Ενημερώθηκε στις: 23 Ιουλίου 2021

Αναθεώρηση SlutRoulette

& 14 Καλύτερες τοποθεσίες Live Cam Cam Όπως το Slutroulette.com

Επισκεφτείτε το SlutRoulette.com τώρα και περάστε από 100s καυτά μωρά!

Δείξτε μου 14 εναλλακτικές λύσεις για το SlutRoulette.com

Είστε άρρωστοι και κουρασμένοι από τα ίδια παλιά πορνό βίντεο; Θέλετε να γεμίσετε τα πράγματα λίγο περισσότερο και να αποχαιρετήσετε τη βαρετή, αξιολύπητη νύχτα σας; Μην πείτε άλλο γιατί το SLutRoulette είναι εδώ για να απαντήσει στις ατελείωτες προσευχές σας.

Το σημερινό Διαδίκτυο διαθέτει πολλές ιστοσελίδες περιεχομένου για ενήλικες, οπότε η επιλογή των καλύτερων είναι πολύ δύσκολη. Παρ 'όλες τις προκλήσεις, υπάρχει μόνο ένας ιστότοπος ζωντανής σεξ που δεν μπορείτε να χάσετε: SlutRoulette.

Από το ίδιο το όνομα, το SlutRoulette είναι σχετικά αυτονόητο. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλους τους τύπους μοντέλων, να τους δώσετε συμβουλές και να παρακολουθήσετε ερωτικές ζωντανές εκπομπές όλη την ημέρα. Όντας ένας γνωστός ιστότοπος που λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια, το SlutRoulette είναι ένα παιχνίδι αλλαγής που προσφέρει μια απίστευτη ποικιλία επιλογών.

Αλλά το πραγματικό ερώτημα είναι, αξίζει τα λεφτά; Και γιατί θα το επιλέγατε σε σχέση με άλλους παρόμοιους ιστότοπους με κάμερα; Έχω καταβάλει τεράστια προσπάθεια και χρόνο διακρίνοντας τα χαρακτηριστικά και τη λειτουργικότητα του SlutRoulette. Ας ρίξουμε μια ματιά στις αναλυτικές πληροφορίες παρακάτω.

SlutRoulette: Sluttiest Cam Site στην πόλη

Εντυπωσιακή επιτυχία

Το SlutRoulette βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια. Πράγματι, μπόρεσε να κερδίσει τον σεβασμό και τον θαυμασμό πολλών φανατικών ζωντανών σεξ. Έγινε μια από τις πιο αξιόπιστες και αξιόπιστες ιστοσελίδες ζωντανών σεξ μέχρι σήμερα.

Ειλικρινά, αυτό το είδος των επιτευγμάτων είναι εντυπωσιακό επειδή ο ανταγωνισμός στην online επιχειρηματική ψυχαγωγία σήμερα είναι σκληρός και σκληρός. Παρ 'όλα αυτά, η SlutRoulette ξέρει ακριβώς πώς η ευχαρίστηση, η επιθυμία και η ανάγκη δουλεύουν. Έτσι, κατάφεραν να συμβαδίσουν με τις απαιτητικές σεξουαλικές παρορμήσεις των ανθρώπων.

Όχι η τυπική σας ρουλέτα

Επιπλέον, το SlutRoulette δεν είναι αρκετά «ρουλέτα» όπως φανταζόσασταν να είναι. Επειδή ο ιστότοπος δεν ακολουθεί τυχαία αντιστοίχιση των μελών, αντ 'αυτού, έχετε όλη την ελευθερία να περιηγηθείτε, να ανακαλύψετε, να επιλέξετε και να επιλέξετε τα μοντέλα που επιθυμείτε.

Έτσι, εάν επισκεφθείτε τη σελίδα, θα δείτε μια γρήγορη ματιά του πώς είναι ο ιστότοπος, γιατί ο ιστότοπος έφερε κάθε μοντέλο κάθε μισό λεπτό. Πράγματι, η λήψη αυτών των πληροφοριών για το κορίτσι σε τριάντα δευτερόλεπτα είναι σχετικά σύντομος χρόνος. Ωστόσο, είναι πιο ομαλή από άλλες ιστοσελίδες και παρέχει μια καλή συνολική περιγραφή των μοντέλων της.

Στην πραγματικότητα, είναι απλό να βρείτε ένα εξαιρετικό μοντέλο για την ευχαρίστησή σας, ταξινομώντας τα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Τα φίλτρα μπορεί να περιλαμβάνουν τρανς γυναίκες, MILFs, μεγάλη αξιολόγηση, καμπύλο σχήμα σώματος, μαύρο, ασιατικό, μελαχρινή, blondie, μεγάλα στήθη και ούτω καθεξής. Για ορισμένες δυνατότητες, μπορείτε επίσης να τις φιλτράρετε ανά περιοχή ή τοποθεσία. Με άλλα λόγια, εάν επιθυμείτε κορίτσια με εθνοτικά διαφορετικά, θα έχετε μια ποικιλία γυναικών για να διαλέξετε, SlutRoulette.

Σχεδιασμός και λειτουργικότητα που θα λατρέψετε

Εμφάνιση και Σχεδιασμός της SlutRoulette

Η συνολική μου εντύπωση για το σχεδιασμό και την εμφάνιση της ιστοσελίδας της SlutRoulette είναι γοητευτική. Πράγματι, δεν υπάρχουν ίχνη από παλιά στοιχεία, γραφικά και διάταξη που μπορείτε να δείτε. Έχει αρκετά απλή λειτουργικότητα που ακόμη και οι αρχάριοι θα μπορούσαν εύκολα να καταλάβουν πώς λειτουργεί.

Εκτός αυτού, η δυνατότητα συνομιλίας του ιστότοπου έχει μια σαφή και ακριβή λειτουργία. Σίγουρα, κάθε στοιχείο είναι σαφές και λεπτομερές. Ομοίως, ο ιστότοπος χρησιμοποιεί μια άψογη διεπαφή που επιτρέπει την εύκολη περιήγηση. Όλες οι επιθυμητές δυνατότητες, επιλογές, κουμπιά και εργαλεία έχουν κατηγορίες για απλοποίηση της χρήσης.

Διεπαφής χρήστη

Ο ιστότοπος SlutRoulette έχει ένα απλό και εντυπωσιακό περιβάλλον εργασίας χρήστη. Πράγματι, δεν θα δείτε κανένα πρόβλημα κατά την περιήγηση ή τη χρήση του ιστότοπου. Κάθε φορά που ψάχνετε για ζωντανές εμφανίσεις σεξ ή κορίτσια για σεξ, η συνολική διαδικασία αναζήτησης και επιλογής είναι εύκολη και γρήγορη.

Επίσης, η μετάβαση από το ένα κορίτσι στο άλλο διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα χρόνου αναμονής. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε διασκέδαση από κάμερα σε κάμερα για να δείτε μια υπέροχη ματιά στις καυτές γυναίκες. Συνολικά, το SlutRoulette είναι μια πολύ φιλική και εύκολη εμπειρία χρήστη που λειτουργεί τέλεια τόσο για αρχάριους όσο και για παλιούς χρήστες. Με άλλα λόγια, περισσότεροι άνθρωποι δεν θα ξοδέψουν πολύ χρόνο να καταλάβουν πώς να το χρησιμοποιήσουν ή δεν θα σπαταλήσουν χρήματα για συνολικά χάλια.

Γίνετε μέλος τώρα!

Επισκεφτείτε το SlutRoulette.com τώρα και περάστε από 100s καυτά μωρά!

Δεν απαιτείται εγγραφή κατά τη χρήση του ιστότοπου SlutRoulette. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να περιηγηθείτε σε κορίτσια και να παρακολουθήσετε εκπομπές κάμερας χωρίς να εγγραφείτε. Ωστόσο, ο ιστότοπος στέλνει αυτόματα ειδοποιήσεις εγγραφής και αναδυόμενα παράθυρα κατά καιρούς. Έτσι, αν αυτό σας φαίνεται ενοχλητικό και ενοχλητικό, προτιμάτε να γίνετε επίσημο μέλος.

Εκτός αυτού, η διαδικασία εγγραφής στο SlutRoulette δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος. Θα χρειαστεί να περάσετε μόνο λίγα λεπτά, και voila, είστε έτοιμοι για συναρπαστική διασκέδαση. Το μόνο που έχετε να ολοκληρώσετε είναι να δημιουργήσετε ένα μοναδικό όνομα χρήστη, ηλικία και κωδικό πρόσβασης. Βεβαίως, ο ιστότοπος δεν απαιτεί ευαίσθητα δεδομένα, όπως στοιχεία πιστωτικής κάρτας ή προσωπικά στοιχεία. Με άλλα λόγια, η SlutRoulette προστατεύει την ταυτότητα και διατηρεί την ασφάλεια των μελών της.

Πραγματοποίηση συνδέσεων: Πώς λειτουργεί το SlutRoulette

Εάν έχετε ήδη επισκεφτεί ιστότοπους με ζωντανή κάμερα σεξ, πιθανότατα θα διαπιστώσετε ότι η SlutRoulette έχει παρόμοια απόδοση. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε κατηγορία που ταιριάζει καλύτερα στα ενδιαφέροντα, τις προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντά σας. Με άλλα λόγια, όποια φαντασία ψάχνετε, μπορείτε να την βρείτε εύκολα στον ιστότοπο. Θα απολαύσετε τα καυτά σέξι σώματα, τα σφιχτά pussies, τα μεγάλα βυζιά, και ακόμη και να εκτελείτε μερικές σεξουαλικές δραστηριότητες από καιρό σε καιρό.

Ωστόσο, εάν θέλετε πραγματικά να νιώσετε την ερωτική αδρεναλίνη, προτείνω να ξοδέψετε χρήματα σε ιδιωτικές εκπομπές. Σε μια ιδιωτική συνεδρία one-on-one, τα μοντέλα σας βλέπουν σε ένα οικείο περιβάλλον. Μπορείτε ακόμη και να αυξήσετε τη σύνδεση χρησιμοποιώντας την επιλογή Cam2Cam. Πράγματι, η ύπαρξη περισσότερων εικόνων θα ενισχύσει σημαντικά την ατμόσφαιρα σε διαφορετικό σεξουαλικό επίπεδο.

SlutRoulette's Sluty Μοντέλα και ερμηνευτές

Χιλιάδες επιλογές

Τα μάτια μου δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι υπάρχουν περισσότερα από 130,000 μοντέλα και ερμηνευτές σε αυτόν τον ιστότοπο. Με άλλα λόγια, είναι αδύνατο να εξαντληθούν οι επιλογές. Ακόμα και στις χαμηλότερες μέρες, υπάρχουν ακόμα χιλιάδες μοντέλα που περιμένουν να διασκεδάσουν τη βαρετή ζωή σας.

Πράγματι, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών για να διαλέξετε στις κατηγορίες SlutRoulette. Σε αυτά περιλαμβάνονται λεσβίες, 18+ έφηβοι, γυναίκες, άνδρες, μελαχρινή, ξανθιά, Ασιάτης, Μαύρος, Λατίνα και MILFs, για να αναφέρουμε μερικά. Και το καλύτερο από όλα είναι, μπορείτε να συνομιλήσετε μαζί τους δωρεάν. Είμαι βέβαιος ότι θα απολαύσετε πικάντικες παραστάσεις γυναικών, ειδικά όταν αρχίζουν να τρίβουν τα βυζιά τους ή να αναβοσβήνουν τα pussies τους μπροστά από την κάμερα. Επίσης, δίνοντας σε αυτά τα κορίτσια μερικές συμβουλές, θα απολαύσετε μια παράσταση πέρα ​​από τις προσδοκίες σας.

Τα κορίτσια αξίζουν την τιμή

Επισκεφτείτε το SlutRoulette.com τώρα και περάστε από 100s καυτά μωρά!

Επιπλέον, τα μέλη έχουν πρόσβαση σε πολλά περιεχόμενα με βαθμολογία X σε πολύ προσιτή τιμή. Κάθε επισκέπτης μπορεί να φλερτάρει με μια κυρία και μπορεί να αλληλεπιδράσει με τους επισκέπτες με διάφορους τρόπους. Εν τω μεταξύ, οι άνδρες που δοκιμάζουν άλλες σεξουαλικές προτιμήσεις εκτός της ζώνης άνεσής τους μπορούν να βιώσουν άφθονο σεξ κατά τη διάρκεια παιχνιδιών ρόλων στο SlutRoulette.

Σίγουρα, πολλά υψηλής ποιότητας μοντέλα κάμερας είναι εξαιρετικά στη δουλειά τους. Σε σύγκριση με τα ερασιτεχνικά μοντέλα, θα νιώσετε μια αίσθηση ικανοποίησης βλέποντας τον τρόπο με τον οποίο εργάζονται οι επαγγελματίες στο SlutRoulette. Πράγματι, καταλαβαίνουν τι πραγματικά επιθυμεί το κοινό τους και παρέχουν τις απαιτούμενες υπηρεσίες κατάλληλα.

Περιεχόμενο που αναμένεται στο SlutRoulette

Σε σύγκριση με άλλους διαδικτυακούς ιστότοπους με κάμερα σεξ, η SlutRoulette παρέχει περιορισμένη πρόσβαση σε μέλη που δεν πληρώνουν. Ωστόσο, αυτή η σελίδα προσφέρει εξαιρετικό περιεχόμενο και πρόσβαση σε πολλές δυνατότητες όταν γίνετε premium μέλος.

Μπορείτε επίσης να έχετε απεριόριστη πρόσβαση στις προσωπικές πληροφορίες των μοντέλων, φωτογραφίες, βίντεο ή οτιδήποτε μοιράζονται δημόσια. Σε αυτήν την περίπτωση, γνωρίζοντας πρώτα το φόντο του ερμηνευτή και τις υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει καθορίζει εάν θα αγοράσει ή όχι για μια ιδιωτική εκπομπή ή μία-μία-μία συνεδρία. Πράγματι, βοήθησε πολλούς άντρες να βρουν αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες τους και να αποφύγουν τη σπατάλη χρόνου και χρήματος.

Από την άλλη πλευρά, το περιεχόμενο του SlutRoulette δεν εξυπηρετεί μόνο τους άντρες. Αλλά διαθέτουν επίσης άντρες και ζευγάρια εδώ. Ναι, το διαβάσατε σωστά. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στο SlutRoulette για να διασκεδάσουν και να ζήσουν μια απόλαυση.

Η απλή και αποτελεσματική εφαρμογή για κινητά

Εφαρμογή SlutRoulette

Σε αυτό το σημείο, γνωρίζουμε ήδη πόσο βολικό και εύκολο είναι ο ιστότοπος SlutRoulette. Ωστόσο, οι άνθρωποι πίσω από αυτήν τη φανταστική σελίδα δεν είναι πλήρως ικανοποιημένοι έως ότου όλοι βιώσουν το καλύτερο και των δύο κόσμων. Έτσι, κατέστησαν δυνατή την πρόσβαση του SlutRoulette μέσω μιας εφαρμογής για κινητά.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή SlutRoulette μέσω Playstore, Appstore ή οποιασδήποτε συσκευής Android. Έτσι, για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εφαρμογή, οι τακτικές ενημερώσεις υπάρχουν στη διεπαφή και τις δυνατότητές της. Έτσι, σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το SlutRoulette με ευκολία.

Ειδικά χαρακτηριστικά του SlutRoulette

 • Προηγμένη αντιστοίχιση

Ο αλγόριθμος του SlutRoulette λειτουργεί απίστευτα αντιστοιχίζοντας ακριβώς τις προτιμήσεις σας. Εάν είστε ένας άντρας που ενδιαφέρεται για τις γυναίκες, σίγουρα θα έχετε έναν άμεσο αγώνα με τις πιο καυτές γυναίκες στη σελίδα.

 • Βαθμολογία μοντέλου

Τα μέλη αυτού του ιστότοπου μπορούν να αξιολογήσουν μοντέλα που αποτυπώνουν το ενδιαφέρον και την προσοχή τους. Μόλις το μοντέλο λάβει πολλές θετικές αξιολογήσεις, θα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τα κορυφαία μοντέλα.

 • Cam2 κάμερα

Εάν θέλετε να αυξήσετε την ένταση της εμπειρίας της κάμερας σεξ, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Cam2Cam του SlutRoulette. Όχι μόνο θα δείτε το μοντέλο, αλλά θα δείξετε και τον εαυτό σας μπροστά από την κάμερα.

 • Ιδιωτικές συνομιλίες

Το SlutRoulette έχει πολλές εξαιρετικές δυνατότητες. Ένα χαρακτηριστικό μπόνους προσβάσιμο για όλους είναι η ιδιωτική συνομιλία. Έτσι, μπορείτε να έχετε μια αποκλειστική συνεδρία «one-on-one» με το αγαπημένο σας μοντέλο.

 • Χρυσές εκθέσεις

Το SlutRoulette παρέχει μια φανταστική επιπλέον δυνατότητα σε όλους τους πελάτες της που ονομάζονται Gold Shows. Από το ίδιο το όνομα, η φύση αυτής της εκπομπής αξίζει πολύ χρυσό. Πράγματι, μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με μοντέλα, να τους δώσετε συμβουλές και να τους ζητήσετε να εκτελέσουν συγκεκριμένα κόλπα. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό χρησιμοποιώντας επιτραπέζιους ή κινητές συσκευές, ώστε να έχετε τις καλύτερες απολαύσεις οπουδήποτε και όποτε θέλετε.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του SlutRoulette.com

PROS:

 • Η εγγραφή είναι δωρεάν και εύκολη
 • Η ποικιλία των ζωντανών κατηγοριών είναι άφθονη
 • Η εφαρμογή για κινητά είναι δωρεάν για λήψη
 • Η εφαρμογή για κινητά είναι φιλική με όλες τις συσκευές και τα τηλέφωνα
 • Ενημερώνει τακτικά
 • Η συνομιλία στα δωμάτια συνομιλίας είναι δωρεάν
 • Δωρεάν μετάβαση από ένα άτομο σε άλλο σε δευτερόλεπτο
 • Διατίθενται ιδιωτικές και χρυσές εκθέσεις
 • Χιλιάδες μοντέλα για να διαλέξετε
 • Η κοινότητα είναι διαφορετική και μοιράζεται διαφορετικά ενδιαφέροντα
 • Τα μέλη είναι ενεργά καθημερινά
 • Οι απάτες και οι απάτες δεν έχουν θέση σε αυτόν τον ιστότοπο

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμα «άμεσα» σημεία σύνδεσης
 • Υπάρχουν μερικά μοντέλα με ακριβές τιμές

14 κορυφαίοι ιστότοποι ζωντανών σεξ με παρόμοια με το Slutroulette.com:

# 1 - Camsoda

CamSoda

Για άτομα που έχουν εθιστεί σε ζωντανές ιστοσελίδες με κάμερα και σεξ, η Camsoda τα έχει όλα για εσάς. Ο ιστότοπος είναι σίγουρα ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους στον τομέα της ενήλικης επιχείρησης. Έτσι, εάν έχετε μια δύσκολη στιγμή στη δουλειά, ή απλά θέλετε να ζήσετε την απόλαυση της ψύξης με τα κορίτσια, τότε αυτό είναι πραγματικά τέλειο για εσάς. Πάνω απ 'όλα, έχει μοναδικές λειτουργίες που βοηθούν τους ανθρώπους να επικοινωνούν και να μιλούν εύκολα.

Σε βάθος ανασκόπηση της Camsoda.

PROS:

 • Εξαιρετικό σχέδιο και απλό στη χρήση
 • Βίντεο ροής υψηλής ποιότητας
 • Διατίθενται πολλά κορίτσια
 • Οι δωρεάν λογαριασμοί μπορούν ακόμα να χρησιμοποιούν όλες τις δυνατότητες
 • Τα ενεργά μέλη χρησιμοποιούν καθημερινά

Μειονεκτήματα:

 • Διαφημίσεις είναι διαθέσιμες και ενοχλητικές

# 2 - Είμαι ζωντανά

ζωντανή σελίδα

Το Imlive.com είναι μια μοναδική πλατφόρμα για ζωντανές συζητήσεις με κάμερα που δημιουργήθηκαν για συγκεκριμένα άτομα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι αυτοί που πρέπει να εξισορροπήσουν το βαρύ φόρτο εργασίας τους με κάποιο πάθος. Σίγουρα, το Imlive.com παρέχει μοναδικές προσδοκίες πελατών με την ελπίδα να δώσει καυτά κορίτσια και γυναίκες στην πλατφόρμα. Επίσης, τα μέλη μπορούν να απολαύσουν μια συλλογή από εξαιρετικά διασκεδαστικές εκπομπές κάμερας web με μια φιλόδοξη, εκπληκτική πορνογραφία με μια απλή βρύση. Πράγματι, όλα τα καυτά κορίτσια παγκοσμίως είναι όλα εδώ για να ικανοποιήσουν τις ερωτικές απαιτήσεις όλων.

Πλήρης κριτική του ImLive.

PROS:

 • Διάφορες επιλογές συνομιλιών βίντεο με κάμερα
 • Η αναζήτηση και το φίλτρο διευκολύνθηκαν
 • Ποιοτικά βίντεο γεμάτα κορίτσια, κυρίως αισθησιακά και όμορφα
 • Μια πολύ απλή εμπειρία περιήγησης
 • Πολλά βίντεο έχουν ξεχωριστές ποικιλίες για απόλαυση των μελών

Μειονεκτήματα:

 • Λίγο αποδιοργανωμένο ποια βίντεο να δείτε λόγω μιας μεγάλης συλλογής

# 3 - Chatrandom

chatrandom main

Το Chatrandom είναι ένας δωρεάν ιστότοπος ζωντανής συνομιλίας που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται εύκολα με ανθρώπους και ξένους σε όλο τον κόσμο. Ο ιστότοπος ξεκίνησε την άριστη εξυπηρέτησή του γύρω στο 2011. Έχει γίνει ένας από τους πιο μοντέρνους ιστότοπους σήμερα. Σίγουρα, αυτή είναι η πιο συναρπαστική ζωντανή συνομιλία που μπορείτε να ζήσετε. Επειδή το σύστημα χρησιμοποιεί αντιστοίχιση τύπου ρουλέτας και σας επιτρέπει να συνομιλείτε με χιλιάδες άτομα κάθε μέρα.

Εδώ είναι μια απόλυτη κριτική για το Chatrandom.

PROS:

 • Η εγγραφή είναι δωρεάν
 • Οι χρήστες μπορούν να συνομιλήσουν με μέλη από άλλα μέρη του κόσμου
 • Οι χρήστες μπορούν να συμμετάσχουν στη ζωντανή συνομιλία χωρίς εγγραφή
 • Υπάρχουν χιλιάδες ενεργοί χρήστες κάθε μέρα
 • Η έκδοση της εφαρμογής είναι διαθέσιμη για λήψη
 • Η απόκρυψη ταυτότητας είναι διαθέσιμη μέσω της "μάσκας".
 • Δωρεάν αποστολή μηνυμάτων

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει διαθέσιμη φωτογραφία προφίλ
 • Μόνο οι χρήστες Android μπορούν να το κατεβάσουν
 • Περισσότερος αριθμός ανδρών από εγγεγραμμένες γυναίκες

# 4 - Φλάινγκστερ

φλαγκστέρ

Το Flingster είναι μια τυχαία τυπική συνομιλία μέσω βίντεο για μια συνάντηση, μια παρέα και μια συναυλία. Σε αυτόν τον ιστότοπο, η διαδικασία εφαρμογής είναι πράγματι γρήγορη και βολική. Έτσι, δεν θα σπαταλήσετε καθόλου την ενέργειά σας. Σε σύγκριση με πολλούς άλλους ιστότοπους γνωριμιών, ακόμη και οι δωρεάν λογαριασμοί μπορούν να χρησιμοποιούν συνομιλίες μηνυμάτων και βίντεο χωρίς πληρωμή.

Από την άλλη πλευρά, οι συνδρομητές επί πληρωμή έχουν πρόσθετα χαρακτηριστικά που είναι πραγματικά μοναδικά. Εν τω μεταξύ, το Flingster παρέχει επίσης διακριτική ταυτοποίηση κατά τη συνομιλία προτού συναινέσετε σε ένα αυθόρμητο, γρήγορο fling.

Πλήρης κριτική του Flingster.

PROS:

 • Ο μη καθορισμένος χαρακτήρας είναι μια επιλογή
 • Όλοι είναι φιλικοί ανεξάρτητα από τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή το φύλο
 • Η διαδικασία εγγραφής είναι διαθέσιμη και σχετικά απλή
 • Ο σχεδιασμός του ιστότοπου είναι απλός. Ωστόσο, είναι κατανοητό να πλοηγηθείτε

Μειονεκτήματα:

 • Αναφέρθηκαν περιστασιακά ψεύτικα προφίλ

# 5 - Κάμινγκλ

φόρμα κάμνινγκ

Το Camingle.com είναι μια μοναδική σελίδα που προσφέρει την πιο άσχημη εμπειρία στην ιστορία των ζωντανών ιστότοπων με κάμερα. Η συνάντηση με αγνώστους, οι συνεδρίες cam-to-cam και η συνομιλία στον κυβερνοχώρο είναι μερικές από τις συναρπαστικές δραστηριότητες που μπορείτε να απολαύσετε εδώ.

Σε συνδυασμό με μοναδικά χαρακτηριστικά και μια υπέροχη κοινότητα, το Camingle παρέχει τις υπηρεσίες του δωρεάν. Παρόλο που υπάρχουν πολλά οφέλη για τα μέλη premium, ο ιστότοπος εξακολουθεί να παρέχει στα μέλη του την ίδια ευκαιρία να απολαύσουν, να φλερτάρουν και να ζήσουν μια διασκέδαση μια φορά στη ζωή.

Αναθεώρηση Camingle - εδώ.

PROS:

 • Πολλά ενεργά μέλη διατίθενται καθημερινά
 • Χρησιμοποιεί κάμερες υψηλής ποιότητας για καλύτερη εμπειρία προβολής
 • Δωρεάν περιήγηση σε δημόσιες αίθουσες συνομιλίας
 • Φορτωμένο με όμορφα κορίτσια με κάμερα σε ζωντανές εκπομπές
 • Χρησιμοποιεί συνομιλία τύπου ρουλέτας
 • Διαφορετικές γυναίκες με τυχαία συνομιλία
 • Δεν απαιτείται εγγραφή
 • Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι απλός και εύχρηστος

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν αρκετοί εκτελεστές με ακριβά ποσοστά
 • Ορισμένες δυνατότητες είναι διαθέσιμες μόνο για μέλη

# 6 - Σιγκλ

είσοδος shagle

Αν ψάχνετε για έναν φανταστικό χώρο για συνομιλία μέσω βίντεο με αγνώστους και πανέμορφα hotties, τότε σίγουρα η κοινότητα του Shagle θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή για εσάς. Σε αυτόν τον ιστότοπο, μπορείτε να βρείτε πολλά διαφορετικά άτομα με διάφορα ενδιαφέροντα.

Ως εκ τούτου, η δημιουργία σύνδεσης και κατανόησης είναι το κύριο επίκεντρο. Έχει μια μεγάλη ισορροπία ατόμων ηλικίας 25 έως 55 ετών, γεγονός που υποδηλώνει ότι μπορείτε πάντα να βρείτε το σωστό ταίριασμα σε αυτήν την πλατφόρμα, ανεξάρτητα από το πόσο νέοι ή μεγάλοι είστε.

Πλήρης κριτική Shagle.

PROS:

 • Ο έξυπνος αλγόριθμος διασφαλίζει ότι δεν θα μιλήσετε με το ίδιο άτομο δύο φορές
 • Έχει εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο
 • Θα πρέπει να εγγραφείτε έως 5 λεπτά
 • Τα δωρεάν μέλη έχουν πολλά οφέλη και δυνατότητα να απολαύσουν
 • Διατίθεται σε 70 διαφορετικές χώρες
 • Οι κανόνες και οι κανονισμοί είναι διαθέσιμοι και απαιτείται να τηρηθούν για να διατηρηθεί η φιλική προς το χρήστη εμπειρία
 • Τα χαρακτηριστικά και τα εργαλεία επικοινωνίας είναι άφθονα
 • Δεν απαιτεί την εγγραφή των προσωπικών πληροφοριών
 • Δωρεάν αποστολή μηνυμάτων κειμένου
 • Δωρεάν χρήση ζωντανής συνομιλίας μέσω βίντεο
 • Δεν υπάρχουν φραγμοί γλωσσών λόγω του Εργαλείου Μετάφρασης

Μειονεκτήματα:

 • Δεν διατίθεται έκδοση εντός εφαρμογής
 • Δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πρόσθετες λειτουργίες χρησιμοποιώντας έναν δωρεάν λογαριασμό
 • Η ποιότητα του βίντεο είναι μέτρια

# 7 - CamSurf

Camsurf

Σας αρέσει να συνδέεστε με ξεχωριστούς ανθρώπους από όλο τον κόσμο; Εάν ναι, σίγουρα θα λατρέψετε τον ιστότοπο CamSurf. Εδώ μπορείτε να βρείτε τυχαίους συνομιλητές συνομιλίας και να σας βοηθήσουμε να βρείτε συνδέσεις σε όλο τον κόσμο. Σε συνδυασμό με μοναδικές δυνατότητες, το CamSurf είναι ο καλύτερος ιστότοπος συνομιλίας με κάμερα για βίντεο και βίντεο.

Επίσης, η ομάδα πίσω από αυτόν τον ιστότοπο το σχεδίασε για να βοηθήσει τους ανθρώπους να βρουν και να συναντήσουν άτομα, ρομαντικά ενδιαφέροντα ή απλώς τυχαίους χρήστες. Για να μην αναφέρουμε, είναι διαθέσιμο σε 200 χώρες από διαφορετικά μέρη του κόσμου. Επίσης, όλοι μπορούν να το χρησιμοποιήσουν ανεξάρτητα από την περιοχή στην οποία βρίσκεστε.

Πλήρης αναθεώρηση του Camsurf.

PROS:

 • Απίστευτος ιστότοπος συνομιλίας για κάμερες και βίντεο
 • Δωρεάν για χρήση
 • Δεν απαιτεί εγγραφή
 • Φιλικό προς τον χρήστη σχεδιασμό και απλό στην αναζήτηση
 • Διατήρηση του απορρήτου των χρηστών
 • Εφαρμόζει κανονισμούς για τη διατήρηση θετικών εμπειριών
 • Διατίθεται σε 200 χώρες παγκοσμίως
 • Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση SSL για ασφάλεια και προστασία

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει επιλογή φίλτρου μόνο για σεξουαλική συνομιλία
 • Απαιτεί τα άτομα να είναι τουλάχιστον 18 ετών για να χρησιμοποιούν τον ιστότοπο

# 8 - Cam Girl Hookups

Cam Girl Hookups

Με τα Cam Girl Hookups, υπάρχουν πολλά καλά πράγματα που πρέπει να συζητηθούν, πράγματι. Πρώτον, ο ιστότοπος είναι απλός στη χρήση. Δεύτερον, τα μοντέλα της κάμερας είναι ελκυστικά, καυλιάρης και με μεγάλη ποικιλία - τέλος, οι κάμερες συχνά υψηλής ποιότητας. Επιπλέον, τα επίπεδα τιμών μπορεί να διαφέρουν σχετικά λίγο. Ωστόσο, συνήθως, το τυπικό ανά λεπτό είναι αξιοπρεπές και προσιτό. Επίσης, η περιήγηση και ο έλεγχος των μοντέλων βιντεοκάμερας είναι δωρεάν, οπότε πηγαίνετε ευθεία και αναζητήστε το.

PROS:

 • Τα περισσότερα βίντεο έχουν ποιότητα HD
 • Η μέση τιμή είναι λογικά προσιτή
 • Η προηγμένη μηχανή αναζήτησης είναι εξαιρετική

Μειονεκτήματα:

 • Λίγα μοντέλα απαιτούν πολλά

# 9 - Το βρώμικο χόμπι μου

mydirtyhobby σπίτι

Το My Dirty Hobby είναι η καλύτερη ζωντανή κάμερα σεξ στη Γερμανία, αλλά συγκεντρώνει γνήσιους ερασιτέχνες από όλη την Ευρώπη και τους υπόλοιπους. Οι χρήστες δημοσιεύουν τις εικόνες, τα βίντεό τους και τις βιντεοκάμερες ροής μεταξύ τους και χρησιμοποιούν τα χρήματα "Dirty Credits" του ιστότοπου για να αντισταθμίσουν τα κλιπ και την αφοσίωση με άλλους για τη ροή βίντεο.

Επιπλέον, μπορείτε να δημοσιεύσετε και να δημιουργήσετε εισόδημα με τα πράγματά σας ή απλά να χρησιμοποιήσετε τον Ιστό για να καταπραΰνετε την όρεξή σας για πραγματικά ερασιτεχνικά πράγματα απευθείας από την πηγή. Σίγουρα, έχουν έναν τόνο εδώ και μια αξιοπρεπή συλλογή. Ωστόσο, η πλατφόρμα είναι λίγο συγκεχυμένη στη χρήση και μεταδίδει σε ροή τα βίντεο.

Πλήρης αναθεώρηση του MyDirtyHobby.

PROS:

 • Το υλικό περιεχομένου καλύπτει τυχόν ενδιαφέροντα και περιέργειες
 • Η διεπαφή είναι φιλική προς το χρήστη
 • Ενημερώνει τακτικά τον ιστότοπο
 • Οι χρήστες προσπαθούν να δοκιμάσουν και τους δύο ρόλους
 • Δεν απαιτεί χρεώσεις μέλους

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει επιλογή για λήψη ή αποθήκευση σέξι βίντεο

# 10 - MyFreeCams

myfreecams

Αμέτρητοι αριθμοί από τα πιο σέξι κορίτσια με κάμερα στο MyFreeCams είναι εύκολα προσβάσιμα. Συγκεκριμένα, υπάρχει μεγάλη ποσότητα γυναικών σε ροή σε αυτήν τη σελίδα διαθέσιμη και φθηνή. Καθώς το έλεγξα, υπάρχουν ήδη 1,700 κάμερες που είναι προσβάσιμες για όλους. Πράγματι, το MyFreeCams είναι ο πιο δημοφιλής ιστότοπος εικονικής συνομιλίας που έχω δει ακόμα. Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα σημεία, αυτός ο ιστότοπος είναι ένας όμορφος παράδεισος με ελκυστικά κορίτσια που θέλουν να εντυπωσιάσουν με την πρώτη στενότερη ματιά.

PROS:

 • Τα διαθέσιμα μοντέλα είναι υψηλής ποιότητας και πολλά
 • Οι λίστες μοντέλων είναι διαθέσιμες για προσαρμογή
 • Οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν το μέγεθος της οθόνης βίντεο χωρίς να διακόψουν τις συζητήσεις
 • Χωρίς ενοχλητικές διαφημίσεις

Μειονεκτήματα:

 • Ο ιστότοπος φαίνεται βασικός
 • Έλλειψη διαδραστικών χαρακτηριστικών
 • Λίγο ακριβό

# 11 - Σεξ Παίξτε Κάμερα

Σεξ Παίξτε Κάμερα

Το Sex Play Cam είναι ένας από τους καλύτερους διαδικτυακούς ιστότοπους με κάμερα σεξ που προσφέρουν στους ανθρώπους την ευκαιρία να γνωρίσουν διαδικτυακά. Πραγματικά, εάν ψάχνετε τον καλύτερο χώρο για να φλερτάρετε και να κάνετε σεξ στο Διαδίκτυο, αυτός ο ιστότοπος δίνει στα καλύτερα κορίτσια να αποκρουστούν. Συγκεντρώνουν ανθρώπους με σεξουαλικό μυαλό και τους βάζουν στον ίδιο χώρο για να κάνουν ραντεβού ή ραντεβού. Αρχίστε λοιπόν να εξερευνάτε τον ιστότοπο και να παρακολουθείτε την ευχαρίστηση σας

PROS:

 • Οι λογαριασμοί έχουν λεπτομέρειες και πληροφορίες σχετικά με τους χρήστες
 • Οι χρήστες υποβάλλουν προσωπικά βίντεο στο κοινό

Μειονεκτήματα:

 • Ο αριθμός των ανδρών χρηστών είναι πολλές σε σύγκριση με τις γυναίκες

# 12 - LuckyCrush

LuckyCrush

Κυκλοφόρησε το έτος 2019, το LuckyCrush είναι ο τελευταίος ιστότοπος που προσφέρει απλή απλή συνομιλία μέσω βίντεο. Το LuckyCrush μπορεί να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία ζωντανής σεξ με ποτέ. Εξοπλισμένο με τις καλύτερες δυνατότητες, μέλη και ευκαιρίες, το LuckyCrush παρέμεινε για να προσφέρει την ευκαιρία να συναντήσει έναν τέλειο φίλο σεξ. Πάνω απ 'όλα, έχει ένα ευρύ φάσμα επιλογών, από το να εκτίθεται πλήρως ή να παραμένει ανώνυμο σε όλες τις ζωντανές συζητήσεις.

Πλήρης κριτική Luckyrush.

PROS:

 • Σας συνδέει με τυχαία άτομα παγκοσμίως
 • Οι χρήστες μπορούν να φλερτάρουν με οποιονδήποτε από διάφορες χώρες
 • Η παραβίαση δεδομένων δεν αποτελεί πρόβλημα, επειδή τα δεδομένα είναι ασφαλή εντός του ιστότοπου
 • Οι δυνατότητες συνομιλίας είναι άνετες και εύχρηστες
 • Πολλά κορίτσια που εγγράφονται στον ιστότοπο είναι υπέροχα και καυτά
 • Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί μοναδική γρήγορη αναζήτηση για να κάνει την αντιστοίχιση πιο αποτελεσματική

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένες δυνατότητες απαιτούν πληρωμές

# 13 - SkyPrivate

skyprivate

Με τη χρήση κλήσεων Skype, το SkyPrivate επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν ζωντανές εκπομπές cam. Αντί να σπαταλάτε το χρόνο σας στο κλαμπ, απλά για να βρείτε αυτό το καυλιάσιο κορίτσι για εσάς, τότε κατευθυνθείτε προς το SkyPrivate. Σίγουρα μπορείτε να απολαύσετε την παρακολούθηση στην άνεση του σπιτιού σας και σε ένα μαλακό κρεβάτι. Επιπλέον, ο ιστότοπος είναι κατανοητός και χρησιμοποιεί φιλικό σχεδιασμό. Τελικά, ο τρόπος πληρωμής του είναι εύκολος καθώς αποτρέπει κανέναν από το διαδικτυακό απάτη. Δεδομένου ότι, οι χρήστες θα πληρώνουν μόνο ό, τι βλέπουν.

Πλήρης κριτική SkyPrivate.

PROS:

 • Υπάρχουν πάνω από 27,500 μοντέλα που υποβλήθηκαν στη διαδικασία επαλήθευσης
 • Συμβατό με οποιοδήποτε smartphone ή συσκευή
 • Πολλαπλές επιλογές πληρωμής

Μειονεκτήματα:

 • Τα φίλτρα αναζήτησης είναι μόνο μερικά
 • Οι χρήστες μπορούν να επικοινωνούν μόνο με το Skype

# 14 - Γνωρίστε στο Chat

Γνωρίστε τοInChat

Το Meet In Chat είναι ένας άλλος ιστότοπος σεξουαλικής συνομιλίας που πρέπει να επισκεφθείτε. Σίγουρα, είναι μια νέα σελίδα, ώστε να μην περιμένετε πολλά άτομα εδώ. Ωστόσο, χιλιάδες άνθρωποι είναι εγγεγραμμένοι εδώ και όλοι αναζητούν ενεργά μια υπέροχη σέξι στιγμή. Παρά το γεγονός ότι είναι καινούργιο, περιέχει 170 διαθέσιμες δημόσιες αίθουσες συνομιλίας στις οποίες μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν.

Πράγματι, δεν θα αισθανθείτε ποτέ βαριεστημένοι ή κουρασμένοι γιατί κάθε δευτερόλεπτο συμβαίνει ερωτική δραστηριότητα. Επίσης, ο ιστότοπος παρέχει επιλογές ως επισκέπτης ή επίσημα μέλη. Με άλλα λόγια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Meet In Chat χωρίς εγγραφή. Αν και εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές διαθέσιμες δυνατότητες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως επισκέπτης, περισσότερα οφέλη μπορούν να απολαμβάνουν ως μέλος.

PROS:

 • Συγκεντρώστε όλα τα άτομα με παρόμοια ενδιαφέροντα σε σχέσεις χωρίς συμβολοσειρά
 • Διατίθενται πολλές κατηγορίες και αίθουσες συνομιλίας
 • Δεν απαιτείται συμμετοχή για χρήση
 • Ελάχιστες διαθέσιμες διαφημίσεις

Μειονεκτήματα:

 • Βασικό σχέδιο
 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμες συχνές ερωτήσεις

Πάρε μακριά

Ένας από τους σημαντικούς παράγοντες των ιστότοπων σεξ με κάμερα είναι η ευκολία στην επικοινωνία μέσω ζωντανών συνομιλιών σεξ. Ειλικρινά, δεν χρειάζεται να αισθάνεστε κουρασμένοι από τυπικούς διαδικτυακούς ιστότοπους γνωριμιών, διότι σήμερα, υπάρχουν πολλοί τρόποι σύνδεσης και αλληλεπίδρασης κοινωνικά.

Πράγματι, το SlutRoulette φτάνει πάντα στα πιο τρελά όνειρα, προσδοκίες και επιθυμίες σας. Με τα χρόνια, έχει αποκτήσει ένα εξαιρετικό ιστορικό για να ευχαριστήσει τους πιστούς θεατές του. Μαζί με τα θαυμάσια χαρακτηριστικά του, την απλή διαδικασία εγγραφής, τη διεπαφή ιστότοπου υψηλής ποιότητας και τα αξιόπιστα συστήματα ασφαλείας, η συνάντηση πανέμορφων μοντέλων στο διαδίκτυο δεν είναι πλέον ένα υγρό όνειρο.

Μπορείτε να αναζητήσετε και να αλληλεπιδράσετε με ασφάλεια με άλλα άτομα από διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο, χρησιμοποιώντας τα ασφαλή ιδιωτικά συστήματα του SlutRoulette και τους υπόλοιπους από τους επιλεγμένους ιστότοπους ζωντανών σεξ. Ειλικρινά, θα πρέπει να αναρωτηθείτε, "Έχω δικαιολογία να μην επισκεφτώ αυτούς τους ιστότοπους τώρα;"

Η επιλογή του καλύτερου είναι αρκετά δύσκολη, γι 'αυτό σας δίνω τα 3 κορυφαία προσωπικά μου αγαπημένα εκτός από το SlutRoulette.com:

 1. Imlive.com
 2. Chatrandom.com
 3. Flingster.com

Διασκεδάστε και απολαύστε!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή