Ενημερώθηκε στις: 24 Ιουνίου 2021

Επισκόπηση Chatroulette

Επισκεφθείτε την # 1 εναλλακτική λύση του Chatroulette - Chatrandom.com & συνομιλία με τυχαίους αγνώστους (καυτά κορίτσια και αγόρια).

Εμφάνιση 12+ εναλλακτικών λύσεων για το Chatroulette.com

& 12+ ιστότοποι βίντεο και συνομιλιών τυχαίων ενηλίκων όπως το Chatroulette.com

Chatroulette

Το Chatroulette είναι από τους πιο μοντέρνους ιστότοπους τυχαίας συνομιλίας μέσω βίντεο για ενήλικες που συνδέουν άτομα από διαφορετικά μέρη του κόσμου. Με το ίδιο όνομα, ο ιστότοπος προτείνει ήδη πώς χρησιμοποιεί ένα σύστημα αντιστοίχισης τύπου ρουλέτας - προσθέτοντας καύσιμο και θερμότητα στη συναρπαστική εμπειρία συνομιλίας των χρηστών.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://chatroulette.com

Αν λοιπόν νιώθετε μοναξιά και χρειάζεστε λίγη ζέστη όλη τη νύχτα, γιατί να μην βρείτε έναν σέξι φίλο online και να απολαύσετε μια ατελείωτη ερωτική στιγμή; Ελάτε σε χιλιάδες ανθρώπους που συνδέονται τυχαία στο διαδίκτυο και δείτε πώς η ερωτική μαγεία φωτίζει τη ζωή σας.

Εάν θέλετε να ανακαλύψετε βαθύτερα τον τρόπο λειτουργίας της Chatroulette, να παρατηρήσετε τα δροσερά χαρακτηριστικά του και να βρείτε άλλες χρήσιμες δωρεάν υπηρεσίες, ας γνωρίσουμε αυτόν τον ιστότοπο λίγο καλύτερα.

Γνωριμία με το Chatroulette

Φήμη και Ιστορία

Πώς ξεκινά το ιστορικό του ιστότοπου; Ξεκινά με τον Andrey Ternovovich, ο οποίος ήταν μόλις 17 ετών όταν άρχισε να εργάζεται στην κρεβατοκάμαρά του. Σχεδίασε και προγραμματίστηκε ολόκληρος ο ιστότοπος, ο οποίος αναγνωρίστηκε με πρωτοποριακό ρυθμό χωρίς καμία διαφημιστική καμπάνια. Συγκεκριμένα, η μέση δραστηριότητα έφτασε τα 1.5 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες τέσσερις μήνες μετά την έναρξη του ιστότοπου.

Το Chatroulette ήταν από τους πρώτους που καθιέρωσαν δημοτικότητα στο chat room κατά τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 2010, αλλά δεν κράτησε πολύ. Οι τρεις φόρμες μέσων είναι συνομιλία κειμένου, βίντεο και ήχου για όλους.

Το Chatroulette κατάφερε να επεκταθεί σε όλο τον κόσμο εντελώς χωρίς βοήθεια. Μέσα σε τέσσερις μήνες, είχε 1.5 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες καθημερινά. Επίσης, λόγω των διαφημιστικών ακροβατικών που χρησιμοποιούσαν οι άνθρωποι και των πραγματικών celebs που ταιριάζουν με τους αγνοημένους θαυμαστές, το Chatroulette έγινε εξαιρετικά δημοφιλές.

Άνοδος, φήμη και δημοτικότητα

Επιπλέον, το Chatroulette αυξήθηκε γρήγορα σε πάνω από ένα εκατομμύριο μοναδικούς χρήστες τέσσερις μήνες μετά την κυκλοφορία του το Νοέμβριο του 2009. Αυτή η φαινομενικά υπερβολική δημοτικότητα είναι αποτέλεσμα διασημοτήτων που εμπλέκονται σε τυχαίες πράξεις αυθορμητισμού μέσω του Chat. Οι διασημότητες άρχισαν να συνομιλούν, να πουλάνε τα προϊόντα τους και να διευρύνουν τους πολιτισμούς τους και όλοι αγαπούσαν την ιδέα για αυτό.

Μέσα από στόμα σε στόμα, ο ιστότοπος εξαπλώθηκε γρήγορα και διασημότητες άρχισαν να συρρέουν για να το ελέγξουν. Οι χρήστες τραβούσαν επίσης στιγμιότυπα από τις συναντήσεις τους στο Chatroulette με διάσημους ανθρώπους, όπως οι Ashton Kutcher, Justin Bieber, Jessica Alba και πολλά άλλα. Όλοι οι άλλοι κέρδισαν τη φήμη δημιουργώντας τα φθηνά κόλπα τους, όπως το να παίζουν ένα διασκεδαστικό πιάνο για τους φίλους τους ή να ντύνονται ως ξένοι για να τους διασκεδάσουν.

Το Chatroulette βοήθησε επίσης μερικούς ανθρώπους να αποκτήσουν φήμη και περιουσία. Αρκετοί φυσικά προικισμένοι χρήστες αυτής της ιστοσελίδας έδειξαν μια ποικιλία από συναρπαστικά αντικείμενα σε διάφορους ξένους. Ακόμα και σήμερα, μπορείτε να συναντήσετε φανταστικές συναυλίες beatboxing ή πιάνο.

Εκτός αυτού, η δημοτικότητα των στούντιο και των επιχειρήσεων που έκανε η Chatroulette χρησιμοποιεί τον ιστότοπο ως χώρο για την προώθηση ταινιών και εμπορικών σημάτων. Το μάρκετινγκ της ταινίας "The Last Exorcism" το 2010 ήταν ίσως το πιο αξιοσημείωτο. Η απάντηση ήταν τεράστια στο YouTube ότι το βίντεο έγινε viral.

Κάτω

Ένας ανοιχτός ιστότοπος όπως το Chatroulette έχει επίσης ένα σημαντικό μειονέκτημα. Καθώς ο ιστότοπος αυξήθηκε σε δημοτικότητα, οι χρήστες παρατήρησαν ένα σημαντικό ποσό ακατάλληλου ή δυσάρεστου υλικού. Όσον αφορά το να συναντήσετε πολλά αυνανιστικά πέος ή έναν προ-εφηβικό διεστραμμένο, αυτός ο ιστότοπος ήταν πολύ ενοχλητικός. Έτσι, για την εξάλειψη αυτών των ατυχημάτων, η Chatroulette εισήγαγε το σύστημα αναγνώρισης προσώπου.

Εάν δεν πληροίτε τις προϋποθέσεις και τους όρους χρήσης, αυτό το σύστημα αρνείται τη σύνδεσή σας. Επίσης, μπορείτε τώρα να αναφέρετε χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες, ώστε οι διαχειριστές να μπορούν να αποκλείσουν τα προφίλ τους.

Είναι απαραίτητο να εγγραφείτε στο Chatroulette για να το χρησιμοποιήσετε;

Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε για να χρησιμοποιήσετε το Chatroulette. Σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους, η σεξουαλικότητά σας ή το αναγνωριστικό χρήστη δεν απαιτείται καν. Είναι τόσο εύκολο. Προτού μπορέσετε να αλληλεπιδράσετε με ένα τυχαίο άτομο, πρέπει πρώτα να ολοκληρώσετε μια φάση αναγνώρισης προσώπου, η οποία σας επιτρέπει να χαμογελάτε στη φωτογραφική σας μηχανή.

Ωστόσο, απαιτείται μόνο στην αρχή της συνομιλίας σας. Ως αποτέλεσμα, τα pervs του ιστότοπου δεν αποθαρρύνθηκαν - το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να χαμογελάσουν για να ξεκινήσουν τη συνομιλία και στη συνέχεια να αλλάξουν την οθόνη τους αυνανισμό.

Ποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει το Chatroulette;

chatroulette σπίτι

Εξερευνώντας τον ιστότοπο της Chatroulette, είναι εκ των προτέρων σχετικά με το σύστημα ανωνυμίας του. Κανείς δεν μπορεί να δει πού βρίσκεται ο αγώνας σας κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής συνάντησης συνομιλίας. Επίσης, το Chatroulette δεν απαιτεί από τους χρήστες του να έχουν πρόσβαση σε ιδιωτικές τοποθεσίες χρηστών, επομένως κανείς δεν έχει πληροφορίες τοποθεσίας κανενός.

Με άλλα λόγια, αυτός ο ιστότοπος διασφαλίζει ότι η τοποθεσία κάθε χρήστη παραμένει μια ιδιωτική πληροφορία για το Chatroulette. Κάθε πελάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία Chatroulette μόνο μία φορά κάθε φορά και μπορεί να αλληλεπιδράσει μόνο με ένα άτομο. Ως αποτέλεσμα, όλοι οι χρήστες που συμμετέχουν σε διαδικτυακές συναντήσεις ως συνεργάτες μπορούν να μοιραστούν την επαφή τους μέσω του Chat.

Ένταξη φύλου και σεξουαλικότητας

Το Chatroulette είναι ένας ολοκληρωμένος ιστότοπος που ενθαρρύνει τους χρήστες να επιλέξουν το φύλο και τη σεξουαλικότητα των συνεργατών τους. Πράγματι, αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείξουμε ότι η κοινότητα LGBTQ είναι μέρος της εμπειρίας του Chatroulette, επειδή τώρα μπορούν να εκφραστούν χωρίς να φοβούνται τις αντιδράσεις των άλλων.

Έτσι, οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να καθορίσει το φύλο και τον σεξουαλικό προσανατολισμό του και τις προτιμήσεις του δυνητικού τους αγώνα. Ανεξάρτητα από τον προσανατολισμό τους, ο καθένας μπορεί να σχηματίσει οποιαδήποτε έλξη του ίδιου φύλου. Φυσικά, είναι δυνατόν να συναντήσετε οποιαδήποτε πιθανή επιλογή φύλου και φύλου για να μεγιστοποιήσετε την προσωπική σας πιθανότητα να αποκτήσετε τον κατάλληλο σύντροφο.

Ελάχιστη απαίτηση ηλικίας

Οι κανόνες και οι οδηγίες της υπηρεσίας Chatroulette απαγορεύουν τη συμπερίληψη οποιουδήποτε παιδιού κάτω των 18 ετών στις συζητήσεις οθόνης. Αντιθέτως, αναφέρεται κατάχρηση του νόμου. Για να λειτουργήσει αυτό το πρόγραμμα, ο ιστότοπος ενθαρρύνει τους χρήστες του να αλληλοβοηθούνται, καθώς η υπηρεσία Chatroulette εξαρτάται πλήρως από την αφοσίωση και τη συνεργασία των χρηστών.

Πώς λειτουργεί το Chatroulette;

Συνομιλία Chatroulette

Δημιουργία επαφής

Πρέπει να πατήσετε ένα κουμπί για να μετακινηθείτε προς τα εμπρός μόλις μπείτε στον ιστότοπο. Για να συνεχίσετε, πρέπει να παραχωρήσετε στο Chatroulette πρόσβαση στο μικρόφωνο και την κάμερά σας. Ωστόσο, εάν απενεργοποιήσετε την είσοδο, το μόνο που μπορείτε να δείτε είναι μια οθόνη μαύρης οθόνης. Για να αποφύγετε προβλήματα, πρέπει να παραχωρήσετε στο Chatroulette πρόσβαση στην κάμερά σας, ώστε άλλοι χρήστες να μπορούν να δουν το πρόσωπό σας. Όταν τελειώσει, μπορείτε ελεύθερα να επιλέξετε μία από τις δύο επιλογές συνομιλίας: Φιλτραρισμένη ή Μη φιλτραρισμένη συνομιλία.

Φιλτραρισμένη συνομιλία

Σε γενικές γραμμές, αυτό το είδος συνομιλίας εφαρμόζει παρακολούθηση για τη διατήρηση του επιπέδου έκφρασης σε ένα πρότυπο και τη διατήρηση της ασφάλειας κατά τη συζήτηση. Επίσης, δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε σεξουαλικές λέξεις ή συμπεριφορές κατά τη συνομιλία με άλλους χρήστες.

Μια άμεση συνέπεια της μη συμπεριφοράς σύμφωνα με τους κανόνες απαγορεύεται να συμμετέχει στη συνομιλία μέσω βίντεο. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να επιλέξετε την επόμενη επιλογή εάν θέλετε μια πιο «απεριόριστη» συνομιλία μέσω βίντεο με πολλούς διαφορετικούς χρήστες.

Μη φιλτραρισμένη συνομιλία

Εδώ, μπορείτε να είστε δημιουργικοί και ανοιχτοί για τη σεξουαλικότητά σας. Φυσικά, περιμένετε ότι το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου εδώ είναι σίγουρα NSFW - δεν είναι κατάλληλο για εργασία. Εδώ, τα εκπληκτικά ιδιωτικά μέρη, οι άσεμνες συμπεριφορές και οι ρητές εκπομπές είναι αναμφισβήτητα αποδεκτές. Προφανώς, αυτό είναι αποκλειστικό μόνο για ενήλικες, αλλά η διαδικασία ελέγχου είναι μάλλον χαλαρή.

Ευχρηστία και χαρακτηριστικά

Όταν επισκέφτηκα το Chatroulette το 2010, διαπίστωσα ότι η διεπαφή είχε αλλάξει δραστικά. Ο γνωστός σχεδιασμός δύο μικρών οθονών που στοιβάζονται το ένα πάνω στο άλλο, με ένα δωμάτιο συνομιλίας να καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της οθόνης στα δεξιά, δεν υπάρχει πλέον. Τώρα στους χρήστες παρέχονται μόνο οθόνες κάμερας. Εξάλλου, δεδομένου ότι η συνομιλία με κείμενο δεν είναι πλέον διαθέσιμη, οι χρήστες πρέπει να συνδεθούν οπτικά και προφορικά.

Αποκλειστική Χαρακτηριστικά

Το Chatroulette είναι αναμφίβολα ένας πολύ βολικός και εύχρηστος ιστότοπος. Τα παρακάτω είναι τα στοιχεία που αποτελούν αυτήν την εξαιρετική πλατφόρμα:

 • Συνομιλίες βίντεο

Δεδομένου ότι δεν υπήρχε δυνατότητα επικοινωνίας μέσω κειμένου στον ιστότοπο, οι συνομιλίες μέσω βίντεο φαινόταν να είναι η μόνη επιλογή για μέλη. Λοιπόν, καθίστε σφιχτά, περιμένετε να εμφανιστεί ένας χρήστης στην οθόνη σας και μεταβείτε αμέσως στην κάμερα και το μικρόφωνο για να ξεκινήσετε να μιλάτε.

 • Σύστημα αναγνώρισης προσώπου

Πριν επιτρέψει στον χρήστη να εισέλθει στο λογαριασμό, το Chatroulette εφαρμόζει το "Σύστημα αναγνώρισης προσώπου". Αυτό το σύστημα αποθαρρύνει τους χρήστες από την πλαστοπροσωπία άλλων ή απόκρυψη της πραγματικής τους ταυτότητας από την οθόνη.

Συμμετοχή στο Bandwagon

πωλήσεις επαφών chatroulette

Δεν χρειάζεται να πληρώσετε κανένα ποσό ή να εγγραφείτε σε κάτι για να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις δυνατότητες του Chatroulette. Αυτό είναι πραγματικά εκπληκτικό, δεδομένου ότι ολόκληρος ο ιστότοπος είναι δωρεάν. Οι διαφημίσεις που εμφανίζονται σε αυτήν τη σελίδα συμβάλλουν στο εισόδημά της. Ωστόσο, είναι αδύνατο να μην υποθέσετε ότι μισείτε διάφορα αναδυόμενα παράθυρα όταν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο. Σήμερα, πόσες ιστοσελίδες τυχαίων βίντεο και συνομιλιών για ενήλικες είναι εντελώς δωρεάν; Ειλικρινά, αυτό το όφελος είναι απίστευτο!

Μπορώ επίσης να χαρακτηρίσω το Chatroulette ως νόμιμο ιστότοπο Random Video Adult Chat που λειτουργεί τέλεια στο διαδίκτυο από τότε που ξεκίνησε το 2009. Ανά πάσα στιγμή, ο χρήστης μπορεί να βγεί από τη συνομιλία χωρίς να φοβάται να χάσει χρήματα.

Επίσης, υπό την προϋπόθεση ότι το Chatroulette είναι δωρεάν, θα πρέπει να περιμένετε να μην προσφέρει συνδρομή ή συνδρομή. Κάθε χρήστης έχει το ίδιο επίπεδο ελευθερίας και δυνατοτήτων σε όλα τα χαρακτηριστικά του. Σίγουρα, είναι όλα δικά σας! Όλα όσα θέλετε είναι εδώ. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επισκεφτείτε τον ιστότοπο, να δημιουργήσετε την κάμερα web, να απαντήσετε σε μερικές ερωτήσεις επαλήθευσης και, στη συνέχεια, να είστε έτοιμοι!

Ασφάλεια του Chatroulette: Είναι αξιόπιστο;

Η πολιτική απορρήτου είναι εντελώς περιττή, καθώς δεν παρέχετε τίποτα σχετικά με τα ευαίσθητα δεδομένα σας στο Chatroulette. Το μεγαλύτερο πράγμα που μπορείτε να εγγυηθείτε είναι να είστε προσεκτικοί και ανοιχτοί. Δώστε προσοχή και κρατήστε ανοιχτό μυαλό!

Πρώτα απ 'όλα, μην βάζετε την εμπιστοσύνη σας στους ανθρώπους από την άλλη άκρη. Οι απάτες μπορούν να ρωτήσουν για τα οικονομικά σας στοιχεία, συχνά για να προσπαθήσουν να πάρουν τα χρήματά σας, ή μπορεί να πέσετε κατά λάθος σε ακατάλληλο περιεχόμενο. Εάν εντοπίσετε ακατάλληλο περιεχόμενο, παραβάσεις ή παραβίαση της πολιτικής απορρήτου, θα πρέπει να αναφέρετε αμέσως το άτομο με το οποίο συζητάτε.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της Chatroulette

PROS:

 • Ο ιστότοπος επιτρέπει την ανώνυμη συνομιλία και διασφαλίζει την ταυτότητα του χρήστη
 • Ανοιχτό σε όλους τους τύπους σεξουαλικότητας, όπως αμφιφυλόφιλοι, τρανσέξουαλ, άνδρες, γυναίκες, ομοφυλόφιλοι
 • Ο ιστότοπος είναι all-inclusive, ανοίγοντας τον εαυτό του στην κοινότητα LGBTQ
 • Αποτρέπει τους χρήστες από την εμφάνιση ακατάλληλων δραστηριοτήτων, ενεργειών ή εκμετάλλευσης παιδιών
 • Εύκολη διαδικασία αναφοράς κατάχρησης, παραβίασης ή τυχόν λανθασμένων ενεργειών που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της συνομιλίας
 • Δωρεάν χρήση όλων των δυνατοτήτων, των υπηρεσιών του ιστότοπου και οτιδήποτε μπορείτε να βρείτε στη σελίδα
 • Απαιτείται αναγνώριση προσώπου για είσοδο στο Chat
 • Μπορείτε να αποσυνδεθείτε χωρίς κόπο από έναν ενοχλητικό, ανεπιθύμητο ή άβολο αγώνα
 • Η εγγραφή δεν είναι απαίτηση
 • Έχει πάνω από τρία εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες κάθε μήνα

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υποστηρίζει σύστημα iOS
 • Δεν προσφέρει πλέον συνομιλία με κείμενο, μόνο συνομιλίες μέσω βίντεο
 • Τα γυμνά και το σεξ είναι ανεξέλεγκτα

12+ Εναλλακτικές τοποθεσίες τυχαίων βίντεο και συνομιλιών για ενήλικες στο Chatroulette.com

# 1 - Chatrandom

συνομιλία

Το Chatrandom είναι ένας δωρεάν ιστότοπος ζωντανής συνομιλίας που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται εύκολα με ανθρώπους και ξένους σε όλο τον κόσμο. Ο ιστότοπος ξεκίνησε την εξαιρετική του εξυπηρέτηση γύρω στο 2011, και από τότε, έχει γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους σήμερα. Πράγματι, αυτή είναι η πιο συναρπαστική ζωντανή συνομιλία που μπορείτε να ζήσετε. Επειδή το σύστημα χρησιμοποιεί αντιστοίχιση τύπου ρουλέτας και σας επιτρέπει να συνομιλείτε με χιλιάδες άτομα κάθε μέρα.

Πλήρης αναθεώρηση Chatrandom.

PROS:

 • Η εγγραφή είναι δωρεάν
 • Οι χρήστες μπορούν να συνομιλήσουν με μέλη από άλλα μέρη του κόσμου
 • Οι χρήστες μπορούν να συμμετάσχουν στη ζωντανή συνομιλία χωρίς εγγραφή
 • Υπάρχουν χιλιάδες ενεργοί χρήστες κάθε μέρα
 • Η έκδοση της εφαρμογής είναι διαθέσιμη για λήψη
 • Η απόκρυψη ταυτότητας είναι διαθέσιμη μέσω της "μάσκας".
 • Δωρεάν αποστολή μηνυμάτων

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει διαθέσιμη φωτογραφία προφίλ
 • Μόνο οι χρήστες Android μπορούν να το κατεβάσουν
 • Περισσότερος αριθμός ανδρών από εγγεγραμμένες γυναίκες

# 2 - SlutRoulette

κορίτσια και μοντέλα slutroulette

Είστε άρρωστοι και κουρασμένοι από τα ίδια παλιά πορνό βίντεο; Θέλετε να καρυκεύσετε τα πράγματα λίγο περισσότερο και να αποχαιρετήσετε τη βαρετή, αξιολύπητη νύχτα σας; Πείτε όχι γιατί ο ιστότοπος SlutRoulette είναι εδώ για να απαντήσει στις ατελείωτες προσευχές σας.

Το SlutRoulette βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια. Πράγματι, μπόρεσε να κερδίσει τον σεβασμό και τον θαυμασμό πολλών φανατικών ζωντανών σεξ. Έγινε μια από τις πιο αξιόπιστες και αξιόπιστες ιστοσελίδες ζωντανών σεξ μέχρι σήμερα. Σίγουρα, δεν υπάρχουν ίχνη από παλιά στοιχεία, γραφικά και διάταξη που μπορείτε να δείτε. Έχει αρκετά απλή λειτουργικότητα που ακόμη και οι αρχάριοι θα μπορούσαν εύκολα να καταλάβουν πώς λειτουργεί.

Εδώ είναι μια πλήρης κριτική Slutroulette.

PROS:

 • Η εγγραφή είναι δωρεάν και εύκολη
 • Η ποικιλία των ζωντανών κατηγοριών είναι άφθονη
 • Η εφαρμογή για κινητά είναι δωρεάν για λήψη
 • Η εφαρμογή για κινητά είναι συμβατή με όλες τις συσκευές και τα τηλέφωνα
 • Ενημερώνει τακτικά
 • Η συνομιλία στα δωμάτια συνομιλίας είναι δωρεάν
 • Δωρεάν μετάβαση από ένα άτομο σε άλλο σε δευτερόλεπτο
 • Διατίθενται ιδιωτικές και χρυσές εκθέσεις
 • Χιλιάδες μοντέλα για να διαλέξετε
 • Η κοινότητα είναι διαφορετική και μοιράζεται διαφορετικά ενδιαφέροντα
 • Τα μέλη είναι ενεργά καθημερινά
 • Οι απάτες και οι απάτες δεν έχουν θέση σε αυτόν τον ιστότοπο

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις
 • Υπάρχουν μερικά μοντέλα με ακριβές τιμές

# 3 - Σιγκλ

σκύλος

Αν ψάχνετε για έναν φανταστικό χώρο για συνομιλία μέσω βίντεο με αγνώστους και πανέμορφα hotties, τότε σίγουρα η κοινότητα του Shagle θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή για εσάς. Σε αυτόν τον ιστότοπο, μπορείτε να βρείτε πολλά διαφορετικά άτομα με διάφορα ενδιαφέροντα.

Ως εκ τούτου, η δημιουργία σύνδεσης και κατανόησης είναι το κύριο επίκεντρο. Επίσης, έχει ένα εξαιρετικό υπόλοιπο ατόμων ηλικίας 25 έως 55 ετών, γεγονός που υποδηλώνει ότι μπορείτε πάντα να βρείτε το σωστό αγώνα σε αυτήν την πλατφόρμα, ανεξάρτητα από το πόσο νέοι ή μεγάλοι είστε.

Ανασκόπηση Shagle εδώ.

PROS:

 • Ο έξυπνος αλγόριθμος διασφαλίζει ότι δεν θα μιλήσετε με το ίδιο άτομο δύο φορές
 • Έχει εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο
 • Θα πρέπει να εγγραφείτε έως 5 λεπτά
 • Τα δωρεάν μέλη έχουν πολλά οφέλη και δυνατότητα να απολαύσουν
 • Διατίθεται σε 70 διαφορετικές χώρες
 • Οι κανόνες και οι κανονισμοί είναι διαθέσιμοι και απαιτείται να τηρηθούν για να διατηρηθεί η φιλική προς το χρήστη εμπειρία
 • Τα χαρακτηριστικά και τα εργαλεία επικοινωνίας είναι άφθονα
 • Δεν απαιτεί προσωπικές πληροφορίες για εγγραφή
 • Δωρεάν αποστολή μηνυμάτων κειμένου
 • Δωρεάν χρήση ζωντανής συνομιλίας μέσω βίντεο
 • Δεν υπάρχουν φραγμοί γλωσσών λόγω του Εργαλείου Μετάφρασης

Μειονεκτήματα:

 • Δεν διατίθεται έκδοση εντός εφαρμογής
 • Δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πρόσθετες λειτουργίες χρησιμοποιώντας έναν δωρεάν λογαριασμό
 • Η ποιότητα του βίντεο είναι μέτρια

# 4 - Τζερκμάτε

τρελάω

Ο Jerkmate, ένας ζωντανός ιστότοπος σεξ που υπόσχεται κάθε στιγμή αξίζει τον κόπο. Επίσης, υπάρχουν πολλοί εκπληκτικοί νεοσσοί που μπορείτε να αποκρύψετε ανά πάσα στιγμή. Πολλά από τα κορίτσια περιμένουν AMD, λαχτάρα για καυλιάριους άνδρες για να τα παρακολουθήσουν. Εκτός αυτού, οι διαθέσιμες κάμερες σε αυτόν τον ιστότοπο είναι υψηλής ποιότητας, καθιστώντας όλη την εμπειρία πιο απολαυστική.

Εδώ είναι γεμάτο αναθεώρηση του Jerkmate.

PROS:

 • Διαφορετικές και εκτεταμένες επιλογές κοριτσιών για συνομιλία
 • Οι ζωντανές εκπομπές είναι διαφορετικές και οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ό, τι τους αρέσει
 • Οι κάμερες Web είναι υψηλής ποιότητας ανάλυση

Μειονεκτήματα:

 • Ακριβές ιδιωτικές εκπομπές

# 5 - Chaturbate

chaturbate

Η σύνδεση με ανθρώπους παγκοσμίως δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη. Χάρη στο Chaturbate, είναι πλέον δυνατή η απεριόριστη ομιλία. Επιπλέον, δεν θα ξοδέψετε ποτέ μια δεκάρα σε αυτό. Υπάρχουν πολλές σέξι και όμορφες γυναίκες διαθέσιμες για εσάς, 24/7. Στην πραγματικότητα, οι γυναίκες σε αυτόν τον ιστότοπο λατρεύουν πολύτιμα πράγματα, που αξίζουν πάντα τον χρόνο και την προσοχή σας. Εν τω μεταξύ, ζωντανά σόου είναι επίσης διαθέσιμα για προβολή σε λογική τιμή.

Σε βάθος επισκόπηση του Chaturbate εδώ.

PROS:

 • Πολλά κορίτσια cam διαθέσιμα 24/7 ζωντανά
 • Χωρίς επιπλέον χρεώσεις
 • Τα γυμνά και το σεξ είναι πάντα εγγύηση
 • Ομαλή περιήγηση σε smartphone και άλλες συσκευές

Μειονεκτήματα:

 • Λίγα βίντεο είναι σε μορφή SD
 • Ακριβές ιδιωτικές εκπομπές

# 6 - Φλάινγκστερ

συνομιλία flingster

Το Flingster είναι μια τυχαία τυπική συνομιλία μέσω βίντεο για μια συνάντηση, μια παρέα και μια συναυλία. Σε αυτόν τον ιστότοπο, η διαδικασία εφαρμογής είναι πράγματι γρήγορη και βολική. Έτσι, δεν θα σπαταλήσετε καθόλου την ενέργειά σας. Σε σύγκριση με πολλούς άλλους ιστότοπους γνωριμιών, ακόμη και οι δωρεάν λογαριασμοί μπορούν να χρησιμοποιούν συνομιλίες μηνυμάτων και βίντεο χωρίς πληρωμή.

Από την άλλη πλευρά, οι συνδρομητές επί πληρωμή έχουν πρόσθετα χαρακτηριστικά που είναι πραγματικά μοναδικά. Εν τω μεταξύ, το Flingster παρέχει επίσης διακριτική ταυτοποίηση κατά τη συνομιλία προτού συναινέσετε σε ένα αυθόρμητο, γρήγορο fling.

Πλήρης κριτική για το Flingster.

PROS:

 • Ο μη καθορισμένος χαρακτήρας είναι μια επιλογή
 • Όλοι είναι εξαιρετικοί ανεξάρτητα από τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή το φύλο
 • Η διαδικασία εγγραφής είναι διαθέσιμη και σχετικά απλή
 • Ο σχεδιασμός του ιστότοπου είναι απλός. Ωστόσο, είναι κατανοητό να πλοηγηθείτε

Μειονεκτήματα:

 • Αναφέρθηκαν περιστασιακά ψεύτικα προφίλ

# 7 - Stripchat

stripchat διεπαφής

Το Stripchat είναι μια ελκυστική επιλογή για άτομα που ανυπομονούν να παρακολουθήσουν τα καλύτερα διαδικτυακά βίντεο κλιπ. Έτσι, η Stripchat μπορεί να προσφέρει σε όλους το τέλειο φάσμα περιεχομένου εάν τα πράγματα γερνούν για να δείτε πορνό ηθοποιούς. Οι χρήστες μπορούν να χάνουν ατελείωτες ώρες ροής βίντεο σε κάμερα από διαφορετικά άτομα. Συνδεθείτε και απολαύστε όμορφες κυρίες με τα ερωτικά παιχνίδια που παίζουν μπροστά από τις βιντεοκάμερες υψηλής ποιότητας.

Αναχώρηση μας πλήρης αναθεώρηση του Stripchat.

PROS:

 • Μια μεγάλη λίστα με όμορφα κορίτσια με κάμερα
 • Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι τόσο απλός αλλά εύχρηστος
 • Δωρεάν αποστολή μηνυμάτων
 • Εκτεταμένες επιλογές βίντεο ζωντανής ροής

Μειονεκτήματα:

 • Υποστηρίζεται μόνο η αγγλική γλώσσα
 • Η premium συνδρομή επιτρέπει την αποστολή ιδιωτικών μηνυμάτων

# 8 - Γνωρίστε στο Chat

Γνωρίστε στο Chat

Το Meet In Chat είναι ένας άλλος ιστότοπος σεξουαλικής συνομιλίας που πρέπει να επισκεφθείτε. Είναι μια νέα σελίδα, ώστε να μην περιμένετε πολλά άτομα εδώ. Ωστόσο, χιλιάδες άνθρωποι είναι εγγεγραμμένοι εδώ και όλοι αναζητούν ενεργά μια υπέροχη σέξι στιγμή. Παρά το γεγονός ότι είναι καινούργιο, περιέχει 170 διαθέσιμες δημόσιες αίθουσες συνομιλίας στις οποίες μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν.

Πράγματι, δεν θα αισθανθείτε ποτέ βαριεστημένοι ή κουρασμένοι γιατί κάθε δευτερόλεπτο συμβαίνει ερωτική δραστηριότητα. Επίσης, ο ιστότοπος παρέχει επιλογές ως επισκέπτης ή επίσημο μέλος. Με άλλα λόγια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Meet In Chat χωρίς εγγραφή. Αν και εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές διαθέσιμες δυνατότητες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως επισκέπτης, περισσότερα οφέλη μπορούν να απολαμβάνουν ως μέλος.

PROS:

 • Συγκεντρώστε όλα τα άτομα με παρόμοια ενδιαφέροντα σε σχέσεις χωρίς συμβολοσειρά
 • Διατίθενται πολλές κατηγορίες και αίθουσες συνομιλίας
 • Δεν απαιτείται συμμετοχή για χρήση
 • Ελάχιστες διαθέσιμες διαφημίσεις

Μειονεκτήματα:

 • Βασικό σχέδιο
 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμες συχνές ερωτήσεις

# 9 - MyFreeCams

myfreecams

Αμέτρητοι αριθμοί από τα πιο σέξι κορίτσια με κάμερα στο MyFreeCams είναι εύκολα προσβάσιμα. Υπάρχει μεγάλη ποσότητα ροής γυναικών σε αυτήν τη σελίδα και είναι όλες φθηνές. Καθώς το έλεγξα, υπάρχουν διαθέσιμες για όλες τις κάμερες. Πράγματι, το MyFreeCams είναι ο πιο δημοφιλής ιστότοπος εικονικής συνομιλίας που έχω δει ακόμα. Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα σημεία, αυτός ο ιστότοπος είναι ένας όμορφος παράδεισος με ελκυστικά κορίτσια που θέλουν να εντυπωσιάσουν τους καυλιάριους φίλους.

PROS:

 • Τα διαθέσιμα μοντέλα είναι υψηλής ποιότητας και πολλά
 • Οι λίστες μοντέλων είναι διαθέσιμες για προσαρμογή
 • Οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν το μέγεθος της οθόνης βίντεο χωρίς να διακόψουν τις συζητήσεις
 • Χωρίς ενοχλητικές διαφημίσεις

Μειονεκτήματα:

 • Ο ιστότοπος φαίνεται βασικός
 • Έλλειψη διαδραστικών χαρακτηριστικών
 • Λίγο ακριβό

# 10 - DirtyRoulette

το σπίτι του kotorroulette

Ψάχνετε για μια συναρπαστική συγκίνηση on-cam; Ή μήπως είστε ζευγάρι πρόθυμοι να ζήσετε νέες και διασκεδαστικές ευκαιρίες στο διαδίκτυο; Λοιπόν, ένας ιστότοπος έχει δικαίως τη δυνατότητα να κάνει όλους να αισθάνονται μοναδική σεξουαλική ικανοποίηση, ανεξάρτητα από τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις τους. Επιτρέψτε μου να παρουσιάσω, το DirtyRoulette, έναν ιστότοπο σεξουαλικής συνομιλίας που προσφέρει τον καλύτερο χώρο για όλες τις πιο βρώμικες, πιο σγουρές, πιο sluttiest επιθυμίες σας.

Το DirtyRoulette παρέχει μια εμπειρία που μπορείτε να φανταστείτε μόνο στα όνειρα. Απολαύστε βλέποντας τυχαίους αγνώστους να γυμνάζονται, να κάνουν σεξ και να παίζουν στο διαδίκτυο Μπορείτε ακόμη να συναντήσετε και να συνομιλήσετε μαζί τους ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε καλείτε. Έτσι, εάν είστε κουρασμένοι από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, υπάρχει πάντα μια βρώμικη πόρνη που σας περιμένει να σας ευχαριστήσει.

Εδώ είναι γεμάτο κριτική για το Dirtyroulette.

PROS:

 • Ασφαλής, ανώνυμη και ασφαλής περιήγηση χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε smartphone χρησιμοποιώντας την έκδοση για κινητά και να έχετε ομαλή περιήγηση
 • Μπορείτε να αναζητήσετε άτομα χρησιμοποιώντας φύλο, τοποθεσία, ηλικία ή σεξουαλικό προσανατολισμό για εύκολη συνομιλία
 • Εάν δεν σας ενδιαφέρει, παραλείψτε εύκολα ένα άτομο με ένα κλικ
 • Εμπειρία από κάμερα σε κάμερα
 • Τα μέλη είναι ανοιχτά σε κάθε είδους σεξουαλικές δραστηριότητες ή άτακτες συνομιλίες
 • Δωρεάν πρόσβαση στις δυνατότητές του
 • Δεν απαιτείται εγγραφή για χρήση
 • Η προστασία δεδομένων και πληροφοριών είναι απολύτως εμπιστευτική
 • Δεν επιτρέπει ανηλίκους
 • Υψηλές πιθανότητες εύκολης σύνδεσης και μίας νύχτας

Μειονεκτήματα:

 • Δεν μπορείτε να περιηγηθείτε μέλη μπροστά
 • Χρησιμοποιεί μόνο τυχαία αντιστοίχιση τύπου ρουλέτας

# 11 - Chatspin

Chatspin σπίτι

Το Chatspin είναι ένας από τους κορυφαίους ιστότοπους τυχαίας συνομιλίας μέσω βίντεο παγκοσμίως. Διαθέτοντας την πιο εκτεταμένη βάση χρηστών που έχει καταγραφεί ποτέ, ακόμη και δύο ιστότοποι συνομιλίας μέσω βίντεο δεν μπορούν να ανταγωνιστούν. Μοναδικά, ο ιστότοπος ιδρύθηκε για να παρέχει ένα χώρο για τους νέους να απολαμβάνουν, να διασκεδάζουν και να περνούν υπέροχο χρόνο σύνδεσης. Η πλειοψηφία των χρηστών της είναι επί του παρόντος ηλικίας 18 έως 25 ετών.

Πράγματι, για άτομα εκεί έξω που θέλουν να διασκεδάσουν χωρίς δεσμεύσεις, το Chatspin είναι τέλεια σχεδιασμένο για εσάς. Σε συνδυασμό με ένα φανταστικό σύνολο γλωσσών και λειτουργιών, σίγουρα δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα επικοινωνίας εδώ. Απλώς απολαύστε, χαλαρώστε και συνδεθείτε με πάνω από 3,000 χρήστες καθημερινά. Με αυτό το ποσό, πράγματι θα βρείτε έναν τέλειο αγώνα γρηγορότερα και καλύτερα.

Πλήρης κριτική Chatspin εδώ.

PROS:

 • Η εγγραφή δεν απαιτεί πληροφορίες χρεωστικής / πιστωτικής κάρτας
 • Πολλά αποκλειστικά οφέλη κατά τη χρήση του Chatspin Plus
 • Η υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη 24/7
 • Δωρεάν χρήση συνομιλίας κειμένου και βιντεοκλήσεων
 • Χρησιμοποιεί συνομιλία τύπου ρουλέτας
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν πολλές δυνατότητες συνομιλίας μέσω βίντεο
 • Χιλιάδες ενεργοί χρήστες στο διαδίκτυο κάθε μέρα
 • Η εφαρμογή για κινητά είναι διαθέσιμη για λήψη τόσο σε συσκευές Android όσο και σε συσκευές iOS
 • Έχει μοναδική εμπειρία απρόσκοπτης περιήγησης σε κινητά
 • Η εγγραφή Google και Facebook είναι διαθέσιμη
 • Η γρήγορη και εύκολη διαδικασία εγγραφής
 • Έχει userbase από διαφορετικά μέρη του κόσμου

Μειονεκτήματα:

 • Οι δωρεάν λογαριασμοί έχουν περιορισμένες δυνατότητες αναζήτησης
 • Καμία επαλήθευση λογαριασμών κατά την εγγραφή

# 12 - Κάμινγκλ

κορίτσια

Το Camingle.com είναι μια μοναδική σελίδα που προσφέρει την πιο άσχημη εμπειρία στην ιστορία των ζωντανών ιστότοπων με κάμερα. Η συνάντηση με αγνώστους, οι συνεδρίες cam-to-cam και η συνομιλία στον κυβερνοχώρο είναι μερικές από τις συναρπαστικές δραστηριότητες που μπορείτε να απολαύσετε εδώ.

Σε συνδυασμό με μοναδικά χαρακτηριστικά και μια υπέροχη κοινότητα, το Camingle παρέχει τις υπηρεσίες του δωρεάν. Παρόλο που υπάρχουν πολλά οφέλη για τα μέλη premium, ο ιστότοπος εξακολουθεί να παρέχει στα μέλη του την ίδια ευκαιρία να απολαύσουν, να φλερτάρουν και να ζήσουν μια διασκέδαση μια φορά στη ζωή.

Εδώ είναι μια πλήρης αναθεώρηση του Camingle.

PROS:

 • Πολλά ενεργά μέλη διατίθενται καθημερινά
 • Χρησιμοποιεί κάμερες υψηλής ποιότητας για καλύτερη εμπειρία προβολής
 • Δωρεάν περιήγηση σε δημόσιες αίθουσες συνομιλίας
 • Φορτωμένο με όμορφα κορίτσια με κάμερα σε ζωντανές εκπομπές
 • Χρησιμοποιεί συνομιλία τύπου ρουλέτας
 • Διαφορετικές γυναίκες με τυχαία συνομιλία
 • Δεν απαιτείται εγγραφή
 • Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι απλός και εύχρηστος

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν αρκετοί εκτελεστές με ακριβά ποσοστά
 • Ορισμένες δυνατότητες είναι διαθέσιμες μόνο για μέλη

Τελικές σκέψεις για το Chatroulette

Σίγουρα, το Chatroulette είναι ένας μοντέρνος ιστότοπος όπου συγκεντρώνεται για να συνομιλεί, να ανακατεύεται, να συνδέεται και να φλερτάρει ό, τι θέλει με χιλιάδες ξένους από διάφορα μέρη. Μπορείτε να τα κάνετε όλα αυτά χωρίς να αφήσετε την άνεση του σπιτιού σας.

Λόγω του φανταστικού ιστορικού του στον τομέα της τυχαίας συνομιλίας μέσω βίντεο για ενήλικες, η Chatroulette δεν σταματά ποτέ να επιτυγχάνει τις πιο άτακτες φαντασιώσεις, τις κρυφές επιθυμίες και τα πιο βρώμικα φετίχ σας. Δεν με εκπλήσσει το πόσο γρήγορα αυτός ο ιστότοπος πέτυχε τη μέγιστη επιτυχία του στην επιχείρηση. Σε συνδυασμό με μια μεγάλη βάση θαυμαστών, όμορφα χαρακτηριστικά, ένα άνετο περιβάλλον και μια πιστή κοινότητα, όλοι μπορούν να μοιραστούν πραγματικά την πιο ανταμοιβή ερωτική εμπειρία που δεν έχετε ξαναδεί.

Μαζί με άλλους τυχαίους ιστότοπους συνομιλίας βίντεο και ενηλίκων που επισημαίνονται σε αυτήν την κριτική και τη δύναμη του Chatroulette, δεν μπορείτε ποτέ να κάνετε λάθος όσον αφορά τη συνάντηση, την κοινωνικοποίηση και τη δημιουργία ερωτικών συνδέσεων με άτομα από διάφορες περιοχές, φυλές, εμφανίσεις, πολιτισμούς και προσωπικότητα.

Το προσωπικό μου Κορυφαία 3 καλύτερες τοποθεσίες τυχαίων βίντεο και συνομιλιών για ενήλικες εκτός από το Chatroulette.com θα ήταν:

 1. Chatrandom.com
 2. Slutroulette.com
 3. Flingster.com

Απόλαυσε τη νύχτα!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments