάνει απίστευτες παραστάσεις για την ευχαρίστησή σας. Ένας άλλος λόγος για τον οποίο ο ιστότοπος αναπτύσσεται ραγδαία στις επισκέψεις και την ιδιότητα μέλους είναι λόγω της απλής διεπαφής του. Δεν θα δυσκολευτείτε ποτέ να αναζητήσετε πράγματα που πρέπει να κάνετε στον ιστότοπο, καθώς τα κουμπιά βρίσκονται σε στρατηγική τοποθεσία.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://skyprivate.com

Εγγραφή στο SkyPrivate

Η εγγραφή στον ιστότοπο είναι σχεδόν ίδια με οποιοδήποτε άλλο δίκτυο κοινωνικών μέσων. Πρέπει να επισκεφθείτε τον ιστότοπο και στη συνέχεια να κάνετε κλικ στο κουμπί "Δημιουργία δωρεάν λογαριασμού". Στη συνέχεια, θα οδηγηθείτε σε μια σελίδα που θα σας ζητήσει βασικές πληροφορίες για εσάς. Πρέπει να σημειωθεί ότι χρειάζεστε λογαριασμό Skype για τη χρήση του SkyPrivate, καθώς όλες οι επικοινωνίες μεταφέρονται μέσω Skype.

Μπορείτε να εγγραφείτε είτε ως δωρητής ευχαρίστησης είτε ως αναζητητής ευχαρίστησης. Όποιο λογαριασμό κι αν επιλέξετε, θα πρέπει στη συνέχεια να αποδεχτείτε τους Όρους και Προϋποθέσεις που ορίζονται από τον ιστότοπο. Τέλος, θα πρέπει να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας μέσω του email σας. Αυτό το μέρος είναι δύσκολο, καθώς το υπάρχον email σας μπορεί να είναι το προσωπικό σας ή το email εργασίας σας. Ωστόσο, μπορείτε πάντα να δημιουργήσετε ένα άλλο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για ιστότοπους όπως αυτό. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα υπάρχει ίχνος της ταυτότητάς σας.

Αλληλεπίδραση στο SkyPrivate

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι επικοινωνίες πραγματοποιούνται μέσω Skype. Αφού εγγραφείτε, μπορείτε να εξερευνήσετε τα διαφορετικά προφίλ των μοντέλων. Μπορείτε να συμμετέχετε σε ένα διάλογο με τα μοντέλα ή να μεταβείτε σε εκπομπές, την κλήση σας. Ορισμένα μοντέλα, ειδικά εκείνα που έχουν εμπειρία στον κλάδο, θέτουν βασικούς κανόνες προτού δεσμευτούν για οτιδήποτε μαζί σας.

Κύρια χαρακτηριστικά του SkyPrivate

Ο ιστότοπος έχει μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά που είναι μοναδικά σε σύγκριση με άλλους ιστότοπους ζωντανών εκκέντρων. Πρέπει να ελέγξετε κάθε δυνατότητα για να απολαύσετε πραγματικά τον ιστότοπο.

 • Booking

Σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους με ζωντανή κάμερα όπου έχουν μια κουραστική διαδικασία κράτησης που ορισμένοι δεν μπορούν καν να είναι σίγουροι για το κουλοχέρη τους, το Sky Private διαθέτει ένα καλύτερο σύστημα κράτησης. Εάν ενδιαφέρεστε για ένα μοντέλο ή έναν ερμηνευτή, μπορείτε να ελέγξετε το «πρόγραμμα» της. Στη συνέχεια, εάν το μοντέλο έχει ελεύθερο χρόνο από την ευκολία σας, μπορείτε να κλείσετε αυτήν την υποδοχή και το voila, μια σίγουρη απόδοση.

 • Βαθμολογίες

Μπορείτε να αξιολογήσετε τα μοντέλα με αστέρια με βάση την απόδοσή τους. Αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό. Ορισμένοι ιστότοποι κάμερας δεν το έχουν αυτό, επειδή μπορεί να μην είναι πολύ χρήσιμο σε ορισμένα από τα μοντέλα τους. Ωστόσο, η ύπαρξη αυτού του σχήματος βοηθά πραγματικά τους επισκέπτες και τα μοντέλα. Για τους επισκέπτες, θα τους βοηθήσει για μελλοντικές αναφορές. Ενώ για τα μοντέλα, θα τους βοηθήσει να βελτιωθούν εάν έχουν χαμηλή βαθμολογία.

 • Συμβουλές

Εκτός από τις πληρωμές που γίνονται για τις παραστάσεις των μοντέλων, μία από τις μεγαλύτερες πηγές εισοδήματός τους είναι οι συμβουλές που δίνουν οι επισκέπτες. Ο ιστότοπος ενθαρρύνει τους επισκέπτες να δώσουν συμβουλές στα μοντέλα για να τους ενθαρρύνουν να συνεχίσουν. Λοιπόν, ειδικά αν το μοντέλο είναι πραγματικά καλός ερμηνευτής.

 • Blog

Ο ιστότοπος διαθέτει επίσης ένα blog για πολλά διαφορετικά θέματα. Μπορεί να κυμαίνεται από ειδήσεις έως ιδέες και πώς στο σεξ και άλλα ενδιαφέροντα πράγματα. Ενημερώνει επίσης ενημερώσεις και αλλαγές στον ιστότοπο μέσω αυτού του ιστολογίου. Εάν είστε αρχάριος, είναι καλύτερο να ελέγξετε τα ιστολόγια, ώστε να μπορείτε να μάθετε πράγματα που μπορούν να βοηθήσουν στη διαμονή σας στον ιστότοπο.

Τιμές στο SkyPrivate

Το Sky Private διαθέτει ένα μοναδικό πρόγραμμα πληρωμών. Η τιμή του είναι ανά λεπτό. Επίσης, σε σύγκριση με άλλους διαδικτυακούς ιστότοπους με κάμερα, έχει ένα μέσο εύρος τιμών. Οι τιμές μπορεί να είναι από 1 $ - 12 $ ανά λεπτό, ανάλογα με το μοντέλο και το επίπεδο απόδοσης.

Όλες οι πληρωμές αποστέλλονται μέσω του λογαριασμού σας στο Skype με τα προφορτωμένα χρήματα. Υπάρχουν πολλές επιλογές για τη χρηματοδότηση του λογαριασμού σας, συμπεριλαμβανομένων των Bitcoin.

Εφαρμογή SkyPrivate για κινητά

Το Sky Private διαθέτει μια εφαρμογή για κινητά που είναι διαθέσιμη τόσο για συσκευές Android όσο και για συσκευές iOS. Έχει παρόμοια διεπαφή με τον ιστότοπο της επιφάνειας εργασίας με πολύ απλό και ελκυστικό σχεδιασμό. Η εφαρμογή είναι πολύ αποτελεσματική και απλή στη χρήση. Επίσης ενημερώνεται κατά καιρούς.

Καλό & κακό για το Skyprivate.com

PROS:

 • Χιλιάδες επαληθευμένα μοντέλα
 • Πολλές μέθοδοι πληρωμής για εξαργύρωση
 • Συμβατό με φορητές συσκευές

Μειονεκτήματα:

 • Η επικοινωνία γίνεται μόνο μέσω Skype
 • Λίγα φίλτρα για αναζήτηση

TOP 16 Εναλλακτικοί ιστότοποι με κάμερα σεξ όπως το Skyprivate.com:

# 1 - Camsoda

camsoda

Camsoda είναι το καλύτερο για τους αρχάριους, δεδομένου ότι η διεπαφή δεν είναι πολύ συντριπτική σε σύγκριση με άλλους ιστότοπους με κάμερα. Εκτός από αυτό, έχει μια απλή διεπαφή που το καθιστά εύκολο στη χρήση και την εξερεύνηση. Η εγγραφή στον ιστότοπο είναι δωρεάν, αλλά για πιο προσωπική και οικεία αλληλεπίδραση με τα μοντέλα, πρέπει να αγοράσετε μάρκες για αυτό.

PROS:

 • Προσιτές χρεώσεις
 • Απλή και εύκολη πλοήγηση στον ιστότοπο
 • Πολλά ενεργά μοντέλα και ερμηνευτές

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς δωρεάν εξερεύνηση ιστότοπου. Απαιτείται εγγραφή
 • Η δυνατότητα αναζήτησης δεν είναι πολύ χρήσιμη

# 2 - Είμαι ζωντανά

ζωντανή σελίδα

Είναι ένας καθιερωμένος ιστότοπος που είναι γνωστός ως ένας από τους μεγαλύτερους και πιο δημοφιλείς ιστότοπους με live sex cam. Από την κυκλοφορία του, έχει ήδη περισσότερα από 50 εκατομμύρια εγγεγραμμένα μέλη. Το ImLive έχει χαρακτηριστεί ως το «καλύτερο μέρος για να είσαι» στον κόσμο των ζωντανών σεξ κάμερες. Ο ιστότοπος έχει λάβει πολλά βραβεία και αναφορές, καθιστώντας τον έναν από τους πιο αξιόπιστους ιστότοπους. Ορισμένες δυνατότητες του ιστότοπου είναι κορυφαίοι χώροι φιλοξενίας, εξωτερικές κάμερες και παραστάσεις δονητών. Επιπλέον, προσφέρει ένα ζωντανό τρίο για μια πιο συναρπαστική ζωντανή περιπέτεια σεξ.

Μη διστάσετε να ελέγξετε μας ImLive κριτική εδώ.

PROS:

 • Δωρεάν βίντεο μπόνους
 • Η έκδοση του ιστότοπου για κινητά είναι εξίσου αποτελεσματική με την τοποθεσία του υπολογιστή
 • Παίρνετε αυτό που πληρώσατε

Μειονεκτήματα:

 • Η διάταξή του είναι κάπως ξεπερασμένη
 • Ορισμένα μοντέλα δεν διαθέτουν κάμερες HD

# 3 - MyDirtyHobby

mydirtyhobby σπίτι

Εάν οι ιστότοποι με κάμερα δεν είναι καινούργιοι για εσάς. πιθανότατα έχετε τρέξει σε αυτόν τον ιστότοπο. MyDirtyHobby είναι με βάση τη Γερμανία και συντηρείται (αλλά φυσικά, είναι διαθέσιμο στα Αγγλικά). Πράγματι, ο ιστότοπος έχει μια τεράστια κοινότητα ερμηνευτών που δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο διαφορετικών θέσεων, συγκεκριμένα: αυνανισμός, στριπτίζ, όργιο και άλλα είδη. Επιπλέον, η κοινότητα ανεβάζει εκατοντάδες ενημερώσεις κάθε μέρα, ώστε να έχετε νέο νέο περιεχόμενο για να απολαύσετε. Τέλος, δεδομένου ότι ο ιστότοπος εδρεύει στη Γερμανία, οι ερμηνευτές είναι κυρίως από την ίδια προέλευση, αλλά πρέπει να επιλέξετε να μεταφράσετε τον ιστότοπο στα Αγγλικά ή στα Ολλανδικά.

PROS:

 • Σύνθετο εργαλείο αναζήτησης
 • Υπάρχει τόσο μεγάλο περιεχόμενο και ποικιλία
 • Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι κομψός και ευχάριστος

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει επιλογή λήψης βίντεο

# 4 - Streamate

ροή

Αυτός ο ιστότοπος ζωντανής γυμνής κάμερας ενηλίκων εδρεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχει γίνει μια κορυφαία τοποθεσία cam μόλις λίγα χρόνια μετά την κυκλοφορία της και συνέχισε να διατηρεί την κατάσταση. Δεν σταμάτησε ποτέ να δημιουργεί και να αναδημιουργεί χαρακτηριστικά στον ιστότοπό τους για να ταιριάζει στο γούστο των χρηστών τους. Επί του παρόντος, διαθέτει τουλάχιστον 40 κατηγορίες από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε.

Ελέγξτε το πλήρες μας επισκόπηση του Streamate και των εναλλακτικών ιστότοπων live cam.

PROS:

 • Υπάρχουν δωμάτια που είναι διαθέσιμα ακόμη και για μη μέλη
 • Λογικές τιμές για τις εκπομπές τους
 • Έχουν ημερήσιο όριο δαπανών

Μειονεκτήματα:

 • Λίγες διαθέσιμες επιλογές πληρωμής
 • Μπορείτε να ανοίξετε μόνο μία ζωντανή κάμερα κάθε φορά

# 5 - Τζερκμάτε

εικόνα jerkmate

Αυτός ο ιστότοπος δεν θα σας αφήσει ποτέ να παίζετε από μόνος σας, αφού θα σας παρέχει το Jerkmate σας όποτε το χρειάζεστε. Το Jerkamate είναι σχετικά νέο στον κλάδο. Στην πραγματικότητα, μπορεί να παρατηρήσετε έναν αριθμό ερασιτεχνών ερμηνευτών στον ιστότοπο, αλλά επίσης υπερηφανεύεται για τους επαγγελματίες καλλιτέχνες που θα εκχωρήσουν τις επιθυμίες σας όπως εσείς επιθυμείτε. Σε καθημερινή βάση, ο ιστότοπος διαθέτει χιλιάδες και χιλιάδες ζωντανά κανάλια από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Από αυτά τα κανάλια, μπορείτε να δείτε ό, τι θέλετε. Μπορείτε να φιλτράρετε αυτά τα κανάλια ανά εθνικότητα, τύπο σώματος, χρώμα μαλλιών και σεξουαλικό προσανατολισμό. Αυτό θα περιορίσει τις επιλογές σας για καλύτερες επιλογές.

PROS:

 • Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών
 • Ποιότητα στερεού ήχου
 • Διακριτικές συνομιλίες
 • Πολλές επιλογές πληρωμής

Μειονεκτήματα:

 • Λίγες επιλογές για δωρεάν χρήστες
 • Η γενική εμφάνιση του ιστότοπου δεν είναι πολύ ελκυστική

# 6 - Bongacams

ξεκινούν τα bongacams

BongaCams είναι ένας ιστότοπος με έδρα τη Ρωσία με ταπεινή αρχή. Στην πραγματικότητα, ξεκίνησε απλώς μικρό, τότε έχει αναπτυχθεί τόσο γρήγορα και τώρα μπορούσε να θεωρηθεί ανταγωνισμός για άλλους τεράστιους πιο καθιερωμένους ιστότοπους ζωντανών γυμνών cam Το Bongacams έχει προσεγγίσει ένα ευρύ κοινό μέσω της απόκτησης διαφορετικών ιστότοπων σεξ και εστιάζοντας στο μάρκετινγκ και τις προσφορές. Εάν είστε σε ευρωπαϊκά boobies, αυτός είναι ο ιστότοπος που πρέπει να επισκεφθείτε. Ο ιστότοπος δεν έχει καθόλου προβλήματα καθυστέρησης και buffer, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό. Συντηρείται από υποστήριξη κορυφαίου επιπέδου.

PROS:

 • Ο ιστότοπος είναι εύκολος στην πλοήγηση
 • Ποικιλία επιλογής γλώσσας
 • Λογική τιμή και χωρίς κρυφές χρεώσεις

Μειονεκτήματα:

 • Έλλειψη ζωντανών κοριτσιών (συνήθως εάν η περιοχή σας δεν είναι ΗΠΑ)

# 7 - Myfreecams

myfreecams

Το Myfreecam είναι ο ιστότοπος για όσους δεν αναζητούν σοβαρή σχέση. Είναι ένας από τους κορυφαίους ιστότοπους της βιομηχανίας ζωντανών cam. Επιπλέον, ο ιστότοπος παρέμεινε στην κορυφή παρά την άνοδο πολλών άλλων ιστότοπων έκκεντρου. Έχει εφεύρει και ανακαλύψει ξανά τον ιστότοπό του για να προσελκύσει τους αυξανόμενους και μεταβαλλόμενους επισκέπτες τους. Μπορείτε να προσαρμόσετε το προφίλ σας και να απολαύσετε τις άλλες συναρπαστικές δυνατότητές του.

PROS:

 • Υπάρχουν πολλές δωρεάν δυνατότητες
 • Προσαρμόσιμη πλευρική γραμμή για καλύτερη πλοήγηση
 • Εξατομικευμένα προφίλ μοντέλου για ευκολότερη επιλογή

Μειονεκτήματα:

 • Έχει μόνο γυναίκες ως μοντέλα cam
 • Η εξυπηρέτηση πελατών δεν είναι πολύ αξιόπιστη

# 8 - LiveJasmin

Livejasmin

Το LiveJasmin είναι ένας από τους κορυφαίους ιστότοπους ζωντανής μετάδοσης. Διαθέτει πολλά Μοντέλα και Pornstars από όλο τον κόσμο. Το LiveJasmin είναι επίσης ένας από τους μεγαλύτερους και πιο διαφημισμένους ιστότοπους ζωντανής συνομιλίας μέσω βίντεο, καθιστώντας τον έναν από τους δημοφιλείς. Σας δίνουν πολλές επιλογές αλληλεπίδρασης με τα μοντέλα. Μπορεί να βρίσκεται σε ιδιωτικό δωμάτιο ή σε δημόσιο.  

Ελέγξτε το πλήρες μας Αναθεώρηση Livejasmin.

PROS:

 • Πολλά μοντέλα είναι online 24/7
 • Έχει μια ποικιλία επιλογών για αλληλεπίδραση
 • Η εφαρμογή του είναι συμβατή με την πιο πρόσφατη ενημέρωση iOS και Android

Μειονεκτήματα:

 • Η εξυπηρέτηση πελατών δεν ανταποκρίνεται πάντα
 • Ορισμένα μοντέλα δεν μιλούν άπταιστα Αγγλικά

# 9 - Καμεραμπόι

cameraboys

Μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλη όσο το Sky Private, αλλά σίγουρα δίνει στον ενθουσιασμό και τη συγκίνηση. Αν και ο ιστότοπος μπορεί να μην είναι τόσο δημοφιλής, έχει πολλά να προσφέρει που μπορούν να ανταγωνιστούν με άλλους ιστότοπους. Πρώτον, ο ιστότοπος έχει ένα συγκεκριμένο κοινό-στόχο που περιορίζει την αγορά του. Ωστόσο, αυτό είναι επίσης καλό για την αγορά, καθώς δεν χρειάζεται να συρρέουν με άλλους ιστότοπους που δεν είναι για αυτούς. Ο ιστότοπος σας εξασφαλίζει ποιότητα. Δεύτερον, ο ιστότοπος προσφέρει ποικιλία με την παρουσία ομοφυλόφιλων και τρανς γυναικών στον ιστότοπο. Τέλος, δεν θα ανησυχείτε ποτέ για την ασφάλεια και την ασφάλεια του ιστότοπου. Τόσο οι εκτελεστές όσο και το απόρρητο των χρηστών είναι ένα από τα κύρια προβλήματα των ιστότοπων.

PROS:

 • Ποικιλία ερμηνευτών από όλο τον κόσμο
 • Αμφίδρομη κάμερα
 • Εύκολη πλοήγηση στον ιστότοπο

Μειονεκτήματα:

 • Οι ζωντανές κάμερες μπορεί να είναι ακριβές
 • Υπάρχουν κάμερες που δεν έχουν ποιότητα HD

# 10 - Κουνέλια

κουνέλια

Rabbitscams έχει κερδίσει πολλούς επαίνους και δημοτικότητα σε όλο τον κόσμο. Ο ιστότοπος δεν προσφέρει μόνο δράσεις γρήγορης μετάδοσης αν είστε αρκετά τυχεροί, αλλά μπορείτε επίσης να βρείτε έναν συνεργάτη διάρκειας ζωής στον ιστότοπο. Διαθέτει χιλιάδες μοντέλα διαφορετικών σχημάτων και μεγεθών. Δεν θα τελειώσετε ποτέ από επιλογές και σίγουρα θα έχετε κάποιον να το κάνει. Επιπλέον, ο ιστότοπος προσφέρει προσιτές τιμές για τα μωρά τους. Διαθέτει ένα από τα ευκολότερα συστήματα πλοήγησης όπου μπορείτε απλά να τοποθετήσετε το ποντίκι σας για να κάνετε προεπισκόπηση της φωτογραφίας. Επίσης, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί αναπαραγωγής για να δείτε ζωντανά τον ερμηνευτή. Διαθέτουν επίσης διάφορες εκπομπές με διαφορετικές επιλογές τιμών.

PROS:

 • Διαθεσιμότητα κάμερας HD
 • Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι συμβατός με φορητές συσκευές και επιτραπέζιους υπολογιστές
 • Μεγάλη γκάμα όμορφων ερμηνευτών

Μειονεκτήματα:

 • Μπορεί να γίνει πολύ ακριβό
 • Η ποιότητα του ήχου δεν είναι πολύ ωραία

# 11 - XLoveCam

Κύρια Xlovecam

Ο ιστότοπος προσφέρει πολλούς ερμηνευτές και μοντέλα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Αυτά τα μοντέλα είναι όλα έτοιμα να κατεβούν και να κάνουν μια περιπετειώδη σεξουαλική παράσταση μαζί σας. Έχει διάφορες παραστάσεις από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε. Κάθε παράσταση είναι τακτοποιημένη και τέλεια οργανωμένη, θα θέλατε να ξοδέψετε τα χρήματά σας σε όλα αυτά. Προτού μπορέσετε να μπείτε στην εκπομπή, θα σας δοθεί η επιλογή να ρίξετε μια ματιά στο τι κάνουν ή θα κάνουν οι ερμηνευτές. Αυτό θα σας δώσει μια ιδέα για το τι πρόκειται να μπείτε στον εαυτό σας. Υπάρχουν επίσης δύο είδη εκπομπών, η δημόσια εκπομπή που μπορεί να προβληθεί από οποιονδήποτε και η ιδιωτική εκπομπή που απευθύνεται μόνο σε προσκεκλημένους επισκέπτες. Για τους VIP επισκέπτες, υπάρχει ένα πρόσθετο προνόμιο που είναι τα εγγεγραμμένα αρχειοθετημένα βίντεο. Μόνο αυτοί οι VIP έχουν πρόσβαση σε αυτά τα βίντεο.

XLovecam και εναλλακτικοί ιστότοποι.

PROS:

 • Η έκδοση για κινητά είναι αποτελεσματική
 • Πολύ αξιόπιστη υποστήριξη πελατών
 • Λίγα ζητήματα ιστότοπου

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς χρονόμετρο περιόδου σύνδεσης
 • Δεν είναι όλες οι κάμερες υψηλής ευκρίνειας
 • Δεν μπορείτε να φιλτράρετε κατά ποιότητα κάμερας

# 12 - Cams.com

ζωντανή δράση camscom

Το CAMS.com είναι ένας κλασικός ιστότοπος live cam που είναι ένας από τους παλαιότερους ιστότοπους του κλάδου. Διατήρησε την απλότητα του ιστότοπού του από τότε που ξεκίνησε. Το Cams έχει μια πολύ διαδραστική δυνατότητα που σας επιτρέπει να συνδεθείτε με μοντέλα και να ελέγξετε την απόλαυση που λαμβάνουν. Κάθε μέρα, ο ιστότοπος έχει νέα μοντέλα. Δεν θα ξεμείνετε ποτέ από φρέσκο ​​πρόσωπο καθημερινά.

Το Cams.com αναθεωρήθηκε πλήρως εδώ.

PROS:

 • Οι φωτογραφίες και τα βίντεο είναι υψηλής ευκρίνειας
 • Δεν θα τελειώσετε ποτέ με τα καυτά μοντέλα
 • ΔΩΡΕΑΝ 100 μάρκες κατά την εγγραφή

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν προ-ηχογραφημένα βίντεο
 • Πρέπει να πληρώσετε πρώτα για να επικοινωνήσετε

# 13 - Stripchat

stripchat διεπαφής

Μόλις ανοίξετε τον ιστότοπο, θα σας πειράξουν οι διάφορες προεπισκοπήσεις που εμφανίζονται από τα μοντέλα, ακόμη και χωρίς εγγραφή. Stripchat δίνει σημασία στους περιορισμούς ηλικίας τους, δεδομένου ότι ενημερώνει τους επισκέπτες γι 'αυτό ποτέ και ξανά. Όπως υποδηλώνει το όνομά του, ο ιστότοπος προορίζεται για όσους ενδιαφέρονται να απογυμνώσουν και να συνομιλήσουν, ένα κάθε φορά ή ταυτόχρονα.

PROS:

 • Μια μεγάλη ποικιλία ερμηνευτών
 • Διαδραστική στριπτίζ και άλλα χαρακτηριστικά
 • Χρήσιμες κατηγορίες

Μειονεκτήματα:

 • Καμία άλλη επιλογή γλώσσας

# 14 - X κάμερες

xcams

Ένας από τους πιο ευρέως χρησιμοποιούμενους ιστότοπους ζωντανών σεξ σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Δεδομένου ότι η μεγαλύτερη αγορά τους είναι στην εν λόγω περιοχή, τα μοντέλα τους είναι επίσης κυρίως ευρωπαϊκά. Αλλά αν δεν είστε από την περιοχή, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, καθώς τα μοντέλα τους είναι πολύ καλά στα Αγγλικά, μερικά μάλιστα είναι άπταιστα σε άλλες γλώσσες. Η πλοήγηση στον ιστότοπο είναι πολύ εύκολη, έτσι ώστε να εγγραφείτε σε αυτόν. Υποστηρίζει τουλάχιστον 15 άλλες γλώσσες για ευκολότερη πρόσβαση.

Θέλετε να δείτε περισσότερα για Xcams - δείτε εδώ.

PROS:

 • Το εργαλείο αναζήτησης είναι αξιέπαινο
 • Κάμερες HD
 • Στερεά υποστήριξη πελατών

Μειονεκτήματα:

 • Λίγα μοντέλα για να διαλέξετε
 • Δεν χρησιμοποιείται συνήθως εκτός Ευρώπης

# 15 - MyCams

οι κάμερες μου

MyCams.com είναι ένας εκατό τοις εκατό νόμιμος ιστότοπος που προσφέρει και θεραπεύει τις ανάγκες της ζωντανής κάμερας. Διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες βάσεις δεδομένων μοντέλων και εκτελεστών στη σφαίρα ζωντανών σεξ. Ως επισκέπτες, μπορείτε πραγματικά να παρακολουθείτε τους ερμηνευτές Twitter και ο ιστότοπος το επιτρέπει. Με λίγα δολάρια, μπορείτε να κατεβάσετε επιπλέον βίντεο και φωτογραφίες για δική σας κατανάλωση. Και αν αισθάνεστε γενναιόδωροι, μπορείτε να στείλετε τα κορίτσια πράγματα από τις λίστες επιθυμιών τους.

PROS:

 • Ζωντανή διαδικτυακή υποστήριξη πελατών
 • Ο ιστότοπος για κινητά είναι αποτελεσματικός
 • Μπορείτε να δείτε τη γκαλερί των κοριτσιών δωρεάν

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν γυμνά στη δημόσια αίθουσα συνομιλίας
 • Ασυνεπής ποιότητα έκκεντρου
 • Μερικά κορίτσια χρεώνουν αδικαιολόγητα

# 16 - Chaturbate

chaturbate

Το Chaturbate είναι ένας ιστότοπος για ενήλικες με ερασιτέχνες ως ερμηνευτές. Οι ερασιτέχνες λάτρεις έχουν δημιουργήσει μια δική τους θέση που εξυπηρετείται από τον ιστότοπο. Έχει περάσει λιγότερο από μια δεκαετία από το λανσάρισμα, αλλά έχει ήδη γίνει ένας από τους μεγαλύτερους ιστότοπους ζωντανής κάμερας που έχει πάνω από 7 εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο.

Έλεγχος Chaturbate και οι εναλλακτικές λύσεις του.

PROS:

 • Δωρεάν πρόσβαση σε ζωντανές εκπομπές
 • Πολλά χαρακτηριστικά
 • Μεγάλη ποικιλία ενεργών μοντέλων ανά πάσα στιγμή

Μειονεκτήματα:

 • Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο στο Google Play
 • Μπορεί να είναι ακριβό

Τελευταίο λόγο για το SkyPrivate

Με όλες αυτές τις επιλογές ζωντανής κάμερας, οι νύχτες της Παρασκευής δεν θα είναι ποτέ ίδιες. Θα υπάρχει πάντα κάτι για τον προϋπολογισμό σας ή τη γεύση σας για τη νύχτα. Δεν χρειάζεται καν να είναι Παρασκευή για να επισκεφθείτε αυτούς τους ιστότοπους. Είτε πρόκειται για Skyprivate είτε για οτιδήποτε άλλο - θα είστε περισσότερο από ικανοποιημένοι - μπορώ να σας εγγυηθώ.

Προσωπικά, σας καλώ πραγματικά να δοκιμάσετε το Skyprivate, καθώς και να ρίξετε μια ματιά σε μερικές από τις 16 εναλλακτικές λύσεις που αναφέρονται εδώ - μπορεί να εκπλαγείτε θετικά. 😉

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή