Ενημερώθηκε στις: 24 Ιουνίου 2021

Οι μεγαλύτεροι 10 ιστότοποι συνομιλίας για ενήλικες (όπως η βρώμικη ρουλέτα, το Omegle και άλλα)

Ειδική συμφωνία

Εγγραφείτε στον # 1 αγαπημένο ιστότοπο συνομιλίας ενηλίκων - Chaturbate.com & αποκτήστε εξαιρετικά σέξι εμπειρία 100% χωρίς κίνδυνο!

Δείξτε μου τους 10 καλύτερους ιστότοπους συνομιλίας για ενήλικες

χατσίτης Σίγουρα έχετε πάει στο καζίνο τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σας. Έτσι, μάλλον είστε εξοικειωμένοι με το τι είναι η ρουλέτα. Σε αυτό το παιχνίδι, οι παίκτες στοιχηματίζουν σε συγκεκριμένους αριθμούς σε έναν τροχό και ένας κρουπιέρης θα τον περιστρέψει έτσι ώστε η μπάλα να μπορεί να κινηθεί προς ορισμένες κατευθύνσεις. Όταν η μπάλα καταλήξει στον αριθμό στον οποίο στοιχηματίσατε, τότε κερδίζετε!

Έτσι λειτουργούν και οι ρουλέτες συνομιλίας ενηλίκων. Αλλά αντί για ένα τιμόνι, ένα υπολογιστικό σύστημα θα σας συνδέσει τυχαία με άλλους ενήλικες εκεί έξω με τους οποίους μπορείτε να απολαύσετε συνομιλίες σεξ. Μερικές φορές, ίσως χρειαστεί να υπομείνετε ώρες αναμονής για να μπορείτε να συνομιλήσετε με μερικά τυχαία άτομα.

Αλλά αυτό που πραγματικά με απογοητεύει όταν χρησιμοποιώ αυτούς τους βρώμικους ιστότοπους συνομιλίας ρουλέτας είναι εκείνοι που ονομάζουν "dick beaters!" Ξέρετε, αυτοί οι άντρες που στέκονται μπροστά στην κάμερα με το πέος τους σε πλήρη προσοχή; Μου θυμίζουν στρατιώτες χαιρετισμό. Όσο μου αρέσει να βλέπω αυτά, δεν μπορείς παρά να δεις. Λοιπόν, δεν θα ξέρετε τι σας περιμένει καθώς περιμένετε να συνομιλήσετε με έναν τυχαίο ξένο.

Θα έκανα αμέσως κλικ στο επόμενο κουμπί για να τα αποφύγω. Αλλά ξέρετε τι κάνουν μερικά από αυτά τα dickheads; Καταλήγουν να με αναφέρουν και ισχυρίζονται ότι εγώ είμαι αυτός που κρατάει το πουλί μου και ξεκινάει! Και για να επιδεινωθούν τα πράγματα, ο ιστότοπος τα πιστεύει και καταλήγει να με απαγορεύει! Είναι απολύτως τρελό, έτσι;

Όταν έχετε απαγορευτεί, δεν θα έχετε πρόσβαση στον ιστότοπο για περίπου 30 λεπτά, κάτι που είναι απογοητευτικό, ειδικά επειδή δεν κάνετε καν τίποτα! Εδώ είναι αυτό που θέλω να πω σε αυτούς τους τρελούς άντρες που επιδεικνύουν το πέος τους - οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται καθόλου να δουν κάτι από αυτά τα σκατά! Λοιπόν, ίσως υπάρχουν μερικές γυναίκες που μπορεί να λατρεύουν να βλέπουν αυτά τα πράγματα αλλά σίγουρα όχι την πλειοψηφία.

Τις περισσότερες φορές, οι γυναίκες χρονολογούνται ρουλέτες για να αναζητήσουν κάποιον με τον οποίο μπορούν να έχουν μια ενδιαφέρουσα συνομιλία. Δεν θέλουν να δουν έναν άνδρα να δείχνει το πέος του στην κάμερα αμέσως πριν να πεις γεια! Είναι για αυτόν ακριβώς τον λόγο που πολλές γυναίκες αποφεύγουν τώρα να πηγαίνουν σε αυτές τις ιστοσελίδες ρουλέτας συνομιλίας.
Αν και, μερικοί κάνουν και οι άνδρες παίρνουν τις πιθανότητές τους. Έτσι έκανα μια λίστα ιστότοπων που έχουν τουλάχιστον κάποια ευκαιρία να γνωρίσω ένα πραγματικό κορίτσι.Κάποιο ιστορικό ιστοτόπων συνομιλίας (για σπασίκλες)

Αλλά πρώτα, αν είστε λίγο νάνος ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στην ιστορία των πυλών συνομιλίας για να καταλάβουμε πώς έχουν εξελιχθεί αυτές οι ρουλέτες συνομιλίας. Οι πύλες συνομιλίας ξεκίνησαν τη δεκαετία του '80. Εκείνη την εποχή, CB Radio και Usenet χρησιμοποιήθηκαν. Μόνο γύρω στη δεκαετία του '90 εμφανίστηκαν οι κλασικές διαδικτυακές πύλες. Αλλά οι πύλες συνομιλίας εκείνη την εποχή ήταν εντελώς διαφορετικές από αυτές που έχουμε σήμερα.

Στην πρώιμη εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας, πολλοί χρήστες θα χρησιμοποιούσαν αυτά τα δωμάτια συνομιλίας για να προσποιούνται ότι είναι κάποιος που δεν ήταν στην πραγματικότητα (μπορείτε να βρείτε παρόμοια πράγματα που συμβαίνουν σήμερα, ειδικά σε ορισμένους ιστότοπους συνομιλίας για ενήλικες). Αγαπούν απλώς τη συγκίνηση να συναντήσουν κάποιον στον κυβερνοχώρο που δεν έχει ιδέα ποιος είναι πραγματικά. Φυσικά, αυτό ισχύει ακόμα σήμερα. Αλλά τις περισσότερες φορές, οι άνθρωποι αυτές τις μέρες πηγαίνουν σε αίθουσες συνομιλιών ελπίζοντας να συναντηθούν και τελικά να γνωρίσουν ένα άτομο για πραγματικό (για παράδειγμα Tinder…). Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι που χρειάζονται απλώς έναν φίλο στον κυβερνοχώρο στον οποίο μπορούν να μιλήσουν.

Οι πύλες συνομιλίας στη δεκαετία του '90 ήταν στην πραγματικότητα η βάση των σημερινών ιστότοπων κοινωνικών μέσων. Είτε πρόκειται για συνομιλίες IRC, MSN ή AOL, αυτοί οι ιστότοποι έχουν δώσει στους ανθρώπους μια ιδέα για το πώς να χρησιμοποιούν τον κυβερνοχώρο για να αναζητήσουν πιθανούς φίλους και ίσως, έναν σύντροφο στη ζωή.

Και καθώς οι ιστότοποι συνομιλίας συνεχίζουν να εξελίσσονται, οι συντομογραφίες συνομιλίας έχουν επίσης αλλάξει εντελώς. Εάν έχετε δοκιμάσει να χρησιμοποιήσετε ιστότοπους συνομιλίας στην νεαρή ηλικία του ψηφιακού κόσμου, τότε πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με αυτές τις λέξεις:

Επιστρέψτε = BRB
Τα λέμε αργότερα = CUL8r

Εγγραφείτε στον # 1 αγαπημένο ιστότοπο συνομιλίας ενηλίκων - Chaturbate.com & αποκτήστε εξαιρετικά σέξι εμπειρία 100% χωρίς κίνδυνο!

Ίσως, μερικοί εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται σήμερα, όπως ROFL, LOL, FML, ASAP κ.λπ.

Όπως βλέπετε, το ιστορικό των ιστοτόπων συνομιλίας ξεκίνησε αρκετά νωρίς. Αλλά αυτό που έχουμε τώρα είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που κάποτε ήταν. Είναι σαφές ότι οι ιστότοποι συνομιλίας έχουν εξελιχθεί σε μεγάλο βαθμό και ίσως συνεχίσουν να εξελίσσονται τα επόμενα χρόνια.

Σήμερα, οι ιστότοποι συνομιλίας είναι διαθέσιμοι σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες - IRC, instant messaging και webchat. IRC σημαίνει Συζήτηση μέσω διαδικτύου και λειτουργεί χρησιμοποιώντας το δικό του λογισμικό και διακομιστή. Για να λειτουργήσουν αυτές οι πύλες συνομιλίας, απαιτείται Java.

Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους και δεν υπάρχει πλέον ανάγκη για πρόσθετο λογισμικό για την εγκατάστασή του. Τα άμεσα μηνύματα είναι ίσως ο πιο δημοφιλής τρόπος συνομιλίας αυτές τις μέρες. Γνωστά παραδείγματα είναι φυσικά το Facebook Messenger και το WhatsApp.
Εντάξει, εντάξει, δεν είμαστε εδώ για να ακούσουμε κάποια ιστορία… Ας βυθίσουμε στον κόσμο των ενηλίκων και του συναρπαστικού.Καλύτεροι ιστότοποι συνομιλίας ενηλίκων για το 2021:

Παρά τις πολλές διαθέσιμες επιλογές για συνομιλία στο Διαδίκτυο αυτές τις μέρες, θα προτιμούσα ακόμα τους ιστότοπους συνομιλίας ρουλέτας ενηλίκων. Λοιπόν, ποιος δεν θέλει να συνομιλήσει με όμοια άτομα που θέλουν να απολαύσουν λίγο διασκέδαση μαζί σας;

Έτσι, δοκίμασα μερικούς ιστότοπους συνομιλίας ενηλίκων εκεί έξω και εδώ είναι οι κορυφαίες προτάσεις μου:1. Omegle

OmegleΤο Omegle είναι ένας δημοφιλής ιστότοπος συνομιλίας ενηλίκων και δεν μπορώ πλέον να μετρήσω τον αριθμό των φορών που το έχω χρησιμοποιήσει. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι πραγματικά σίγουρος αν το άτομο με το οποίο μιλάω είναι αληθινό. Σίγουρα μερικές από τις απαντήσεις των συνομιλιών μου είναι τυχαία μηνύματα.

Ωστόσο, πέρασα υπέροχα με τον Omegle. Αυτό που πραγματικά μου αρέσει για το Omegle είναι αυτό Σας επιτρέπει να απολαύσετε αμέσως μια ρουλέτα συνομιλίας ενηλίκων εμπειρία χωρίς να χρειάζεται να εγγραφείτε. Επίσης, δεν χρειάζεται να πληρώσετε για οποιαδήποτε συνδρομή μόνο για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο.

Πρέπει απλώς να μεταβείτε στον ιστότοπο, να κάνετε κλικ στο επόμενο κουμπί και θα ζητήσει αμέσως πρόσβαση στην κάμερα και το μικρόφωνό σας, ώστε να μπορείτε να προχωρήσετε στο παιχνίδι! Στο Omegle, θα έχετε δύο επιλογές επικοινωνίας - Συνομιλία ή βίντεο. Με τη συνομιλία, μπορείτε να επικοινωνείτε με το άλλο άτομο μόνο μέσω κειμένου. Δεν θα σας δουν ούτε θα σας ακούσουν. Εάν θέλετε να μπορείτε να μιλήσετε με το άτομο και να το δείτε, τότε επιλέξτε την επιλογή βίντεο.

Παρόλο που βρήκα το Omegle ένα ωραίο μέρος για να αλληλεπιδράσω και να απολαύσω λίγο παιχνίδι ενηλίκων, είναι επίσης ένα μέρος όπου θα βρείτε τόνους ανδρών που περπατούν μπροστά στο πέος σας, είτε σας αρέσει είτε όχι.

ΥΠΕΡ

 • Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε ή να αναγνωρίσετε τον εαυτό σας
 • Ένας φιλικός προς τον χρήστη ιστότοπος με εύχρηστα στοιχεία ελέγχου
 • Οι γυναίκες εκτιμούνται αλλά είναι σπάνιες

ΚΑΤΑ

 • Παρά το γεγονός ότι είναι ιστότοπος για ενήλικες, υπάρχουν πολλοί νέοι χρήστες
 • Το άτομο στο άλλο άκρο μπορεί να σας καταγράψει χωρίς να το γνωρίζετε
 • Τόνοι ανδρών που δείχνουν το πέος τους
 • Οι χρήστες αποσυνδέονται πολύ εύκολα


2. Τζερκμάτε

τρελάω Εάν θέλετε έναν ιστότοπο που θα σας επιτρέψει να απομακρύνετε όσο θέλετε, τότε θα πρότεινα να πάτε στο Jerkmate. Στην πραγματικότητα, το σύνθημά τους τα λέει όλα.

Αλλά το Jerkmate δεν είναι ο μέσος ιστότοπός της ρουλέτας συνομιλίας. Του κάπως παρόμοιο με το Chaturbate ή το MyFreeCams. Αυτοί οι ιστότοποι είναι γεμάτοι με γυναίκες που προσπαθούν να βγάλουν τα προς το ζην από την εμφάνιση τους σε κάμερα. Σίγουρα, θα αντιμετωπιστείς με πολλούς κώλους και βυζιά, αλλά αυτό επίσης έρχεται με αμοιβή.

Είστε επίσης ελεύθεροι να επιδείξετε τον κίνδυνο σας, αλλά θα πρέπει να πληρώσετε και για αυτό, κάτι που είναι πολύ περίεργο - πληρώνετε άτομα για να μπορείτε να επιδείξετε το πακέτο σας!

Αλλά το καλό με αυτόν τον ιστότοπο είναι ότι θα σας επιτρέψουν να επιλέξετε το φύλο των ατόμων με τα οποία θέλετε να αλληλεπιδράσετε!

ΥΠΕΡ

 • Πραγματικές κάμερες
 • Είστε ελεύθεροι να δείξετε το πουλί σας

ΚΑΤΑ

 • Πρέπει να πληρώσετε για να δείτε τους άλλους γυμνούς


3. Σιγκλ

σκύλος Το Shagle ακούγεται σαν ένα αστείο όνομα, αλλά αυτός είναι ένας από αυτούς τους ιστότοπους που δεν ήξερα τι να περιμένω. Ισχυρίζονται ότι έχουν εκατομμύρια χρήστες κάθε μήνα και χιλιάδες επισκέψεις κάθε μέρα. Λοιπόν, δεν νομίζω ότι έχει πραγματικά τόσο πολλούς χρήστες, αλλά ποιος ξέρει…

Η εμπειρία μου ήταν .. ενδιαφέρουσα. Κατά την πρώτη μου χρήση, συνάντησα τέσσερα παιδιά στην κάμερα που έδειχναν ευτυχισμένα τη δράση τους και τελικά ένα κορίτσι εμφανίστηκε από το μπλε! Αλλά αυτό που είναι περίεργο είναι ότι η ποιότητα του κοριτσιού είναι πολύ ξεκάθαρη και φαίνεται ότι βγήκε από μια πορνογραφική ταινία. Προφανώς, αυτό που δείχνουν υπάρχουν μερικές ροές cam για να προσελκύσουν νέους χρήστες!

Επιπλέον, όταν προσπάθησα να συζητήσω με αυτά τα κορίτσια στην κάμερα, δεν απάντησαν ποτέ πίσω. Αυτό επιβεβαιώνει απλώς την παρατήρησή μου ότι αυτό που δείχνουν είναι προ-ηχογραφημένο.

Αλλά έχουν ένα κουμπί που λέει μόνο "Συνομιλία με κορίτσια". Ωστόσο, αυτό θα απαιτούσε την αναβάθμιση του λογαριασμού σας σε επαληθευμένο μέλος και αυτό θα σας κοστίσει 20 $ ανά μήνα. Αρνήθηκα γιατί δεν είμαι σίγουρος αν θα έπαιρνα ακριβώς αυτό που πλήρωσα.
Αλλά μην πάρετε το 100% τη λέξη μου για αυτό - ίσως είχα μια τυχαία εμπειρία. Σας παροτρύνω να το δοκιμάσετε μόνοι σας.
Υποθέτω ότι αν λάβετε συνδρομή - θα κάνουν καλή δουλειά φιλτράροντας τυχαίους φίλους και θα σας συνδέσουν με κάποια πραγματικά κορίτσια.

Βρήκα επίσης μερικά καλά πράγματα για τον ιστότοπο. Πρώτον, το καθένα Η κάμερα εμφανίζει τη σημαία της χώρας από την οποία προέρχεται το άτομο ώστε να γνωρίζετε την εθνικότητα του ατόμου με το οποίο συζητάτε. Ένα άλλο καλό πράγμα για τον ιστότοπο είναι ότι δεν επιτρέπουν στους χρήστες να παρουσιάζουν βία, χρήση ναρκωτικών ή σκληρότητα σε ζώα.

Αλλά αυτό που είναι πραγματικά αστείο είναι το γεγονός ότι ανέστειλαν τον λογαριασμό μου για ισχυρισμούς γυμνού όταν δεν το έκανα ποτέ. Αυτό που έκανα ήταν να βάλω το χέρι μου στην κάμερα για να προσπαθήσω να απομακρύνω αυτούς τους χτυπητές. Δυστυχώς, η κάμερα πήρε ένα στιγμιότυπο οθόνης της παλάμης του χεριού μου και ίσως το σύστημά τους, αν και είναι ένα είδος ακροποσθίας. Δεν είναι εντελώς δροσερό!

Αλλά ένα άλλο καλό πράγμα για αυτόν τον ιστότοπο είναι ότι αυτοί φιλτράρετε το φύλο των χρηστών. Επομένως, θα έχετε την επιλογή να συνομιλείτε μόνο με γυναίκες ή άνδρες!

Δείτε την πλήρη κριτική μας για το Shagle.

ΥΠΕΡ

 • Η διάταξη του χρήστη φαίνεται επαγγελματική
 • Επιλογή φιλτραρίσματος χρηστών κατά άνδρες, γυναίκες, ζευγάρια κ.λπ.

ΚΑΤΑ

 • Τόνοι χτυπητών πουλί
 • Ο ανιχνευτής κάμερας της κάμερας θα απαγορεύσει τα πάντα
 • Χρησιμοποιούν ψεύτικες κραυγές έκκεντρου


4. ChatRandom

συνομιλίαΤο ChatRandom είναι ένα κλασικό παράδειγμα μιας ιστοσελίδας συνομιλίας cam-to-cam ρουλέτας. Φαίνεται ότι έχουν αντιγράψει τα πάντα από τον Shagle. Ακολούθησαν την ίδια μορφή και σχεδόν όλα τα άλλα! Η μόνη διαφορά είναι το χρώμα.

Σύμφωνα με το ChatRandom, έχουν τώρα 3 εκατομμύρια χρήστες στον ιστότοπό τους. Αλλά είμαι πολύ αμφίβολος για αυτήν τη δήλωση. Όταν χρησιμοποίησα τον ιστότοπο, συνάντησα μόνο λίγους χτυπητές και μερικά επαγγελματικά κορίτσια. Έτσι, οι χρήστες 3Μ είναι ίσως υπερβολική δήλωση, αλλά ... σίγουρα αυξάνονται, οπότε πρέπει να τους ελέγξετε.

Μπορείτε να δείτε την πλήρη, σε βάθος αναθεώρηση του Chatrandom εδώ.

ΥΠΕΡ

 • Καλή βαθμολογία στο Google Play Store
 • Γρήγορη απόδοση

ΚΑΤΑ

 • Ψεύτικα μοντέλα σεξ ρουλέτας
 • Η έκδοση του προγράμματος περιήγησης για κινητά παγώνει πολύ
 • Πάρα πολλοί άνδρες χρήστες


5. Φλάινγκστερ

φλαγκστέρΤο Flingster είναι κάπως παρόμοιο με το Dirty Roulette. Στην πραγματικότητα, νιώθω ότι είναι ένα και το ίδιο. Ήμουν διστακτικός να συμπεριλάβω αυτόν τον ιστότοπο σε αυτήν τη λίστα, αλλά πιστεύω ότι όλοι πρέπει να γνωρίζουν ένα ή δύο πράγματα για αυτό.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που παρατήρησα είναι ότι αυτός ο ιστότοπος εξυπηρετεί τους τυχαίους ξένους σε όλο τον κόσμο. Θα δείτε κυριολεκτικά τόνους πέους και εκεί, αναπόφευκτα. Τα περισσότερα από τα παιδιά έμοιαζαν να έχουν στριμώξει εκατοντάδες σάντουιτς της Μπολόνια, όπως φαίνεται στις προεξέχουσες κοιλιές τους. Εξαιτίας αυτού, πέρασα λιγότερο από 5 λεπτά σε αυτόν τον ιστότοπο. Επιπλέον, το ψεύτικο έκκεντρο που εμφανίστηκε παντού ήταν λίγο ενοχλητικό!

Αλλά θα βρείτε και κάποια κορίτσια εκεί. Ίσως ένα άλλο πράγμα που εκτιμώ για αυτόν τον ιστότοπο είναι αυτό θα βάλουν μια μάσκα στο πρόσωπό σας, ώστε κανένας από τους ανθρώπους με τους οποίους μπορείτε να αλληλεπιδράσετε δεν μπορεί να σας αναγνωρίσει.

ΥΠΕΡ

 • Κανένα ψεύτικο κορίτσι δεν δείχνει
 • Εύκολο στη χρήση και δωρεάν
 • Λατρεύω τη συνολική σχεδίαση

ΚΑΤΑ

 • Θα πνιγείτε σε μια θάλασσα πέους


6. SlutRoulette

slutroulette Η Slut Roulette μπορεί να ακούγεται σαν ένα δροσερό όνομα, αλλά η εμπειρία ήταν κάπως οικεία. Τη στιγμή που άνοιξα τον ιστότοπο, πολλά «άτακτα» κορίτσια με κάμερα με υποδέχτηκαν αμέσως.

Είναι σαφές ότι αυτά τα κορίτσια δεν είναι «αληθινά» επειδή εμφανίζονται σε βίντεο υψηλής ανάλυσης που μοιάζουν με ένα κλιπ από μια ταινία. Έχουν επίσης εμφανίσει τα ονόματα αυτών των κοριτσιών και όταν έψαξα μερικά από αυτά στο Google, ανακάλυψα ότι μεταδίδονται και σε άλλους ιστότοπους, γεγονός που αποδεικνύει ότι η θεωρία μου είναι σωστή.

Αυτά τα κορίτσια προσπαθούν να βγάλουν μερικά $. Για παράδειγμα, ένα μοντέλο με το όνομα Pinklipz βρίσκεται στο Livecams.com και εμφανίστηκε και στο SlutRoulette. Αυτό σημαίνει ότι αποδίδει ταυτόχρονα και για τους δύο ιστότοπους. Που δεν είναι απαραίτητα κακό ...

Θα πρέπει να εγγραφείτε για ένα δωρεάν λογαριασμός για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο. Σας δίνουν επίσης τη δυνατότητα αναβάθμισης σε premium συνδρομή.
Έτσι, αν θέλετε να συνομιλήσετε με μοντέλα επί πληρωμή - υποθέτω ότι πρέπει να το δοκιμάσετε. Φαίνονται πολύ καλά όμως…

ΥΠΕΡ

 • Σας δίνει μερικές εναλλακτικές λύσεις για να συνδεθείτε.
 • Πανέμορφα κορίτσια

ΚΑΤΑ

 • Μίσθωσε κάμερες συνομιλίας μέσω βίντεο ρουλέτας
 • Η κάμερα γίνεται μαύρη όταν χρησιμοποιείται σε πρόγραμμα περιήγησης για κινητά


7. Κάμερες Tempo

tempocams Αν ψάχνετε για μια καλή εναλλακτική λύση στο Omegle, το Tempo Cams είναι αυτό που θα πρότεινα. Τουλάχιστον, αυτός ο ιστότοπος δεν έχει όλα αυτά τα πέος και τα γυμνά κορίτσια που πλημμυρίζουν το Omegle. Λατρεύω επίσης τη διεπαφή του ιστότοπου. Όταν φτάσετε στην αρχική σελίδα, θα συναντήσετε ένα αναπτυσσόμενο πλαίσιο που θα σας ζητήσει να επιλέξετε τον τύπο εμπειρίας ρουλέτας που θέλετε - gay, shemale, girls, hentai κ.λπ.

Με Tempo Cams, θα βρείτε σέξι γυναίκες που κάνουν σαγηνευτικά ακροβατικά σε κάθε κάμερα.

Λοιπόν, αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει καλύτερα σε όσους δεν θα πειράζονταν να φεύγουν από ψεύτικες κάμερες με ροές καυλιάρης γυναίκας. Αλλά τότε δεν μπορείτε να περιμένετε από αυτές τις γυναίκες να αλληλεπιδράσουν μαζί σας, τουλάχιστον προφορικά.

Πραγματικά δεν έχω καμία επιθυμία να εγγραφώ σε αυτόν τον ιστότοπο και να εκμεταλλευτώ τον δωρεάν λογαριασμό που θα δώσω σε ένα τεστ. Αισθάνομαι ότι υπάρχουν αρκετοί άλλοι ιστότοποι συνομιλίας για ενήλικες που αξίζουν τον πολύτιμο χρόνο μου.

ΥΠΕΡ

 • Οι γυναίκες είναι πολύ σαγηνευτικές ακόμα κι αν είναι ψεύτικες

ΚΑΤΑ

 • Πρέπει να εγγραφείτε και να πληρώσετε για να συνομιλήσετε με γυναίκες που δεν είναι αυτές που βρίσκονται στην κάμερα
 • Επαληθεύει την ηλικία πριν από τη συνομιλία


8. BeNaughty

ευγενικόςΤο BeNaughty είναι ένας από τους ιστότοπους που εμφανίστηκαν στα αποτελέσματα αναζήτησης όταν έψαχνα για τους καλύτερους ιστότοπους συνομιλίας ενηλίκων στο Διαδίκτυο.

Λειτουργεί σαν ένας άτακτος ιστότοπος για συνδέσεις και υπάρχουν χιλιάδες εγγεγραμμένα μέλη. Προσπάθησα να περιηγηθώ σε μερικά από τα προφίλ και ένα από τα πράγματα που αμέσως τράβηξα την προσοχή μου ήταν το διάφορο περιεχόμενο με βαθμολογία X που περιλαμβάνει αποκαλυπτικές φωτογραφίες στο προφίλ των χρηστών.

Το προφίλ των μελών του ιστότοπου έχει ένα εικονίδιο συνομιλίας στο οποίο πρέπει να κάνετε κλικ εάν θέλετε να ξεκινήσετε μια συνομιλία με ένα τέτοιο μέλος. Επίσης, επιτρέπουν στα μέλη να στέλνουν ιδιωτικά μηνύματα ο ένας στον άλλο δωρεάν. Υπάρχει μια επιλογή να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα μαζικής ανταλλαγής μηνυμάτων για όσους θέλουν να αλληλεπιδράσουν με πολλά μέλη ταυτόχρονα.

ΥΠΕΡ

 • 120,000 χρήστες ενεργοποιούνται εβδομαδιαίως
 • Υπάρχουν πάντα γυναίκες στο διαδίκτυο
 • Δεν υπάρχουν πλαστά προφίλ στον ιστότοπο
 • Μπορείτε να μοιραστείτε φωτογραφίες και βίντεο στη συνομιλία

ΚΑΤΑ

 • Δεν υπάρχουν επιλογές για σύνδεση στον ιστότοπο ως ζευγάρι


9. Τζεζ Ρουλέτα

jizzroulette Η Jizz Roulette είναι ένας άλλος ιστότοπος συνομιλίας για ενήλικες που μου έκανε την προσοχή. Ωστόσο, ήμουν λίγο επιφυλακτικός γιατί όταν έψαξα στο Google το όνομα ενός από τα παιδιά που εμφανίστηκαν στον ιστότοπο, με πήρε σε έναν ιστότοπο που είναι γνωστός ως CamUltimate.

Από ό, τι ανακάλυψα, μπορώ να πω ότι αυτός ο ιστότοπος μπορεί να χρησιμοποιεί ψεύτικες κάμερες ή ίσως μεταδίδει σε δύο ιστότοπους. Ανεξάρτητα από τη μέθοδο που χρησιμοποιούν, αυτός ο ιστότοπος είναι σαφώς για ομοφυλόφιλο κοινό. Αν λοιπόν ψάχνετε για κάμερες γκέι κ.λπ. - υποθέτω ότι είναι ένα από τα καλύτερα μέρη.

ΥΠΕΡ

 • Θα διασκεδάσετε βλέποντας τα ανδρικά μοντέλα
 • Μπορείτε να τα δείτε μόνο, αλλά δεν θα σας δουν αν δεν σας αρέσει

ΚΑΤΑ

 • Αναγκαστική συνδρομή με πιστωτική κάρτα
 • Υπάρχουν πολλά αναδυόμενα παράθυρα που σας ρωτούν συνεχώς αν είστε τουλάχιστον 18 ετών
 • Θα σας ζητηθεί να εγγραφείτε για έναν λογαριασμό για συνομιλία


10. Λεωφόρος συνομιλίας

chatavenueΤο Chat Avenue δεν είναι μόνο ένας ιστότοπος συνομιλίας για ενήλικες. Φροντίζει για διαφορετικές ομάδες χρηστών, συμπεριλαμβανομένων παιδιά και μαθητές. Εάν θέλετε κάποια διασκέδαση ενηλίκων, τότε πρέπει μεταβείτε στην αίθουσα συνομιλίας για ενήλικα μέλη. Στην αίθουσα συνομιλίας ενηλίκων, υπάρχει επίσης ένα δωμάτιο για μόνους, ομοφυλόφιλους και όσους αναζητούν πιθανές ημερομηνίες. Είναι δωρεάν να συμμετάσχετε σε οποιοδήποτε από αυτά τα δωμάτια συνομιλίας.

Το Chat Avenue είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να αλληλεπιδράσετε με άλλα άτομα και να αναπτύξετε τις κοινωνικές σας δεξιότητες. Είναι επίσης ένας εξαιρετικός χώρος για να προσελκύσετε πιθανές ημερομηνίες που μπορούν να γίνουν συνεργάτες σας. Εάν συναντήσετε ένα προφίλ που θαυμάζετε, στείλτε απλώς ένα μήνυμα ιδιωτικά και εξαρτάται από εσάς πώς να ζεσταίνετε τα πράγματα!

Οι συντονιστές του ιστότοπου καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρήσουν τον ιστότοπο καθαρό και απαλλαγμένο από το dick beaters. Εάν είστε μέλος, μπορείτε να βοηθήσετε αναφέροντας όποιον δεν συμμορφώνεται με τους κανόνες του ιστότοπου.

ΥΠΕΡ

 • Πολύ ενεργές αίθουσες συνομιλίας
 • Υπάρχουν πολλές αίθουσες συνομιλίας διαθέσιμες για κάθε θέμα
 • Κάθε δωμάτιο συνομιλίας προσαρμόζεται ανάλογα με το θέμα της αίθουσας
 • Υπάρχουν συντονιστές αίθουσας συνομιλίας
 • Η συνομιλία μέσω βίντεο είναι διαθέσιμη σε ορισμένα δωμάτια

ΚΑΤΑ

 • Δεν υπάρχει τρόπος να πούμε εάν κάποιος θέτει ψεύτικη ταυτότητα
 • Ο ίδιος ο ιστότοπος είναι λίγο ανεπιθύμητος


Συμπέρασμα

Από όλους τους ιστότοπους συνομιλίας ενηλίκων που έχω αναφέρει παραπάνω, ποιος από αυτούς πιστεύετε ότι είναι ο καλύτερος; Ενώ πραγματικά θα ήθελα να προτείνω έναν ιστότοπο συνομιλίας για ενήλικες σε όσους θέλουν να διασκεδάσουν με άλλα άτομα που έχουν παρόμοιο μυαλό μέσω του Διαδικτύου, απλώς δεν μπορώ να επισημάνω συγκεκριμένο. Υποθέτω ότι πρέπει να δοκιμάσετε μερικούς από εσάς και να δείτε αν ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Και δεν σκοπεύω να σκάσω τη φούσκα σας, αλλά ορισμένοι ιστότοποι είναι σοβαρά γεμάτοι από ψεύτικους ανθρώπους που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τους εύθραυστους χρήστες. Τα περισσότερα από αυτά είναι γεμάτα με επαγγελματίες αυνανιστές και πλαστά μοντέλα που προσπαθούν να δελεάσουν τους ανθρώπους.

Αν γνωρίζετε κάποιον ιστότοπο συνομιλίας για ενήλικες που πιστεύετε ότι αξίζει τον χρόνο και τα χρήματά σας, μη διστάσετε να μας αφήσετε ένα σχόλιο! Θα μπορούσα να το προσθέσω σε αυτήν τη λίστα.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή