Ενημερώθηκε στις: 3 Ιουλίου 2022

Game Of Moans

Ιστοσελίδα: https://www.gameofmoans.com

Ultimate Game of Moans Review (Όπως το Game of Thrones Style)

Δείξε μου τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Game of Moans

παιχνίδι του moans review main

Στον κόσμο του παιχνιδιού, δεν είναι καινούργιο να βλέπουμε παιχνίδια παρωδίας που βασίζονται χαλαρά σε άλλες δημοφιλείς ταινίες ή τηλεοπτικές εκπομπές. Όλοι έχουμε ακούσει για το Game of Thrones, σωστά; Ετσι, υπάρχει αυτό το παιχνίδι που βασίζεται σε αυτήν την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά που προσφέρει μεγάλη δράση και σεξουαλική ένταση, καθιστώντας το το καλύτερο εναλλακτικό περιβάλλον στους θαυμαστές του GoT. Το Game of Moans σίγουρα θα αφήσει τους οπαδούς να αισθάνονται νοσταλγικά, αφού μπορούν να παίξουν και να αλληλεπιδράσουν με τους αγαπημένους τους χαρακτήρες του Game of Thrones. Αυτό το παιχνίδι έχει γίνει ένα είδος επέκτασης από την κύρια ιστορία της σειράς, με πολλή δυναμική χαρακτήρα και καθαρή αλλά σεξουαλική ψυχαγωγία.


Αυτό το παιχνίδι μπορεί να υπερηφανεύεται για τα υπέροχα σχέδιά του και τα ευκρινή 3D γραφικά του που στοχεύουν να προσελκύσουν κοινό όλων των ηλικιών. Αυτό το παιχνίδι, που είναι ένα απόκοσμο σε αυτήν τη σειρά, έχει φέρει μια αίσθηση που μοιάζει με ζωή σε κάθε χαρακτήρα και ακόμη και ομοιότητα με κάθε έναν από αυτούς, είτε πρόκειται για το σώμα, το πρόσωπο ή τους τρόπους τους. Σε αυτό το παιχνίδι, μπορούμε να έχουμε όλη τη διασκέδαση που θέλουμε και χρειαζόμαστε, και μπορούμε επίσης να επιλέξουμε όποιο μονοπάτι θέλετε να ακολουθήσετε δεδομένου ότι το παιχνίδι είναι αρκετά αισθησιακό.

Το Game of Moans σίγουρα θα δελεάσει όχι μόνο τους θαυμαστές της σειράς, αλλά και άπληστους παίκτες πορνογραφίας. Ποιος δεν θέλει μια πιο σεξουαλική ρητή λήψη στην αγαπημένη τους τηλεοπτική εκπομπή; Αυτό θα ήταν ακόμη καλύτερο αν είστε ένας από τους θαυμαστές που είχε πάντα σεξουαλικές φαντασιώσεις για μερικούς χαρακτήρες από την παράσταση. Αυτό το παιχνίδι θα είναι μια απόλαυση για εσάς και θα εκπληρώσετε και αυτές τις σεξουαλικές ανάγκες. Εδώ είναι μερικοί ακόμη λόγοι για τους οποίους πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το σέξι παιχνίδι παρωδίας και ίσως να έχετε τον πιο σέξι χρόνο της ζωής σας παίζοντας αυτό.

Πώς να εγγραφείτε;

παιχνίδι του moans register

Μόνο στο Game of Moans θα εγγραφείτε και θα ερωτηθείτε με ερωτήσεις που προκαλούν συναισθήματα. Από την αρχή, το παιχνίδι θα αναβοσβήνει ήδη τη φαντασία σας και θα σας ενθουσιάσει ακόμη περισσότερο. Αφού απαντήσετε στις ερωτήσεις για τη διαδικασία εγγραφής, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί "Παίξτε τώρα" και από εκεί μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε επιλογές για να κυβερνήσετε το παιχνίδι. Θα μπορούσατε να επιλέξετε από διάφορες θέσεις σεξ, από τις κοινές έως τις πιο ακραίες. Θα επιλέξετε επίσης τον χαρακτήρα του παιχνιδιού σας, καθώς και τους ανθρώπους με τους οποίους θα ασχοληθείτε και θα χαίρετε Για να ολοκληρώσετε την εγγραφή, θα πρέπει να δώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας.
Μια κοινή λογική σκέψη για τους χρήστες που προσφέρονται από το παιχνίδι είναι ότι υπάρχει δωρεάν δοκιμαστική περίοδος κατά την εγγραφή. Έτσι θα έχετε άφθονο χρόνο για να σκεφτείτε αν θα πληρώνατε για τη συνδρομή ή όχι και θα δείτε επίσης μερικά παιχνίδια, δυνατότητες και επιπλέον προνόμια.

Στοιχεία μέλους

ξεκίνησε το παιχνίδι των φραγμάτων

Δεδομένου ότι το παιχνίδι είναι ελεύθερο να παίξει, κάποιοι μπορεί να σκεφτούν "γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσω τη συνδρομή;" Αυτή είναι μια πολύ συνηθισμένη ερώτηση που ακόμη και μπορεί να αναρωτηθείτε, ειδικά αν το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι απλά να παίξετε το παιχνίδι. Εδώ είναι το πόρισμα για το Game of Moans: η απόκτηση της ιδιότητας μέλους είναι μόνο η κορυφή ενός παγόβουνου. Σύντομα θα ανακαλύψετε ότι υπάρχουν πολλά δωρεάν και οφέλη που συνοδεύουν την εγγραφή. Θα λάβετε πολλά δωρεάν είδη δεδομένου ότι θα γίνετε μέλος του δικτύου. Παίρνετε επίσης ειδική πρόσβαση σε πολλά άλλα παιχνίδια, όπως τα διάσημα παιχνίδια σεξ 3D, παιχνίδια παρωδίας, προσομοιωτές σεξ και στρατηγικές, ακόμη και περιεχόμενο hentai. Ακούγεται ενδιαφέρον και πλήρως φορτωμένο, σωστά; Υπάρχουν πολλά περισσότερα: θα έχετε πρόσβαση σε πολλά βίντεο 18+, σέξι φωτογραφίες, αστέρια πορνό και τον χρόνο αναπαραγωγής τους και πολλά άλλα. Όλα αυτά σε ένα μόνο μέλος σε αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι που ονομάζεται Game of Moans.

gameplay

παιχνίδι του θρόνου moans

Αυτό το παιχνίδι είναι σαν μια ανάσα καθαρού αέρα σε ολόκληρη τη βιομηχανία διαδικτυακών παιχνιδιών XXX. Είναι επειδή εσείς, ως χρήστης, μπορείτε να αποφασίσετε τα πάντα για τους χαρακτήρες σας και αυτούς με τους οποίους θα συσχετιστούν. Από τη φυσική πλευρά - τύπος σώματος, εμφάνιση, επιδερμίδα, ακόμη και τατουάζ και ουλές. Θα αποφασίσετε μέχρι τη μικρότερη λεπτομέρεια. Έχοντας την ελευθερία να προσαρμόσετε τους χαρακτήρες και να τον βάλετε από τη λίστα σας, αυτό θα σας κάνει πιο διατεθειμένους να παίξετε, καθώς είστε οπτικά ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα των χαρακτήρων.
Ο κύριος στόχος του παιχνιδιού είναι να νικήσει τους αντιπάλους και, στη συνέχεια, να συλλέξει τις σέξι ανταμοιβές που περιμένουν και να γαμήσουν όποιον μπορείτε. Οι αντίπαλοί σας μπορεί να είναι είτε Sansa, Cersei, Melisandre, ή Daenerys, και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προκαλέσετε ζημιά στον αντίπαλο πολύ περισσότερο που μπορεί να κάνει και σε εσάς. Εάν ο χαρακτήρας σας χάσει το παιχνίδι, δεν θα ληφθεί ούτε μία ουγγιά μάρκας ή ανταμοιβής. Αυτό το παιχνίδι θα σας φέρει στα δάχτυλα των ποδιών σας και θα θέλατε να κερδίσετε, καθώς οι ανταμοιβές θα είναι πραγματικά άξιοι: θα πατήσετε τα ηττημένα κορίτσια.

Οφέλη και μειονεκτήματα

παιχνίδι πίπα του γκρίνια

Η ποικιλομορφία και ο αριθμός των ρητών σκηνών που βρέθηκαν σε αυτό το παιχνίδι είναι αδιαμφισβήτητα, δεδομένου ότι τα πάντα είναι σε τρισδιάστατα γραφικά. Από τη μουσική και τα ηχητικά εφέ, τη μεσαιωνική ατμόσφαιρα και το περιβάλλον, ακόμη και από το ίδιο το παιχνίδι… όλα αυτά θα σας τραβήξουν. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, Το Game of Moans επιτρέπει σε κάθε χρήστη να προσαρμόζει τους χαρακτήρες του και αυτό θα κάνει κάθε παίκτη να φαίνεται διαφορετικό και μοναδικό μεταξύ τους. Είναι πάντα μια γιορτή να βλέπεις σέξι κορίτσια που μοιάζουν με πραγματικούς ανθρώπους και πόσο περισσότερο όταν βλέπεις δύο χαρακτήρες να κάνουν σεξ, θα μοιάζει και θα αισθάνεται σαν να είναι πραγματικοί άνθρωποι.
Τα χειριστήρια του παιχνιδιού είναι διαχειρίσιμα και εύκολα στην πλοήγηση ακόμη και με ένα χέρι, ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε και να περάσετε λίγο σέξι ενώ παίζετε. Δεδομένου ότι το Game of Moans είναι διαθέσιμο τόσο για προγράμματα περιήγησης επιτραπέζιων υπολογιστών όσο και για κινητές συσκευές, μπορείτε να παίξετε ανά πάσα στιγμή βολικό για εσάς.
Αν και είναι συνηθισμένο, θεωρώ ότι τα στοιχεία της κάρτας αποτελούν μειονέκτημα. Καταλαβαίνω ότι απαιτείται ειδικά εάν έχετε δοκιμάσει άλλα παιχνίδια που σχετίζονται με πορνό, θα ζητούσαν τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας όχι μόνο για να επαληθεύσουν την ηλικία σας, αλλά και για να σας κάνουν να επωφεληθείτε από τις συνδρομές επί πληρωμή.

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Game of Moans

παιχνίδι μάχης για φραγμούς

Οι παίκτες μπορούν να αναπαράγουν τις καλύτερες σκηνές τους ελέγχοντας απλώς έναν από τους χαρακτήρες τους. Είναι αρκετά δροσερό που οι παίκτες είναι ήδη εξοικειωμένοι με τα ονόματα του χαρακτήρα, ειδικά αν μόλις ήρθαν αμέσως από την παρακολούθηση ολόκληρης της τηλεοπτικής σειράς. Δεδομένου ότι οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τους χαρακτήρες τους, μπορούν εύκολα να εκπληρώσουν τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις και να ξαναζήσουν τις διασκεδαστικές και σέξι στιγμές.
Η λειτουργία ιστορίας αυτού του παιχνιδιού είναι αρκετά χαλαρή και δεν θα έχετε δύσκολο χρόνο να συνεχίσετε. Η απλή και απλή προϋπόθεση του το καθιστά πολύ αγαπητό από όλους, ειδικά από παίκτες, καθώς δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Οι παίκτες μπορούν να γαμήσουν όποιον θέλουν και να απολαύσουν τα πάντα σεξουαλικά.
Δεδομένου ότι είναι ένα παιχνίδι ανοιχτού κόσμου, οι παίκτες μπορούν να κάνουν ό, τι θέλουν και να πάνε οπουδήποτε χωρίς δυσκολίες. Ορισμένες εργασίες πρέπει να ολοκληρωθούν, αλλά ακόμη και αν αυτές δεν έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία, οι χρήστες μπορούν ακόμα να απολαύσουν άλλα δευτερεύοντα πράγματα εάν δεν θέλουν να ξεκλειδώσουν ακόμη υψηλότερα επίπεδα.

Τιμολόγηση και ιδιότητα μέλους

παιχνίδι σκηνής σεξ

Το παιχνίδι είναι pay-to-play, αλλά παρά το γεγονός ότι πρέπει να πληρώσετε για αυτό το παιχνίδι, θα εισαχθείτε σε ένα ευρύ φάσμα ειδικών προνομίων. Παίρνετε άλλα παιχνίδια παρωδίας και έχετε δωρεάν πρόσβαση σε αυτό, καθώς και σε άλλους ιστότοπους. Η τιμή συνδρομής για αυτό το παιχνίδι είναι αρκετά λογική, λαμβάνοντας υπόψη το ποσό ποιοτικού περιεχομένου που παρέχεται στους παίκτες. Κάθε λεπτομέρεια στο παιχνίδι φωνάζει ακρίβεια και μοναδικότητα. Εάν έχετε εγγραφεί με επιτυχία ή θέλετε απλώς να παραλείψετε να δώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας, μπορείτε να επιλέξετε λίγες ημέρες δωρεάν δοκιμής, ώστε να μπορείτε να εξερευνήσετε το παιχνίδι και να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον χρόνο για να αποφασίσετε εάν θέλετε να συνεχίσετε να αγοράζετε το πληρωμένη συνδρομή ή όχι. Προσφέρουν επίσης κουτιά άμμου, τα οποία είναι αρκετά ακριβά, αλλά και πάλι, θα λάβετε αυτό που πληρώσατε. Όλα σε αυτό το παιχνίδι πρέπει να δοκιμάσετε και σίγουρα θα κερδίσετε τη φανατική καρδιά σας στο GoT.
Μόλις δοκιμάσετε να παίξετε το Game of Moans, σίγουρα μπορείτε να πείτε ότι έχετε αυτό που πληρώσατε… και ακόμη περισσότερα. Οι προγραμματιστές του παιχνιδιού έχουν ξεπεράσει τον εαυτό τους, γυαλίζοντας αυτό το παιχνίδι σε αυτό που είναι σήμερα. λέγοντας μια καλή ιστορία χωρίς να θυσιάζουμε και τα εξαιρετικά γραφικά.

FAQs

Είναι το παιχνίδι το ίδιο από τη σειρά Game of Thrones;

Οχι εντελώς. Βασίζεται χαλαρά στις τηλεοπτικές σειρές που χτυπήθηκαν και μεγάλο μέρος της ιδέας προήλθε από αυτήν ειδικά τους χαρακτήρες, αλλά μερικές από τις πλοκές αυτού του παιχνιδιού δεν είναι οι ίδιες από την GoT.

Πρέπει να παρέχω προσωπικές πληροφορίες κατά την εγγραφή;

Ναι, θα σας ζητηθεί να δώσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής.

Μπορώ να παίξω το Game of Moans στο κινητό μου τηλέφωνο;

Ναί. Το Game of Moans είναι διαθέσιμο τόσο σε προγράμματα περιήγησης επιτραπέζιων υπολογιστών όσο και σε κινητές συσκευές.

Μπορώ να παίξω το Game of Moans στο κινητό μου τηλέφωνο;

Ναί. Το Game of Moans είναι διαθέσιμο τόσο σε προγράμματα περιήγησης επιτραπέζιων υπολογιστών όσο και σε κινητές συσκευές.

Υπάρχουν περιορισμοί ηλικίας για όσους θέλουν να παίξουν το Game of Moans;

Δεδομένου ότι πρόκειται για παιχνίδι για ενήλικες, θα πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών και άνω για να μπορείτε να εγγραφείτε στο παιχνίδι.

Γιατί πρέπει να δώσω τα στοιχεία της κάρτας μου;

Είναι ένα σημαντικό βήμα για επαλήθευση. Είναι ένας τρόπος για να διασφαλιστεί ότι το παιχνίδι δεν έχει τρολ ή ανεπιθύμητους παίκτες

Μπορώ να παίξω ακόμα κι αν δεν δώσω τα στοιχεία της κάρτας μου και δεν πληρώσω για τη συνδρομή;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν δοκιμαστική προσφορά από όπου μπορείτε να αρχίσετε να εξερευνάτε το παιχνίδι, ακόμη και χωρίς να εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας ή να πληρώσετε ακόμη μια συνδρομή. Αυτή η δωρεάν δοκιμαστική έκδοση είναι διαθέσιμη μόνο για λίγες μέρες, ώστε να μπορείτε επίσης να απολαύσετε στο έπακρο.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του παιχνιδιού

PROS:

 • Το παιχνίδι είναι πλήρως προσαρμόσιμο
 • Οι παίκτες μπορούν να έχουν δωρεάν έλεγχο σχεδόν οτιδήποτε
 • Οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν και να βιώσουν μοναδικές στιγμές στο παιχνίδι
 • Κανείς δεν έχει απαγορευμένη σεξουαλική διασκέδαση
 • Δεν απαγορεύεται καμία δραστηριότητα σε αυτό το παιχνίδι. όλες οι σεξουαλικές πράξεις είναι δυνατές
 • Οι παίκτες μπορούν να βρουν σεξουαλική ικανοποίηση και απελευθέρωση
 • Υπέροχα γραφικά και κινούμενα σχέδια που είναι πολύ ρεαλιστικά
 • Οι σεξ σκηνές στο παιχνίδι είναι τόσο πραγματικές
 • Ορισμένες ιστορίες και σκηνές προέρχονται από το ίδιο το GoT
 • Έχει μια πολύ σταθερή και ενδιαφέρουσα ιστορία
 • Σε αυτό το παιχνίδι, μπορείτε να γαμήσετε όποιον θέλετε
 • Η συνοδευτική μουσική ταιριάζει καλά στο παιχνίδι
 • Η ιστορία έχει έναν άψογο διάλογο
 • Μπορεί να αναπαραχθεί τόσο σε επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και σε κινητές συσκευές
 • Δεν υπάρχουν ανεπιθύμητοι παίκτες ή συρτές, καθώς τα στοιχεία της κάρτας θα κάνουν κάθε παίκτη νόμιμο

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει μεγάλη επιλογή για τη γλώσσα
 • Μερικές από τις ιστορίες είναι απλώς σενάρια

Εν κατακλείδι

Συνολικά, το Game of Moans μου άφησε την εντύπωση ότι αξίζει να δοκιμάσω, ειδικά για τους οπαδούς του Game of Throne. Είναι αρκετά συναρπαστικό που είναι πορνό και πιο σέξι έκδοση της επιτυχημένης σειράς, και θα είναι επίσης ωραίο να αναγνωρίζετε τους αγαπημένους σας χαρακτήρες από την εκπομπή που υπάρχει σε αυτό το παιχνίδι. Ο αγαπημένος σας χαρακτήρας από το GoT μπορεί να είναι απλώς το πιο καυτό κορίτσι με το οποίο θα παίζατε στο παιχνίδι. Εύκολο και απλό, κάθε Got θα έχει τις φαντασιώσεις του να εκπληρώσει και να δει έναν εντελώς νέο κόσμο στο πιο σεξουαλικό περιβάλλον αυτού του παιχνιδιού.

Επίσης, με τις διάφορες σεξουαλικές θέσεις και έννοιες που εισάγονται σε αυτό το παιχνίδι, αυτό θα είναι χρήσιμο για όσους θέλουν να διερευνήσουν περισσότερο τη σεξουαλικότητα και τις φαντασιώσεις τους. Θα απολαύσετε σίγουρα τα ζεστά πράγματα στο καταπληκτικά τρισδιάστατα γραφικά. Περισσότερο από την ικανοποίηση του παιχνιδιού με σέξι κοτόπουλα και γαμημένο μαζί τους, θα νιώσετε νοσταλγικά με την αναφορά του GoT και πώς είναι επίσης κάτι περισσότερο από απλώς μια παρωδία παιχνιδιού. Έχει μια ωραία και μοναδική ιδέα και τα πάντα λαμβάνονται υπόψη.

Μπορείτε να δοκιμάσετε το παιχνίδι κάνοντας κλικ εδώ. Σας υπόσχομαι ότι θα σας ξυπνήσει όπως δεν θα υπάρχει πορνό βίντεο.

Τα στερεά σημεία δίνονται επίσης για τη σταθερή ιστορία της. Το παιχνίδι είναι εκτεταμένο, ώστε οι παίκτες να μπορούν να απολαύσουν έναν απεριόριστο κόσμο και να ανακαλύψουν υπέροχες δυνατότητες στην πορεία. Περισσότερο από το ρητό περιεχόμενο, αφηγείται μια υπέροχη ιστορία εξοπλισμένη με εκπληκτικά γραφικά και κατάλληλη μουσική. Το Game of Moans παρέμεινε πιστό στις ρίζες του στο GoT, αλλά κατάφερε να δημιουργήσει κάτι διαφορετικό και συναρπαστικό, αφήνοντας τους θαυμαστές να θέλουν περισσότερα.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή