Ενημερώθηκε στις: 15 Μαΐου 2022

Σεξουαλικός εξομοιωτής

Η απόλυτη κριτική του SexEmulator.com Πορνογραφικού Παιχνιδιού

Εμφάνιση πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων του SexEmulator

εξομοιωτής σεξ

Φανταστείτε να έχετε όλες τις σεξουαλικές παρορμήσεις να κάνετε οτιδήποτε νέο και έξω από τα συνηθισμένα πράγματα με κάποιον, αλλά απλά δεν μπορείτε να βρείτε το τέλειο άτομο που μπορεί να το κάνει μαζί σας ίσως λόγω του τρόπου που φαίνονται ή του ενθουσιασμού που έχουν. Φαλακρό! Τώρα φανταστείτε αν μπορείτε να δημιουργήσετε αυτόν τον τέλειο συνεργάτη έχετε στη φαντασία σας και κάνετε όλα όσα παίζουν και παίζουν στο μυαλό σας ανακουφίζοντας τη σεξουαλική σας ένταση με τον τρόπο που θέλετε. Πόσο δροσερό είναι αυτό; Μπορείτε να μετατρέψετε όλες αυτές τις σκέψεις σε πραγματικότητα εύκολα και σεξουαλικά με το SexEmulator.com.

Μη οικείο? Τότε τα βάζουμε όλα σε εσάς.

Το Sex Emulator είναι ένα παιχνίδι / ιστότοπος πορνογραφικού τρισδιάστατου sim που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το δικό σας avatar και να δημιουργήσετε τον φίλο σεξ που πάντα ονειρευόσασταν. Καθώς αρχίζετε να εξερευνάτε τον ιστότοπο, θα ξεκινήσετε με τη φυσική εμφάνιση του avatar σας. Επιτρέπεται να παίζετε με διαφορετική εθνικότητα, χρώμα μαλλιών, τύπο σώματος, το μέγεθος του άκρου και του άκρου και τα παρόμοια. Αφού ρυθμίσετε τα φυσικά χαρακτηριστικά, μπορείτε να την εκπαιδεύσετε με διαφορετικές αισθησιακές και σεξουαλικές δεξιότητες και δυνατότητες. Αρχικά, μπορείτε να την εκπαιδεύσετε για να σας υπακούσει και, στη συνέχεια, μπορείτε να την εκπαιδεύσετε σταδιακά για να κάνετε πιο συναρπαστικά πράγματα, όπως να αγγίξει τον εαυτό της για να κάνει ένα πίπα, να χτυπήσει, και ακόμη και να την αφήσετε να κάνει BDSM. Υπάρχει σίγουρα κάτι για την προτίμηση όλων. Αυτός ο ιστότοπος θα σας δώσει μια κόλαση σεξουαλικής βόλτας με το κορίτσι των ονείρων σας, στο avatar.

 Πλοήγηση στον ιστότοπο

Μπορείτε πραγματικά να εξερευνήσετε τον ιστότοπο ακόμη και ως επισκέπτης και προσφέρει επίσης μερικά χαρακτηριστικά για εσάς που είναι όλα δωρεάν. Αυτή είναι η πιο προτιμώμενη επιλογή εάν δεν έχετε αποφασίσει ακόμη εάν θα είστε μέλος ή όχι. Εάν έχετε αποφασίσει αμέσως να γίνετε μέλος, η περιήγηση στον ιστότοπο είναι πολύ περίπατος στο πάρκο. Είναι ένα μεγάλο μέρος, αλλά ξέρετε αμέσως πού να πάτε, όπως ήσασταν εκεί όλη τη ζωή σας. Αυτό συμβαίνει επειδή ο ιστότοπος ο σχεδιασμός είναι πολύ απλός και αισθητικά ευχάριστος. Οι εικόνες είναι επίσης σε υψηλή ευκρίνεια. Βασικά, η κύρια ιδέα του ιστότοπου είναι να φτιάξετε το avatar που επιθυμείτε και στη συνέχεια να εξερευνήσετε τα παιχνίδια με το avatar σας και να παρακολουθήσετε τις συλλογές βίντεο στο κατάστημα για εσάς.

Πληρωμή και κόστος

Δημιουργία λογαριασμού και εγγραφή στο Σεξουαλικός εξομοιωτής είναι εκατό τοις εκατό (100%) ΔΩΡΕΑΝ. Ωστόσο, πρέπει πρώτα να διαβάσετε τις λεπτές εκτυπώσεις πριν πατήσετε το κουμπί εγγραφής, καθώς ενδέχεται να υπάρχουν κάποιες χρεώσεις που να μην εμφανίζονται με έντονους χαρακτήρες. Έτσι, για να σας προειδοποιήσουμε για αυτή τη δυνατότητα, διαβάστε τις εκτυπώσεις. Μόλις επιβεβαιώσετε ότι είστε νόμιμης ηλικίας και αποδέχονται τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, ανακατευθύνεστε στην αρχική σελίδα του μέλους.εξομοιωτής σεξ 2

Εάν αναρωτιέστε ποτέ για την ασφάλεια σε περίπτωση πληρωμής, οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται με τον ιστότοπο είναι ασφαλείς και μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει σοβαρό πρόβλημα ή παράπονα για αυτόν. Αν και οι επιλογές πληρωμής είναι περιορισμένες, η συναλλαγή δεν είναι ανιχνεύσιμη. Αυτό είναι άλλο ένα μπράβο για αυτούς.

Ορισμένα παιχνίδια ενδέχεται να απαιτούν επιπλέον πληρωμή. Υπάρχουν εκείνα που το παιχνίδι επιδιώκει μια αναβάθμιση στην ιδιότητα μέλους για να ξεκλειδώσει πρόσθετα χαρακτηριστικά του εν λόγω παιχνιδιού. Υπάρχουν παιχνίδια που είναι μόνο στις δοκιμαστικές εκδόσεις τους και απαιτείται πληρωμή για να απολαύσετε την πλήρη έκδοση.

Χαρακτηριστικά και πρόσθετα του SexEmulator

Δραστηριότητες για το είδωλό σας.
Μόλις έχετε ήδη το είδωλό σας, φυσικά φυσικά εσείς θα είναι σε θέση να διερευνήσει τις δεξιότητες που μπορεί να κάνει. Μπορείτε να δείτε το διαθέσιμο επίπεδο δεξιοτήτων του avatar στη δεξιά πλευρά της σελίδας. Εάν μπορείτε να δείτε ότι το επίπεδο είναι χαμηλό, αυτό σημαίνει ότι σας σεξουαλικός προσομοιωτής Το avatar χρειάζεται εκπαίδευση και πρακτική σε αυτήν τη συγκεκριμένη ικανότητα. Από την άλλη πλευρά, εάν η ικανότητα ήδη αντικατοπτρίζει ότι είναι σε υψηλό επίπεδο, τότε σημαίνει ότι είναι καλό να ακολουθήσει αυτήν την ικανότητα. Όσον αφορά τις δεξιότητες που πρέπει να βελτιώσει, πρέπει να την βοηθήσετε να εξασκηθεί. Καθώς συνεχίζετε να ανεβάζετε το avatar σας μέσω της γνώσης των δεξιοτήτων, υπάρχουν νέες δεξιότητες που μπορούν να ξεκλειδωθούν για να την εξασκήσετε. Τελικά, θα έχετε ένα επαγγελματικό είδωλο που μπορεί να σας δώσει ικανοποίηση περισσότερο από ό, τι περιμένετε.

Στην αριστερή πλευρά της σελίδας μπορείτε να δείτε κουμπιά που αντιστοιχούν σε ορισμένες εντολές και μπορείτε να επιλέξετε αυτές τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν από το avatar σας. Στη συνέχεια, μπορείτε ελεύθερα να κοιτάξετε το είδωλό σας καθώς κάνει τις εντολές ή μπορείτε να το ενώσετε και να κάνετε κάποιες πινελιές που σας αρέσουν.

Ένα από τα μειονεκτήματα αυτού, ωστόσο, είναι η προσδοκία σας για το τι μπορεί να κάνει το avatar σας ξανά καθώς εξελίσσεται στο επόμενο επίπεδο. Ένα άλλο είναι η αναπόφευκτη διέγερση δεδομένου ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον ιστότοπο οπουδήποτε οποιαδήποτε στιγμή έχετε τα προγράμματα περιήγησης και, τέλος, να επιλέξετε ποιο παιχνίδι θα παίξετε από τότε Υπάρχουν εκατοντάδες και εκατοντάδες παιχνίδια που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Παιχνίδια Freebie.
Η ιδιότητα μέλους δεν σας δίνει μόνο δικαίωμα δημιουργίας avatar και σεξουαλικής εξερεύνησης με τον νέο σας φίλο, αλλά και το Ο ιστότοπος σάς παρέχει επίσης δωρεάν πρόσβαση σε σεξουαλικά παιχνίδια. Δεν θα τελειώσετε ποτέ να κάνετε πράγματα σε αυτόν τον ιστότοπο, καθώς υπάρχουν γύρω 400 καταχωρημένα σεξ παιχνίδια που είναι παρωδίες άλλων πρωτότυπων παιχνιδιών με τίτλους που διαφέρουν από το Hard Knight Rises και το Grand Fuck Auto που είναι μια επανάληψη του δημοφιλούς παιχνιδιού Grand Theft Auto που σας επιτρέπει να παίξετε ρόλο σαν σεξουαλοποιητής bj είσαι γκάνγκστερ κατευθείαν από τη φυλακή. Ένα άλλο παιχνίδι που έχουν είναι η Πειθαρχία BDSM. Το παιχνίδι έχει μια πραγματικά υψηλή βαθμολογία και σίγουρα τα άτομα που χρησιμοποιούν την περιοχή του μέλους του Sex Emulator το γνωρίζουν ήδη. Αυτό δεν έχει πολύ gameplay, αλλά όπως είπα νωρίτερα, δεν πηγαίνετε απαραίτητα εδώ για το gameplay, αλλά για την κινηματογραφική εμπειρία που είναι η βόμβα. Διαθέτει μια σχεδόν νόμιμη μαθήτρια που φτάνει σε ένα αρχοντικό σεξ με τη στολή της. Το επόμενο πράγμα είναι ότι γυρίζει γυμνό και άλλαξε σε μια πιο εντυπωσιακή ενδυμασία. Σε αυτήν την ιστορία δεν υπάρχουν πολλά να κάνετε από την πλευρά σας και μπορείτε απλά να καθίσετε και να κάνετε το πράγμα σας, ενώ παρακολουθείτε και χαλαρώνετε.

Οι διαφορετικοί τίτλοι του παιχνιδιού σας προσφέρουν ένα διαφορετικό σύνολο παιχνιδιών ανάλογα με το ποια παιχνίδια απολαμβάνετε είτε οι μακρύτερες είτε οι μικρότερες εκδόσεις του παιχνιδιού. Υπάρχουν επίσης εκείνοι που δεν διαθέτουν gameplay, αλλά σίγουρα θα σας κερδίσει με βίντεο και ήχους υψηλής ποιότητας. Νέα παιχνίδια προστίθενται στον ιστότοπο κάθε τόσο και έτσι πρέπει απλώς να συνεχίζετε να επισκέπτεστε για να ελέγξετε αν υπάρχουν νέες ενημερώσεις.

σεξουαλική μηχανή Για όσους δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για βιντεοπαιχνίδια και φοβούνται να δοκιμάσουν τον ιστότοπο επειδή μπορεί να μπερδευτείτε και όλοι να χαθείτε, πρέπει να γνωρίζετε ότι η δυναμική του παιχνιδιού τους είναι πραγματικά απλή και κατανοητή. Οι επισκέπτες που δεν παίζουν παιχνίδια δεν σίγουρα θα δυσκολευτούν να το κάνουν.

Δωρεάν βίντεο.
Εάν δεν είστε πραγματικά σε διαδραστικά σεξουαλικά παιχνίδια για ενήλικες, αυτός ο ιστότοπος εξακολουθεί να σας παρέχει έναν πιο παθητικό τρόπο προσαρμογής της λίμπιντο σας μέσω πορνό βίντεο. Ναι, το διάβασες σωστά. Το SexEmulator διαθέτει βιβλιοθήκη βίντεο. Εκτός από τα παιχνίδια με επιπλέον χρέωση, υπάρχουν επίσης εκατοντάδες βίντεο hentai στα οποία μπορείτε ελεύθερα να έχετε πρόσβαση από διαφορετικά τρίτα μέρη. Επιπλέον, το Η ιδιότητα μέλους ιστότοπου σάς παρέχει πρόσβαση σε πολλά βίντεο πορνό που συνοδεύονται από άλλο λογαριασμό κάμερας για αποκλειστικές ταινίες ενηλίκων που μπορούν να προβληθούν μέσω συσκευής εικονικής πραγματικότητας.

Τεχνικότητα και συμβατότητα

Ορισμένοι ιστότοποι δεν είναι συμβατοί με άλλα προγράμματα περιήγησης ή συσκευές, αλλά αυτός ο ιστότοπος είναι εύκολα συμβατός με τα συνηθισμένα δημοφιλή προγράμματα περιήγησής σας, όπως το Google Chrome, το Opera, το Safari, το Firefox και ακόμη και ο Internet Explorer. Για να απολαύσετε τον ιστότοπο, δεν χρειάζεται να κατεβάσετε επεξεργαστή και λογισμικό που καταναλώνει μνήμη τρίτων.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του SexEmulator

PROS:

  • Απίστευτη ποικιλία από σέξι παιχνίδια, σκληρά πράγματα και οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε…
  • Διαδραστικά παιχνίδια που μπορείτε να απολαύσετε
  • Λογική τιμή
  • Συστηματική σελίδα για εύκολη πλοήγηση
  • Η κάμερα είναι τοποθετημένη με τρόπο που σας δίνει τόση διέγερση
  • Η δοκιμαστική φάση είναι δωρεάν αλλά σας προσφέρει ήδη τόσα πολλά
  • Η εξυπηρέτηση πελατών είναι αξιέπαινη και αντιμετωπίζει την ανησυχία σας

Μειονεκτήματα:

  • Υπάρχουν μερικές ενοχλητικές διαφημίσεις στη δωρεάν έκδοση
  • Περιορισμένες κατηγορίες

Ετυμηγορία

4.5/5

Αξίζει σίγουρα να δοκιμάσετε! Ειδικά όταν μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση του παιχνιδιού και να δείτε πώς λειτουργεί εντελώς δωρεάν. Δεν μπορώ να ζητήσω περισσότερα από ένα σεξ-παιχνίδι.

Όταν είστε όλοι λυπημένοι και μόνοι, δεν χρειάζεται πλέον να φανταστείτε ... αφού το Sex Emulator μπορεί τώρα να σας προσφέρει τα είδωλα κοντά στην πραγματικότητα που μπορείτε να φτιάξετε όπως επιθυμείτε. Όπως έχουμε ήδη καλύψει - έχει μια τεράστια συλλογή από παιχνίδια πορνό και βίντεο. Αυτός ο ιστότοπος δεν είναι μόνο για όσους βαριούνται και αναζητούν σύντροφο. Όσοι απολαμβάνουν πραγματικά παιχνίδια πορνό (ή δεν έχετε δοκιμάσει ακόμη) πρέπει να επισκεφτείτε αυτόν τον ιστότοπο. Για πιο εντυπωσιακά παιχνίδια σεξ ενηλίκων σε όλη την ιστορία, θα πρέπει σίγουρα να δείτε το SexEmulator.com.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή