Ενημερώθηκε: 17 Σεπτεμβρίου 2021

StripChat

Ultimate Live Sex Cam Review Site του Stripchat.com

Μετάβαση στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της Stripcaht

Σπίτι Stripchat

Επί του παρόντος, υπάρχει μεγάλη ζήτηση για περιεχόμενο για ενήλικες και live cams σεξ, γι 'αυτό έχουν εμφανιστεί πολλοί ιστότοποι εδώ και εκεί. Πολλοί από αυτούς τους ιστότοπους υπάρχουν εδώ και αρκετό καιρό και απολαμβάνουν την αξιόπιστη κατάστασή τους ως ιστότοπος go-to cam για άτομα που θέλουν να παίξουν και να απολαύσουν κάποιο διασκεδαστικό διαδικτυακό σεξ με όμορφα μοντέλα.

Διεύθυνση ιστότοπου: https://www.stripchat.com

Η Stripchat, η οποία βρίσκεται εδώ και περίπου 5 χρόνια, έχει εξελιχθεί επιτυχώς στις κορυφαίες 10 καλύτερες πλατφόρμες ενηλίκων και συνεχίζει να προσφέρει εξαιρετική ποιότητα και υπηρεσίες, κάνοντας όλους τους λάτρεις του ιστότοπου λίγο περισσότερο. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτόν τον ιστότοπο, ακολουθεί μια λεπτομερής κριτική που θα σας κάνει να σκεφτείτε δύο φορές και μέχρι το τέλος αυτού του άρθρου, είμαστε σίγουροι ότι θα θελήσετε να μεταβείτε στο συγκρότημα και να συμμετάσχετε στη σέξι διασκέδαση στις διαδικτυακές συνεδρίες με κάμερα και σεξ δίνω σε εσένα.

Σύνδεση StripChat

σελίδα σύνδεσης stripchat

Δεδομένου ότι είναι ιστότοπος για ενήλικες, υπάρχουν αυστηροί περιορισμοί ηλικίας κατά την επίσκεψη στην αρχική σελίδα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο κουμπί "Είμαι άνω των 18" και στη συνέχεια μπορείτε να αρχίσετε να βλέπετε τα περιεχόμενα του ιστότοπου. Η διαδικασία εγγραφής διαρκεί επίσης μόλις ένα ή δύο λεπτά. Αφού δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, τότε θα ορίσετε ένα ψευδώνυμο που θα πρέπει να είναι διαφορετικό από το πραγματικό σας όνομα και στη συνέχεια να το βάλετε στο email σας, όπου θα σταλούν τα διαπιστευτήρια σύνδεσης. Ακόμα και χωρίς να εγγραφείτε για λογαριασμό, μπορείτε ήδη να ρίξετε μια ματιά στο περιεχόμενό του και στην παραδεισένια γκαλερί σέξι γυναικών. Το email επιβεβαίωσης θα λαμβάνεται συνήθως αμέσως, οπότε απλά πρέπει να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο. Η όλη διαδικασία εγγραφής είναι απλή και γρήγορη, καθώς δεν θα χρειαστείτε καμία ειδική επιβεβαίωση ή επαλήθευση. Μόλις επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση email σας, μπορείτε να απολαύσετε τα περιεχόμενα.

Διασύνδεση Stripchat

stripchat διεπαφής

Η διεπαφή του διαθέτει εκατοντάδες μοντέλα και τις ερωτικές φωτογραφίες τους, των οποίων ο κύριος στόχος είναι να σας δώσει την ικανοποίηση και να ικανοποιήσετε τις σεξουαλικές φαντασιώσεις και τις ανάγκες σας. Έχουν πολλά καταχωρημένα μοντέλα έκκεντρου και απλά μεταβαίνοντας προς τα κάτω, ενημερώνετε αυτόματα τη λίστα των διαθέσιμων μοντέλων. Δίπλα στο λογότυπο της ιστοσελίδας, θα βρείτε τα πολλά κορίτσια με κάμερα που ζουν αυτή τη στιγμή, δηλαδή 500-700 καθημερινά.
Μπορείτε να βρείτε διάφορα περιεχόμενα στον ιστότοπο και είναι αρκετά οργανωμένο ώστε να μπορείτε εύκολα να περιηγηθείτε σε καθένα από αυτά ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Έχετε τις επιλογές Προτεινόμενα, Γυναικεία, Ζευγάρια, Άνδρες και Trans. Για την κατηγορία "Προτεινόμενα", θα βρείτε ένα τυχαίο σύνολο κοριτσιών cam στην αρχική σελίδα. Υπάρχει επίσης ένα κουμπί "Ταξινόμηση κατά" όπου μπορείτε να βρείτε άτομα ή μοντέλα που σας ενδιαφέρουν συγκεκριμένα εκείνη τη στιγμή. Μια άλλη λειτουργία στα δεξιά σας επιτρέπει να αγοράσετε μάρκες (η οποία δεν χρειάζεται ακόμη, εάν είστε ακόμα στη διαδικασία εξοικείωσης με τον ιστότοπο και ολόκληρη τη διεπαφή του). Τα διαδικτυακά μοντέλα κάμερας μπορούν επίσης να σας προσκαλέσουν στα ιδιωτικά τους δωμάτια και αν σας αρέσει ένα συγκεκριμένο, μπορείτε να τα προσθέσετε ως το «Αγαπημένο» σας για ευκολότερη πρόσβαση στις μελλοντικές συνεδρίες.

Μεγάλα χαρακτηριστικά του Stripchat.com

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές για τις υπηρεσίες της Stripchat, συμπεριλαμβανομένης της πιο ουσιαστικής:

 • An διαδικτυακή σεξουαλική συνομιλία με καυτά μοντέλα. Απλώς φανταστείτε αυτό: κουβεντιάζετε με ένα σέξι μωρό από τη μεγάλη λίστα των όμορφων μοντέλων τους και μπορείτε ακόμη και να της πείτε ό, τι θέλετε - από τις συνομιλίες σας έως τις σεξουαλικές φαντασιώσεις σας και μπορείτε και οι δύο να απολαύσετε μια καλή στιγμή μαζί. Και για να τα ολοκληρώσετε, μπορείτε ακόμη και να παρακολουθήσετε αυτά τα βίντεο σε λειτουργία πλήρους οθόνης. Φανταστείτε λοιπόν πόσο καλό θα είναι να παρακολουθείτε τηλεόραση πλάσματος στο σπίτι, σωστά; Μια πλήρης οθόνη μιας τρελής και ερωτικής συνάντησης με κάποιο καυτό διαδικτυακό κορίτσι.

Εάν έχετε ήδη επιμεληθεί μια λίστα με τα προσωπικά σας αγαπημένα, σίγουρα δεν θέλετε να χάσετε καμία στιγμή εάν είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.

 • Οι ειδοποιήσεις push του Stripchat θα είναι πολύ χρήσιμο να σας ενημερώσουμε ότι ένα συγκεκριμένο μοντέλο είναι διαδικτυακό και έτοιμο να σας προσφέρει σεξουαλική υπηρεσία. Διαφορετικά, θα είναι δύσκολο να παρακολουθείτε τους διαδικτυακούς χρόνους του αγαπημένου σας μωρού, ειδικά με χρονικές διαφορές. Αυτές οι ειδοποιήσεις push μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή και πρέπει απλώς να θυμάστε ότι το Stripchat είναι NSFW, οπότε δεν συνιστούμε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο στον υπολογιστή του γραφείου σας, για να είστε ασφαλείς
 • Ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό που προσφέρει η Stripchat είναι ότι οι χρήστες δεν περιορίζονται μόνο στην επικοινωνία με μοντέλα, αλλά μπορούν επίσης να συνομιλήσουν με άλλους χρήστες. Μπορείτε να κάνετε φίλους και να πείτε ο ένας στον άλλον ποια είναι τα αγαπημένα σας κορίτσια με κάμερα και απλά να κάνετε συνδέσεις στο διαδίκτυο. Η επικοινωνία γίνεται διασκεδαστική και συναρπαστική σε αυτόν τον ιστότοπο

Model's Room στο Stripchat

Τα μέλη του ιστότοπου μπορούν να κάνουν ένα ειδικό αίτημα για τα μοντέλα να πραγματοποιήσουν μια ιδιωτική εκπομπή, η οποία είναι αναμφισβήτητα το πιο συναρπαστικό χαρακτηριστικό που μπορεί να προσφέρει ένας ιστότοπος ζωντανής σεξ. Για κάποιο κόστος, μπορείτε να ζητήσετε από τα καυτά μοντέλα να κάνουν ό, τι θέλετε για να είναι σε θέση να εκπληρώσουν τις σεξουαλικές σας επιθυμίες και αυτά τα μοντέλα θα το κάνουν πρόθυμα ιδιωτικά για εσάς. Αυτή είναι η ουσία του online camming - θα είναι η τέλεια σεξουαλική εμπειρία για οποιονδήποτε.

Τα μοντέλα, αν σας αρέσουν αρκετά, μπορούν να ορίσουν τους χρήστες ως «ιππότες» και μπορείτε να έχετε τη δύναμη να αποκλείσετε συγκεκριμένους χρήστες για 24 ώρες. Αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό του ιστότοπου σάς επιτρέπει να προστατεύετε τα κορίτσια με κάμερα από αγενείς χρήστες και να σας κάνει να αισθάνεστε ενδυναμωμένοι. Μπορείτε επίσης να έχετε "αόρατο" και να συμμετάσχετε στην αίθουσα ενός μοντέλου χωρίς να το γνωρίζει κανείς, κάτι που είναι αποκλειστικό για τα μέλη του Gold. Είναι η πιο ιδιωτική ευκαιρία που μπορείτε να πάρετε σε αυτόν τον ιστότοπο.
Για κορίτσια που θέλουν να δοκιμάσουν το camming, μπορούν εύκολα να γίνουν μέλη της κοινότητας και να κερδίσουν κάποια χρήματα. Το να γίνεις κοριτσάκι για το Stripchat είναι πολύ εύκολο και είναι δυνατό για κάθε γυναίκα άνω των 18 ετών. Ο ιστότοπος προσφέρει μια ειδική διαδικασία εγγραφής για κυρίες που θέλουν να γίνουν μοντέλο.

Αριθμός χρηστών Stripchat

Αφού εγγραφείτε, θα λάβετε μια λίστα με καταχωρημένα μοντέλα έκκεντρων που είναι ειδικά επιλεγμένα για εσάς. Εάν ενδιαφέρεστε για άλλες κατηγορίες, όπως άντρες, ζευγάρια ή τρανσέξουαλ, μπορείτε επίσης να τα ελέγξετε. Παρόλο που δεν υπάρχει ακριβής αριθμός που να αναφέρεται στον αριθμό των χρηστών και των μοντέλων, υπάρχει ένας βολικός μετρητής ή εικονίδιο που δείχνει πόσα μοντέλα είναι επί του παρόντος διαδικτυακά και είναι έτοιμα όπως πάντα για να συνδεθείτε μαζί σας. Σε κανονικές ώρες, αυτός ο αριθμός δείχνει ότι υπάρχουν περίπου 700 μοντέλα online. Σε κάθε περίπτωση, οι χρήστες θα βρίσκουν πάντα ενδιαφέροντες αγώνες που ταιριάζουν σε κάθε διάθεση για αυτούς.

Ποιότητα κοριτσιών

ποιότητα εκκέντρου stripchat

Υπάρχουν πολλά μοντέλα καταχωρημένα σε αυτόν τον ιστότοπο και τα περισσότερα από αυτά είναι επαγγελματίες αστέρες πορνό. Για ορισμένα κορίτσια, είναι απλά για τη σεξουαλική διασκέδαση, ή άλλοι το αντιμετωπίζουν ως χόμπι, ή ίσως για τα χρήματα. Οι χρήστες μπορούν να φιλτράρουν μοντέλα με τη φυσική τους εμφάνιση, ώστε να καταλήξεις στο καλύτερο κορίτσι για εσένα. Όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο που είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο είναι εξαιρετικής ποιότητας. Οι εκπρόσωποι εξυπηρέτησης πελατών της Stripchat έχουν εγκρίνει και επαληθεύσει καθένα από αυτά τα διαδικτυακά κορίτσια με κάμερα, ώστε να είστε σίγουροι ότι όλα είναι νόμιμα. Με υψηλής ποιότητας μοντέλα και δυνατότητες, αυτός ο ιστότοπος αξίζει τη δημοτικότητά του.
Με το Stripchat, μπορείτε να γίνετε χρήστης και μοντέλο ταυτόχρονα. Σας συνιστούμε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό χρήστη πρώτα πριν γίνετε μοντέλο, ώστε να εξοικειωθείτε με κάθε δυνατότητα και λεπτομέρεια του ιστότοπου. Κάθε ένα από αυτά τα μοντέλα περνά από μια κουραστική διαδικασία επαλήθευσης και κερδίζει την εμπιστοσύνη των εκπροσώπων των υπηρεσιών της ιστοσελίδας. Οι χρήστες μπορούν να έχουν έναν λογαριασμό που διαφέρει από τις δυνατότητες που διατίθενται για χρήση: λογαριασμούς γκρι, πράσινος και χρυσός. Αυτές είναι καταστάσεις που επιτρέπουν στους χρήστες να απαγορεύουν άλλα άτομα που θεωρούν αγενή κατά τη διάρκεια των συνεδριών. Τα μοντέλα έχουν τη δύναμη να δώσουν την κατάσταση «Χρυσή» σε ορισμένους χρήστες που τους αρέσουν. Εάν έχετε ανακαλύψει και εξερευνήσει τον ιστότοπο αρκετά καλά, τότε σας συνιστούμε να αγοράσετε μάρκες για περαιτέρω απόλαυση με premium χαρακτηριστικά.
Βασικά, η ποιότητα της κάμερας είναι ΚΑΛΗ. Ανάλογα με τη σύνδεση στο διαδίκτυο του μοντέλου και τη φωτογραφική μηχανή που χρησιμοποιείται, φυσικά. Η ίδια η ποιότητα του μοντέλου - εξαρτάται από το τι θέλετε.

Επικοινωνία μέσω Stripchat

Παρόλο που υπάρχουν επιλογές πληρωμής και ορισμένες δυνατότητες που είναι προσβάσιμες μόνο όταν ξοδέψετε κάποια χρήματα, Το Stripchat επιτρέπει στους δωρεάν λογαριασμούς να μιλούν σε μοντέλα και οι λογαριασμοί Golden μπορούν να προσκαλέσουν δωρεάν χρήστες να συμμετάσχουν σε ιδιωτικές συνεδρίες ενηλίκων. Οι χρήστες με το προνόμιο, φυσικά, έχουν το πάνω χέρι, και μπορούν να επιτρέψουν σε άλλους χρήστες να επικοινωνούν με μοντέλα καθώς και στις συνεδρίες στις οποίες προσκαλούνται. Στο διαδικτυακό περιβάλλον όπου αντιμετωπίζονται συνήθως αγένεια και κατάλληλες ενέργειες και λέξεις, προνομιούχοι χρήστες μπορεί να τα αποκλείσει για καλύτερα περιβάλλοντα σεξ. Τα κορίτσια μπορούν επίσης να λάβουν ειδικά δώρα και εικονικές συμβουλές. Επιτρέπεται στους χρήστες να αποθηκεύουν τα αγαπημένα τους και να επιστρέφουν στις λίστες τους για να επικοινωνήσουν αργότερα. Το Stripchat προσφέρει επίσης μια ιδιωτική συνομιλία με εντολή σεξ, όπου οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν οποιοδήποτε μοντέλο σχετικά με το τι πρέπει να κάνουν και πρέπει να συμπεριφέρονται. Οι επιλογές κάμερας περιλαμβάνουν συνεδρίες one-on-one και πίνακες cam2cam που χρησιμοποιούν πλήρως την προστασία της ιδιωτικής ζωής με κάμερα και μικρόφωνα για καλύτερη εμπειρία.

Τιμές και λογαριασμοί χρηστών της Stripchat

κόστος λωρίδας

Οι δωρεάν λογαριασμοί μπορούν ήδη να απολαμβάνουν πολλά οφέλη ακόμη και χωρίς να ξοδέψουν μια δεκάρα (κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε), αλλά φυσικά, για να απολαύσετε περισσότερες από τις δυνατότητες του ιστότοπου, θα ήταν καλύτερα να γίνετε μέλος premium. Τα κουπόνια είναι επίσης διαθέσιμα για αγορά για να απολαύσετε περαιτέρω αποκλειστικά προνόμια και προνόμια. Ανάλογα με την τιμή, οι χρήστες μπορούν είτε να επιλέξουν από τους διαφορετικούς τύπους συνδρομών: γκρι, πράσινο ή χρυσό. Η τιμή για τα κουπόνια Stripchat κοστίζει συνήθως περίπου 10 $ για 90 μάρκες και μπορεί ακόμη και να φτάσει έως και 200 ​​$ που θα είναι περίπου 2255 μάρκες. Ακόμα και χωρίς να επαληθεύσετε ακόμη το email σας, μπορείτε ακόμα να απολαύσετε και να μετακινηθείτε στο υπέροχο περιεχόμενο και ποιότητα, ενώ επιλέγετε ένα μοντέλο για σεξουαλική συνομιλία. Έχετε πλήρη πρόσβαση σε αυτές τις συνομιλίες, αλλά φυσικά, ως δωρεάν λογαριασμός, υπάρχουν περιορισμοί.
Οι λογαριασμοί Premium έχουν διαφορετικές χρήσεις και προνόμια. Για γκρίζους χρήστες, αυτοί είναι αυτοί που έχουν εγγραφεί στον ιστότοπο αλλά δεν έχουν αγοράσει κανένα πακέτο token. Γενικά, οι γκρίζοι χρήστες εξακολουθούν να είναι δωρεάν λογαριασμοί. Τα πράσινα μέλη είναι εκείνα που έχουν αγοράσει τουλάχιστον ένα ή έχουν τουλάχιστον 10 μάρκες. Ακόμη και με τους πράσινους χρήστες, τα μέλη μπορούν ήδη να απολαύσουν συναρπαστικά χαρακτηριστικά. Για το Golds, αυτοί είναι οι χρήστες που έχουν κάνει χρήση της αποκλειστικής συνδρομής Gold.

Going Premium - Αξίζει τον κόπο;

Οι πράσινοι χρήστες που έχουν τουλάχιστον 10 μάρκες μπορούν να στείλουν συμβουλές σε σέξι μοντέλα αν τους αρέσουν αρκετά ή αρέσει να έχουν περάσει πολύ καλά μαζί τους ιδιωτικά. Η ιδιωτική εκπομπή είναι ένα προνόμιο που προσφέρεται από το μοντέλο και έχει την εξουσία να καθορίσει την τιμή στους όρους της. Συνήθως κυμαίνεται από 20 έως 200 μάρκες ανά λεπτό στις ιδιωτικές εκπομπές. Εάν είναι πολύ ακριβό για τον προϋπολογισμό σας, τότε μπορείτε απλώς να κατασκοπεύσετε τις ιδιωτικές εκπομπές των άλλων με λιγότερα κουπόνια. Εάν ήσασταν ο καλύτερος οδηγός, θα κερδίσετε και ένα στέμμα.
Οι χρήστες Golden έχουν όλα τα πλεονεκτήματα των πράσινων χρηστών ... και πολλά άλλα.

Τη στιγμή που παίρνετε τη χρυσή συμμετοχή, έχετε πρόσβαση σε δωρεάν και απεριόριστα μηνύματα με όμορφα μοντέλα, ακόμη και άλλα μέλη του ιστότοπουΤο Μπορείτε επίσης να διατηρήσετε κάποια ιδιωτική επικοινωνία με άλλα μοντέλα, καθώς μπορούν να κάνουν χρήση της αόρατης λειτουργίας και μπορεί να περάσουν απαρατήρητα κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων και συνεδριών στον ιστότοπο.

Αξίζει λοιπόν; Θα έλεγα - σίγουρα ναι! Πρέπει τουλάχιστον να προσπαθήσεις. Επισκεφτείτε το Stripchat.com κάνοντας κλικ εδώ.

Stripchat και η ασφάλειά τους

ασφάλεια

Όντας ένας διαδικτυακός ιστότοπος camming, υπάρχουν πιθανές απειλές από κάθε γωνιά και επικεντρώνεται ειδικά σε λογαριασμούς απάτης, τρόπους πληρωμής και κατάχρηση μοντέλου. Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε απομακρυνθεί από οποιαδήποτε μορφή απάτης, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποφύγετε να δώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία και τα διαπιστευτήριά σας. Για ασφαλή πληρωμή, πρέπει απλώς να μάθετε ένα ή δύο πράγματα για το Epoch και το SegPay, τις υπηρεσίες που χρησιμοποιεί η Stripchat για τη διαχείριση των πληρωμών τους. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις δωροκάρτες Paypal ή Walmart και Starbucks για αγορά κουπόνι, ειδικά αν δεν είστε άνετοι χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα στο διαδίκτυο. Φυσικά, αυτός ο ιστότοπος είναι νόμιμος και έχει ήδη υπάρξει εδώ και αρκετό καιρό, αλλά για να είμαστε πολύ σίγουροι, μπορεί να κάνει και αυτές τις συμβουλές.

Mobile Stripchat (Έχουν εφαρμογή;)

εφαρμογή για κινητά stripchat

Παρόλο που δεν υπάρχει ακόμη εφαρμογή για κινητά για αυτόν τον ιστότοπο, μπορείτε ακόμα να απολαύσετε το σεξ κάμερας στο τηλέφωνό σας και να λάβετε όλα τα συνηθισμένα πράγματα από την έκδοση για επιτραπέζιους υπολογιστές. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε ιδιωτικές συνομιλίες, ιδιωτικές συνεδρίες σεξ και πολλά άλλα. Η πρόσβαση μέσω κινητού τηλεφώνου στο Stripchat είναι πρακτική και βολική, αλλά δεν ανταποκρίνεται τόσο γρήγορα και όσο η έκδοση ιστού. Αλλά όλα είναι καλύτερα από το τίποτα. Η έκδοση για κινητά εξακολουθεί να είναι φιλική προς το χρήστη και εύκολη στην πλοήγηση, αν και θα χρειαστεί λίγο περισσότερο χρόνο φόρτωσης από το συνηθισμένο. Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις, η χρήση κινητής τηλεφωνίας για το Stripchat είναι ένας πολύ βολικός και γρήγορος τρόπος αλληλεπίδρασης και απόλαυσης με τα μοντέλα και τις συνεδρίες τους.

FAQs

Τι είδους μοντέλα είναι διαθέσιμα στο Stripchat;

Μπορείτε να επιλέξετε από διάφορες κατηγορίες: γυναίκες, άνδρες, τρανς και ζευγάρια

Πόσο πρέπει να δώσω συμβουλές σε μοντέλα;

Όλα εξαρτώνται από την επιλογή σας, καθώς είστε αυτός που απολαμβάνει τις δυνατότητες και τις υπηρεσίες που παρέχονται από τα μοντέλα.

Πώς να ξεκινήσετε ιδιωτικές συνομιλίες με οποιοδήποτε μοντέλο;

Μπορείτε απλά να κάνετε κλικ σε αυτό "Ιδιωτική καρτέλα" στο πάνω μέρος του παραθύρου συνομιλίας. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το προφίλ τους και να κάνετε κλικ "Αποστολή PM".

Μπορώ να εγγράψω το Cam2Cam και τις ιδιωτικές συνεδρίες μου;

Ναι, αλλά μόνο αν το μοντέλο επέτρεπε την επιλογή εγγραφής. Θα γνωρίζετε εάν επιτρέπεται εάν βλέπετε μηνύματα όπως "Μπορείτε να αποθηκεύσετε αυτήν την εκπομπή" κατά την έναρξη μιας συνεδρίας.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Stripchat.com

PROS:

 • Μια μεγάλη λίστα με όμορφα μοντέλα στην ιστοσελίδα
 • Απλός, δροσερός και ελκυστικός σχεδιασμός ιστότοπου
 • Οι χρήστες επιτρέπεται να προωθούν ιδιωτικά μηνύματα
 • Ο ιστότοπος είναι εύκολα προσβάσιμος και φιλικός προς τον χρήστη
 • Μια μεγάλη ποικιλία ζωντανών συνεδριών και βίντεο
 • Εκτεταμένη σελίδα συχνών ερωτήσεων
 • ΔΩΡΕΑΝ προβολή και λειτουργία συνομιλίας για τους επισκέπτες

Μειονεκτήματα:

 • Τα μη εγγεγραμμένα μέλη υπενθυμίζονται συνεχώς μέσω αναδυόμενων μηνυμάτων για εγγραφή (που γίνεται ενοχλητικό)
 • Η αγγλική είναι η μόνη διαθέσιμη δυνατότητα γλώσσας
 • Οι ιδιωτικές συζητήσεις μηνυμάτων είναι αποκλειστικές μόνο για συνδρομές επί πληρωμή

Συμπέρασμα

Με τον πορνογραφικό του χαρακτήρα, το Stripchat είναι ήδη αξιόπιστο και γνωστό ως αξιόπιστος ιστότοπος με κάμερα για να απολαύσετε τη σεξουαλική απόλαυση με τον δικό σας ρυθμό. Θα χρειαστεί να εγγραφείτε μόνο για ένα ή δύο λεπτά και στη συνέχεια voila, καλωσορίζεστε σε έναν «εντελώς νέο κόσμο». Μόλις το ξεκινήσετε, σίγουρα θα συνεχίσετε να επιστρέφετε σε αυτό και δεν θα το κόψετε ποτέ.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή