Ενημερώθηκε στις: 3 Ιουλίου 2022

Chat-Avenue Review & 12 Κορυφαίοι ιστότοποι για ενήλικες και περιστασιακές συνομιλίες όπως το Chat-avenue.com

Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Chat-Avenue.com

ChatAvenue

Οι άνθρωποι θέλουν συνδέσεις και όλοι θέλουμε να μοιραστούμε τις απόψεις, τα συναισθήματα και τις ενημερώσεις μας με άλλους. Τώρα, αυτό έγινε πολύ πιο απλό χάρη στο Διαδίκτυο.

Το Chat Avenue είναι μια πλατφόρμα όπου μπορείτε να μιλήσετε για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων σε διάφορες αίθουσες συνομιλίας. Αν και είναι ένας ιστότοπος συνομιλίας για όλες τις χρήσεις, παρουσιάζει επίσης αίθουσες συνομιλιών που χρονολογούνται, αίθουσες σεξ και άλλο περιεχόμενο για ενήλικες.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.chat-avenue.com

Υπάρχει από το 2000, οπότε είναι ένα από τα παλαιότερα του είδους του. Η εμπειρία του Chat Avenue παρέχει έναν αξιόπιστο και εύκολο τρόπο για τους ανθρώπους να κάνουν νέους φίλους στις συνομιλίες συνομιλιών τους παγκοσμίως. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτόν τον πολλά υποσχόμενο ιστότοπο, ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στις δυνατότητες, τη διεπαφή και άλλες λεπτομέρειες της επικοινωνίας.

Chat Avenue - κάτι περισσότερο από μια τοποθεσία συνομιλίας

αρχική σελίδα συνομιλίας avenue

Πιθανώς ένας από τους καλύτερους και αξιόπιστους ιστότοπους συνομιλίας είναι το Chat Avenue. Έχει πολλές κατηγορίες συνομιλίας, όπου οι άνθρωποι μπορούν να μιλούν για όποιον θέλουν. Από την κυκλοφορία του, το εύρος των κατηγοριών για να επιλέξετε δεν έχει αλλάξει. Αυτός είναι ένας φανταστικός πόρος επειδή μπορείτε να προσαρμόσετε ένα δωμάτιο συνομιλίας σε ένα συγκεκριμένο θέμα και δεν χρειάζεται να αναζητήσετε χιλιάδες άλλα φόρουμ για χρήστες που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας.

Η κληρονομιά της ιστοσελίδας ξεκινά στα τέλη του 1999, ειδικά το φθινόπωρο. Δεν ήταν τίποτα περισσότερο από έναν κύριο ιστότοπο συνομιλίας για όσους ενδιαφέρονται να συζητήσουν δωρεάν. Αργότερα, η εταιρεία κατέγραψε τη διεύθυνση ιστού του ιστότοπου το 2000 αφού έβαλε μερικές τελευταίες πινελιές.

Σίγουρα, αυτό οδήγησε στην ανάπτυξη της μεγαλύτερης κοινότητας διαδικτύου σε ολόκληρη τη Γη, που ονομάζεται Chat Avenue. Έχει κερδίσει περίπου 4 εκατομμύρια χρήστες και 90,000+ μοναδικές συνδέσεις ανά ημέρα. Αναμφίβολα, αυτή η υπηρεσία συνομιλίας είναι πολύ αποτελεσματική λόγω της υψηλής δραστηριότητας των χρηστών. Όλοι από τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά αναζητούν έναν νέο συνεργάτη.

Είναι το Chat Avenue Legit;

Το Chat Avenue είναι μια δωρεάν υπηρεσία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμα και αν δεν έχετε εγγραφεί. Η σύνδεση μέσω των διαφόρων δωματίων συνομιλίας είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο υπάρχει η υπηρεσία. Επίσης, οι διαχειριστές και οι συντονιστές ζωντανής συνομιλίας είναι παρόντες για την επίβλεψη και τον έλεγχο των περιοχών συζήτησης κάθε αίθουσας συνομιλίας. Σίγουρα, πολλοί από αυτούς τους λογαριασμούς ενδιαφέρονται απλώς για συνομιλία, επειδή θέλουν γρήγορη, φθηνή πρόσβαση σε πραγματικούς ανθρώπους χωρίς να το αγοράσουν. Ωστόσο, οι άνθρωποι πηγαίνουν σε αίθουσες συνομιλίας για να προσπαθήσουν να ενοχλήσουν ή να προσβάλουν άλλους ανθρώπους.

Η συντριπτική πλειοψηφία των σχολίων Chat Avenue υποδηλώνει ότι ο ιστότοπος χρησιμεύει ως νόμιμη αίθουσα συνομιλίας. Η χρήση των δωματίων συνομιλίας στον ιστότοπο δίνει ιδιαίτερη έμφαση στους εκπροσώπους της διαχείρισης, ειδικά όσον αφορά τους περιορισμούς ηλικίας. Η αυστηρή εποπτεία της συνομιλίας διασφαλίζει ότι οι χρήστες τηρούν αυτές τις οδηγίες. Εφόσον διατηρείτε τα πρότυπα ασφαλείας σας, θα εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε αμφισβητήσιμο και προσβλητικό υλικό από άλλους χρήστες. Αλλά μειώνετε την πιθανότητα να συναντήσετε κακόβουλες συναλλαγές. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε και είστε επιφυλακτικοί.

Περισσότερα δωμάτια συνομιλίας, περισσότερη διασκέδαση!

chat avenue 19 chatroom

Υπάρχουν 19 διαφορετικές αίθουσες συνομιλίας διαθέσιμες στον ιστότοπο με γενικά στατιστικά στοιχεία, καθένα στοχεύει σε ένα συγκεκριμένο κοινό. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, έχει μερικές περιοχές για να συναντηθούν χρήστες όλων των ηλικιών, σεξουαλικότητες και ενδιαφέροντα - όπου μπορούν να έχουν συνομιλίες σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως αθλητικές συναντήσεις, μουσική, σεξ, φετίχ και συνομιλία με παιχνίδια στον υπολογιστή.

Επίσης, τα δωμάτια συνομιλίας επισκέπτονται τακτικά κυρίως ετεροφυλόφιλους άνδρες και γυναίκες, αλλά οι άνδρες χρήστες είναι πολύ υψηλότεροι. Οι Αμερικανοί και η Ευρώπη αποτελούν τους περισσότερους χρήστες, ενώ υπάρχουν επίσης πολλοί χρήστες που βρίσκονται στον Καναδά. Οι περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν μια ευκαιρία να συνδεθούν με άλλους για να συνομιλήσουν, ενώ άλλοι επιθυμούν ένα ενδιαφέρον αγάπης.

Υπάρχουν συνολικά 19 αίθουσες συνομιλίας:

 • Συνομιλία ενηλίκων
 • Συνομιλία αγοριών
 • Κάμερα συνομιλίας
 • Συζήτηση στο κολέγιο
 • Ραντεβού συνομιλίας
 • Γκέι συνομιλία
 • Γενική συνομιλία
 • Κορίτσια συνομιλούν
 • Παιδιά συνομιλία
 • Λεσβιακή συνομιλία
 • Ζωντανή συζήτηση
 • Συνομιλία μέσω κινητού
 • Μουσική συνομιλία
 • Φύλο συνομιλίας
 • Συνομιλία με μόνους
 • Σπορ συνομιλία
 • Έφηβος συνομιλία
 • Συνομιλίας μέσω βίντεο
 • Συνομιλία με βιντεοπαιχνίδια

Σχεδιασμός ChatAvenue και αποτελεσματική χρηστικότητα

συνομιλία avenue sexchat

Η μεγαλύτερη δύναμη της επιτυχίας τους είναι η δημιουργικότητα. Πράγματι, έχουν δώσει προσοχή στις λεπτές λεπτομέρειες των σχεδίων διεπαφής τους. Ο ιστότοπος είναι απλός, με στυλ που μας οδηγεί πίσω σε διάσημους ιστότοπους από τις αρχές της δεκαετίας του 2000. Το κύριο στοιχείο που βλέπετε όταν συνδέεστε είναι μια ποικιλία συνομιλιών. Στην πραγματικότητα, ο ιστότοπος είναι απλός και κατανοητός.

Θα λάβετε μια γρήγορη επισκόπηση της πρόθεσης, του ιστορικού και των πλεονεκτημάτων του ιστότοπου. Σίγουρα, αυτό σας επιτρέπει να δείτε πώς συνδέονται τα πράγματα και σας κατευθύνει στο σημείο που πρέπει να πάτε. Φυσικά, η μαγεία συμβαίνει μόλις μπείτε σε οποιοδήποτε από τα δωμάτια συνομιλίας.

Εν τω μεταξύ, για κάθε δωμάτιο, το θέμα είναι διαφορετικό και βασίζεται στο θέμα για το οποίο θέλετε να συζητήσετε. Αυτό προσελκύει περισσότερους ανθρώπους και μπορείτε να δείτε το επίκεντρο της συζήτησης. Επιπλέον, τα emoji και τα προσαρμοσμένα είδωλα είναι λειτουργίες που βρίσκονται μόνο στα δωμάτια συνομιλίας. Για όσους θέλουν να αμφισβητηθούν τα μάτια τους, αυτός ο βαθμός φροντίδας και προσοχής πρέπει να επικροτηθεί και άλλοι πρέπει να λάβουν υπόψη τους.

Συνολικά, είναι γενικά ένας εύχρηστος σχεδιασμός. Όλα είναι εμφανώς προφανή με μια ματιά, ώστε να μπορείτε να πηδήσετε δεξιά και να αρχίσετε να φτιάχνετε πράγματα χωρίς να σκάβετε. Έχει μοναδικά σημεία πώλησης, όπως αναδυόμενα παράθυρα που είναι χρήσιμα. Σίγουρα, είναι απαραίτητα και από άποψη στυλ και ασφάλειας. Κάθε φορά που συμμετέχετε σε ένα κανάλι συνομιλίας, εμφανίζεται ένα μικρό αναδυόμενο παράθυρο που σας ενημερώνει για τις οδηγίες του ιστότοπου. Χωρίς αμφιβολία, η άμεση εξοικείωση με την πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε είναι απαραίτητο να ελαχιστοποιηθεί η ακατάλληλη χρήση της συνομιλίας. Η γνώση του τρόπου χρήσης της υπηρεσίας κάνει την εμπειρία καλύτερη για όλους.

Διαδικασία εγγραφής Chat-Avenue.com και δημιουργία προφίλ

Η διαδικασία εγγραφής στο Chat Avenue δεν είναι υπερβολικά χρονοβόρα. Στην πραγματικότητα, είναι πραγματικά αβίαστο, επιτρέποντάς σας να ξεκινήσετε τη συνομιλία αμέσως. Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε εάν θέλετε να μιλήσετε ως επισκέπτης, αλλά κάτι τέτοιο θα σας ενθαρρύνει να περιγράψετε καλύτερα περισσότερα για τον εαυτό σας.

Θα ήταν καλύτερο να έχετε ένα μοναδικό όνομα χρήστη, κωδικό πρόσβασης και έγκυρη διεύθυνση email για τη διαδικασία επαλήθευσης αργότερα. Μετά από αυτό, μπορείτε να ρυθμίσετε τον λογαριασμό σας συμπληρώνοντας χρήσιμες πληροφορίες για τον εαυτό σας. Αυτές περιλαμβάνουν το φύλο, την ηλικία, την τοποθεσία και άλλες λεπτομέρειες που θέλετε να μοιραστείτε.

Εν τω μεταξύ, στην ενότητα "Σχετικά με εμένα", μπορείτε να γράψετε τα προσωπικά σας λόγια για τον εαυτό σας σε τουλάχιστον μία ή δύο παραγράφους. Εάν επιθυμείτε να συναντήσετε γρήγορα πολλούς ανθρώπους, θα σας συνιστούσα να συμπληρώσετε αυτό το μέρος με όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες. Στη συνέχεια, μπορείτε να ξεκινήσετε τη δημιουργία του προφίλ σας ανεβάζοντας μια φωτογραφία. Αυτό θα χρησιμοποιηθεί ως είδωλό σας κατά τη διάρκεια των συζητήσεων. Μόλις ολοκληρώσετε όλα αυτά τα βήματα, τότε είστε έτοιμοι να ανακαλέσετε και να φλερτάρετε.

Πώς λειτουργεί το Chat Avenue;

chat chat avenue

Υπάρχουν 19 διαφορετικά δωμάτια συνομιλίας για να διαλέξετε, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως. Χωρίζονται σε διαφορετικές κατηγορίες ανάλογα με το θέμα ή το κοινό-στόχο. Για παράδειγμα, υπάρχουν αίθουσες συνομιλίας για κολέγιο, ομοφυλόφιλους, συνομιλίες ενηλίκων, βιντεοπαιχνίδια, έφηβοι ή γνωριμίες. Ποια κατηγορία είναι κατάλληλη για εσάς εξαρτάται από το τι ελπίζετε να πετύχετε.

Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να επισημάνετε τη χρησιμότητα και τη σημασία της απλής συνομιλίας - που είναι μια ευκαιρία να ανακαλύψετε εκατοντάδες άτομα για να συνδεθείτε. Αν αναζητάτε ραντεβού με συγκεκριμένο σεξουαλικό προσανατολισμό, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση για συνομιλίες στις συνομιλίες Dating, Gay ή Lesbian.

Το γεγονός ότι η ομάδα της Chat Avenue είναι πολύ δραστήρια είναι ένα από τα πλεονεκτήματα της χρήσης της. Και με κάθε λεπτό, μπορείτε να δείτε αρκετούς νέους χρήστες στην αίθουσα συνομιλίας. Επίσης, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι επειδή ορισμένα δωμάτια συνομιλίας είναι λιγότερο γεμάτα, ενδέχεται να εξακολουθείτε να βρίσκετε πολλά άτομα που ενδιαφέρονται να σας μιλήσουν. Θα υπάρξει κάτι στη λεωφόρο Chat όπου μπορείτε να συναντήσετε περιπετειώδεις ανθρώπους μέχρι σήμερα για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Ποιότητα προφίλ χρηστών στο Chat Avenue

Τα προφίλ είναι βασικά και περιέχουν πολύ λίγες λεπτομέρειες για το άτομο. Μόνο ένα όνομα χρήστη, ηλικία και φύλο είναι ορατά στο προφίλ. Μπορεί επίσης να δείτε μια ενότητα "Σχετικά με εμένα" και μια εικόνα μόνο εάν ο χρήστης αποφάσισε να γράψει λίγο περισσότερα.

Για ορισμένα άτομα, το να έχουν πολύ λίγες προσωπικές πληροφορίες στο προφίλ τους μπορεί να είναι τεράστιο όφελος. Σίγουρα, για ορισμένους χρήστες που προτιμούν το απόρρητό τους, αυτό το μέρος έχει σχεδιαστεί για αυτούς. Δεν χρειάζεται να εγγραφούν ή να συμπεριλάβουν προσωπικά στοιχεία για να χρησιμοποιήσουν τα δωμάτια συνομιλίας, όπως θέματα, διευθύνσεις email, αριθμούς τηλεφώνου ή ψευδώνυμα. Είναι εξαιρετικό για όσους θέλουν να διατηρήσουν τις δραστηριότητές τους ιδιωτικές.

Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό μπορεί να αποδειχθεί πρόβλημα. Εάν ο ιστότοπος δεν διαθέτει διαδικασία ελέγχου ταυτότητας, όλοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στις συζητήσεις εδώ. Έτσι, οι άνθρωποι που θέλουν να ενοχλήσουν άλλους ή ιστότοπους απάτης θα μπορούσαν να επωφεληθούν πλήρως από αυτό. Ως αποτέλεσμα, συνιστούμε στους χρήστες να είναι προσεκτικοί κατά τη χρήση τους. Ποτέ μην αποκαλύπτετε σημαντικές πληροφορίες σε κάποιον που μόλις γνωρίσατε.

Τύποι μελών για να απολαύσετε

Υπάρχουν μόνο δύο τύποι συνδρομής στη Chat Avenue: Δωρεάν συμμετοχή και VIP ιδιότητα μέλους. Ενώ ορισμένα από τα δωμάτια συνομιλίας δεν προσφέρουν συνδρομές VIP, οι τιμές για να γίνετε πιστοποιημένο μέλος VIP ποικίλλουν σημαντικά στα δωμάτια συνομιλίας που έχετε εγγραφεί.

Δωρεάν μέλος

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ο ιστότοπος του Chat Avenue είναι μια δωρεάν υπηρεσία συνομιλίας σε όλα τα μέλη της. Μόλις εγγραφείτε στον ιστότοπο, θα έχετε πρόσβαση στις ακόλουθες υπηρεσίες και δυνατότητες:

 • Μπορείτε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας έναν προσωπικό λογαριασμό
 • Χρησιμοποιήστε τον ιστότοπο ως επισκέπτης και διατηρήστε την ανωνυμία σας
 • Απεριόριστη συνομιλία
 • Μπορείτε να αλλάξετε το avatar
 • Πρόσβαση σε ιδιωτικά μηνύματα
 • Προσθέστε μέλη στη λίστα φίλων σας
 • Εγγραφείτε σε αίθουσες συνομιλίας
 • Αποστολή "ψίθυρος"

VIP Σύνθεση

Το να γίνετε μέλος VIP στο Chat Avenue είναι εντελώς προαιρετικό, υπό την προϋπόθεση ότι ο ιστότοπος είναι δωρεάν για χρήση. Ωστόσο, εάν θέλετε να ζήσετε περισσότερες "εμπλεκόμενες" συνομιλίες. Για μερικούς, η συμμετοχή VIP δεν τους εμποδίζει να απολαμβάνουν τον ιστότοπο, αλλά προσφέρει αρκετά πλεονεκτήματα που θα σας ενδιαφέρουν:

 • Μπορείτε να έχετε ένα σήμα VIP δίπλα στο όνομα χρήστη σας
 • Στείλτε βίντεο Youtube στη συνομιλία
 • Μπορείτε να ανεβάσετε εικόνες στη συνομιλία
 • Αλλάξτε το όνομα χρήστη σας όπως θέλετε
 • Μπορείτε να δείτε το ιστορικό συνομιλιών
 • Αλλαγή χρώματος ντεγκραντέ του ονόματος χρήστη και του κειμένου
 • Το προφίλ σας θα εμφανίζεται στην κορυφή της λίστας χρηστών
 • Δημιουργήστε τη δική σας αίθουσα συνομιλίας

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Chat Avenue

PROS:

 • Μπορείτε να συμμετάσχετε στις αίθουσες συνομιλίας ως επισκέπτης, επομένως η δημιουργία προφίλ ενδέχεται να μην είναι πάντα απαραίτητη
 • Έχουν πολλά δωμάτια για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων.
 • Τα κανάλια είναι κατάλληλα για τη συγκεκριμένη συζήτηση που υπάρχει
 • Η γραμμή κατάστασης προφίλ εκτελείται πάντα, που σας λέει ακριβώς ποιος είναι ενεργός και ποιος δεν είναι
 • Όλα τα δωμάτια εδώ συμμετέχουν πολύ ενεργά και οι συμμετέχοντες είναι συχνά διαδραστικοί
 • Έχουν αρκετά χρόνια εμπειρίας και κατανόησης ως ένας από τους καλύτερους παλαιότερους ιστότοπους της βιομηχανίας
 • Μπορείτε να στείλετε μηνύματα σε άλλους χρήστες ιδιωτικά
 • Κάθε δωμάτιο έχει μια δημόσια συνομιλία όπου όλοι μπορούν να συμμετέχουν.
 • Δεν υπάρχουν χρεώσεις και κάθε δωμάτιο έχει emoji και εικονίδια ανάλογα με το θέμα της σελίδας
 • Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα χωρίς κόστος
 • Η διάκριση μεταξύ των δωματίων συνομιλίας για να διατηρείται κάθε ξεχωριστό και προσανατολισμένο σε ένα συγκεκριμένο θέμα

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν πολλοί ψευδείς λογαριασμοί δεδομένου ότι η διαδικασία ελέγχου είναι βασικά ανύπαρκτη
 • Δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου λεπτομέρειες σχετικά με τους χρήστες στο προφίλ τους
 • Η διεπαφή δεν μπορεί να αναζητήσει ένα συγκεκριμένο άτομο σε συζητήσεις
 • Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς υπάρχουν κακόβουλα προφίλ στο σύστημα

12 Άλλοι ιστότοποι συνομιλίας για ενήλικες και περιστασιακά παρόμοια με το Chat-avenue.com:

# 1 - Adult Friend Finder

adultfriendfinder

Ένας μοντέρνος ιστότοπος γνωριμιών για όσους αναζητούν σεξουαλικές και περιστασιακές σχέσεις, το Adult Friend Finder είναι ο καλύτερος χώρος για αυτές. Περισσότερα από 80 εκατομμύρια μέλη επιδιώκουν ενεργά συναρπαστικές υποθέσεις και σεξουαλικούς αγώνες μέσω των μοναδικών δυνατοτήτων επικοινωνίας του ιστότοπου. Μπορείτε να εξερευνήσετε τις προτιμήσεις σας μέσω μονογαμικών ή πολυγαμικών συνδέσεων και ακόμη και φίλων φίλων και κοινής χρήσης ζευγαριών.

Υπάρχουν τεράστια πράγματα που μπορείτε να απολαύσετε σε αυτόν τον ιστότοπο και προκαλεί τις σεξουαλικές σας επιθυμίες. Ο ιστότοπος Adult Friend Finder είναι εύκολος στην πλοήγηση και η διεπαφή είναι απλή στην κατανόηση. Εγγραφείτε τώρα και γίνετε μέλος. θα χρειαστούν μόνο λιγότερο από 5 λεπτά για να το κάνετε.

Εδώ είναι μια πλήρης κριτική του AdultFriendFinder.com

PROS:

 • Η εγγραφή είναι εντελώς δωρεάν
 • Οι ομοφυλόφιλοι και οι αμφιφυλόφιλοι είναι ανοιχτοί και αποδεκτοί
 • Τα μέλη έχουν την ελευθερία να δημιουργούν ομάδες και ιστολόγια για πληροφορίες σχετικά με σκοπούς
 • Αριθμός μελών που αναζητούν ενεργά συνδέσμους χωρίς χορδές
 • Δείτε φωτογραφίες και παρακολουθήστε βίντεο δωρεάν
 • Επιτρέπεται και ενθαρρύνεται η κοινή χρήση εικόνων και φωτογραφιών

Μειονεκτήματα:

 • Ο αριθμός των ανδρών μελών είναι παρόντες από τις γυναίκες

# 2 - Τυχαία

συνομιλία

Το Chatrandom είναι ένας δωρεάν ιστότοπος ζωντανής συνομιλίας που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται εύκολα με ανθρώπους και ξένους σε όλο τον κόσμο. Ο ιστότοπος ξεκίνησε την εξαιρετική του εξυπηρέτηση γύρω στο 2011, και από τότε, έχει γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους σήμερα. Πράγματι, αυτή είναι η πιο συναρπαστική ζωντανή συνομιλία που μπορείτε να ζήσετε. Επειδή το σύστημα χρησιμοποιεί αντιστοίχιση τύπου ρουλέτας και σας επιτρέπει να συνομιλείτε με χιλιάδες άτομα κάθε μέρα

Κάντε κλικ εδώ για πλήρης κριτική Chatrandom

PROS:

 • Η εγγραφή είναι δωρεάν
 • Οι χρήστες μπορούν να συνομιλήσουν με μέλη από άλλα μέρη του κόσμου
 • Οι χρήστες μπορούν να συμμετάσχουν σε ζωντανή συνομιλία χωρίς εγγραφή
 • Υπάρχουν χιλιάδες ενεργοί χρήστες κάθε μέρα
 • Η έκδοση της εφαρμογής είναι διαθέσιμη για λήψη
 • Η απόκρυψη της ταυτότητας είναι δημόσια μέσω του "mask".
 • Δωρεάν αποστολή μηνυμάτων

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει διαθέσιμη φωτογραφία προφίλ
 • Μόνο οι χρήστες Android μπορούν να το κατεβάσουν
 • Περισσότερος αριθμός ανδρών από εγγεγραμμένες γυναίκες

# 3 - Φλάινγκστερ

φλαγκστέρ

Το Flingster είναι μια τυχαία τυπική συνομιλία μέσω βίντεο για μια συνάντηση, μια παρέα και μια συναυλία. Σε αυτόν τον ιστότοπο, η διαδικασία εφαρμογής είναι πράγματι γρήγορη και βολική. Έτσι, δεν θα σπαταλήσετε καθόλου την ενέργειά σας. Σε σύγκριση με πολλούς άλλους ιστότοπους γνωριμιών, ακόμη και οι δωρεάν λογαριασμοί μπορούν να χρησιμοποιούν συνομιλίες μηνυμάτων και βίντεο χωρίς πληρωμή.

Από την άλλη πλευρά, οι συνδρομητές επί πληρωμή έχουν πρόσθετα χαρακτηριστικά που είναι πραγματικά μοναδικά. Εν τω μεταξύ, το Flingster παρέχει επίσης διακριτική ταυτοποίηση κατά τη συνομιλία προτού συναινέσετε σε ένα αυθόρμητο, γρήγορο fling.

Η κριτική του Flingster εδώ.

PROS:

 • Ο μη καθορισμένος χαρακτήρας είναι μια επιλογή
 • Όλοι είναι εξαιρετικοί ανεξάρτητα από τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή το φύλο
 • Η διαδικασία εγγραφής είναι διαθέσιμη και σχετικά απλή
 • Ο σχεδιασμός του ιστότοπου είναι απλός και κατανοητός για πλοήγηση

Μειονεκτήματα:

 • Αναφέρθηκαν περιστασιακά ψεύτικα προφίλ

# 4 - Σιγκλ

είσοδος shagle

Εάν σκέφτεστε για έναν υπέροχο χώρο για συνομιλία μέσω βίντεο με αγνώστους και πανέμορφα χόκεϊ, τότε σίγουρα η κοινότητα του Shagle θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή για εσάς. Σε αυτόν τον ιστότοπο, μπορείτε να ανακαλύψετε πολλά διαφορετικά άτομα με διάφορα ενδιαφέροντα.

Ως εκ τούτου, η δημιουργία σύνδεσης και κατανόησης είναι το κύριο επίκεντρο. Επίσης, έχει ένα εξαιρετικό υπόλοιπο ατόμων ηλικίας 25 έως 55 ετών, γεγονός που υποδηλώνει ότι μπορείτε πάντα να βρείτε το σωστό αγώνα σε αυτήν την πλατφόρμα, ανεξάρτητα από το πόσο νέοι ή μεγάλοι είστε.

Κάντε κλικ για ένα πλήρης κριτική του Shagle

PROS:

 • Ο έξυπνος αλγόριθμος διασφαλίζει ότι δεν θα μιλήσετε με το ίδιο άτομο δύο φορές
 • Έχει εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο
 • Θα πρέπει να εγγραφείτε έως 5 λεπτά
 • Τα δωρεάν μέλη έχουν πολλά οφέλη και δυνατότητα να απολαύσουν
 • Διατίθεται σε 70 διαφορετικές χώρες
 • Οι κανόνες και οι κανονισμοί είναι διαθέσιμοι και απαιτείται να τηρηθούν για να διατηρηθεί η φιλική προς το χρήστη εμπειρία
 • Τα χαρακτηριστικά και τα εργαλεία επικοινωνίας είναι άφθονα
 • Δεν απαιτεί την εγγραφή των προσωπικών πληροφοριών
 • Δωρεάν αποστολή μηνυμάτων κειμένου
 • Δωρεάν χρήση ζωντανής συνομιλίας μέσω βίντεο
 • Δεν υπάρχουν φραγμοί γλωσσών λόγω του Εργαλείου Μετάφρασης

Μειονεκτήματα:

 • Δεν διατίθεται έκδοση εντός εφαρμογής
 • Δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πρόσθετες λειτουργίες χρησιμοποιώντας έναν δωρεάν λογαριασμό
 • Η ποιότητα του βίντεο είναι μέτρια

# 5 - Camsoda

CamSoda

Για άτομα που είναι εθισμένα σε ιστότοπους συνομιλίας με ζωντανή κάμερα και σεξ, η Camsoda τα έχει όλα για εσάς. Ο ιστότοπος είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους στον τομέα των επιχειρήσεων ενηλίκων. Έτσι, εάν δυσκολεύεστε στη δουλειά, ή απλά θέλετε να ζήσετε την απόλαυση της ψύξης με τα κορίτσια, τότε αυτό είναι πραγματικά τέλειο για εσάς. Πάνω απ 'όλα, έχει μοναδικές λειτουργίες που βοηθούν τους ανθρώπους να επικοινωνούν και να μιλούν εύκολα.

Ελέγξτε την κριτική Camsoda.

PROS:

 • Εξαιρετικό σχέδιο και απλό στη χρήση
 • Βίντεο ροής υψηλής ποιότητας
 • Διατίθενται πολλά κορίτσια
 • Οι δωρεάν λογαριασμοί μπορούν ακόμα να χρησιμοποιούν όλες τις δυνατότητες
 • Τα ενεργά μέλη χρησιμοποιούν καθημερινά

Μειονεκτήματα:

 • Διαφημίσεις είναι διαθέσιμες και ενοχλητικές

# 6 - eHarmony

αρχική σελίδα eharmony

Το eHarmony δεν μοιάζει με τον τυπικό ιστότοπό σας για γνωριμίες, καθώς προωθεί τα μέλη να βρουν σοβαρούς αγώνες που μπορούν να τα κάνουν ικανά για μακροχρόνιες σχέσεις. Ο ιστότοπος γνωριμιών χρησιμοποιεί ένα μοναδικό σύστημα συμβατότητας για αντιστοίχιση και περιορίζει τον πολύ πιθανό αγώνα σας. Σκοπεύοντας να βοηθήσει τα μέλη της να προσέλθουν σε πραγματική αγάπη παγκοσμίως, η ηλεκτρονική αρμονία επικράτησε για να διατηρήσει ουσιαστικές σχέσεις από το 2000.

Σύμφωνα με αναφορές, ο ιστότοπος δημιουργεί πάνω από δεκαπέντε εκατομμύρια αγώνες κάθε μέρα, και υπάρχουν πάνω από 600,000 ζευγάρια που ταιριάζουν εδώ που παντρεύτηκαν. Με αυτό, το eHarmony έχει αποκτήσει μια εξαιρετική φήμη μέσω των συναρπαστικών δυνατοτήτων επικοινωνίας και της βαθιάς γνώσης του ιστορικού του. Εάν αναζητάτε συγκεκριμένα έναν ιστότοπο γνωριμιών με τη δυνατότητα να συναντήσετε μακροχρόνιες σχέσεις και βαθιές συνδέσεις, αυτό αξίζει να δοκιμάσετε.

PROS:

 • Μια ακριβής και ακριβής μέθοδος αντιστοίχισης
 • Εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο
 • Πολλά προνόμια προσφέρουν για premium μέλη
 • Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι απλός και κατανοητός
 • Δωρεάν αποστολή ματιών
 • Η έκδοση της εφαρμογής είναι διαθέσιμη για λήψη τόσο για συσκευές iOS όσο και για συσκευές Android
 • Ελάχιστος αριθμός διαφημίσεων

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς ποικιλία μέσων επικοινωνίας
 • Η προβολή φωτογραφιών προφίλ είναι αποκλειστική για premium μέλη μόνο

# 7 - 321SexChat

321σεξάτ

Το 321SexChat είναι ένας από τους ιστότοπους συνομιλίας για ενήλικες που πρέπει να επισκεφτείτε στο Διαδίκτυο σήμερα. Σίγουρα, η καυτή διαδικτυακή κοινότητα λατρεύει την ευρεία γκάμα χρηστών του ιστότοπου. Σε συνδυασμό με τη φανταστική ποικιλία συνομιλιών και κατηγοριών φετίχ, το 321SexChat κέρδισε σχετικά υψηλές επισκέψεις και εγγραφές καθημερινά. Από το 2002, το έτος της έναρξής του, ο αθάνατος στόχος της ιστοσελίδας για τη βελτίωση των υπηρεσιών και των χαρακτηριστικών του έκανε εξαιρετική φήμη παγκοσμίως.

Πράγματι, έχει όλα τα οφέλη που μπορεί να έχει ένας ιστότοπος σεξ για ενήλικες. Για να μην αναφέρουμε, είναι ασφαλές, ομαλό στην περιήγηση και διασκεδαστικό στη χρήση. Σίγουρα, υπάρχουν πολλές σεξουαλικές συνομιλίες εκεί έξω που σας υπόσχονται εξαιρετικές δυνατότητες και εύκολη σύνδεση. Ωστόσο, μόνο το 321SexChat μπορεί να σας εγγυηθεί ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Ρίξτε μια ματιά 321SexChat κριτική.

PROS:

 • Τα βασικά χαρακτηριστικά και οι λειτουργίες διατίθενται δωρεάν
 • Η έκδοση για κινητά του ιστότοπου είναι ομαλή και φιλική προς τον χρήστη τόσο σε συσκευές iOS όσο και σε συσκευές Android
 • Μπορεί να προσαρμόσει λογαριασμούς προφίλ
 • Διατηρεί την ανώνυμη ταυτότητα των χρηστών
 • Δωρεάν χρήση συνομιλίας μέσω βίντεο
 • Έχετε την επιλογή να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν έκδοση
 • Ο σχεδιασμός είναι απλός αλλά πολύ εύχρηστος
 • Η εμπειρία περιήγησης είναι ομαλή και δεν καθυστερεί
 • Μπορείτε να απολαύσετε πολλές κατηγορίες και αίθουσες συνομιλίας
 • Συμβατό με όλες τις συσκευές smartphone

Μειονεκτήματα:

 • Περιέχει διαφημίσεις
 • Η χρήση ιδιωτικών δωματίων δεν είναι δωρεάν

# 8 - MyCams

οι κάμερες μου

Από τις διάσημες μάρκες που ονομάζονται LivePrivates και το LiveJasmin έρχεται ένας εξαιρετικός ιστότοπος ζωντανής κάμερας γνωστός ως MyCams. Επομένως, αν γνωρίζετε τις επωνυμίες που αναφέρονται, τότε όλες οι καλύτερες δυνατότητες που προσφέρουν είναι όλες σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός αυτού, υπάρχει μια τεράστια συλλογή μοντέλων. Για παράδειγμα, shemales, αρσενικά, θηλυκά, ζευγάρια και λεσβίες. Η δυνατότητα Cam2cam είναι επίσης διαθέσιμη όπου μπορείτε να δώσετε συμβουλές για μοντέλα για μια φανταστική παράσταση.

Εδώ είναι γεμάτο αναθεώρηση των MyCams.

PROS:

 • Η εμπειρία περιήγησης είναι απλή και καταπληκτική
 • Τα φίλτρα αναζήτησης είναι διαθέσιμα
 • Τα ζωντανά βίντεο και ο ήχος είναι υψηλής ποιότητας
 • Διαθέτει την πιο εκτενή συλλογή μοντέλων από όλο τον κόσμο

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμα ηχογραφημένα βίντεο
 • Θα κοστίσει επιπλέον πίστωση όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία cam2cam

# 9 - Chatroulette

Chatroulette

Το Chatroulette είναι από τους πιο μοντέρνους ιστότοπους τυχαίας συνομιλίας μέσω βίντεο για ενήλικες που συνδέουν άτομα από διαφορετικά μέρη του κόσμου. Με το ίδιο το όνομα, ο ιστότοπος προτείνει ήδη πώς χρησιμοποιεί ένα σύστημα αντιστοίχισης τύπου ρουλέτας - προσθέτοντας καύσιμο και θερμότητα στη συναρπαστική εμπειρία συνομιλίας των χρηστών.

Αν λοιπόν νιώθετε μοναξιά και χρειάζεστε λίγη ζέστη όλη τη νύχτα, γιατί να μην βρείτε έναν σέξι φίλο online και να απολαύσετε μια ατελείωτη ερωτική στιγμή; Ελάτε σε χιλιάδες ανθρώπους που συνδέονται τυχαία στο διαδίκτυο και δείτε πώς η ερωτική μαγεία φωτίζει τη ζωή σας.

Μια πλήρης κριτική για το Chatroulette εδώ.

PROS:

 • Ο ιστότοπος επιτρέπει την ανώνυμη συνομιλία και διασφαλίζει την ταυτότητα του χρήστη
 • Ανοιχτό σε όλους τους τύπους σεξουαλικότητας, όπως αμφιφυλόφιλοι, τρανσέξουαλ, άνδρες, γυναίκες, ομοφυλόφιλοι
 • Ο ιστότοπος είναι all-inclusive, ανοίγοντας τον εαυτό του στην κοινότητα LGBTQ
 • Αποτρέπει τους χρήστες από την εμφάνιση ακατάλληλων δραστηριοτήτων, ενεργειών ή εκμετάλλευσης παιδιών
 • Εύκολη διαδικασία αναφοράς κατάχρησης, παραβίασης ή τυχόν λανθασμένων ενεργειών που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της συνομιλίας
 • Δωρεάν χρήση όλων των δυνατοτήτων, των υπηρεσιών του ιστότοπου και οτιδήποτε μπορείτε να βρείτε στη σελίδα
 • Απαιτείται αναγνώριση προσώπου για είσοδο σε συνομιλία
 • Μπορείτε να αποσυνδεθείτε χωρίς κόπο από έναν ενοχλητικό, ανεπιθύμητο ή άβολο αγώνα
 • Η εγγραφή δεν είναι απαίτηση
 • Έχει πάνω από τρία εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες κάθε μήνα

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υποστηρίζει σύστημα iOS
 • Δεν προσφέρει πλέον συνομιλία με κείμενο, μόνο συνομιλίες μέσω βίντεο
 • Τα γυμνά και το σεξ είναι ανεξέλεγκτα

# 10 - RockChat

σπίτι rockchat

Το RockChat είναι μια γνωστή πλατφόρμα συνομιλίας για κινητά με δελεαστικές δυνατότητες για τα φιλικά μέλη της. Ο ιστότοπος διαθέτει μια απλή διεπαφή συνομιλίας που επιτρέπει στους χρήστες σε όλο τον κόσμο να επικοινωνούν με τους πιθανούς αγώνες τους.

Για να αποθαρρυνθούν οι ακατάλληλοι λογαριασμοί από παραβίαση των προτύπων ασφαλείας, ο ιστότοπος ελέγχεται αυστηρά. Αφού εγγραφεί στο RockChat, ένας χρήστης μπορεί εύκολα να συνδεθεί χρησιμοποιώντας ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης. Επιπλέον, η καινοτόμος λειτουργία εισερχομένων επιτρέπει την προσωπική συζήτηση με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

PROS:

 • Δωρεάν και καλύτερα δωμάτια συνομιλίας για κινητά τηλέφωνα
 • Λειτουργεί ομαλά και παρέχει στους χρήστες ένα ευρύ φάσμα επιλογών συνομιλίας
 • Οι καλύτερες ιδιωτικές αίθουσες συνομιλίας και οι συνομιλίες μέσω κινητού είναι άμεσα διαθέσιμες στους χρήστες

Μειονεκτήματα:

 • Περιέχει διαφημίσεις

# 11 - Omegle

κορίτσι συνομιλίας omegle

Το Omegle είναι ένας ευρέως γνωστός ιστότοπος τυχαίας ζωντανής κάμερας και σεξ. Αρχικά, αυτό το σουτ υποστηρίζει τη δημιουργία και τη δημιουργία συνδέσεων, σημαντικών σχέσεων και φιλίας με τυχαίους ξένους. Κάτι που κατακτά την προκατάληψη στην προσωπικότητα, την εθνικότητα και τον πολιτισμό. Πράγματι, οι άνθρωποι πίσω από το Omegle στοχεύουν να παρέχουν μια εξαιρετική πλατφόρμα για όλους που τους επιτρέπει να συνδέονται και να αλληλεπιδρούν με άλλα άτομα παγκοσμίως.

Έτσι, αν σας αρέσει να συνομιλείτε, να μιλάτε και να διασκεδάζετε, θα απολαύσετε αναμφίβολα το Omegle. Με τα μοναδικά χαρακτηριστικά και το σχεδιασμό του, η ομιλία μέσω κειμένου ή βίντεο είναι εύκολη! Απομακρύνετε τη μοναξιά και την πλήξη και απολαύστε τον εαυτό σας με τη χαρά να χαλαρώσετε με τυχαίους ξένους.

Διαβάστε μας πλήρης αναθεώρηση του Omegle

PROS:

 • Τα θέματα και οι συζητήσεις είναι απεριόριστες
 • Μπορείτε να εξατομικεύσετε την εμπειρία σας προσθέτοντας ενδιαφέρον για να κάνετε την αντιστοίχιση πιο ακριβή
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ζωντανά βίντεο για βολική συνομιλία μέσω βίντεο
 • Διατηρεί την ανώνυμη ταυτότητα των μελών
 • Άτομα ή χρήστες απαντούν ενεργά σε μηνύματα
 • Υπάρχουν περίπου 30,000 χρήστες με τους οποίους μπορείτε να μιλήσετε καθημερινά
 • Ο καλύτερος χώρος για να βρείτε τους ξένους τυχαία
 • Δεν απαιτείται εγγραφή
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που βασίζονται στο πανεπιστήμιο για να ταιριάξετε με άλλους φοιτητές πανεπιστημίου
 • Μπορείτε να αποσυνδεθείτε χωρίς κόπο από βαρετούς ανεπιθύμητους συνομιλητές

Μειονεκτήματα:

 • Μπορεί να συναντήσετε διεστραμμένους
 • Πολλοί χρήστες κάνουν βρώμικες και άτακτες συνομιλίες
 • Υπήρχαν μερικά bots που αναφέρθηκαν στον ιστότοπο

# 12 - DirtyRoulette

το σπίτι του kotorroulette

Ψάχνετε για μια συναρπαστική συγκίνηση on-cam; Ή μήπως είστε ζευγάρι πρόθυμοι να ζήσετε νέες και διασκεδαστικές ευκαιρίες στο διαδίκτυο; Λοιπόν, ένας ιστότοπος έχει δικαίως τη δυνατότητα να κάνει όλους να αισθάνονται μοναδική σεξουαλική ικανοποίηση, ανεξάρτητα από τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις τους.

Επιτρέψτε μου να παρουσιάσω, το DirtyRoulette, έναν ιστότοπο σεξουαλικής συνομιλίας που προσφέρει τον καλύτερο χώρο για όλες τις πιο βρώμικες, πιο σγουρές, πιο sluttiest επιθυμίες σας. Το DirtyRoulette παρέχει μια εμπειρία που μπορείτε να φανταστείτε μόνο στα όνειρα. Απολαύστε βλέποντας τυχαίους αγνώστους να γυμνάζονται, να κάνουν σεξ και να παίζουν στο διαδίκτυο Μπορείτε ακόμη να συναντήσετε και να συνομιλήσετε μαζί τους ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε καλείτε.

Ελέγξτε για κριτική για το DirtyRoulette

PROS:

 • Ασφαλής, ανώνυμη και ασφαλής περιήγηση χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε smartphone χρησιμοποιώντας την έκδοση για κινητά και να έχετε ομαλή περιήγηση
 • Μπορείτε να αναζητήσετε άτομα χρησιμοποιώντας φύλο, τοποθεσία, ηλικία ή σεξουαλικό προσανατολισμό για εύκολη συνομιλία
 • Εάν δεν σας ενδιαφέρει, παραλείψτε εύκολα ένα άτομο με ένα κλικ
 • Εμπειρία από κάμερα σε κάμερα
 • Τα μέλη είναι ανοιχτά σε κάθε είδους σεξουαλικές δραστηριότητες ή άτακτες συνομιλίες
 • Δωρεάν πρόσβαση στις δυνατότητές του
 • Δεν απαιτείται εγγραφή για χρήση
 • Η προστασία δεδομένων και πληροφοριών είναι απολύτως εμπιστευτική
 • Δεν επιτρέπει ανηλίκους
 • Υψηλές πιθανότητες εύκολης σύνδεσης και μίας νύχτας

Μειονεκτήματα:

 • Δεν μπορείτε να περιηγηθείτε μέλη μπροστά
 • Χρησιμοποιεί μόνο τυχαία αντιστοίχιση τύπου ρουλέτας

Τελικές σκέψεις για το ChatAvenue

Το Chat Avenue υπάρχει εδώ και πολύ καιρό και είναι η αγαπημένη επιλογή για πολλούς ανθρώπους να συναντηθούν και να συνδεθούν. Σίγουρα, με τη βοήθεια αυτής της πλατφόρμας, όσοι είναι γεωγραφικά απομονωμένοι είναι πιο πιθανό να συνδεθούν. Θα παρέχει αυτό που επιθυμείτε - ακόμη και τα πράγματα που δεν ήξερες ότι θέλατε.

Κατά τη γνώμη μας, το περιβάλλον εργασίας χρήστη είναι απλό και απλό. Δεν υπάρχουν πληρωτικά ή περίεργα εργαλεία, και έχουν βασική αλλά ισχυρή λειτουργικότητα. Το καλύτερο είναι ότι δεν χρειάζεται να περάσετε από οποιαδήποτε διαδικασία επαλήθευσης μόνο για να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες του ιστότοπου. Παρόλο που πολλοί άνθρωποι είναι επιφυλακτικοί σχετικά με τη διαδικτυακή συνομιλία με τυχαία άτομα, μπορεί να είναι ακριβώς το είδος της ευχάριστης ψυχαγωγίας που ψάχνετε.

Παρομοίως, έχουν μια ποικιλία δωματίων συνομιλίας για να διαλέξετε. Μπορείτε να επιλέξετε από πολλά εξαιρετικά συναρπαστικά δωμάτια συνομιλίας με βάση τις προτιμήσεις σας και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε εντελώς δωρεάν. Μπορείτε να επιλέξετε ό, τι ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και η σύνδεση ή εγγραφή απαιτεί μόνο μερικά κλικ. Αναμφίβολα, το Chat Avenue και αρκετοί ιστότοποι με ενήλικες και περιστασιακές συνομιλίες εδώ είναι φανταστικοί χώροι για ερωτικές συζητήσεις. Είμαι πολύ σίγουρος ότι θα περάσετε καλά να συναντήσετε νέους ανθρώπους και να συμμετέχετε σε μια μικρή κοινότητα.

Μεταξύ των λιστών των παραπάνω ιστότοπων, οι προσωπικοί μου ιστότοποι TOP 3 για ενήλικες και περιστασιακές συνομιλίες εκτός από το Chatavenue.com θα ήταν:

 1. AdultFriendFinder.com
 2. Chatrandom.com
 3. Flingster.com

Διασκεδάστε και απολαύστε!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή